• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم بروبچ تی جی یه همچین گفتمانی رو راه انداختنو منی که تا حالا تو فروما عضو نشده بودم با کله پریدم تو.البته دیدم بحث بیشتر تو وادی امتحاناته گفتم به عنوان یه دانشجوی ...ترمی
یه سوال مطزح کنم که تو دانشگاه فنی به اون عظمت من با یه شماره صندلی (که هنوز نمیدونم چنده ) باید کجا برم .
یعنی شماره ی کلاس و... رو باید از کجا بفهمم؟
بعدم دانشجویان سال بالایی اگر راه گریختن از دروس ریاضی1 و مبانی کامپیوترو بگن (واسه کسی که نه جزوه درست حسابی داره نه هیچی حالیشه در 4 روز مونده به امتحان ) ممنون میشم.
:f34r:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه اگه یه درس پیش نیاز یه درس دیگه باشه که نمیشه دوتاشو تو یه ترم برداشت مگر اینکه قبلا شما پیشرفترو برداشته باشی
شاید منظورت هم نیاز
اگه منظورت هم نیاز یه کم داستان پیچیده میشه
اگه شما هر درسی که قبلا پیش نیاز برنامه سازی بودرو پاس کرده باشی و این ترم برنامه سازی رو بیفتی یا حذف کنی زبان تخصصیت حذف نمیشه ولی فقط یه ترم (ترم بعدش) فرصت داری که برنامه سازی رو پاس کنی
ولی اگه ترم بعد هم نتونی برنامه سازی رو پاس کنی زبان تخصصیت هم حذف میشه
خیلی پیچیده شد امیدوارم متوجه شده باشی که چی گفتم :cool:

من گیج شدم ، مرسی از راهنماییتون....:blink:

خوب من پیش نیاز برنامه سازی رو پاس کردم ، پس اگه برنامه سازی رو بیفتم یا حذف شه ،زبان حذف نمیشه

درسته؟؟؟؟ شرمنده ها....

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
چطوری از پازوکی 15 گرفتی ؟خر زدی؟
میگن ی هترم میده یه ترم همه رو میندازه.آره؟
شما میان ترمش رو خوب بده
مطمئن باش پاست میکنه
من میان ترم از ۶ شدم۴ پایان ترم یک سوال نوشتم و بقیه رو هم یه دستی زدم بهشون شدم ۱۵:happy:
سلام
خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم بروبچ تی جی یه همچین گفتمانی رو راه انداختنو منی که تا حالا تو فروما عضو نشده بودم با کله پریدم تو.البته دیدم بحث بیشتر تو وادی امتحاناته گفتم به عنوان یه دانشجوی ...ترمی
یه سوال مطزح کنم که تو دانشگاه فنی به اون عظمت من با یه شماره صندلی (که هنوز نمیدونم چنده ) باید کجا برم .
یعنی شماره ی کلاس و... رو باید از کجا بفهمم؟
بعدم دانشجویان سال بالایی اگر راه گریختن از دروس ریاضی1 و مبانی کامپیوترو بگن (واسه کسی که نه جزوه درست حسابی داره نه هیچی حالیشه در 4 روز مونده به امتحان ) ممنون میشم.
:f34r:

با درود
اول اینکه محل دقیقتون رو مشخص میکنند حتی کلاس و سالن رو هم میگن که گیج نشید
هم توی سایت
هم توی برد روز امتحان
بعدشم
ریاضی ۱ باید دید استادت کی نمیره میده یا نه والا بعید میدونم اگر تا الان نخوندی نتیجه بگیری:happy:
اگر با ساعت چی داری این ۴ روز رو هم حال کن
اگر کس دیگه حذف کن:D
البته نظر من بود:happy:
مبانی رو دوستان دیگه میگن بهتون من با دادگر داشتم فقط مثالهای جزوه رو خوندم 16 شدم:happy:

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما پروژه تحویل دادین؟ چند شدین؟

مگه نباید تو امتحان ویندوز بنویسیم؟ سی شارپ در 21 روز که کنسوله

منم میفتم...شاید هم حذف کنم...

