• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کسی میتونه بگه چطور از تجریش میشه رفت دانشگاه شهرک غرب راحت و بدون دردسر؟:(

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میتونه بگه چطور میشه رفت دانشگاه شهرک غرب راحت و بدون دردسر؟:(

من ٬شنیدم٬ بچه ها اینطوری میرن:
مترو شریف پیاده شو بیا بیرون. روبه رو مترو اتوبوس های صنعت رو سوار شو. سر یه کوچه ایی باید پیاده شی. (نمی دونم چه کوچه ایی!!!:)) )

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من ٬شنیدم٬ بچه ها اینطوری میرن:
مترو شریف پیاده شو بیا بیرون. روبه رو مترو اتوبوس های صنعت رو سوار شو. سر یه کوچه ایی باید پیاده شی. (نمی دونم چه کوچه ایی!!!:)) )
نه از اونجا که میرن میدون صنعت باید یه اتوبوس دیگه سوار بشن :(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دختر گلم چرا هی :( اینو میزنی!
نکن عزیزم! تو روحیه ات تاثیر بد میذاره!:)
آخه بین ریاضی مهندسی و مدار2 موندم :( عذاب وجدان دارم که مدار2 حذف کنم اما خب از طرفی ریاضی مهندسی کرمی گیرم اومده که ممکنه ترم های بعد به این راحتی گیرم نیاد و با دخترا ارائه نده...
بعد هم میخواستم آشنایی با قرآن و وصایا بردارم.وصایا که پره.استاد خوبه ی آشنایی با قرآن هم شهرکه این خانومه هم که تو گفتی ساعت کلاساش بهم نمیخوره.
الان عند دپرسم :(

hastimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي واسه استاتيك :

سيدمحسن شمس الدين تکيه

شهرال کاشانيان

ميشناسه ؟
صد در صد شهرال.
دیشب ریاضی مهندسی کرمی باز بود برنداشتم :(
اشتباه بزرگی کردم،نه؟ :(
نه چون معمولا کرمی رو افزایش ظرفیت میدن:دی
من یه دونه معادلات کرمی دارم. اگه فیزیک گیر بیارم کرمی رو حذف میکنم.اگه کسی میخواد بگه ...

خوش به حال کسایی که یه همچین کلاسی تو حذف و اضافه شانسی گیرشون میاد.تصور حس اونا واقعا قشنگه:D:rolleyes:

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
آخه بین ریاضی مهندسی و مدار2 موندم :( عذاب وجدان دارم که مدار2 حذف کنم اما خب از طرفی ریاضی مهندسی کرمی گیرم اومده که ممکنه ترم های بعد به این راحتی گیرم نیاد و با دخترا ارائه نده...
بعد هم میخواستم آشنایی با قرآن و وصایا بردارم.وصایا که پره.استاد خوبه ی آشنایی با قرآن هم شهرکه این خانومه هم که تو گفتی ساعت کلاساش بهم نمیخوره.
الان عند دپرسم :(

من فعلا کوچولو ام پیشنهادی نمی تونم بدم! اما اگه به خاطر ریاضی مهندسی با کرمی می خوای از یه کار مهم صرف نظر کنی، من می گم نکن! توکلت به خدا باشه! و عقلانی ترین تصمیم رو بگیر! خیلی دور اندیشی نکن! اصلا شاید کرمی بازم ارائه داد! یا شاید مصلحت نباشه با اون برداری شایدم باشه!
من توصیه می کمم عاقبت اندیشیه بیهوده نکنی و هرچی که برای حالت بهتره همونو انجام بدی و توکل کنی به خدا!:)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من فعلا کوچولو ام پیشنهادی نمی تونم بدم! اما اگه به خاطر ریاضی مهندسی با کرمی می خوای از یه کار مهم صرف نظر کنی، من می گم نکن! توکلت به خدا باشه! و عقلانی ترین تصمیم رو بگیر! خیلی دور اندیشی نکن! اصلا شاید کرمی بازم ارائه داد! یا شاید مصلحت نباشه با اون برداری شایدم باشه!
من توصیه می کمم عاقبت اندیشیه بیهوده نکنی و هرچی که برای حالت بهتره همونو انجام بدی و توکل کنی به خدا!:)
آخه ریاضی مهندسی استاد خوب واسه دخترا نداره،منم ریاضیم زیاد قوی نیست،از طرفی حس اینکه جزوه کرمی جداگونه بگیرم بخونم ندارم.اینکه با خودش بردارم و بخونم به نفعمه.

ولی خب مدار2 فعلا پیشنیاز درسی برام نیست!ریاضی مهندسی یه پله جلوتره!
چون ریاضی مهندسی پیشنیاز سیگنال،سیگنال هم پیشنیاز سیستم کنترل خطی
اما مدار2 پیشنیاز کنترل خطی هست و تا ریاضی مهندسی و سیگنال پاس نشم نمیتونم اون رو بردارم.
و استاد مدار2 هم همیشه یه دونه س که خوبه و من اگه الان حذف کنم بازم سر کلاسش میرم تا ترم بعد که دوباره باهاش بردارم،اما ریاضی مهندسی معلوم نیست ترم بعد کرمی باشه یا نه

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
آخه ریاضی مهندسی استاد خوب واسه دخترا نداره،منم ریاضیم زیاد قوی نیست،از طرفی حس اینکه جزوه کرمی جداگونه بگیرم بخونم ندارم.اینکه با خودش بردارم و بخونم به نفعمه.

من در کل منظورم اینه که سعی کن از بلاتکلیفی دربیای! خیلی سریع مزایا و معایب هر کاری رو که می خوای انجام بدی برسی کن، تصمیم بگیر و یکی رو انتخاب کن! توی هیجان احساسی و افکار موندن و غوطه ور شدن، چیزه خوبی نیست و فایده ایی هم نداره عزیزم!:)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من در کل منظورم اینه که سعی کن از بلاتکلیفی دربیای! خیلی سریع مزایا و معایب هر کاری رو که می خوای انجام بدی برسی کن، تصمیم بگیر و یکی رو انتخاب کن! توی هیجان احساسی و افکار موندن و غوطه ور شدن، چیزه خوبی نیست و فایده ایی هم نداره عزیزم!:)
اوهوم :( دارم جوانب میسنجم :(

dma

Registered User
لایک‌ها
57
نمیشه جوشکاری نکنیم؟ :(
سوهان کاری چجوریه؟ :(

آخ آخ ترم پیش رفتم تو کارگاه جوش این دخترا وایساده بودن جوشکاری میکردن هی خودشونو میسوزوندن ما هم مرده بودییم از خنده...

dma

Registered User
لایک‌ها
57

ولی خب مدار2 فعلا پیشنیاز درسی برام نیست!ریاضی مهندسی یه پله جلوتره!
چون ریاضی مهندسی پیشنیاز سیگنال،سیگنال هم پیشنیاز سیستم کنترل خطی
اما مدار2 پیشنیاز کنترل خطی هست و تا ریاضی مهندسی و سیگنال پاس نشم نمیتونم اون رو بردارم.
و استاد مدار2 هم همیشه یه دونه س که خوبه و من اگه الان حذف کنم بازم سر کلاسش میرم تا ترم بعد که دوباره باهاش بردارم،اما ریاضی مهندسی معلوم نیست ترم بعد کرمی باشه یا نه

کرمی یه دونست...خودش میگفت جزوه منو بخونید بیایید برا بیست...به نظر من نگرش دار...هفته ای نیم ساعت وقت بزاری رو جزوش راحت بالای 17 میشی...تازه بعضی وقتا خاطره بی مزه هم تعریف میکنه بعد خودش میخنده بچه ها هم میبینن نخندن ضایع میشه اونام زورکی میخندن

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آخ جون کرمی دوباره ظرفیت دادن!:thumbsup:
بچه ها یه سوال!
بنظرتون من مدار2 حذف کنم ریاضی مهندسی بردارم یا نه؟ :(

میتونم هم اندیشه2 و تنظیم رو حذف کنم و ریاضی مهندسی بجاش بردارم و مدار2 سرجاش بمونه :(
اما فکر میکنم 4 تا مدار + معادلات + ریاضی مهندسی کابوس میشه :(
هان؟:(

من ریاضی مهندسی یه ترم داشتم خیلی خوف بود خیلی سنگینه مدار 2 رو هم از بچه های همینجا شنیدم آسونتر از مدار 1 فک کنم ریاضی مهندسی خودش تنهایی ترمتو سخت کنه:eek: فکر حذف کردن عمومیاتم از سرت بندا بیرون چون برای فرار از مشروطی بهشون نیاز داری;)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
کرمی یه دونست...خودش میگفت جزوه منو بخونید بیایید برا بیست...به نظر من نگرش دار...هفته ای نیم ساعت وقت بزاری رو جزوش راحت بالای 17 میشی...تازه بعضی وقتا خاطره بی مزه هم تعریف میکنه بعد خودش میخنده بچه ها هم میبینن نخندن ضایع میشه اونام زورکی میخندن

من ریاضی مهندسی یه ترم داشتم خیلی خوف بود خیلی سنگینه مدار 2 رو هم از بچه های همینجا شنیدم آسونتر از مدار 1 فک کنم ریاضی مهندسی خودش تنهایی ترمتو سخت کنه:eek: فکر حذف کردن عمومیاتم از سرت بندا بیرون چون برای فرار از مشروطی بهشون نیاز داری;)

دو نظر کاملا متفاوت ... :eek:
منتظر بقیه هستیم ... :eek:

یکی سخت افزاری بیاد اینجا نظر بده :( دق کردم :( الان گریه م میگیره!کمک...!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آخ آخ ترم پیش رفتم تو کارگاه جوش این دخترا وایساده بودن جوشکاری میکردن هی خودشونو میسوزوندن ما هم مرده بودییم از خنده...
خنده داره؟:hmm:
اتفاقا بهترین جوشکارای دنیا خانومن،نمیدونی بدون!:hmm:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
انتقال داده ها آسونتره یا منطقی پیشرفته یا محیط های چند رسانه ای؟؟
صالح نمدی خوبه ؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دو نظر کاملا متفاوت ... :eek:
منتظر بقیه هستیم ... :eek:

یکی سخت افزاری بیاد اینجا نظر بده :( دق کردم :( الان گریه م میگیره!کمک...!

dma گفت باید جلسه ای یه رب بخونی من یه هفته مونده بود به امتحان بکوب شروع کردم به خوندن دیدم افتضاحه
نرفتم سر امتحانش و تا حالا هم جرات نکردم بردارم

بالا