nana92
کاربر تازه وارد
چه عکس باهالیه مجبورم کردی برم دنبال ی عکس باهال باشم![]()
باحال
چه عکس باهالیه مجبورم کردی برم دنبال ی عکس باهال باشم![]()
باحال![]()
سر کدوم کلاسش این حرف رو زد ؟؟؟؟؟عزت دوست جلسه اول به چند نفر گفت ک با بقیه بچه های کلاس کار کنن تا سطح کلاس بالا بره و گفت هر کسی این کار بکنه ی امتیاز پیش استاد داره ک اون امتیاز نمرست. راست میگه؟ یا از این استاداست ک ی چیزی واسه خودش میگه؟؟
سر کدوم کلاسش این حرف رو زد ؟؟؟؟؟
نمیدونم چجوری با این سوادم تا اینجا اومدم:lol: معلمای خوبی نداشتم
البت بگم باهال من ریشش هلو میباشد
ساختمان داده ؟؟پنجشنبه ساعت 10
ساختمان داده ؟؟
دفعه ی اولی که میشنوم همچین حرکتی انجام میده !
به هر حال استاد ماهیه و حتما زحماتی که توی طول ترم میکشید رو بهش پاداش میده !
البته ببخشیدا
قصد جسارت نداشتم:blush:
نه بابا این چه حرفیه
بار اولم نیس که این سوتی رو میدم که هزار باره باز فردا میام میگم باهال
میگه : خشت اول را گر نهد معمار کج تا سریا میرود دیوار کج
همه انتقاداتتونو بزارین واسه معلمین محترم اول تا پنجم دبستانم مخصوصا خانم صدیقی (معلم اول دبستانم بود) که مثل استاد تیمور تاش کیلویی نمره میداد:lol:
برا اون تیکه بالا شرح و بسط دارم بسیار!!!از همونا که باعث شد انقلاب اسلامی بشم 12 و از همونا که باعث شده یک دفعه تذکر شفاهی بشنوم!!!ولی جاش اینجا نیست،شاید جایی دیگر...گر چه ميدونم شوخي ميكني برادر dma هم كلاسي گلم ... اما باور كن به خاطر خودم نگفتم .. بايد قبول كنيم اين اغتشاشات يا هر اسم ديگه اي كه روش ميذاريم زندگيه كلي ادم رو مختل كرده چه اين وري ها چه اون وري ها چه ادم هاي بي طرف ...
هر موقع كسايي رو كه چه از اين وري ها چه از اون وري ميبينم كه زندگيشون يا جونشون يا مالشون سر همين جريانات به خطر ميوفته دلم ميسوزه اون دوشنبه 25 بهمن كه اماده باش بوديم يكي دو ساعت اولي كه بيكار بودم با دو سه تا از كادري هاي يگان امداد ( همين هايي كه لباس مشكي با محافظ هاي سوسكي ميپوشن ) هم كلام شده بودم بدبخت ها زندگي ندارن براي چند دقيقه دور از چشم حفاظت ، تجهيزاتمون رو با هم عوض كرديم ماله اون خيلي خيلي سنگين بود تازه من فكر ميكردم ماله من سنگيهحالا حساب كن بخواي هر جرياني ميشه از اغتشاش گرفته تا هر كوفت ديگه از صبح تا شب يه لنگه پا وايستي يا بدتر از اون بخواي بري عمليات بدبخت ها يه دستشويي درست حسابي نميتونستن برن اگه هم ميرفتن با چند نفر بايد برن كه هم تو دستشويي مشكلي پيش نياد هم اينكه تجهيزات رو براشون باز كنه و دوباره ببنده كه كلي وقت ميگيره .. از صبح وايستادن تا ما برسيم اينا يه نيم ساعت برن ناهار و بعدش هم با هم تا شب همكاري كنيم ..
