• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من اصلا بد قاطی کرده بودم امروز...فقط تنی چند از حوادث امروز رو توجهتون رو بهش جلب میکنم!
امروز فقط با 10 نفر دعوا کردم! فکر کن زنگ زدم به شرکتی که ازش اینترنت گرفتم آنچنان دعوایی کردم که طرف گفت آقا چرا میزنی ببخشید خوب آقا مگه دست ماست!!!طرف داشت گریش میگرفت!!!2 دفعه نزدیک بود تصادف کنم تو خیابون زمزم،من نمیدونم کی گفته وقتی به این سرعت گیر ها میرسی باید انقدر یواش رد شی؟!نزدیک بود بزنم جلویی رو ... کنم که البته به لطف ترمز دستی و ترمز گرفت بدون کلاچ اینم به خیر گذشت...و مورد جالب تر اینکه من تازه نیم ساعت پیش متوجه شدم از دیروز صبح تا حالا غذا نخوردم!!!!:lol: جاتون خالی یه قابلامه پر غذا خوردم:wacko:
منم رنگم کلا امروز مثه گچ شده!
از دیروز ظهر هیچی نخورده بودم!!!
مامانم انقد نگرانم شده بود که برام یه بشقاب غذا آورد پشت میز کامپیوترم!:lol:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
این روحانی و سلاجقه از صبح چسبیدن به ما
جالب اینجاس که سلاجقه مسول باز کردن اضافه ظرفیت کامپیوتری هاست و فقط یه کلاس خودشو اضافه کرده و شده 35 نفر بقیه همون 30 نفرن و یه جالبیه دیگه هم داره هیش کدوم مختلط نیستن و سریع پر شده ولی سلاجقه مختلطه و هنوز پر نشده:lol:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
دمت گرم امیدوارم کردی اگه را و روش داره خوب نمره گرفتن ازش بگو تا من حواسم باشه:)

فقط باهاش لج نکن، تا اسمت یادش بمونه.
اول ترم هم مپسر:Dانتخاب میکنه، سعی کن خودت مپسر بشی تا 7-8 تا مثبت واسه خودت بذاری:D این جدی گفتم

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
این روحانی و سلاجقه از صبح چسبیدن به ما
جالب اینجاس که سلاجقه مسول باز کردن اضافه ظرفیت کامپیوتری هاست و فقط یه کلاس خودشو اضافه کرده و شده 35 نفر بقیه همون 30 نفرن و یه جالبیه دیگه هم داره هیش کدوم مختلط نیستن و سریع پر شده ولی سلاجقه مختلطه و هنوز پر نشده:lol:

روحانی بهتره برای پایگاه داده یا درویشی؟؟!؟!؟!؟

بدجوری موندم بینشون:wacko::wacko:

میگن درویشی بد نمره داده که...سوالاشم سخته میگن....

--------------------------
راستی، چیا داری این ترم؟؟؟ مث اینکه چنتا کلاس با همیم;)

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
فقط باهاش لج نکن، تا اسمت یادش بمونه.
اول ترم هم مپسر:Dانتخاب میکنه، سعی کن خودت مپسر بشی تا 7-8 تا مثبت واسه خودت بذاری:D این جدی گفتم

دمت گرم
مگه دبستانه ؟ چه جوری باید مبسر بشم؟ من اصلا زبان بلد نیستم تازه کد کلاسمم میخوام تغییر بدم

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
من اصلا بد قاطی کرده بودم امروز...فقط تنی چند از حوادث امروز رو توجهتون رو بهش جلب میکنم!
امروز فقط با 10 نفر دعوا کردم! فکر کن زنگ زدم به شرکتی که ازش اینترنت گرفتم آنچنان دعوایی کردم که طرف گفت آقا چرا میزنی ببخشید خوب آقا مگه دست ماست!!!طرف داشت گریش میگرفت!!!2 دفعه نزدیک بود تصادف کنم تو خیابون زمزم،من نمیدونم کی گفته وقتی به این سرعت گیر ها میرسی باید انقدر یواش رد شی؟!نزدیک بود بزنم جلویی رو ... کنم که البته به لطف ترمز دستی و ترمز گرفت بدون کلاچ اینم به خیر گذشت...و مورد جالب تر اینکه من تازه نیم ساعت پیش متوجه شدم از دیروز صبح تا حالا غذا نخوردم!!!!:lol: جاتون خالی یه قابلامه پر غذا خوردم:wacko:

سلام دوست جون
منم ترم پیش واسم یه مشکلی پیش اومد سر انتخاب واحد کلا ریخنم بهم.اومدم برم دانشگاه از سر کوچمون تا تا باقری نزدیک بود همین بلاها سرم بیاد... با اون اعصاب داغون ماشین رو گذاشتم خونه و با تاکسی رفتم دانشگاه
تو تاکسی اونقدر تو خودم بودم که ندیدم طرف ده حقی رو رد کرد... خلاصه یه دفعه به خودم اومدم... با یه مصیبت خیلی زیادی بالاخره خودم رو به دانشگاه رسوندم و...:wacko:
این ترم تا حالا وضعیت دوتا درس مهمم مشخص نیست...:blink:
ایشالا که درست میشه.غصه نخور.:happy:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
آره مبسر هم داره!یادم رفت اینو بگم!

