• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من با صالحی داشتم نمرش هنوز نیومده
امد روشنت میکنم باهاش بگیری با نه
مرسی!:happy:
خوب درس میداد؟
واسه خودم نمیخوام،خودم که هنوز ریاضی مهندسی پاس نکردم که بتونم بردارم،برای دوستم میخوام!:(
هر وقت نمره ت اومد خبر بده مرسی دوستم!:happy:

=====
چرا نمره ریاضی 2 من نمیاد ؟:(:(:(:(:(:(:(

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرت اشتباه کردم منشی رو به کرمی فروختم؟
(هنوز وقت دارم درستش کنم)
راستا تاریخ تحلیلی محققیان گورتانی می شناسی؟
کلا عمومی چی میشناسین؟

اولا نمی دونم چرا 89 ای ها هم معدلی دارند انتخاب واحد می کنند به نظر یک مقداری این کار ظلم !
دوما قبلا هم بهت گفتم حرف گوش ندادی کرمی داره یک درس پایه بهت درس میده بعدا هم هیچ کاری با ریاضی 2 نداری اما منشی داره پیشرفته بهت یاد میده تا آخر دوران تحصیلت لازم داری باید خوب یاد بگیری !
اگرم فکر می کنی خودت میشینی از روی دیتل میخونی پیشنهاد دو ترم دیگه که داشتی هنوز پیشرفته میخوندی خواستی زنگ بزن باهات کار کنم.

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها اگه معدل بالای 17 نباشه سیسیتم اجازه میده بالای 20 تا برداریم
میخوام یه درسیو برای دوستم بگیرم که فردا انتخاب واحدشه
اجازه میده؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
مرسی!:happy:
خوب درس میداد؟
واسه خودم نمیخوام،خودم که هنوز ریاضی مهندسی پاس نکردم که بتونم بردارم،برای دوستم میخوام!:(
هر وقت نمره ت اومد خبر بده مرسی دوستم!:happy:

=====
چرا نمره ریاضی 2 من نمیاد ؟:(:(:(:(:(:(:(

این ترم چون 4شنبه تعطیل میشد 2فصل نرسید درس بده حذف کرد دفترش فقط فرموله زیاد تمرین حل نکرد نمره دادنشو نمیدونم

dma

Registered User
لایک‌ها
57
برادر dma برات جالب نيست ؟ براي سيالات كلاس حسني بيشتر از ابجدي ثبت نام كردن ؟ من كه از حسني خيلي بد شنيدم .. نظر تو چيه ؟
راستي ترمو دو بين استاد هاي زير كيو معرفي ميكني ؟ ( احمدي دانش - ابيانه - حبيبي - حسني - نجفي گوگرچين - قماشي ؟؟؟؟؟؟‌)

دقیقا!انشالله که ابجدی برا من باز بمونه .....البته من اگه ابجدی پرشه حسنی رو به پناه ترجیح میدم....
اتفاقا دوستم دیروز داشت از نجفی تعریف میکرد میگفت امتحان جزوه باز گرفته بعد تمام سوالاش هم ازکتاب بوده:blink: همه هم از رو حل المسائل حالشو بردن!کلیتعریف کرد ازش...

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید فقط ی سوال دیگه. محاسبات مثل گسسته تقریبا حفظیه یا بیشتر شبیه ریاضیات میمونه که باید تمرین خیلی حل کرده باشی؟

یکی جواب منم بده.
آشنایی با قرآن:شاهسون
اندیشه1:هاشمی
تربیت2:شادمهری

من ساختمان داده با شاهپریان برداشتم. به نظرتون خوبه؟ آخه عزت دوست بهتر درس میده، ولی نمره هم مهمه:(
اگر جای تو بودم با عزت دوست بر میداشتم اما اگر خیلی ازش میترسی با شاهپریان بردار اما حتما سر کلاس عزت دوست برو.

dma

Registered User
لایک‌ها
57
دادا ابجدی اگه منظورت علی ابجدی هست
خواهشا آمارشو میدی
فقط سریع

ببین ما اگه میگیم ابجدی نه اینکه خوبه نه!اتفاقا پدر در میاره اما بین بد و بدتر و فاجعه ما بد رو انتخاب میکنیم!دوستم باهاش استاتیک داشت کلی کار کشیده بوده آخرشم داده 15!

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
اکنت من هنوز بازه، واسه بقیه باز نشده؟
ساعت 11:30 گذشته

chem_eng

Registered User
لایک‌ها
578
ببین ما اگه میگیم ابجدی نه اینکه خوبه نه!اتفاقا پدر در میاره اما بین بد و بدتر و فاجعه ما بد رو انتخاب میکنیم!دوستم باهاش استاتیک داشت کلی کار کشیده بوده آخرشم داده 15!

من میخام باهاش آزحرارت بردارم نظرت چیه؟؟؟؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
ببخشید فقط ی سوال دیگه. محاسبات مثل گسسته تقریبا حفظیه یا بیشتر شبیه ریاضیات میمونه که باید تمرین خیلی حل کرده باشی؟

یکی جواب منم بده.
آشنایی با قرآن:شاهسون
اندیشه1:هاشمی
تربیت2:شادمهری

من ساختمان داده با شاهپریان برداشتم. به نظرتون خوبه؟ آخه عزت دوست بهتر درس میده، ولی نمره هم مهمه:(

منم با شاهپریان ساختمان داده داشتم ی جزوه داره استاد خوش برخورد وخوبیه از نظر درسی فک کنم عزت دوست یه خورده بهتر باشه ولی شاهپریان زیاد ازت کار نمیکشه در کل خوب درس میده

H.E.S.A.M

Registered User
لایک‌ها
224
میگن ایران بعدشم تهران!!...اما اینجا اصلا شبیه ایر
بچه ها آز فیزیک 1 با کدوم.....
بدویین خواهش میکنم.............
امامی
کرانیان
جوادی کمای

بهد من معادلات نگذروندم و میخوام محاسبات وردارم میشه بدون ورداشتن معادلات تو این ترم محاسبات وردارم همنیازن و فلش از معادلات به محاسباته...........

narahat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها اين استاد ها خوبن؟؟؟
فيزيك2:زهرا چراغي
رياضي2:مرتضي فغاني
ديناميك:طباطبايي

لطفا اگه نظرتون بديد ممنون ميشم.

بالا