• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

m73t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا دو نفر تو این استادایی که من میشناسم امتحانشون هم سطح تدریسشون بود حتی پایین تر
یکیش هاشمیان بود که یکی دو ترم پیش ترکوندنش
یکیم همین خانوم که زحمتشو بچه هاتون کشیدن:D
جالا اخر پرند چطور نمره داد؟

m73t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
بجه ها من چند تا سوال برنامه نویسی داشتم پرند داده ب عنوان تمرین.
کسی هست کمک کنه عایا؟:cool:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
Unti5tled.jpg
این تازه برام اومده قضیه این ایمیل کسی میدونه چیه ؟

m73t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشاهده پیوست 695832
این تازه برام اومده قضیه این ایمیل کسی میدونه چیه ؟
اول مهر برام اومد
هرکدوم از این کلاسارو ک بخواین میرین توسایت و اونطور ک گفته ثبت نام میکنین اگه برین سایتش زده ک کدوم کلاسا کجا و چ ساعاتی بر گزارمیشه چندتاش تو دانشکده ی خودمونه چندتاشم دانشکده ادبیات و..بستگی داره ثبت نام کنندگان بیشتر از کدوم دانشکده باشن

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اول مهر برام اومد
هرکدوم از این کلاسارو ک بخواین میرین توسایت و اونطور ک گفته ثبت نام میکنین اگه برین سایتش زده ک کدوم کلاسا کجا و چ ساعاتی بر گزارمیشه چندتاش تو دانشکده ی خودمونه چندتاشم دانشکده ادبیات و..بستگی داره ثبت نام کنندگان بیشتر از کدوم دانشکده باشن
حالا ثبت نام کردی یا نه

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
یه سوال دارم هرکی میدونه جوابشو بگه یا از دوستانش سوال کنه بگه:
رشته مهندسی طراحی فرآیند های صنایع نفت مقطع کارشناسی جنسیت دختر داره یا نه همش پسر هستن توی دانشکده فنی؟

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
این خبر موثقه؟
خه من شنیدم میخوان کامپیوترها و برق ها رو ببرن طرفای هت تیر
بلند بگو الهی آمین:general406: این دوتا رشته رو ببرن (حالا کامپیوتر باز چند تایی داره اما برق چی همش ضد حالن:D )عوضش معماری رو بیارن شنیدم اون موقع که بودن دانشکده یه صفای دیگه ای داشت همه به ع*ش*ق اونا میومدن tj:general304::general206:

m73t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بلند بگو الهی آمین:general406: این دوتا رشته رو ببرن (حالا کامپیوتر باز چند تایی داره اما برق چی همش ضد حالن:D )عوضش معماری رو بیارن شنیدم اون موقع که بودن دانشکده یه صفای دیگه ای داشت همه به ع*ش*ق اونا میومدن tj:general304::general206:

اگه میخواستن معماری رو بیارن ک ازاول نمیبردنش
مدیر دانشکده پارسال گفت ب احتمال زیاد عمران قراره از اینجا بره
آی تی و کامپیوتر ک بره کسی نمیمونه تو دانشکده

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
دوستان کسی هست که فیزیک خونده باشه چون یک یک تمرین دانشگاهی دارم میخوام برام حل کنه؟
اگه کسی را میشناسید معرفی کنید.

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
یه کمک میخوام از دوستان رشته برق که از مدار سر در بیارن البته زیاد پیچیده نیست لطفا اعلام موجودیت کنید تا بقیه رو بگم
(استفاده از جریانDC برای روشن کردن چند لامپ LED کوچک)

اگه میخواستن معماری رو بیارن ک ازاول نمیبردنش
مدیر دانشکده پارسال گفت ب احتمال زیاد عمران قراره از اینجا بره
آی تی و کامپیوتر ک بره کسی نمیمونه تو دانشکده
مکانیک ،برق، و...نقش مو توی دانشکده دارن ! o_O

araz93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان عمرانی کمک.................. این ترم فولاد 1 و بتن 1 رو با استاد مریم فیروزی برداشتم ولی سر کلاساش هیچی نمیفهمم. اگه کسی جزوه خوب داره بزاره واسم. درضمن اگه کسی ایشونو میشناسه از نمره دادنش بگه که بدونیم آخر ترمی کاسبیم یا ول معطلیم!

