• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان شرایط گرفتن مرخصی چی هست؟
برادر بنده تهران جنوب قبول شده و ثبت نام هم کردیم ولی هنوز انتخاب واحد نکردیم. آموزش علوم پایه گفت شما نه شهریه بریز و نه انتخاب واحد کن. برو ترم بعد بیا!!!
من نمیخوام واسه برادرم از نظر **** وظیفه مشکلی پیش بیاد و معافیت تحصیلی هم از پلیس +10 تا سال 98 هفته ی قبل گرفتم و به دانشگاه هنگام ثبت نام ارائه کردم.
اگر واسه مرخصی قانونی باید فرمی پر بشه یا شهریه پرداخت بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون صرفا جهت مشمول نشدن ثبت نام کردیم تا سال آینده رشته ی مورد علاقش رو قبول بشه و از این رشته انصراف بده.

djalireza4mixer

Registered User
لایک‌ها
26
ممنون از جواباتون
راستی الان من انتخاب واحد کردم از کی کلاسا شروع میشه؟(ورودی جدیدم و تا 16 این ماه مهلت انتخاب واحده)

wyvern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنده دانشجوی برق قدرت آزاد دماوند هستم.
درس های بررسی 1 و ماشین 1 رو خیلی مشکل دارم و هنوز یادشون نگرفتم ولی پاسشون کردم .
این ترم دانشگاه خودمون این درس ها ، روزهایی که کلاس ندارم ارایه میشه ، رفت و آمدش برام سخته، نمیتونم برم .
میخواستم بدونم میتونم این 2 تا درس رو مهمان بیام تهران جنوب ؟؟
ورودی کارت می زنید ؟؟ ...
برق تو خیابان پیروزی هستش ؟
مرسی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان شرایط گرفتن مرخصی چی هست؟
برادر بنده تهران جنوب قبول شده و ثبت نام هم کردیم ولی هنوز انتخاب واحد نکردیم. آموزش علوم پایه گفت شما نه شهریه بریز و نه انتخاب واحد کن. برو ترم بعد بیا!!!
من نمیخوام واسه برادرم از نظر **** وظیفه مشکلی پیش بیاد و معافیت تحصیلی هم از پلیس +10 تا سال 98 هفته ی قبل گرفتم و به دانشگاه هنگام ثبت نام ارائه کردم.
اگر واسه مرخصی قانونی باید فرمی پر بشه یا شهریه پرداخت بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون صرفا جهت مشمول نشدن ثبت نام کردیم تا سال آینده رشته ی مورد علاقش رو قبول بشه و از این رشته انصراف بده.
سلام
اینطور که شما شرح دادید.داداشتون ورودی بهمن هستش.پس این ترم نه شهریه میدید نه انتخاب واحد.
مشکلی هم برا **** وظیفه نیست،خیالتون راحت

send from 1100

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام
بنده دانشجوی برق قدرت آزاد دماوند هستم.
درس های بررسی 1 و ماشین 1 رو خیلی مشکل دارم و هنوز یادشون نگرفتم ولی پاسشون کردم .
این ترم دانشگاه خودمون این درس ها ، روزهایی که کلاس ندارم ارایه میشه ، رفت و آمدش برام سخته، نمیتونم برم .
میخواستم بدونم میتونم این 2 تا درس رو مهمان بیام تهران جنوب ؟؟
ورودی کارت می زنید ؟؟ ...
برق تو خیابان پیروزی هستش ؟
مرسی
نه اینجا کارت ددانشجویی هیچ کاربردی نداره.بدون هیچ مشکلی میتونی بشینی سرکلاس

send from 1100

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام بچه ها
کلاس معادلات با حامد کرمی کسی میخواد؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام حذفش کنم

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کسی منوچهر صالحی واسه مقاومت مصالح میشناسه
توروخداسریع ج بدید.خیلی فووووووررریی
ومنوجهر غیاثوند برا مبانی مهندسی برق
فقط سررریععععع ج بدید توروخدااااااااااا

Last edited:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
کسی منوچهر صالحی واسه مقاومت مصالح میشناسه
توروخداسریع ج بدید.خیلی فووووووررریی
ومنوجهر غیاثوند برا مبانی مهندسی برق
فقط سررریععععع ج بدید توروخدااااااااااا
دوست من اگه رشتت مکانیک هستش برو پیش امیر اصلانی و مقاومت مصالح 1 رو با علوی بگیر در غیر اینصورت صالحی آدم نرمالی نیست واسه این درس که پیش نیاز دروس زیادیه.
مبانی برق غیاثوند از متقی به نظر من بهتره (البته بین بد و بدتر )