اره تحویل دادم شدم 3.5 از 5 بیشعور به من کم داد نه امتحانش از کنسوله خودش گفت :(

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

لیست اساتید رشته های مختلف
این لیست از تک تک صفحات این تاپیک جمع آوری شده است و نظرات دوستانی است که در این تاپیک فعالیت دارند
این لیست هر ترم آپدیت می شود

کامپیوتر - لینک دانلود

برق - لینک دانلود

مکانیک - لینک دانلود

عمران - لینک دانلود

صنایع - لینک دانلود

پایه - لینک دانلود
(درس های فیزیک 1 و 2 و آزمایشگاه - آمار-ریاضی 1 و 2 - ریاضی مهندسی- معادلات)

عمومی - لینک دانلود
درس های اندیشه 1 و 2 -زبان - فارسی - انقلاب - تربیت بدنی - قرآن - وصایا-اخلاق- تاریخ - تفسیر +برنامه نویسی برای رشته ای غیر از کامپیوتر

پی نوشت 1 : درسی مثل استاتیک بین رشته های مختلف مثلا عمران و صنایع ، مشترک هست، در لیست تهیه شده، اگر بچه های عمران جواب داده بودند در رشته عمران و اگر بچه های صنایع جواب داده بودند در رشته صنایع جایگذاری شده است، اگر درس مشترکی بین رشته شما و رشته های دیگر .جود دارد، اون یکی رشته هم دانلود کنید

پی نوشت2 : از دوستان خواهشمندیم که اول رشته خود را دانلود کنند، اگر استاد و درس مورد نظر موجود نبود، سوال بفرمایند که از سوال های تکراری جلوگیری شود

پی نوشت 3: این لیست اولین نسخه است، اگه کمبودی هست به بزرگی خودتون ببخشید و حتما یادآوری کنید که اون اشکال در آپدیت بعدی حتما بر طرف شه

آخرین تاریخ آپدیت : 22/ 10/ 88

خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی ممنون امیدوارم همیشه موفق باشی:lol:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

لیست اساتید رشته های مختلف
این لیست از تک تک صفحات این تاپیک جمع آوری شده است و نظرات دوستانی است که در این تاپیک فعالیت دارند
این لیست هر ترم آپدیت می شود

کامپیوتر - لینک دانلود

برق - لینک دانلود

مکانیک - لینک دانلود

عمران - لینک دانلود

صنایع - لینک دانلود

پایه - لینک دانلود
(درس های فیزیک 1 و 2 و آزمایشگاه - آمار-ریاضی 1 و 2 - ریاضی مهندسی- معادلات)

عمومی - لینک دانلود
درس های اندیشه 1 و 2 -زبان - فارسی - انقلاب - تربیت بدنی - قرآن - وصایا-اخلاق- تاریخ - تفسیر +برنامه نویسی برای رشته ای غیر از کامپیوتر

پی نوشت 1 : درسی مثل استاتیک بین رشته های مختلف مثلا عمران و صنایع ، مشترک هست، در لیست تهیه شده، اگر بچه های عمران جواب داده بودند در رشته عمران و اگر بچه های صنایع جواب داده بودند در رشته صنایع جایگذاری شده است، اگر درس مشترکی بین رشته شما و رشته های دیگر .جود دارد، اون یکی رشته هم دانلود کنید

پی نوشت2 : از دوستان خواهشمندیم که اول رشته خود را دانلود کنند، اگر استاد و درس مورد نظر موجود نبود، سوال بفرمایند که از سوال های تکراری جلوگیری شود

پی نوشت 3: این لیست اولین نسخه است، اگه کمبودی هست به بزرگی خودتون ببخشید و حتما یادآوری کنید که اون اشکال در آپدیت بعدی حتما بر طرف شه

آخرین تاریخ آپدیت : 22/ 10/ 88

ببخشید دیر شد، ممنون از این همه همت...

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
من گیج شدم ، مرسی از راهنماییتون....:blink:

خوب من پیش نیاز برنامه سازی رو پاس کردم ، پس اگه برنامه سازی رو بیفتم یا حذف شه ،زبان حذف نمیشه

درسته؟؟؟؟ شرمنده ها....

والا طبق آخرین اخباری که من از آموزش داشتم این بود
یعنی بله اگه شما حذف کنی مشکلی پیش نمیاد یکی از دوستای خودم هم همین شرایط شما رو داشت
حالا ضرر نداره شما از گروه یه سوالی بکن یه وقت داستان فرق کنه واسه رشته شما

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماده 23 – در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه ، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس يا دروس پيش نياز نمره قبولي کسب کند يا آن را حذف نمايد نمره درس يا دروس پیش نیاز و همچنین درس یا دروس وابسته (اعم از قبولي يا ردي) حذف مي گردد.