فكر ميكني ناهار بهشون چي دادن هر دو نفر يه دونه از اين الويه هاي اماده با يكي و نصفي نون بربري .. تازه هركي هم از كنارشون رد ميشه زير لب بهشون فحش ميده جونت رو هم كه بايد بذاري كف دستت صبح كه از خونه ميزني بيرون ندوني شب برميگيردي يا نه حساب كن زن و بچه ي اين بدبخت ها چه گناهي دارن و چي ميكشن اخرش هم حقوقشون واقعا كمه تازه اگه اشتباه كني هم حسابت با كرام الكاتبينه كافيه يكيشون وسط شلوغي محاصره شه يا مثل اتفاقي كه اون دوشنبه براي من و دوستم افتاد كه موتوري كه به ما تحويل دادن وسط جمعيت خراب بشه و تك بيوفتي و مردم به قصد كشت هجوم بيارن سمتت تازه بگذريم كه اگه اوضاع مملكت اروم هم باشه اين بدبخت ها مدام و شبانه روز درگير اموزش و مانور و غيره هستن .. تا توي موقعيتش نباشي درك نميكني ... بدبخت مغازه دارا يا شركت هايي كه مجبورن هر روز زودتر مغازه و شركتشون رو ببندن و خيلي هاي ديگه ...يا حتي من و توي دانشجو كه هر روز كه شلوغ ميشه كلاس هامون تق و لق ميشه ...
از الان هم كه تو فكرم كه روز چهارشنبه اين هفته و اين چند روز باقي مونده سال 89 چه جوري ميخواد بگذره ... بگذريم ... راستي من اگه تو كلاس ديدمت چه جوري بشناسمت ؟ قد بلندي قد كوتاهي چاقي لاغري كلا يه نشوني بده بشناسيمت داداش![]()
به اميد اينكه سال اينده سال خوبي براي همه ايراني ها و مخصوصا برو بچه هاي يوني باشه و البته سال اينده سال توام با ارامشي براي مملكتمون باشه و هيچ كس از ايراني هاي نه از اين وري ها نه از اون وري ها نه زنداني شه نه زخمي شه نه كشته و شهيد بشه و البته هيچ نيرويي هم اماده باش نـــــــره:guitar: اونقدر اين روزا حال و هواي دلم مغشوش هست و از حال خودم غافل شدم كه ديگه كم كم داشت يادم ميرفت كه سال نو و عيدي وجود داره .. كاش نوروز باستاني ما باعث بشه حال و هواي دل همه ي ايراني ها عوض شه (مخصوصا تو هفته هاي پيش رو كه ظاهرا با چيزهايي كه من ميبينم و خبرهايي كه اين روزا ميشنوم هفته هاي سختي خواهد بود ) ، اميدوارم آرامش و سكينه الهي به دل همه ي ايراني ها حاكم بشه و دل ادما به هم نزديك تر شه ... دست به دعا برميداريم و خدا رو به همين نوروز اين رستاخيز طبيعت و وقت مقدس كه از نشانه هاي قدرت خداوند هست قسم ميديم كه روزهاي آتي و سال اينده سال خوبي از همه لحاظ براي مملكتمون و تك تك ايراني ها باشه ...
يگانه پروردگارا ! ، آرامش را به مردمان این سرزمین عطیه فرما!!! آمين ..........
....
موافقم اما به نظرم 100درصدشو باید از خدا :wub::wub:خواست.تا آرامش درونی نباشه تو محیط اطرافمون هم هیچ اثری از آرامش نیست
اگه آرامش نداشته باشیم نمیتونیم در برخورد با اطرافیانمون این آرامشو منتقل کنیم و زندگی پر از دروغ میشه
بخش زیادی از این آرامشو باید از خدا خواست
منم حتما بیدار می مونم ، لحظه تحویل سالو خیلی دوست دارممیدونید امسال حدودا 2:50دقیقه سال تحویل میشه؟
کیا بیدار میمونن؟
اگه این لینک همون شعر بالا باشه، >>>> بهنام صفوی، فرزاد فرزین، علی اصحابیببخشید این شعریو که زحمت کشیدین گذاشتین اینجا خوانندش کیه؟ اسمه ترانش چیه؟ آخه نمی دونستم از کجای این لینکی که گذاشتین دانلودش کنم
میشه راهنماییم کنین![]()