• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

negaresh

Registered User
لایک‌ها
40
نه سوالاتش همه حل کردنی ه (فکر کنم تو یکی از سوالاتش یه قسمت توضیحی هم داشت) ، یکی از سوالات دقیقا مشابه یکی از تمرین های جزوه ش هست ، از حافظه ها هم حتما یه سوال میده ، توابع منطقی که با ترانزیستورها پیاده سازی میشن هم همینطور
مبحث حافظه ها همین دو برگ کپی هست که جلسه آخر توضیح میده دیگه؟
اگر این باشه که توضیح دادنی ه ؟! محاسباتی نداره...
اشتباه میکنم؟

ممنون.

afsane_tj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اول ترم درس فیزیک رو برداشتم یه پنج شش جلسه هم رفتم ولی بعدش نتونستم برم بهم گفتن اگه امتحان ندی یعنی حذف کردی منم امتحانشو ندادم حالا بهم داده صفر دارم سکته می کنم چی کار باید بکنم؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اول ترم درس فیزیک رو برداشتم یه پنج شش جلسه هم رفتم ولی بعدش نتونستم برم بهم گفتن اگه امتحان ندی یعنی حذف کردی منم امتحانشو ندادم حالا بهم داده صفر دارم سکته می کنم چی کار باید بکنم؟

یکی دوهفته صبر کن خودشون غیرموجه رو میکنن موجه و تاثیر نمره صفر هم از بین میره.
من موندم این اسگل بازی چیه دیگه چرا یه بار میزنه غیر موجه بعد موجه.خوب از همون اول تو لیست درست وارد شه دیگه.

vandad.kiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال دارم اگه سر يه امتحان غايب باشم مگه حذف نميشه؟ پس چرا نمره صفر واسم در نظر گرفتن؟! مشروط شدم كه :wacko: نميشه اعتراض كرد

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
مبحث حافظه ها همین دو برگ کپی هست که جلسه آخر توضیح میده دیگه؟
اگر این باشه که توضیح دادنی ه ؟! محاسباتی نداره...
اشتباه میکنم؟

ممنون.
آره همون دوتا برگه هست، قسمت مهم ش کشیدن شکل اون مدل حافظه ست ،
درسته یکی این سوال یه مقدار توضیح داره و یه سوال دیگه هم داده بود که لازم به توضیح داشت ،فکر کنم سوال توضیحی که داده بود درمورد 3state بود
(ویژگی تکنولوژی ها هم مهم ه، مثلا TTL چه ویژگی هایی داره و ... یا سوال میده میگه نقش ترانزیستور Q1 چیه )

يه سوال دارم اگه سر يه امتحان غايب باشم مگه حذف نميشه؟ پس چرا نمره صفر واسم در نظر گرفتن؟! مشروط شدم كه :wacko: نميشه اعتراض كرد
درست میشه اون

Last edited:

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام سروران گرامی.:D

اگر ترم تابستونی معدلت بالای 17 بشه ترم بعدی میتونی بالای 20 واحد برداری؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
سلام سروران گرامی.:D

اگر ترم تابستونی معدلت بالای 17 بشه ترم بعدی میتونی بالای 20 واحد برداری؟

خير . چون تابستون ترم حساب نميشه و به قول اقايون نيمسال جبراني محسوب ميشه . فقط ميتونه معدل كل رو باهاش كمي بالاتر ببري.
اگه تابستون معدلت زير دوازده هم بشه باز مشروطي حساب نميشي چون همون طوري كه گفتم تابستون ترم حساب نميشه بلكه ترم جبراني محسوب ميشه .

dma

Registered User
لایک‌ها
57
انتخاب واحد تابستون معدلیه؟اگه معدلی نباشه واقعا نامردیه.پارسال چطور بود؟

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
کسییییییی جواب منو نمیده:(
گمان نکنم انتقال ممکن باشه. من ترم اولی که تهران جنوب بودم به خاطر مسیر طولانی ای که داشتم قصد داشتم برم تهران شمال که با درخواستم موافقت نشد. کلا هم ندیدم که کسی تونسته باشه انتقالی بگیره - مگر مواردی که قانونا در آیین نامه ذکر شده . ولی مهمان شدن امکان داشت. بیشتر هم بچه های شهرستان مهمان میشدن تهران جنوب. من فقط یکبار دیدم که یکی از تهران شمال مهمان شده بود اینجا، اون هم بخاطر این بود که تهران شمال ترم تابستون ارائه نمیداد!