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان عمرانی کمک.................. این ترم فولاد 1 و بتن 1 رو با استاد مریم فیروزی برداشتم ولی سر کلاساش هیچی نمیفهمم. اگه کسی جزوه خوب داره بزاره واسم. درضمن اگه کسی ایشونو میشناسه از نمره دادنش بگه که بدونیم آخر ترمی کاسبیم یا ول معطلیم!
عزیز من بخوان دیگه چقدر قر میای منونگا نشستم عین بچه آدم دارم میخونم اگه این دخترا بزارن حالا یا استاد بد یا بدتر یا زبونم لال خوب

m73t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی از مراسم امروز دانشگاه عکس نداره؟
اگه عکس دارین لطفا اینجا بفرستین.
ممنون:)

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
آخر ترمی کاسبیم یا ول معطلیم!
مگه دکون بقالیه /
این جماعت دانشجو چی با خودشون فکر میکنن/
تمام این درسایی که ما داریم می خونیم ، خیلی جدید باشن مال 70 80 سال پیشه / یعنی ما از 70 سال پیش هم عقب تریم ؟
araz93 منظورم شما نیستی ها / شما تو فکر درس هستی که اومدی و کمک میخوای / بعضیا هستن که واقعا نمیدونن کجا اومدن!!!
این ترم فولاد 1 و بتن 1 رو با استاد مریم فیروزی برداشتم ولی سر کلاساش هیچی نمیفهمم. اگه کسی جزوه خوب داره بزاره واسم.
کتابی رو که استاد معرفی کرده رو بگیر و بخون / جزوه به درد نمیخوره /جزوه به سواد آدم اضافه نمیکنه/
یه کمک میخوام از دوستان رشته برق که از مدار سر در بیارن البته زیاد پیچیده نیست لطفا اعلام موجودیت کنید تا بقیه رو بگم
(استفاده از جریانDC برای روشن کردن چند لامپ LED کوچک)
بگو شاید تونستیم کمکت کنیم,

Last edited:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بگو شاید تونستیم کمکت کنیم,
میخوام از جریان برق تلفن که با ولتمتر اندازه گرفتم بین 40 تا 65 ولت جریان داره برای روشن کردن چند تا لامپ led استفاده کنم میخوام بدونم تاحالا کسی این کارو کرده یا نه اصلا مخابرات میفهمه یا نه و ایا برام هزینه داره از نظر مخابراتی؟

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
میخوام از جریان برق تلفن که با ولتمتر اندازه گرفتم بین 40 تا 65 ولت جریان داره برای روشن کردن چند تا لامپ led استفاده کنم میخوام بدونم تاحالا کسی این کارو کرده یا نه اصلا مخابرات میفهمه یا نه و ایا برام هزینه داره از نظر مخابراتی؟
ببین کلا کار غیر معقولیه / ولی شدنیه
من خیلی از سیستم های مخابراتی سر در نمیارم ولی الان یه چیزایی خوندم که هم برا من هم جالب بود
در حالتی که از تلفن استفاده نمی کنی ولتاژ 48V-DC داری و جریان تقریبا 0 / ولی وقتی با تلفن حرف میزنی ولتاژ 8V-DC با جریانی چند mA داری /
این یعنی اگر led رو بزنی به تلفن ممکنه بهت بوغ اشغالی بده /
از طرفی مراکز مخابراتی خیلی حساس هستن و این کار ممکنه به دستگاه ها صدمه بزنه که قیمت های خیلی زیبایی هم دارن !! / حالا از نظر قانونی میتونه جرم باشه یا نه رو نمیدونم/+یه جا خوندم که هرگونه دستکاری واتصال کوتاه کردن خط تلفن،به معنای مصرف بوده وممکن است در قبض تلفن ارقام بسیار بالایی منظور گردد/
بعد ولتاژ خط تلفن خیلی تغییرات داره ، مثلا وقتی زنگ میزنه ولتاژ میشه 48V-DC + 110V-AC که ممکنه led رو بسوزونه + نویز سیستم رو داری زیاد میکنی که باعث خطا میشه و ....

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
چرا باید ای تی و برا ارشد بندازن با کامپیوتر ؟؟؟ :mad::mad::mad::mad::mad:
ما که هیچ کدوم درساشونو بلد نیستم :general107::general107::general107:

بالا