blackboy_siasia
Registered User
میگن پورعباسی خوب نیست.حالا خود دانی.آشنایی با قرآن پورعباسی خوبه؟
میگن پورعباسی خوب نیست.حالا خود دانی.آشنایی با قرآن پورعباسی خوبه؟
تایید شدید
خدایی همه معدنا ها هم قبول دارن دیگه:دی اما واقعا یکی از سخت ترین رشته هاست/فیزیک 3 هم دارند :lol::lol::lol:
خوب پس هر وقت میشد ازش سوال کن :دیمن همه جاش رو گشتم حالیش نشد،اما پیدا نکردم،اتفاقا یه بنده خدایی هست همین گوشی رو داره و یه ماه پیش باهاش رفت توی اینترنت اما فعلا ...نمیشه از ایشون راجع بهش سوال کنم!
شایدم این گوشی زیاد عجیبه و من وارد نیستم!
آخه رفیق شما به اون آقاهه توی سایت تعارف کرد،یارو به جای اینکه بگه مرسی،نذرت قبول باشه،....
بیخیال!
....خوب پس هر وقت میشد ازش سوال کن :دی
اونا که هیچی!..برای نمونه باید میرفتی پیش خانوم موسوی مثلا![]()
اتفاقا من تا ده و ربع توی حیاط بودم!![]()
....
آهاااا ... گل گفتی!فردا هم حذف و اضافه دارم ... میبرم براش
قربون دستت حاجی!
فردا یادم باشه یه چند تا بذارم ببرم!![]()
پس چرا من ندیدمت؟منم اتفاقا امروز دیر رسیدم بسکه ترافیک زیاد بود...همون حدود 10...فکر کردم پارتی تموم شده منم رفتم سر کلاس...
اگه فردا شکوه کلاس داری گوشیتو بیا بده به دوست من برات ردیف کنه اونم htc داره و از اینترنت هم راحت استفاده میکنه....
ببینم این شیرینی های تو بعد 3 روز خشک نشده؟!
میگن پورعباسی خوب نیست.حالا خود دانی.
والا چون استاد راه بیایی با بچه ها هست،پسرها سو استفاده میکنن و اذیتش میکنن،نمیذارن درس بده!بچه ها سرکلاس نمیان،کلاسا یه عالمه ش تشکیل نمیشه!اما اگه بذارن درس بده بد درس نمیده!خوب این تغیرات را دادم
البته من با نوروزی تو دانشگاه قبلی داشتم اندیشه 1 و اخلاق با هاش پاس کردم خوب بود یا تفسیر بد میگره یا تو تهران جنوب چیز خورش میکنن
ریاضی هم یکی از بچه همین جا ازش تعریف کرده بود فکر کنم DORDORI میشه یه توضیحی دربارش بدین
تفسير موضوعي قرآن.........احمدي-محمد
رياضي عمومي 2................قائدي-مرضيه
نه نمیشهبچه ها تو حذف و اضافه اگه یه درس رو اضافه کنیم و بعدش ثبت کنیم
بعد دوباره میشه کد کلاس رو تغییر داد؟![]()
نه اگه بیفتی یا ریاضی 2 رو حذف کنی معادلاتت میمونه!خوب امیدوار شدم
چون از فنی حرفه ای رفتم کاردانی بعد اومدم اینجا تو ریاضی ضعیفم
راستی اگه ریاضی 2 بیفتم معادلات ديفرانسيل پر میشه یا بلعکس (چارت هنوز نگرفتم)
بالاخره افتادم تو چاه
مجبور شدم آمارو با همون راد بردارم
کسی داره کتابشو؟
نه . اگر ریاضی 2 بیفتی معادلاتت رو 1ترم نگه میدارن اگر پاس شی.اما اگر معادلات بیفتی و ریاضی 2 پاس شی هیچ اتفاقی نمیفتهخوب امیدوار شدم
چون از فنی حرفه ای رفتم کاردانی بعد اومدم اینجا تو ریاضی ضعیفم
راستی اگه ریاضی 2 بیفتم معادلات ديفرانسيل پر میشه یا بلعکس (چارت هنوز نگرفتم)
تاییدنه نمیشه
شک نکن به حرفم که نوروی اینجا بدترین استاد تو این معارفاخوب این تغیرات را دادم
البته من با نوروزی تو دانشگاه قبلی داشتم اندیشه 1 و اخلاق با هاش پاس کردم خوب بود یا تفسیر بد میگره یا تو تهران جنوب چیز خورش میکنن
ریاضی هم یکی از بچه همین جا ازش تعریف کرده بود فکر کنم DORDORI میشه یه توضیحی دربارش بدین
تفسير موضوعي قرآن.........احمدي-محمد
رياضي عمومي 2................قائدي-مرضيه
منم تعریف میکنم االبته بعد بیگ وردیپور عباسی که خیلی تعریف میکنن ازش!تو pdf ها هم ازش تعریف شده...
آشنایی با قرآن پورعباسی خوبه؟
بچه های کامپیوتر 87 کسی میتونه برای یکی از دوستام زبان ماشین عباسپور برداره که 2نفر خالی داره فردا حذف کنه؟ خیلی حیاتیه.نمیرسه بهش و واقعا مهمه![]()
من از بچه های 87 شنیدم.پور عباسی که خیلی تعریف میکنن ازش!تو pdf ها هم ازش تعریف شده...