djalireza4mixer
Registered User
بحث از این تخصصی تر پیدا نمیشه که
:general307:
94 چه چیز غولی مییشه :general703::general404:
پس بحث های تخصصی ترم بالایی اینان #این هفته که سرم کلاه رفت اما هفته بعد ماهم کمپ تخصصی و فوق تخصصی توی حیاط راه میندازیم با دوستان بله اینجوریاس یه خورده راه بیفتم دانشجو ام پزیرش میکنم با شهریه خیلی کم.بحث از این تخصصی تر پیدا نمیشه که
اسفنجی رو خوب اومدی:general601: اما چیزی معلوم نمیشه از محتوای زیرش .:general208:بخصوص اگه پوششش اسفنجی باشه دیه در حد توپ مسابقات NBA میشه :general304::general304::general304::general404::general404::general404:
این بحث دیه تکراریه . شما بیاید در مورد دیامیترهای در حال تردد تو حیاط با دوستان بحث کنید :general404::general404::general404:پس بحث های تخصصی ترم بالایی اینان #این هفته که سرم کلاه رفت اما هفته بعد ماهم کمپ تخصصی و فوق تخصصی توی حیاط راه میندازیم با دوستان بله اینجوریاس یه خورده راه بیفتم دانشجو ام پزیرش میکنم با شهریه خیلی کم.
داداش کی گفته اینجا همه پسرن؟ محیط خانوادگیه مراعات کن . از تکش یاد بگیر لفافه روپس بحث های تخصصی ترم بالایی اینان #این هفته که سرم کلاه رفت اما هفته بعد ماهم کمپ تخصصی و فوق تخصصی توی حیاط راه میندازیم با دوستان بله اینجوریاس یه خورده راه بیفتم دانشجو ام پزیرش میکنم با شهریه خیلی کم.
اسفنجی رو خوب اومدی:general601: اما چیزی معلوم نمیشه از محتوای زیرش .:general208:
:general307::general307: واقعا اگه همه الگوشون من باشم چی میشه ............:general304::general304:داداش کی گفته اینجا همه پسرن؟ محیط خانوادگیه مراعات کن . از تکش یاد بگیر لفافه رو
من تازه ترم 3 هستم و با این اصطلاحات آشنا نیستم دیامیتر چی مشه؟این بحث دیه تکراریه . شما بیاید در مورد دیامیترهای در حال تردد تو حیاط با دوستان بحث کنید :general404::general404::general404:
آخه همه دارن توی بحث شرکت میکنن اونم با علاقه .چشم از تکش یاد میگیرم تکش بهم بگو چیکار کنمداداش کی گفته اینجا همه پسرن؟ محیط خانوادگیه مراعات کن . از تکش یاد بگیر لفافه رو
هیچی نمیشه قول بده فقط الگوی من باشی:general307::general307: واقعا اگه همه الگوشون من باشم چی میشه ............:general304::general304:
شما کلاس مختلط میخوای یا برادر؟دوستان من با حمید صفدری معادلات برداشتم اون موقع زده بود مختلط
حالا که دیروز رفتم یه نگاه کردم دیدم جنسیت کلاس تغییر کرده شده خواهر
دو شنبه ساعت 10 برداشتم اگر اشتباه از خودم بوده دو تا استاد دیگه همین ساعت هستن مختلط میتونم با این دو تا استاد بردارم
چیکار کنم؟
من تازه ترم 3 هستم و با این اصطلاحات آشنا نیستم دیامیتر چی مشه؟
آخه همه دارن توی بحث شرکت میکنن اونم با علاقه .چشم از تکش یاد میگیرم تکش بهم بگو چیکار کنم
هیچی نمیشه قول بده فقط الگوی من باشی
باشه این تاپیکو نیاز دارم حالاحالاها پس ادامه نمیدم این بحث رو همین جا تمومداداش تاپیکو به فنا میدی ها .........:general307:
فدات شم یکم فکر کنی متوجه میشی چی میشه مثلا مهندسی ها :general304::general304::general304:
خب برو بشین سر کلاس مشکل کجاس نمیزارنت سر کلاس؟فرقی نداره برام
خب برو بشین سر کلاس مشکل کجاس نمیزارنت سر کلاس؟
شما رفتی سر کلاس نزاشتن بشینی ایا؟جنسیت کلاس خواهره نمیشه که مشکل زاست
ترم بالایی کجا بودپس بحث های تخصصی ترم بالایی اینان #این هفته که سرم کلاه رفت اما هفته بعد ماهم کمپ تخصصی و فوق تخصصی توی حیاط راه میندازیم با دوستان بله اینجوریاس یه خورده راه بیفتم دانشجو ام پزیرش میکنم با شهریه خیلی کم.
جنسیت کلاس خواهره نمیشه که مشکل زاست
کلاس رو برای شما حذف کردن ؟
اگر حذف نکردن پس مسلما مشکلی نداره و میتونین شرکت کنین
الان مشکل شما چیه دقیقا ؟ اینکه کلاس همه دخترن یه پسر سره کلاسه ؟ یا .. ؟