• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
برای مدار منطقی کدوم استادو پیشنهاد میدید؟
پاک سرشت-مهدی
جوادی-مهدی
حریرچی
روح آزاد-علیرضا
ستاری -محمد
سیدصالحی-سمیرا
فرازکیش-راضیه
محمدیه فامیلی-فرناز
سلام فقط وفقط فرناز محمدیه فامیلی-جوادی نمره عالی درس تعطیل-ستاری هردوتا تعطیل!-سمیرا درس خوب نمره نمیدونم

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
برای مدار منطقی کدوم استادو پیشنهاد میدید؟
پاک سرشت-مهدی
جوادی-مهدی
حریرچی
روح آزاد-علیرضا
ستاری -محمد
سیدصالحی-سمیرا
فرازکیش-راضیه
محمدیه فامیلی-فرناز
محمدیه فامیلی-فرناز درس عالی ارفاق متوسط
سیدصالحی-سمیرا درس متوسط ارفاق عالی (اگر پسر باشی اگر دختر یاشی نمره خودت)

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
برای الکترونیک 2 کدوم استاد بهتره؟
امیر صوفی-رحمت الله
صوفی مولودی-سبحان
فرخی -علی
مجدی-مرتضی
محمودیان طرزئی-ابراهیم
کاردان-مسعود
درس الکترونیک دو درس خیلی بد قلقیه -خیلی مفهومی وبسیارزیاد-من فکر میکنم تو تموم درسهای رشته قدرت از همه بدتره-(من قدرتی بودم) امیر صوفی اخلاقش با خیلی هانمیخوره (مذهبی +حکومتی) درسش هم زیاد مال نیست نمره متوسط-فرخی از همه بهتر درس میده و همراه درس مثال هم حل میکنه اما خوب نمره نمیده-مجدی فقط درس میده خوب هم میگه نسبتاولی فقط دو جلسه اخر سوال امتحانی حل میکنه نمره هم از فرخی بهتر میده -الباقی هم جدید هستن -پیشنهاد من که خودم هم عمل کردم با مجدی گرفتم ولی سر کلاس هرد و رفتم- سبک درس فرخی بیشتر استفاده از روش نظریه که اگه الک یک رو گذرونده باشید میدوینید چیه وبهتر ادم یاد میگیره ولی مجدی یاروش مدلها حل میکنه که یکم مشکله وپیچیدس- ولی کلاسیک هس - نکته کلیدی در مورد این درس اینه که معمولا هر ترم 4تا سوال تو امتحان میاد دوتاش عینا یکی از مسئله های حل شده مجدیه ویکی هم عینا از جزوه فرخی! کتاب میر عشقی رو هم حتما بگیرید ومسایلشوحل کنید توسایت انجمن برق دانشگاه ازادتهران جنوب جزوه فرخی هست من برای ارشد دان کردم -میتونید دانلود کنید نمیخوام بترسونمتون اما سرکلاس ما 4دفعه افتاده هم بود ولی من یکم وقت گذاشتم باراول از مجدی 19 شدم-موفق باشید

مهندس پزشک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درس الکترونیک دو درس خیلی بد قلقیه -خیلی مفهومی وبسیارزیاد-من فکر میکنم تو تموم درسهای رشته قدرت از همه بدتره-(من قدرتی بودم) امیر صوفی اخلاقش با خیلی هانمیخوره (مذهبی +حکومتی) درسش هم زیاد مال نیست نمره متوسط-فرخی از همه بهتر درس میده و همراه درس مثال هم حل میکنه اما خوب نمره نمیده-مجدی فقط درس میده خوب هم میگه نسبتاولی فقط دو جلسه اخر سوال امتحانی حل میکنه نمره هم از فرخی بهتر میده -الباقی هم جدید هستن -پیشنهاد من که خودم هم عمل کردم با مجدی گرفتم ولی سر کلاس هرد و رفتم- سبک درس فرخی بیشتر استفاده از روش نظریه که اگه الک یک رو گذرونده باشید میدوینید چیه وبهتر ادم یاد میگیره ولی مجدی یاروش مدلها حل میکنه که یکم مشکله وپیچیدس- ولی کلاسیک هس - نکته کلیدی در مورد این درس اینه که معمولا هر ترم 4تا سوال تو امتحان میاد دوتاش عینا یکی از مسئله های حل شده مجدیه ویکی هم عینا از جزوه فرخی! کتاب میر عشقی رو هم حتما بگیرید ومسایلشوحل کنید توسایت انجمن برق دانشگاه ازادتهران جنوب جزوه فرخی هست من برای ارشد دان کردم -میتونید دانلود کنید نمیخوام بترسونمتون اما سرکلاس ما 4دفعه افتاده هم بود ولی من یکم وقت گذاشتم باراول از مجدی 19 شدم-موفق باشید
خیلی ممنون بابت پاسخ تون
آخه در مورد الک 1 هم میگفتن خیلی سخته خیلی مفهومیه خیلی...همه میافتن
ولی بنظر من الک1 از مدار2 اسون تر بود
حالا واقعا الک 2 اینقدر سخته:general112:

Mehrdad.921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.ببخشید برای الکترومغناطیس کدوم استاد خوبه؟
رجبي توستاني-روزبه
اميري-نسرين
ملکي جوان-عليرضا
آهنيان-ايمان
نظري-حافظ

Mehrdad.921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ببخشید واسه مدار 1 کدوم استاد خوبه؟
علائي-محمدباقر
حريرچي-فرهاد
جباري-محمدمهدي

اخوين-علي

نورعليزاده-حميد

هادي-عليرضا

مهندس پزشک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علائي-محمدباقر
حريرچي-فرهاد
جباري-محمدمهدي

اخوين-علي

نورعليزاده-حميد

هادي-عليرضا
استاد اخوین یکی از بزرگ ترین استاد های دانشگاه هستن
از نظر درسی استاد جباری خوب هستن ولی یکم اخلاقشون مشکل داره ولی نمره خوب میدن
استاد هادی خوب نمره میدن ولی چون مدار1 درس فوق العاده مهم و اساسی است وپایه درس های برق دوستام که استاد هادی داشتن توی مدار 2 به مشکل خوردن ویه kvl , kcl ساده رو مشکل داشتن
استاد علائی هم خوبن...در باره باقی اساتید نظری ندارم

Mehrdad.921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
استاد اخوین یکی از بزرگ ترین استاد های دانشگاه هستن
از نظر درسی استاد جباری خوب هستن ولی یکم اخلاقشون مشکل داره ولی نمره خوب میدن
استاد هادی خوب نمره میدن ولی چون مدار1 درس فوق العاده مهم و اساسی است وپایه درس های برق دوستام که استاد هادی داشتن توی مدار 2 به مشکل خوردن ویه kvl , kcl ساده رو مشکل داشتن
استاد علائی هم خوبن...در باره باقی اساتید نظری ندارم
ممنون از شما.همه اساتید عالین کهِ
شما ِ کدوم استاد رو بیشتر پیشنهاد میکنید؟

مهندس پزشک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به خودتون داره
اگه اخلاق استاد جباری و تحمل کنید یکی از بهترین هاست...دوستای من با ایشون داشتن خیلی راضی بودن
کلاس استاد اخوین هم معمولا بهتون نمیرسه
استاد علایی اولویت بعدیتون باشه

Mehrdad.921

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بستگی به خودتون داره
اگه اخلاق استاد جباری و تحمل کنید یکی از بهترین هاست...دوستای من با ایشون داشتن خیلی راضی بودن
ممنون.استاد جباری من باهاشون ترمه قبل زبان تخصصی داشتم.

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
بستگی به خودتون داره
علايى خيلى خوبه. به نظرم اولويت اول قرار بدينش. جزوه ش عاليه. اخلاقش هم از جبارى بهتره اگه ميتونى حضورت كامل باشه با علايى بردار. چون اسمارو كامل ياد ميگيره.

kamran17

Registered User
لایک‌ها
284
علائي-محمدباقر
حريرچي-فرهاد
جباري-محمدمهدي

اخوين-علي

نورعليزاده-حميد

هادي-عليرضا
سلام من اگه خودم بودم با تجربه الان فقط با اخوین میگرفتم-یه استاد عالی بادرس دادن کلاسیک ومرتب با اخلاق خوب وانرژی مثبت فراوان- من خودم باهاش بررسی یک داشتم وسر کلاس کلی حال کردم اماسختگیره ونمره دادنش خیلی ارفاقی نیس-علایی درس دادنش زیاد خوب نیست ولی ازنظر نمره واخلاق عالیه خصوصا اخلاقش-نور علیزاده به عقیده من خوب نیست-استادنکبت! ببخشید جباری هم زیاد توصیه نمیشه!!!!!

***MAHDI***

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
کسی با گیلانی ریاضی مهندسی داشته ؟خوب نمره میده

mghanatabady

Registered User
لایک‌ها
100
سلام دوستان من امروز علوم تحقیقات ارشدرشته نرم افزار قبول شدم
کسی هست این رشته اینجا بخونه ؟
شهریش چقدر میشه ؟
استادا نمره بده هستن ؟نسبت به دانشگاه های دیگه سخته ؟
تکمیل ظرفیت کیه >؟

soroushpayne

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوستان من امروز علوم تحقیقات ارشدرشته نرم افزار قبول شدم
کسی هست این رشته اینجا بخونه ؟
شهریش چقدر میشه ؟
استادا نمره بده هستن ؟نسبت به دانشگاه های دیگه سخته ؟
تکمیل ظرفیت کیه >؟
سلام
به سلامتی که قبول شدید ، مبارکه
والا تا اونجایی که من میدونم علوم تحقیقات چیزی از دولتی کم نداره و سخت گیری میکنن بعید میدونم که استادا نمره بدن !

Akraven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من ارشد مدیریت ساخت قبول شدم امسال تهران جنوب ، وضعیت دانشگاه چطوره ؟ خیلی سخت میگیرین اساتید ؟

projectile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا .
من کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کردم که هنوز جوابش نیومده!
از طرفی ثبت نام دانشگاه از امروز که هفدهم باشه شروع شده! ( طبق جدولی که صفحه پیش دوستمون گذاشته)

با این اوصاف الان من باید برای ثبت نام حصوری برم دانشگاه ؟!:)

ali-yas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من امروز که نتایج رو زدن دانشگاه تهران جنوب مقطع ارشد رشته نفت اکتشاف رو قبول شدم. من خودم کارشناسی نفتم رو از دانشگاه امیدیه گرفتم و فکر می کردم ارشد هم امیدیه در بیام ولی نشد. بچه اهوازم
حالا اگه لطف کنید در مورد دانشگاه برام بگید ممنون میشم. به ارشد ها خوابگاه میدن؟ کلا وضعیت ارشد ها برای سکونت چجوریه معمولا چیکار می کنن؟ دانشگاه خوش مسیره یا نه؟ فاصله تا فرودگاه چقدره؟ به نظرتون میشه هر آخر هفته با هواپیما بیام و برم رفت و آمدش مشکل نیست؟ کلاس ها فقط پنجشنبه جمعست دیگه نه؟
خواهشا جواب بدید:)

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام دوستان. من امروز که نتایج رو زدن دانشگاه تهران جنوب مقطع ارشد رشته نفت اکتشاف رو قبول شدم. من خودم کارشناسی نفتم رو از دانشگاه امیدیه گرفتم و فکر می کردم ارشد هم امیدیه در بیام ولی نشد. بچه اهوازم
حالا اگه لطف کنید در مورد دانشگاه برام بگید ممنون میشم. به ارشد ها خوابگاه میدن؟ کلا وضعیت ارشد ها برای سکونت چجوریه معمولا چیکار می کنن؟ دانشگاه خوش مسیره یا نه؟ فاصله تا فرودگاه چقدره؟ به نظرتون میشه هر آخر هفته با هواپیما بیام و برم رفت و آمدش مشکل نیست؟ کلاس ها فقط پنجشنبه جمعست دیگه نه؟
خواهشا جواب بدید:)

فردوگاه جنوب غربی شهره و دانشگاه جنوب شرقی. یک ضلع شهر رو باید طی کنید.تا فرودگاه هم حدودا نیم ساعت راهه. ترافیک باشه به یک ساعت هم میرسه.
یکی از بچه ها کلاسش وسطس هفته است پس الزاما اخر هفته نیست کلاسا. معمولا جوری هست که بشه رفت و اوومد. پراکنده نیستن کلاسا.
در مورد خوابگاه و محل سکونت هم نمیدونم. فقط میدونم حوالی دانشگاه میشه با دو سه تا دانشجو دیگه یه خونه اجاره کرد که وقت صرف رفت و امد نکنید.

بالا