samijooon
Registered User
ممنون مهندسین گرامی 
مــــــهـــــنــــدس ما هم چشم هامون رو ميبنديم كه نديده باشيم![]()
خب عباسپور پر شده ، صلایانی هم گوشه ی ذهنم می مونه دیگه کی خوبه ؟
اين استادي كه ميگي رو فكر كنم بشناسم اگه همون باشه يك خاطره جالب باهاش پشت ساختمون دو دارم![]()
اونم با مديريت جديد ... تخفيف ويژه براي دانشجوياني كه دوران كودكيشون رو ميخوان دوباره زنده كننتازه ثبت نام توي اين مهد كودك هم بر عكس دانشگاه اصلا سخت نيست ...
من با صلایانی داشتم.خب عباسپور پر شده ، صلایانی هم گوشه ی ذهنم می مونه دیگه کی خوبه ؟
از پاسارگاد میشه پرداخت کرد ؟؟
یا اینکه فقط ملت؟
توروخدا جواب بدین !!!
پايگاه داده گرفتن با روحاني بنظر من ريسكه ، يكسري ها ميتونن باهاش پيش برن اما يكسري ها نميتون ، روحاني كلاً رو درس پايگاه داده ها گيره . من خودم با درويشي داشتم بد نبود (خوب درس داد).
اما در كل همه چي به خوده دانشجو و درس خوندش ربط داره ، اگر با استاد هلو هم برداري و درس نخوني به مشكل ميخوري ....
واااااااااااااای خدایا درست میبینم؟!بعد از مدتها یکی از نمره هام اومد!ریاضی مهندسی 17!خودمم باورم نمیشه!یهنی من انقدر خوب دادم امتحانمو!
تو بالاخره با کی برداشتی؟
واااااااااااااای خدایا درست میبینم؟!بعد از مدتها یکی از نمره هام اومد!ریاضی مهندسی 17!خودمم باورم نمیشه!یهنی من انقدر خوب دادم امتحانمو!
بعد بگین کامپیوتر رشته بدیه نیگا کن چقد خوبه 560 تومن پر میدم البته هنوز آزها رو هیش کدومو برنداشتم از این ترم منم بدبخت میشم
از پاسارگاد میشه پرداخت کرد ؟؟
یا اینکه فقط ملت؟
توروخدا جواب بدین !!!
با کی داشتین؟؟؟؟؟؟؟؟
خـــــــــــــــوش بحالتون
تبریک میگم :lol: با کی داشتی؟
واااا!
من که ترم دو ام، 697 تومن دادم 100 تومن هم بدهکارم!!!