یه سوال!این کلاسای ریاضیمون از این به بعد قراره توی شکوه باشه یا فقط این ترم اینطوریه؟اصلا چرا کلاس ریاضیا توی شکوهه؟
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
گفتن ریاضی 2 هم از این به بعد اونجاست تاره فیزیک هم می خواد بره اونورکلاسای ریاضی از ترم پیش رفت شکوه ظاهرا هم اینطوری میمونه
در مورد سوال دوم هم باید بگم که دانشگاه آزاد دانشجو زیاد میگیره بعد یهو یادش میفته که جا نداره ، آخرشم دانشجوهای بدبختو این طرف اون طرف میفرسه
والا دوستم ترم 5 با رضایی فر کلاس داشته می گه بد نیست همون نمره خودت رو می ده!اینجا هیچ کس به سوالای من جواب نمیده، من افسردگی مزمن گرفتم....کاش اصلا عضو نمی شدم....
خواهش می کنم!خیلی ممنون، لطف کردید....
کسی می دونه این شیوا نوحی واسه معادلات دیفرانسیل چطور نمره میده ؟
زارع ارندی واسه اخلاق ، امتحانش چطوره و چطور نمره میده ؟
مسعود بخشنده برای محاسبات چطوره ؟
این گرانمایه واسه علم مواد خوب نمره میده ؟ کلا علم مواد درس سختیه واسه خوندن یا راحت میشه پاس کرد ؟
سلام، رضایی فر برای تاریخ امامت رو می شناسید؟ لطفا جواب بدید....
ببخشید.این جناب منشی چرا اینطورین؟خوب درس میدن ولی یه مقدار بد اخلاقن و با سرعتی مساوی 5برابر سرعت نور درس میدن.تازه،درسم که میدن یه عالمه اصطلاح رو هوا میگن که دیکته ش رو بلد نیستیم،بعد میگن من دوس دارم دانشجو بره سرچ کنه.ما هم دوس داریم ولی وقتی دیکته ی کلمه مشخص نیست،چیو سرچ کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm: :grrr:
برای برنامه نویسی هم انقد با سرعت ایشون درس میدن؟:hmm:
سلام
رفقا ... من چند سال پیش دانشکده بودم الان رییس دانشکده ورییس گروه مکانیک کیه ؟ دکتر جوادی و ساسان محمدی هستن ؟
ببخشید.این جناب منشی چرا اینطورین؟خوب درس میدن ولی یه مقدار بد اخلاقن و با سرعتی مساوی 5برابر سرعت نور درس میدن.تازه،درسم که میدن یه عالمه اصطلاح رو هوا میگن که دیکته ش رو بلد نیستیم،بعد میگن من دوس دارم دانشجو بره سرچ کنه.ما هم دوس داریم ولی وقتی دیکته ی کلمه مشخص نیست،چیو سرچ کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:hmm: :grrr:
برای برنامه نویسی هم انقد با سرعت ایشون درس میدن؟:hmm: