سلام
دوستان اگر کسی6 ترم مشروطی داشته باشه ورودی 86 هم باشه هنوز 9 واحدش مونده باشه شانس داره بهش مجوز برا ادامه تحصیل بدن
بعد اگر مجوز بدن برا فارق التحصیلی مدرک معادل میدن یا عادیه؟
مشکل **** وظیفه وجود نداره طرف معافه
سلام.
من خودم متخصص همینم
قانونا که میدونی 6 ساله .
**** وظیفه 1 سال هم معمولا تمدید میکنه بدون غیبت **** وظیفه و لازم باشه بعدش یکسال هم تمدید میکنه با غیبت که جمعا میشه 8 سال ( 3 ماه اضافه خدمت )
دانشگاه هم هیچ کاری این وسط نداره با شما و تنها مشکلش با شما همین **** وظیفه است ...
اگه شما مشکل خدمت داشته باشی و با اون 8 سال هم درست تموم نشه که دانشگاه هم هیچکارس و انقد باید بری **** وظیفه تا بازم مجوز بدن درست تموم بشه . ( البته در صورت ناامیدی راه دیگه اش گرفتن مدرک کاردانی از دانشگاهه که مفت نمی ارزه !! )
اما اگه مشکل **** وظیفه نداشته باشی مثلا معافیتت رو بتونی بگیری و به دانشگاه ارائه بدی ، اونوقت دیگه تا 10 سال هم خیلی راحت میتونی به تحصیلت ادامه بدی :angrybirds8:
دانشگاه ازاد اینجاها یه کلکی میزنه اونم اینه که از **** تمام وقت تبدیلت میکنه به **** پاره وقت و دیگه اینجوری مشکل به نوعی دور زده میشه!
مدرکت هم معدل محسوب نمیشه فقط همونطور که گفتم کلمه پاره وقت جای تمام وقت رو میگیره که اصلا مهم نیست.
اما اگه دیگه بری رو 11 و 12 سال خب معلومه دیگه مدرک افتخاری بهت میدن :general711:
البته **** وظیفه رو باید از خود **** وظیفه هم بروز سوال کنی ، تصمیمات یه شبه فوق العاده زیاد میگیرن!
تا جایی هم که یادمه ازاد با مشروطی زیاد کاری نداره و فوقش هر ترم میری یه تعهد هم میدی ...
تنها کسی که با تعداد ترم مشروطی بالا از دانشگاه اخراج شد پژمان جمشیدی بود که تازه این بنده خدا هم یکسال چون سر دعوای وزارت علوم و تیم دانشگاه ازاد برای مسابقات بین المللی دانشجویان طرف وزارت علوم رو گرفت اخراج شد به بهانه مشروطی
قدیمی تر ها داستان و یادشون میاد حتما ...