خیلی باهال میشه باید بریم اونجا برپا برجا بگیم
رو تخته خوبها بد ها بنیسیم(البته الان دیگه شماره دانشجویی هم باید کنارش باشه)
مسئول گچ و تخته پاک کن بشیم
آب سرد آب گرم آب جوش چایی و... واسش بیاریم
کلاس شلوغ شد بریم ناظم بیاریم(راستی ناظم دانشگاه کیه؟)
و کلی خاطره دیگه که باید زنده کنیم از دبستان

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

موضوع پروژه لیسانس کامپیوتر (( سخت افزار )) رو از کجا میتونم گیر بیارم...؟؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
دمت گرم
مگه دبستانه ؟ چه جوری باید مبسر بشم؟ من اصلا زبان بلد نیستم تازه کد کلاسمم میخوام تغییر بدم

جلسه اول کلاس باید بری، البته شما که میخوای کدت عوض کنی، همون کد مورد نظرت برو، میگه کی میخواد مبسر بشه، دست بالا کن، این جوری مبسر میشی:Dمن جلسه اول نرفتم از دستم پرید.
به تغییر کد گیر نمیده، در کل آدم بدی نیست

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
جلسه اول کلاس باید بری، البته شما که میخوای کدت عوض کنی، همون کد مورد نظرت برو، میگه کی میخواد مبسر بشه، دست بالا کن، این جوری مبسر میشی:Dمن جلسه اول نرفتم از دستم پرید.
به تغییر کد گیر نمیده، در کل آدم بدی نیست

دستت درست;)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من هنوز برای مدارالکترونیکی بین برومندنیا و لطفعلی گیر کردم :(:(:(
کمک!!!!!!!

dma

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوست جون
منم ترم پیش واسم یه مشکلی پیش اومد سر انتخاب واحد کلا ریخنم بهم.اومدم برم دانشگاه از سر کوچمون تا تا باقری نزدیک بود همین بلاها سرم بیاد... با اون اعصاب داغون ماشین رو گذاشتم خونه و با تاکسی رفتم دانشگاه
تو تاکسی اونقدر تو خودم بودم که ندیدم طرف ده حقی رو رد کرد... خلاصه یه دفعه به خودم اومدم... با یه مصیبت خیلی زیادی بالاخره خودم رو به دانشگاه رسوندم و...:wacko:
این ترم تا حالا وضعیت دوتا درس مهمم مشخص نیست...:blink:
ایشالا که درست میشه.غصه نخور.:happy:

انشاالله.......

باقری ؟ بچه تهرانپارسی؟ بچه محلیم پس برادر....

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

موضوع پروژه لیسانس کامپیوتر (( سخت افزار )) رو از کجا میتونم گیر بیارم...؟؟

جواب بدید لطفا....

و اینکه به نظر شما برای درس اختیاری برم هوش مصنوعی با شیخ الحرم بردارم یا مدار واسط با فاتحی...؟؟؟

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
کدوم 2 درس مهم؟

مکانیک خاک و مکانیک سیالات
متاسفانه اون تایمی رو که می خواستم رو نتونستم بگیرم اونایی که مونده با بقیه درسام اختلال داره.
این ترم هیچی ریاضی و عمومی ندارم.:happy:
//
درسایی که می خواستی گیرت اومد؟در کسری از ثانیه دار و ندارم رو غارت کردن.:lol:

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
جواب بدید لطفا....

و اینکه به نظر شما برای درس اختیاری برم هوش مصنوعی با شیخ الحرم بردارم یا مدار واسط با فاتحی...؟؟؟

فک کنم فاتحی بهتر باشه تو سایتش که نمره های خوبی میده
e-student.ir

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
ریز 1 جوان
آزمدار 1 عاصم
هوش مصنوعی دقوقی
زبان تخصصی طرقبه
طراحی کامپایلر فرمیسک
طراحی پیاده سازی عزت دوس
میخوام سیستم عامل یا پایگاهم تو حذف و اضاف بردارم
تو چیکار کردی؟

مدار منطقی فاتحی خواجه
الکترونیکی تقوی لاریجانی
پایگاه داده درویشی
طراحی و پیاده سازی شهبازی
شیوه فراهانی
کامپایلر ( شاهپریان -- نمی دونم فرمیسک چجوریه.... چطوریه؟؟ نمیدونی چجوریه؟!؟!؟!؟ هم نمره و هم درس....کسی رو نمیشناسم که باهاش قبلا درس داشته باشه و نمره شو بپرسم ازش:(پ
کارگاه دلدار شیخی
تاریخ امامت ارشادی
آشنایی با قرآن بیگ وردی

بالا