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
اینطور که شما شرح دادید.داداشتون ورودی بهمن هستش.پس این ترم نه شهریه میدید نه انتخاب واحد.
مشکلی هم برا **** وظیفه نیست،خیالتون راحت

send from 1100
ممنون از بابت پاسخ دوست عزیز
اتفاقا برادر بنده ورودی مهر هست و چون نمیخواد این رشته رو ادامه بده و سال آینده رشته ی مورد نظرش رو قبول بشه امسال فقط به جهت مشکل **** وظیفه ثبت نامش کردیم و میخواستیم یا مرخصی بگیریم یا اینکه حداقل واحد رو برداریم و سر کلاس نره چون مشروط شدن یا نشدنش مهم نیست و سال آینده قراره از این دانشگاه انصراف بده و دانشگاه مورد نظرش که سال آینده قبول میشه رو ادامه بده. من همین موضوع رو برای مدیر آموزش علوم پایه شرح دادم و ایشون گفتند نیازی به مرخصی نیست و نیازی به انتخاب واحد و ریختن شهریه هم ندارید و به همین منوال هم پیش بره و سال آینده از اینجا انصراف بدید مشکل **** وظیفه نخواهید داشت چون برگه معافیت تحصیلی رو از پلیس 10 گرفتید.
حالا من میخوام گرفتن مرخصی کاملا قانونی باشه حتی اگر نیاز به پرداخت شهریه هست. من حتی حاضرم همین الان 14 واحد براش بردارم و شهریه هم برای این دو ترم پرداخت کنم اگر مرخصی داده نمیشه اما قسمت آموزش علوم پایه گفت این کار رو نکن و وقت برادرت رو نگیر تا بتونه واسه سال آینده وقت داشته باشه که رشته ی مورد نظرش رو قبول بشه.

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست من اگه رشتت مکانیک هستش برو پیش امیر اصلانی و مقاومت مصالح 1 رو با علوی بگیر در غیر اینصورت صالحی آدم نرمالی نیست واسه این درس که پیش نیاز دروس زیادیه.
مبانی برق غیاثوند از متقی به نظر من بهتره (البته بین بد و بدتر )
امروز روز اخر حذف واضافس فردا .برم پیش امیر اصلانی واسم افزایش میده؟.اخه الان پرکلاسش

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
خب الان بهتر میتونم راهنماییت منم.
فرداصبح زود قبل ساعت 7.30 جلو در گروه باید باشی میگی درس مقاومت مصالح 1 میخوام با استاد علوی اگه گفت نمیشه ازین حرفا میگی ترم قبل (تابستون) با صالحی داشتم منو انداخت نمیتونم باهاش پاس کنم یه خورده باهاش نرم صحبت میکنی و با اخلاق مطمئن باش بهت میده.
من الان ترم 7 ناپیوسته ام هرترم 1الی 3 تادرس با این روش ازش میگیرم فقط سمج باش و با اخلاق)

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب الان بهتر میتونم راهنماییت منم.
فرداصبح زود قبل ساعت 7.30 جلو در گروه باید باشی میگی درس مقاومت مصالح 1 میخوام با استاد علوی اگه گفت نمیشه ازین حرفا میگی ترم قبل (تابستون) با صالحی داشتم منو انداخت نمیتونم باهاش پاس کنم یه خورده باهاش نرم صحبت میکنی و با اخلاق مطمئن باش بهت میده.
من الان ترم 7 ناپیوسته ام هرترم 1الی 3 تادرس با این روش ازش میگیرم فقط سمج باش و با اخلاق)
دمت گرم داداااش
میخوام بین مقاومت وترمودینامیک ومبانی یکیروبردارم.فعلا با غیاثوند مبانی برداشتم.الان باتوجه به این تفاسیر به نظر شما بین این سه تا کدومو بردارم؟؟؟؟؟//؟؟؟؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
مقاومت مصالح باعلوی چه 1یا2 صد درصد پاس میشی با نمره بالا
ترمو 1 یا 2 با شاهرخ بگیر در غیر اینصورت یا میوفتی یا با نمره کم پاس میکنی

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مقاومت مصالح باعلوی چه 1یا2 صد درصد پاس میشی با نمره بالا
ترمو 1 یا 2 با شاهرخ بگیر در غیر اینصورت یا میوفتی یا با نمره کم پاس میکنی
من تازه واردام.تو خصوصی چجوری باید پیام بدم؟؟؟؟

sahy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
بچه ها تاحالا کسی درسیو که حذف کرده بوده (توی حذفو اضافه) تونسته دوباره اضافش کنه؟
خدمات کامپیوتری گف اصلا نمیشه، شماها چ میگین؟
موندم پیش کی برم:general503::general503:
خدمات کامپوتریه ک کلا بی اعصابه...:general410:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام
بچه ها تاحالا کسی درسیو که حذف کرده بوده (توی حذفو اضافه) تونسته دوباره اضافش کنه؟
خدمات کامپیوتری گف اصلا نمیشه، شماها چ میگین؟
موندم پیش کی برم:general503::general503:
خدمات کامپوتریه ک کلا بی اعصابه...:general410:
باید قبل حذف و اضلفه میرفتی پیش مدیر گروه یا خدمات کامپیوتری برات حذف کنه تا بتونی توی حذف اضافه برداری .الان نمیشه تغییر کد بدی باید یجوری سر کنی

بالا