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
بچه ها به نظر شما اين چه طرز تفكري هست كه بعضي از اساتيد دارن كه فكر ميكنن بايد حتما يه تعداداي از دانشجويانشون بيوفتن ؟
ديروز يه استاد محترمي ديدم بهش ميگم استاد كسي هم افتاده ؟ ميگه مگه ميشه كسي نيوفته . ((‌ بــــــايــــــــــد )) سي درصد كلاس بيوفتن . و گر نه اون امتحان استاندارد نيست ... نظر شما چيه ؟
این 30% رو منم قبلا شنیده بودم!
پس حقیقت داره؟!

amin69

Registered User
لایک‌ها
43
وقتی این چراغ سبزه روشنه روبه روی کامپیوتر و الا م
سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که این نظر سنجی داخل enroll برای استاتید نشون داده میشه یا نه؟
همه ی اساتید رو نمیدونم ولی مدیر گروه خبر داره ازش!!!

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام بچه ها من فردا صبح دینامیک با جباری دارم. لطف کنید بگید سوالاش تو چه سطحیه؟ نمره دادنش چطور؟ به ما گفته فصل 6 و 7 مریام رو تمارین فردش رو بخونیم و کل کتاب خودش رو:(. کتاب خودش همون کتاب دینامیک پژوهش که برای کنکور ارشد هستش رو میگم. خواهشا خیلی سریع جواب بدید:(

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

یکی از فامیل ها عمران میخونه و این ترم فارغ التحصیل میشه ولی چون واحد خودشون همه دروس رو ارائه نمیداد تهران جنوب مهمان شده.
این واحد ها رو داره و هیچ کدوم از اساتید رو هم نمیشناسه. میشه لطف کنید به ترتیب اولویت (چون قاعدتا تا الان خیلی هاش پر شده، درسته؟ ثبت نام تابستون شما کی شروع شده؟) بفرمایید کدوم این اساتید بهترن؟ البته منظورم از بهتر بودن این هست که راحتر میشه باهاشون پاس کرد! :blush:

کارآموزي
1- ربيعي فر-حميدرضا
2- پيرستاني-محمدرضا
3- صهبا-علي
4- وثوقي فر-حميدرضا
5- رزمخواه-آرش

پروژه بتن آرمه
1- کاظم-حسين
2- اکبرپورنيک قلب رشتي-عباس
3- هريسچيان-محمود
4- ناني-مهدي

پروژه سازه هاي فولادي
1- اکبرپورنيک قلب رشتي-عباس
2- کاظم-حسين
3- هريسچيان-محمود
4- ناني-مهدي
5- ايمني-سعيد
6- نوايي-همايون

آزمايشگاه فيزيک 1
1- پيردواني-احمد
2- احمدي زاده تورزني-يداله

تربيت بدني 2
1- طباطباِيي-حميد
2- بنائي فر-عبدالعلي
3- آفرينش خاکي-اکبر
4- نيک بخش-رضا

آشنائي با قرآن کريم
1- مسجدي-مهدي
2- بيگ وردي-محمدحسن

با تشکر فراوان :)

سپیدک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ای بابا:(:(
خب اگه من این یه سالو برق الکتررونیک مرکز بخونم
سال دیگه کنکور بدم مخابرات تهران جنوب بیارم

واحدامو قبول میکنن>؟؟؟:(:( یعنی تهران جنوب درسایی که تو تهران مرکزو گذروندم تطبیق میده> که دیگه سال اولی نشم

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
ای بابا:(:(
خب اگه من این یه سالو برق الکتررونیک مرکز بخونم
سال دیگه کنکور بدم مخابرات تهران جنوب بیارم

واحدامو قبول میکنن>؟؟؟:(:( یعنی تهران جنوب درسایی که تو تهران مرکزو گذروندم تطبیق میده> که دیگه سال اولی نشم
این احتمالا شدنیه. یعنی هفت-هشت سال پیش که این کار رو انجام میدادن.
یکی از دوستان من دانشجوی آزاد دلیجان بود، سال بعد دوباره شرکت کرد و اینبار محلات! قبول شد. واحدهای اون سال رو ازش قبول کردن. احتمالا همه اش رو. ولی شما دیگه انتخاب رشته ات رو انجام دادی. ایشالا بعد قبولی توی ترم اول و دوم حسابی فرصت داری که ته و توی این قوانین رو دربیاری.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
این احتمالا شدنیه. یعنی هفت-هشت سال پیش که این کار رو انجام میدادن.
یکی از دوستان من دانشجوی آزاد دلیجان بود، سال بعد دوباره شرکت کرد و اینبار محلات! قبول شد. واحدهای اون سال رو ازش قبول کردن. احتمالا همه اش رو. ولی شما دیگه انتخاب رشته ات رو انجام دادی. ایشالا بعد قبولی توی ترم اول و دوم حسابی فرصت داری که ته و توی این قوانین رو دربیاری.

همه‌ش رو نه ! فقط نمرات بالای 12 رو قبول میکنن !

dma

Registered User
لایک‌ها
57
اه....بابا 4 تا برگه صحیح کردن 20 روز وقت میخواد؟!شورش دراومده چقدر بی پدر مادره این دانشگاه.

بالا