DORDORI
Registered User
یه شیما خانومی اینجا بود،فکرکنم ایشون بودن،میگفت درس و نمره خوب میدهنبود كسي ؟
اگه هست حتما باهاش بردار
یه شیما خانومی اینجا بود،فکرکنم ایشون بودن،میگفت درس و نمره خوب میدهنبود كسي ؟
آخه بد بختی من تو خونه فقط لپ تاپ دارم،اینم که مودم نداشت......خلاصه که به فنا رفتیم.......
چند شدی؟
خب،کی شیرینی بخوریم؟
نه مرسی میترسم اونطوری کهیر بزنم کارم برسه به بیمارستان!دوری و دوستی
![]()
چی بگم والا
با اون محمدی زمینشناسی داشتم. از همه در حد 17 نوشتم تازه نیم ترمم داده بودم... بهم داد 10:wacko:
تحلیل رو با نوایی دارم.خاک رو هنوز برنداشتم... ایشالا تو حذف و اضافه بردارم
با ادیب مقاومت داشتم... امتحانش در حد همون جزوش بود به جز اینکه 2 تاسوال هم از تمرین های کتاب گفته بود. کلا نرمال رو به یکمی(خیلی کم) سخت. در طول ترم هم یسری تمرین میداد که باید حلش می کردیم و آخر ترم براش می بردیم چون نمره داشت... نمره هم تا اونجایی که از بچه ها خبر دارم اونقدرا هم که می گفتن بد نمره نمیده.تقریبا خوب بود. من که نمره واقعی خودم رو داد+نمره تمرین.
زلزله میگه اگه می خواید واقعا یه چیزی یاد بگیرید با من بردارید! اگه هم می خواید فقط پاسش کنید برید با من نگیرید.
همه از خودشونو معدلشون گفتن گفتیم ما یه حرفی زده باشیم
اگه آشنایی با قران بیاد 63واحد تو 3 ترم...چه طوره؟؟؟
معدل این ترم17.10
معدل کل16.29
" نانو" چیه؟نانو ذو الریاستین رو کسی میشناسه
فاطمه اخلاصی هم هستش
شیمی2 سعیده مزینان بهتره یا حورمهر؟؟؟؟
فیزیک2 حضرتی اشتیانی نمیشناسین؟؟؟
بابایی خیلی توپ درس میده ها!:happy:دوستان من واسه رياضي 2 با رضا بابايي برداشته بودم ، واسه زمان بندي بهتر روز هام ، ليدا حيوه داودي رو برداشتم .
بعضي ها تعريف ليدا حيوه داودي رو هم ميكردن .
اشتباه محض بود كارم يا استاد خوبيه ؟
آره،از پاس شدن هم یکم بهتر![]()
حالا یه بار سرکلاسش بری کلا نسبت بهش حساس میشی!![]()
کیو؟!؟!؟!؟!نمیشناسین؟؟؟![]()
شما که بیشتر از من ترکوندید
آفرین![]()
مبارک!12!![]()
اینم شیرینی :
![]()
گفتی شیرینی ، ما یه اشتباهی کردیم بعد امتحان با بچه ها گفتیم هرکی پاس کرد باید یه روز نهار بده،حالا راضی کردن اینا از سیستم روحانی هم سخت تره!![]()
اکبرزادگان و از کی شنیدی ؟
نمی دونم چی بگم این ترم استاد خوبها عروس تعریفی شدن .
نمی دونم اخلاقش چه جوریه گمون نکنم گیر باشه من با جراحی بودم ، دوستام با بهنود بودن ، 4 تا سوال داده انگار جزوه بازم امتحان گرفته.
الان داشتم قدیمی ها رو می خوندم!
در اینجور مواقع! گوشی تونو به کامپیوتر وصل کنید(ترجیحا گوشیتون مدل بالا باشه!)
یه کانکشن جدید باز کنید و شماره #1***99* رو وارد کنید.
و یا با برنامه خود گوشیتون به اینترنت وصل شید. اگر هم می خواین پول کمتری براتون بیفته یه بسته رویایی همراه اول رو بخرید!( نامحدود یه ماه. یه روز و...)
اینم دایال آپه ولی خیلی خیلی سریع تر! مخصوصا صبح ها!
صبح ها سرعتش از ای دی اس ال هم بیشتره!
(ما بچه کوچیک داریم ای دی اس ال نمی گیریم! من کلا اینجوری تو اینترنت میرم! اکثر مواقع هم سرعتش خوبه!)
ایول
راستی عمومی هم داشتی؟
این ترم صهبا هم دارم! چطوریاست؟اصلا میشه ازش نمره 12/13 گرفت؟
آخه می ترسم مشروط بشم...:wacko:
خیلی باحالی!:lol:اتفاقا این کارم کردم جواب نداد....ولی خانوم وقتی در لحظه بیش از 5 هزار نفر وارد یه سایت میشن دیگه با این روش ها نمشیه وارد سایت شد...یادش بخیر ترم پیش وایرلس در کار نبود میرفتم دم دفتر مدیر گروه با لپ تاپ بس میشستم بچه ها همه کف میکردن من چطور میرم تو اینترنت....این ترم هم که آخرش بود دیگه دیروز جلو مدیر گروه بس نشسته بودم تا میدیدم دارره واحد باز میکنه میگرفتم میگفتم استاد ممنون:blink:
اتفاقا این کارم کردم جواب نداد....ولی خانوم وقتی در لحظه بیش از 5 هزار نفر وارد یه سایت میشن دیگه با این روش ها نمشیه وارد سایت شد...یادش بخیر ترم پیش وایرلس در کار نبود میرفتم دم دفتر مدیر گروه با لپ تاپ بس میشستم بچه ها همه کف میکردن من چطور میرم تو اینترنت....این ترم هم که آخرش بود دیگه دیروز جلو مدیر گروه بس نشسته بودم تا میدیدم دارره واحد باز میکنه میگرفتم میگفتم استاد ممنون:blink: