سلام
من رشته مکانیکم ازتون میخاستم که در انتخاب استاد برای این ترم بهم کمک کنید
استادایی رو دنبالشون هستم که درس خوب بدن و سوالاشون هم در حد درس دادنشون باشه نه زیادتر_نمره بده هم باشن چه بهتر)
1-ریاضی2
2- معادلات(دنبال استادی هستم که به جواب اخر نمره نده یعنی نباید حتما انتگرال اخر رو براش حل کنی تا نمره بده و خوب هم درس بده)
3- مقاومت 2
3-مدیرت و اقتصاد صنعتی
4- مبا نی مهندسی برق1
5-گارکاه اتومکانیک
6-تربیت بدنی2
اگه تو گرفتن بعضی از درس ها هم اشتباه میکنم بهم بیگین که چی رو بردارم بهتره
![]()
دوستان لطف کنند اگر اطلاعاتی در باره اساتید دارند در اینجا قرار دهند[FON="Arial"][/FONT]
تاپیک رو بگردید تقریبا نقد تمام اساتید هست
از داداش گلم خیلی ممنونم که کمکم کرد
فقط اگه کسی از دوستان استاد معادلات خوب سراغ داره بگه که باهاش درس برداریم
قابل توجه دوستاني كه منتظر نمره ي چند تا از درساشون بودن ! يه سري نمرهي تازه تو انرول وارد كردن ! حتما يه سري بزنيد !
من خود مهندسی نرم افزار رو دارم! تکنولوژی ش جدید اومده؟با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگر کسی چارت مهندسی تکنولوژی نرم افزار را داره و لطف کنه بذاره ممنون می شم .
این دانشگاه هنوز بعد از گذشت 10 ماه هنوز چارت رو به ما نداده میگه چارت نیمده .
ممنون از همه کسانی که اطلاع رسانی می کنند .
قابل توجه دوستاني كه منتظر نمره ي چند تا از درساشون بودن ! يه سري نمرهي تازه تو انرول وارد كردن ! حتما يه سري بزنيد !
رشته مهندسي تکنولوژي نرم افزار کامپيوتر اسم كارشناسي ناپيوسته نرم افزار هستمن خود مهندسی نرم افزار رو دارم! تکنولوژی ش جدید اومده؟
جدی؟ یعنی ما داریم تکنولوژی میخونیم و خودمون خبر ندارم؟رشته مهندسي تکنولوژي نرم افزار کامپيوتر اسم كارشناسي ناپيوسته نرم افزار هست![]()
یه بار گفتم؛ اگه ترم آخر نباشی خیلی بعیده بتونی برداری. اول ببین اصلا می تونی بر داری، استادش پیش کش.آقا کارگاه عمومی با کی برداریم ؟؟