ladygaga
Registered User
كمك
بچه ها كدام استاد آزمايشگاه فيزيك خوب است؟
فقط اینو بگم که با نوروز بابایی برندار!شاید تو طول ترم زیاد بهت گیر نده ولی پایان ترم حسابی حالت میگیره!
كمك
بچه ها كدام استاد آزمايشگاه فيزيك خوب است؟
با صفدری-کابلی-قبادی-آفرینش خاکی برداری خوبه(مخصوصا این آخریه)
بچههای کامپیوتر!!!
من این ترم پیشرفته پاس کردم ، ساختمان گسسته هم تا حالا برنداشتم با توجه به اینکه این ۲درس پیش نیاز ساختمان داده هستش میتونم ساختمان گسسته رو با ساختمان داده با هم هم نیاز کنم؟؟!!:hmm::hmm:
دستت درد نکنه که سوالارو گذاشتی!
به نظر میاد 10 نمره رو راحت میشده گرفت
اشتباه کردم نیومدم امتحان بدم!
به هر حال گذشته ها گذشته!
به این زودی نمره ها رو دادن؟؟؟!؟!؟!؟!
پیشرفته با کی داشتی مگه؟
بچه ها كدام استاد برنامه سازي كامپيوتر خوبه؟نمره ميده؟
مرسی دوست عزیز
در مورد این دو تا استاد چی؟چطورین؟
امیر محمد بهروز عابدینی/جعفر بلالی
من جز بچه های کامپیوتر نیستم ولی میدونم که میتونی 1 درس که دو تا پیشنیاز داره رو با یکی از اونا همنیاز کنیبچههای کامپیوتر!!!
من این ترم پیشرفته پاس کردم ، ساختمان گسسته هم تا حالا برنداشتم با توجه به اینکه این ۲درس پیش نیاز ساختمان داده هستش میتونم ساختمان گسسته رو با ساختمان داده با هم هم نیاز کنم؟؟!!:hmm::hmm:
تا اونجا که میدونم،خیر،نمیشه و اصلا هم به نفعت نیست این دو تا رو با هم برداری!بچههای کامپیوتر!!!
من تقریبا هر چی از درسش بلد بودم فارسی توی برگه ش نوشتم،مسئله ها رو هم تا نصفه حل کردم.دوستان ما که از ترس معدل نیومدیم امتحان معادلات بدیم!دوستانی که رفتن سر جلسه بیان بگن چطور بود!مقسی![]()
من تقریبا هر چی از درسش بلد بودم فارسی توی برگه ش نوشتم،مسئله ها رو هم تا نصفه حل کردم.
باز مغزم قفل کرده بود،نمیتونستم حل کنم!
قبل امتحان واسه 5نفر رفع اشکال کردما!!!!اما سر امتحان مغزم از دلم پاک تر بود!
امروز از آموزش پرسیدم گفت نمیشه !بچههای کامپیوتر!!!