جالا اخر پرند چطور نمره داد؟کلا دو نفر تو این استادایی که من میشناسم امتحانشون هم سطح تدریسشون بود حتی پایین تر
یکیش هاشمیان بود که یکی دو ترم پیش ترکوندنش
یکیم همین خانوم که زحمتشو بچه هاتون کشیدن
جالا اخر پرند چطور نمره داد؟کلا دو نفر تو این استادایی که من میشناسم امتحانشون هم سطح تدریسشون بود حتی پایین تر
یکیش هاشمیان بود که یکی دو ترم پیش ترکوندنش
یکیم همین خانوم که زحمتشو بچه هاتون کشیدن
زبانت خوب بود؟اول سلام ب دوستان
دومم اینکه منم زبان با صفا داشتم 17 شدم
اول مهر برام اومدمشاهده پیوست 695832
این تازه برام اومده قضیه این ایمیل کسی میدونه چیه ؟
حالا ثبت نام کردی یا نهاول مهر برام اومد
هرکدوم از این کلاسارو ک بخواین میرین توسایت و اونطور ک گفته ثبت نام میکنین اگه برین سایتش زده ک کدوم کلاسا کجا و چ ساعاتی بر گزارمیشه چندتاش تو دانشکده ی خودمونه چندتاشم دانشکده ادبیات و..بستگی داره ثبت نام کنندگان بیشتر از کدوم دانشکده باشن
naحالا ثبت نام کردی یا نه
بلند بگو الهی آمین:general406: این دوتا رشته رو ببرن (حالا کامپیوتر باز چند تایی داره اما برق چی همش ضد حالن )عوضش معماری رو بیارن شنیدم اون موقع که بودن دانشکده یه صفای دیگه ای داشت همه به ع*ش*ق اونا میومدن tj:general304::general206:این خبر موثقه؟
خه من شنیدم میخوان کامپیوترها و برق ها رو ببرن طرفای هت تیر
بلند بگو الهی آمین:general406: این دوتا رشته رو ببرن (حالا کامپیوتر باز چند تایی داره اما برق چی همش ضد حالن )عوضش معماری رو بیارن شنیدم اون موقع که بودن دانشکده یه صفای دیگه ای داشت همه به ع*ش*ق اونا میومدن tj:general304::general206:
بپرسین اگه بلد بودیم ج میدیم.دوستان کسی هست که فیزیک خونده باشه چون یک یک تمرین دانشگاهی دارم میخوام برام حل کنه؟
اگه کسی را میشناسید معرفی کنید.
مکانیک ،برق، و...نقش مو توی دانشکده دارن !اگه میخواستن معماری رو بیارن ک ازاول نمیبردنش
مدیر دانشکده پارسال گفت ب احتمال زیاد عمران قراره از اینجا بره
آی تی و کامپیوتر ک بره کسی نمیمونه تو دانشکده
عزیز من بخوان دیگه چقدر قر میای منونگا نشستم عین بچه آدم دارم میخونم اگه این دخترا بزارن حالا یا استاد بد یا بدتر یا زبونم لال خوبدوستان عمرانی کمک.................. این ترم فولاد 1 و بتن 1 رو با استاد مریم فیروزی برداشتم ولی سر کلاساش هیچی نمیفهمم. اگه کسی جزوه خوب داره بزاره واسم. درضمن اگه کسی ایشونو میشناسه از نمره دادنش بگه که بدونیم آخر ترمی کاسبیم یا ول معطلیم!
مگه دکون بقالیه /آخر ترمی کاسبیم یا ول معطلیم!
کتابی رو که استاد معرفی کرده رو بگیر و بخون / جزوه به درد نمیخوره /جزوه به سواد آدم اضافه نمیکنه/این ترم فولاد 1 و بتن 1 رو با استاد مریم فیروزی برداشتم ولی سر کلاساش هیچی نمیفهمم. اگه کسی جزوه خوب داره بزاره واسم.
بگو شاید تونستیم کمکت کنیم,یه کمک میخوام از دوستان رشته برق که از مدار سر در بیارن البته زیاد پیچیده نیست لطفا اعلام موجودیت کنید تا بقیه رو بگم
(استفاده از جریانDC برای روشن کردن چند لامپ LED کوچک)
میخوام از جریان برق تلفن که با ولتمتر اندازه گرفتم بین 40 تا 65 ولت جریان داره برای روشن کردن چند تا لامپ led استفاده کنم میخوام بدونم تاحالا کسی این کارو کرده یا نه اصلا مخابرات میفهمه یا نه و ایا برام هزینه داره از نظر مخابراتی؟بگو شاید تونستیم کمکت کنیم,
ببین کلا کار غیر معقولیه / ولی شدنیهمیخوام از جریان برق تلفن که با ولتمتر اندازه گرفتم بین 40 تا 65 ولت جریان داره برای روشن کردن چند تا لامپ led استفاده کنم میخوام بدونم تاحالا کسی این کارو کرده یا نه اصلا مخابرات میفهمه یا نه و ایا برام هزینه داره از نظر مخابراتی؟