سلام
آقا این آزمونه همین 5شنبه هست تو تی جی ؟ تعطیله دیگه ؟
فردا دانشکده صنایع هم از ساعت 1 به بعد تعطیله دیگه ؟
خب پس یعنی گفت که 6نمره ی امتحانه ترمه،الکیه؟منم حرف دوستمون رو تایید می کنم .
اساتید وقت نداره که بشینن این همه برگه رو تصحیح کنن .
شما فقط بفکر ورقه پایان ترمتون باشید . هر چی بلدید اونجا بنویسید .
آره همین 5 شنبه از ساعت 1 به بعد هم فنی هم شکوه تعطیله
مرسی!
خانوما آقایون مثکه باید من کم کم زره هام رو بپوشم و برم جنگ.مثکه قضیه رفتن ما کامپیوتریا جدی شده!مکانیک و برق هم کرکریش هست!کسی با من نمیاد بریم جنگ؟
اینا http://tjnews2.wordpress.com که نوشتن کلا 5 شنبه تعطیله !!
صبح کلاس هست یا نه آخر ؟
فکر کنم 13 به بعد تعطیله ، نکنه امروز نظرشون عوض شده ؟!
منم دارم از همین حرص میخورم!دوست عزيز خون خودتو اين قدر كثيف نكن فكر كنم همه بچه هاي كامپيوتر مثل صنايعي ها نشستن دست گذاشتن رو دست البته من شنيدم ميخوان ببرن پيامبر اعظم راسته؟؟؟
اگه ببرن كه بد نميشه هم بزرگه هم جاش بد نيست
كامپوترها سال87 اونجا امتحان دادن
منم دارم از همین حرص میخورم!
دانشکده رو میسازن،میگن بفرمایین،بعد ما هم مثل بزهای گرامی سر به پایین افکنده،از فنی میریم یه دانشکده دیگه!
اینی که شما میگی کجاس؟
هر جا بره من همین جا رو از همه بیشتر دوس دارم،هیچ جا هم نمیرم!
در حدی هم بدم میاد از اینجا برم که دوباره تصمیم گرفتم کنکور سراسری بدم که اگه تا سال دیگه فهمیدم قضیه مون جدی شده،از اینجا برم!
اگر ترم تابستان ترم آخرمون باشه حداکثر چند واحد میشه برداشت؟
بعد اگر واحد ارایه نشد معرفی به استاد میشه گرفت؟
کسی میدونه امروز (دوشنبه) کلاسا تشکیل شده یا نه؟
کسی میدونه امروز (دوشنبه) کلاسا تشکیل شده یا نه؟
چطور میتونم یه درس رو حذف کنم؟
--------------------------------------------------------------------------------
سوال منم هست
سلام.اگر ترم آخر تابستون باشه حداکثر 7 واحد میشه تو ترم تابستون برداشت.البته این طبق آیین نامه است ولی من دوستانی رو میشناسم که 8واحد هم تونستن بگیرن.اما برای معرفی به استاد چه تابستون یا ترم عادی بیشتر از 6 واحد نمیشه گرفت.در مورد استادها هم گروه مربوطه نظر میده.الان چون حتما برای معرفی به استاد لیست کامپیوتری نمره شما با نام استاد باید از دایره امتحانات بیاد باید حتما برای اون استاد کد کلاسی موجود باشه.چه به صورت عادی در ترم کلاس داشته باشه یا اختصاصا برای معرفی به استاد براش کد باز کرده باشن.که همه اینا دست رییس گروهه.