• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ممنون!
من دانشجوی ترم 11 هستم!:blush:شدم بابا بزرگ دانشکده.
امروز خودم یه لحظه جا خردم!با یکی از کارمند ها دعوام شد داد و بیداد کردم.هر کارمندی از در می اومد تو به جای اینکه به همکارش بگه چی شده ، به من می گفت چی شده مهدی!

کلا 30 ساعت به شرطی که مفید باشه وسطش اس ام بازی و اینترنت و فیلم و اینا نباشه!می شه تفریبا روزی 10 ساعت مفید خوند که اصلا کار سختی نیست.
بعضی ها هستند می تونند پشت سر هم بخونند و اصلا نخوابند و بعضی ها مثل من سر 2 ساعت مخشون هنگ می کنه!
اما یا 30 ساعت قول می دم بالای 15 بشی!
ای بابا!عجبا!:D بابابزرگ یکم نصیحت کن ما رو،بلکه به راه راست هدایت بشیم!:D
راستی پدربزرگ دعوا کار خوبی نیست!:happy:همیشه خوش سخن باش!:happy:

ببین من برا ریاضی 1 فقط فردا(یکشنبه) وقت دارم!چطوری میشه نمره م بشه 15-16؟
من هیچی انتگرال بلد نیسم تا الان!یه روزه میشه یاد گرفت؟:(

Last edited:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
خوب با یه روز که فکر نکنم بشه زیاد کاری کرد!اما...
این کار رو حتما خودت هم بلدی اما یه یاد آوری می کنم چون زیاد اینجوری نمره گرفتم!
یه سری نمونه سوال بگیر.ببین از هر مبحث چند نمره میاد.انگرال ها یادمه می شد 1-2 نمره ازش گرفت.مثلا اعداد مختلط یادمه ساده بود و 3-4 نمره هم داشت.
اینجوری می تونی پاس کنی....

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره
شما کی کتبیشو امتحان دادی؟
مال ما بیستم بود

فکر کنم کتیه ما 3 یا 4 روز زودتر از شما بود . این ایوانی با خلیل پور همش با هم میپریدن . ما جرومون همون جزوه شما بود . ایوانی که برا آزمایش عملی ها اگه دختر بودی بت یه نمره اضافه میداد. به جوون خودم

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام به همگی
از بچه های کامپیوتر کسی تا بحال با استاد کارگرنژاد و استاد عباسپور درس پاس کرده ؟؟

این دو استاد چجوری نمره میدن؟؟

majid1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[/RIGHT]
سلام
من تحلیل سازه 1 با دکتر اکبرپور داشتم.امتحان خیلی بدی بود در حد 8 نمره نوشتم.کسی می دونه که اکبرپور چطوری تصحیح می کنه؟ نمره می ده یا نه؟ هر کس می دونه یه خبری بده و جماعتی رو از نگرانی دربیاره.
:eek::eek::eek:

borok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما استاتیکو با کی پاس کردی؟
پازوکی؟

اتفاقا من با پازوکی پاس کردم دوره ما خورشیدوند بود و صبور روح اقدم و پازوکی . در مورد پازوکی باید بگم سوای اینکه بچه ها ازش راضی نیستند به نظر من آدمی است که کامل درس میدهد و در حد همان هم امتحان میگره حتی آسانتر و خیلی هم خوب نمره میده یعنی کسی اگه سر جلسه بره و مطالبی که گفته را بلد باشه مشکلی نداره سوالات تخیلی نمیبینه تازه در کلاس هم که فرت و فورت نمره میده (0.25) ولی مشکل آنجاست که همه میترسند و سر جلسه نمیرن در مورد استاتیک هم از1- خرپاها( بدست آوردن نیرو و نوع آن ) و 2-کشیدن نمودار نیرو برشی و ممان برای یک تیر و3- به دست آوردن تمام مرکز جرم و ممان و مرکز حجم و ... برای یک شکل مرکب و در مورد اصطکاک هم بعضی ترم ها سوال میدهد که دقیقا این سوالها نمونه اش در جزوش است. در ضمن برای خرپاو قاب و ماشین کتاب جانسون خوبه و برای مراکز هندسی و ... کتاب مریام

Last edited:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
نمره ها معمولا چند روز بعد از امتحانش میاد؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اینم از نرم 2 با سلاجقه!!
خدا واقعا به خیر کنه!

