amin dd
Registered User
- نوشتهها
- 85
- لایکها
- 0
ببخشید شما احتمالا منو نمیشناسید :دی
ارشد کجا می خونید؟
ارشد سیخی چنده عمو جون
من ترم 3ام تازه
ببخشید شما احتمالا منو نمیشناسید :دی
ارشد کجا می خونید؟
ای بابا!عجبا!ممنون!
من دانشجوی ترم 11 هستم!:blush:شدم بابا بزرگ دانشکده.
امروز خودم یه لحظه جا خردم!با یکی از کارمند ها دعوام شد داد و بیداد کردم.هر کارمندی از در می اومد تو به جای اینکه به همکارش بگه چی شده ، به من می گفت چی شده مهدی!
کلا 30 ساعت به شرطی که مفید باشه وسطش اس ام بازی و اینترنت و فیلم و اینا نباشه!می شه تفریبا روزی 10 ساعت مفید خوند که اصلا کار سختی نیست.
بعضی ها هستند می تونند پشت سر هم بخونند و اصلا نخوابند و بعضی ها مثل من سر 2 ساعت مخشون هنگ می کنه!
اما یا 30 ساعت قول می دم بالای 15 بشی!
ارشد سیخی چنده عمو جون
من ترم 3ام تازه
نوشته ای از borok View Post
سلام من از فارغ التحصیل های مکانیک tj هستم ورودی 83 و الان ارشد tj میخونم سوالی هست بفرمایید
من با ایوانی.شما با خلیل پور بودی.درسته؟
آره
شما کی کتبیشو امتحان دادی؟
مال ما بیستم بود
سلام
شما استاتیکو با کی پاس کردی؟
پازوکی؟
ارشد سیخی چنده عمو جون
من ترم 3ام تازه
استادمون می گفت که بهشون گتند حداکثر تا 15 روز بعد از امتجان نمره هاش باید رد شده باشه!نمره ها معمولا چند روز بعد از امتحانش میاد؟
کامل درس میدهد و در حد همان هم امتحان میگره حتی آسانتر و خیلی هم خوب نمره میده
اینو مطمئنی؟
آره مطمئن هستم استاتیک (=افتاتیک) که درس سختی نیست کلا سه تا گشتاور گیری و سه تا تعادل نیرو هست تازه از اینجا به بعد مکانیک شروع میشه انشا الله دینامیک برمیداری متوجه میشی سخت یعنی چی یادش بخیر من با جباری دینامیک داشتم
البته سعی کن مثال های مریام و جانسون را زیاد حل کنی که با تمرین مسایل ساده میشه
ولی در کل استادی با نظم و انظباط پازوکی ندیدم یکبار نشد این صورتش را اصلاح نکنه و سر کلاس بیاد یک دقیقه دیرتر بیاد یا ... خدا حفظش کنه و یک توصیه برادرانه و کارشناسانه ! هیچ وقت سراغ اساتید گلابی نرو
استادمون می گفت که بهشون گفتند حداکثر تا 15 روز بعد از امتجان نمره هاش باید رد شده باشه!
آره مطمئن هستم استاتیک (=افتاتیک) که درس سختی نیست کلا سه تا گشتاور گیری و سه تا تعادل نیرو هست تازه از اینجا به بعد مکانیک شروع میشه انشا الله دینامیک برمیداری متوجه میشی سخت یعنی چی یادش بخیر من با جباری دینامیک داشتم
البته سعی کن مثال های مریام و جانسون را زیاد حل کنی که با تمرین مسایل ساده میشه
ولی در کل استادی با نظم و انظباط پازوکی ندیدم یکبار نشد این صورتش را اصلاح نکنه و سر کلاس بیاد یک دقیقه دیرتر بیاد یا ... خدا حفظش کنه و یک توصیه برادرانه و کارشناسانه ! هیچ وقت سراغ اساتید گلابی نرو
واقعا؟؟؟
من خيلي وقته آز 1دادم اما هنوز نمرش نيومد
من به همه توصيه ميكنم اصلا اصلا با پيردواني آزمايشگاه فيزيك نگيرن اصلا:hmm::wacko:
نمره دادنش افتضاحه و توي گزارشكارا ريز ميشه ي واحد ننويسي 0.5 نمره پر
هم امتحان تئوري ميگيره هم عملي تازه اين 2تا امتحانو براي هم مكانيك هم گرما ميگيره
خلاصه آدمو بدبخت ميكنه