این آیین نامه آموزشیه......

بدبخت شدم رفت.

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی این قضیه تحریم امتحانات چیه؟

به نظر من که اگر قراره 3 تا امتحان اول لغو شه ، همون بهتر که نشه...

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
بچه هایی که با وخشوری تئوری احتمالات داشتن ،میشه یه کمکی بکنید
من چه جوری بخونم واسه امتحانش؟!میترسم :(
چطوری سؤال میده؟ از کتاب جان فروند؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آقا یکی به من بگه من چطوری باید مبانی بخونم پاس بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خداااااااااااااااااااااااااااا!

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
ماده 23 – در صورتيکه دانشجو از يک يا چند درس پيش نياز نمره قبولي کسب ننمايد و يا برابر مقررات در کلاسهاي درس يا دروس پيش نياز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد مي تواند با نظر گروه ، آن درس يا دروس را با درس يا دروس وابسته در يکي از نيمسال هاي بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس يا دروس پيش نياز نمره قبولي کسب کند يا آن را حذف نمايد نمره درس يا دروس پیش نیاز و همچنین درس یا دروس وابسته (اعم از قبولي يا ردي) حذف مي گردد.

این آیین نامه آموزشیه......

بدبخت شدم رفت.

این مربوط به پیش نیازیه
حالا نمیدونم شما چجوری این ترم پیش نیاز و وابسترو با هم برداشتی :blink:
اگه برنامه سازی پیشنیاز زبان تخصصی هست که اگه بخوای برنامه سازی رو حذف کنی زبانت هم حذف میشه
اون داستانی که من اول تعریف کردم واسه هم نیازی بود

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یکی به من بگه من چطوری باید مبانی بخونم پاس بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خداااااااااااااااااااااااااااا!

من خیالتو راحت کنم
همه بچه ها تمرینایی که استاد میگرو حفظ میکنن میرن امتحان میدن
دنبال این نباش که مبانی رو بفهمی توی وقت باقیمونده با مبانی مثل اندیشه رفتار کن:lol:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مربوط به پیش نیازیه
حالا نمیدونم شما چجوری این ترم پیش نیاز و وابسترو با هم برداشتی :blink:
اگه برنامه سازی پیشنیاز زبان تخصصی هست که اگه بخوای برنامه سازی رو حذف کنی زبانت هم حذف میشه
اون داستانی که من اول تعریف کردم واسه هم نیازی بود

پس هیچی دیگه ، این همه خودمو کشتم واسه زبان حالا این هم حذف بشه دیگه واحدی نمیمونه

من فکر کنم با این وضعیت یه 7،8 سالی طول بکشه تا لیسانس بگیرم....

parkour

Registered User
لایک‌ها
0
علیک درود اقا حمید
ممنون از اینکه اینقدر روحیه دادی!
ریاضی 1 رو با شکری و مبانی کامپیوتر رو با زهرایی برداشتم.
خدا اخر عاقبتمو به خیر کنه.
دستت درست داشی!!!!!!!!!!!!!!!

iau

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هایی که با وخشوری تئوری احتمالات داشتن ،میشه یه کمکی بکنید
من چه جوری بخونم واسه امتحانش؟!میترسم :(
چطوری سؤال میده؟ از کتاب جان فروند؟

من باهاش داشتم:wacko:.سوالات ترمش کاملا از روی کتاب جان فروند هستش،حتی عدداشم عوض نمی کنه.فقط دو سری سوال هستش،کاربردی و تمرین.که سابقه نشون داده تو درس تئوری از تمریناش میده.ولی خوب استادارو که میشناسی که یهو شیوه کاریشون عوض میشه:blink:.ولی درکل کتاب جان فروند حتما بخون.البته زمان ما اگه اشتباه نکنم از جزوشم یه سوال اومد.

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
علیک درود اقا حمید
ممنون از اینکه اینقدر روحیه دادی!
ریاضی 1 رو با شکری و مبانی کامپیوتر رو با زهرایی برداشتم.
خدا اخر عاقبتمو به خیر کنه.
دستت درست داشی!!!!!!!!!!!!!!!

شکری خوب نمره میده جزوشو بخونی حله

بالا