Last edited:

borok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو مطمئنی؟

آره مطمئن هستم استاتیک (=افتاتیک) که درس سختی نیست کلا سه تا گشتاور گیری و سه تا تعادل نیرو هست تازه از اینجا به بعد مکانیک شروع میشه انشا الله دینامیک برمیداری متوجه میشی سخت یعنی چی یادش بخیر من با جباری دینامیک داشتم
البته سعی کن مثال های مریام و جانسون را زیاد حل کنی که با تمرین مسایل ساده میشه
ولی در کل استادی با نظم و انظباط پازوکی ندیدم یکبار نشد این صورتش را اصلاح نکنه و سر کلاس بیاد یک دقیقه دیرتر بیاد یا ... خدا حفظش کنه و یک توصیه برادرانه و کارشناسانه ! هیچ وقت سراغ اساتید گلابی نرو

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سایت انرولو دیدید؟ گفته ب روز رسانی تا ساعت 20 انجام میشه.پس چرا تمام نشده ؟

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
آره مطمئن هستم استاتیک (=افتاتیک) که درس سختی نیست کلا سه تا گشتاور گیری و سه تا تعادل نیرو هست تازه از اینجا به بعد مکانیک شروع میشه انشا الله دینامیک برمیداری متوجه میشی سخت یعنی چی یادش بخیر من با جباری دینامیک داشتم
ولی در کل استادی با نظم و انظباط پازوکی ندیدم یکبار نشد این صورتش را اصلاح نکنه و سر کلاس بیاد یک دقیقه دیرتر بیاد یا ... خدا حفظش کنه و یک توصیه برادرانه و کارشناسانه ! هیچ وقت سراغ اساتید گلابی نرو

100 درصد تایید می شه!
البته دیده شده که برای امتحان دینامیک ماشین سوال عجیب قریب داده..مثلا مکانیزمی که اصلا قفل بوده!
اما درس های مثا استاتیک ،دینامیک ،مقاومت مصالح ،سیالات و ترمو دینامیک رو اگر خوب نخونی هر چند هم که نمره 20 بگیری بعدا به عنوان مهندس نمی تونی کار کنی!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
استادمون می گفت که بهشون گفتند حداکثر تا 15 روز بعد از امتجان نمره هاش باید رد شده باشه!

واقعا؟؟؟
من خيلي وقته آز 1دادم اما هنوز نمرش نيومد:(
من به همه توصيه ميكنم اصلا اصلا با پيردواني آزمايشگاه فيزيك نگيرن اصلا:hmm::wacko:
نمره دادنش افتضاحه و توي گزارشكارا ريز ميشه ي واحد ننويسي 0.5 نمره پر
هم امتحان تئوري ميگيره هم عملي تازه اين 2تا امتحانو براي هم مكانيك هم گرما ميگيره
خلاصه آدمو بدبخت ميكنه

amin dd

Registered User
لایک‌ها
0

thanks for your advise

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
واقعا؟؟؟
من خيلي وقته آز 1دادم اما هنوز نمرش نيومد:(
من به همه توصيه ميكنم اصلا اصلا با پيردواني آزمايشگاه فيزيك نگيرن اصلا:hmm::wacko:
نمره دادنش افتضاحه و توي گزارشكارا ريز ميشه ي واحد ننويسي 0.5 نمره پر
هم امتحان تئوري ميگيره هم عملي تازه اين 2تا امتحانو براي هم مكانيك هم گرما ميگيره
خلاصه آدمو بدبخت ميكنه

من چهار ترم پیش باهاش آز فیزیک داشتم بهم 10 داد....!!

ایشون یکی از با سابقه ترین اساتید فیزیک و از شاگردان پروفسور حسابی هست :blink:و جزو فارغ التحصیلان دانشکده علوم پایه دانشگاه تهران ....

اخلاق پروفسور حسابی در وجودیتش اثر کرده که اینقدر دقیق شده...!!:D

بالا