یا با مزینان سیگنال؟
اگه تا حالا نکردی باید یه سر بری دانشکده و سفته ها رو بدی. بعدش بقیه اش اینترنتیه.میخوام این ترم شهریم قسطی کنم، از رو اینترنت باید انجام بدم؟؟؟
وقتی میرم تو قسمت پرونده من پیغام Error نشون میده!!!!!!!!
چیزی رو که نیاز نیست از دانشگاه بگیرم؟؟؟؟
من که قسطی میکنم تو همون روز انتخاب واحدم یا میفته عقب؟؟؟؟؟؟:wacko:
داشتیم واقعا طرف دیوانس
نمرهاش یا 18 بودند یا 10
خلاصه یرخی نمره میده
اگه تا حالا نکردی باید یه سر بری دانشکده و سفته ها رو بدی. بعدش بقیه اش اینترنتیه.
به موقع اش درست میشه. الان برای من هم ارور میده.
همون جلوی در ورودی دانشکده می فروشن. برو قسمت صندوق رفاه و بگو چقدر باید سفته بخر. فک کنم 120 یا 140 درصد میزان قسطی کردن هست.تا حالا قسطی نکردم، باید برم کجا سفته بخرم؟ واسه قسطی کردن باید چقد پول تو حسابم باشه؟؟
چند سوال از دوستان با سابقه در خصوص معرفی به استاد.
- اولا این که فقط 6 واحد میشه معرفی به استاد گرفت؟
- امتحانش کی هست؟ دلخواه استاده؟
- اگه توی اون هم آدم بیافته، باید تا کی صبر کنه؟ تا ترم بعد؟
همون جلوی در ورودی دانشکده می فروشن. برو قسمت صندوق رفاه و بگو چقدر باید سفته بخر. فک کنم 120 یا 140 درصد میزان قسطی کردن هست.
پولی نیاز نیست تو حساب داشته باشی.
دستت درد نکنه. ممنون. خیلی کامل توضیح دادی. فقط یک نکته؛ شهریه اش چطوری محاسبه میشه؟سلام.طبق آیین نامه دانشگاه 4 واحد تئوری میشه گرفت.نه پروزه نه کارآموزی نه کارگاه یا آزمایشگاه.تا 4 واحد رو مستقیما بدون رفتن به ایرانشهر تو همون دانشگاه کاراش رو میتونی انجام بدی.5 یا 6 واحد اگه مونده از طرف دانشگاه وگروهت کارش رو انجام میدی میبری ایرانشهر.اونجا یه کمیسیون تشکیل میشه جوابش رو نهایتا تا 2 هفته تا 1 ماه بهت میدن.تقریبا فرمالیته هست.اگه تاحالا کمیسیون نرفتی یعنی مشکلی مثل اتمام مهلت تحصیلی یا مشروطی بیشتر از 5 بار نداشتی 100%تا 6 واحد رو میتونی بگیری.در اون موارد دیگه هم زیاد سخت نیست.امتحانش توافق شما واستاد مربوطه هست.انتخاب استاد به گروه بستگی داره.معمولا تمام اساتیدی که تو اون ترم اون درس دارن به علاوه یه استادایی که 2-3 هفته بعداز انتخاب واحد به عنوان معرفی به استاد کدشون تو سیستم ثبت میشه.در 99% موارد کسی نمیفته.یعنی من نشنیدم کسی تو معرفی به استاد بیفته.چون خودمم از معرفی به استاد استفاده کردم میدونم اذیت نمیکنن.ولی قانونش اینه اگه کسی بیفته میره امتحان پایان ترم با بقیه میاد امتحان میده.ولی اگه استاد خیلی هم سختگیر باشه نگاه میکنه به برگت میگه خوب ننوشتی برو مثلا بخون 2 هفته دیگه بیا.دیگه نمیگه پایان ترم بیا.باز اگه سوال داشتی من در خدمتم.
نصف شهریه رو باید پراخت کنی، بقیه اش هم تقسیط بعد می تونی انتخاب واحد کنی.شنیده بودم نصفه شهریه رو باید تو حسابم بریزم بعد بتونم انتخاب واحد کنم، درسته؟
این سفته قیمتش چنده؟ باید بگم سفته میخوام؟![]()
سلام
ميشه در مورد امتحان آمار كمي راهنمايي كنيد؟؟؟
سوالاش سخته آسونه؟؟؟اگه فقط كتاب نعمت الهي را بخونيم كافيه؟؟؟
كسي استاد موحدي رو براي اين درس ميشناسه چه طوري نمره ميده؟
اين قسمت ارزشيابي استاداي من ايراد داره براي شما هم ايراد داره؟؟؟
مال من براي بعضي از استادام صفحهش مياد براي بعضيا نمي ياد
کسی با این احمدی دانش ترمو دینامیک ( کلا هرچی) داشته؟
چطوری نمره میده؟
خیلی بپیچون بود
خیر سرش رئیس گروه مکانیکم هست
این عوضی ها نمی خوان برن واسه دانشکده صنایع صندلی بگیرن؟ :grrr: امروز رفتم امتحان بدم ، همه صندلیها داغونه و اصلا روشون نمیشه نشست. امتحان محاسبات داشتم امروز که خاک بر سرهای بیشرف حیوون سوالهایی داده بودن که هر کدوم باید 1 ساعت فقط جمع و تفریق می کردی تا جواب بدست بیاد، منم هیچ کدومو ننوشتم و فقط فرمول اصلیش رو نوشتم. واقعا گاون!
فیزیک 2 و علم مواد و معادلات هم دارم. چطوری میشه اینا رو پاس کرد بدون خوندن؟ حوصله ندارم بشینم این مزخرفاتو بخونم!
یکی به این پسر گلمون قرص اعصاب بده!این عوضی ها نمی خوان برن واسه دانشکده صنایع صندلی بگیرن؟ :grrr: امروز رفتم امتحان بدم ، همه صندلیها داغونه و اصلا روشون نمیشه نشست. امتحان محاسبات داشتم امروز که خاک بر سرهای بیشرف حیوون سوالهایی داده بودن که هر کدوم باید 1 ساعت فقط جمع و تفریق می کردی تا جواب بدست بیاد، منم هیچ کدومو ننوشتم و فقط فرمول اصلیش رو نوشتم. واقعا گاون!
فیزیک 2 و علم مواد و معادلات هم دارم. چطوری میشه اینا رو پاس کرد بدون خوندن؟ حوصله ندارم بشینم این مزخرفاتو بخونم!
خواهش میکنم.شهریه :نصف شهریه ثابت بعلاوه شهریه متغیر واحدها مثل ترم تابستون.
قربون بچه ها. ممنون.خوب عظمتی جان امروز از آموزش پرسیدم گفتند 6 واحد رو میدند
و شهریش هم نصفه شهریه ثابت هست