• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

som20

Registered User
لایک‌ها
76
بنظرم چیزی که یاد میگیری دلگرم کننده تر از نمرهه هست ...
تو این دانشگاه با استادی که سخت میگیره برداری یا آسون معمولا نمره خودت نمیگیری پس طبق شرایطتت ببین با کی برداری اگه اوایل و اواسط درستی با استادایی که کار میکشن و باعث میشن یه چیزی یادبگیری بردار ما ایرانیا تا زور بالاسرمون نباشه چیزی رو نمیریم دنبالش ... من به شخصه اینجوریم مگر در شرایط خاص
اگر ترم آخری استاد راحت بردار چون دیگه ترم آخر باید حالشو برد :D البته اگه پروژه بذاره
نه بابا ورودی 89 ام اره من دو ترم پیش که با ستاری الکترونیکی داشتم فهمیدم که استاد خوب درس بده بهتر از خوب نمره دادنه :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
نه بابا ورودی 89 ام اره من دو ترم پیش که با ستاری الکترونیکی داشتم فهمیدم که استاد خوب درس بده بهتر از خوب نمره دادنه :D

:D بله دیگه خودت تجربش رو داری ... من کلا تجربشم نصیبم نشد

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
دوست عزیز دفعه پیش هم این پست رو زدید ... حالا نمیدونم پست های بعدتون رو دیدید یا نه ولی یکی از بچه ها گفت شما از scincedirect لینکشو بده تا بهت بده ...

ندیدم . چون دیر به این تا÷یک سر زدم متاسفانه . حجم پستم توش زیاده . لینکشو میزارم بعدن دمش گرم .

محسن ارسنالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
دوستان لطفا اگر جواب سوال منو میدونید حتی در حد شنیدهاتون من رو راهنمایی کنید ریاضی 2 با کدوم اینا وردارم
خضرلو-معصومه-
نوري-مصطفي
-ارجمند فر-عباس
خضرلو-سعید

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
دوستان لطفا اگر جواب سوال منو میدونید حتی در حد شنیدهاتون من رو راهنمایی کنید ریاضی 2 با کدوم اینا وردارم
خضرلو-معصومه-
نوري-مصطفي
-ارجمند فر-عباس
خضرلو-سعید

زمان ما هیچ کدوم از اینا نبودن!! :O

afsooooos

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان لطفا اگر جواب سوال منو میدونید حتی در حد شنیدهاتون من رو راهنمایی کنید ریاضی 2 با کدوم اینا وردارم خضرلو-معصومه- نوري-مصطفي -ارجمند فر-عباس خضرلو-سعید
از من ميشنوي با هر كي دلت ميخواد بردار جز اين خضرلو كه داغوووووووووووووووووونه البته من سعيد و ميگم معصومه رو نمي دونم ولي خوب احتمالا اينم برادر اون خواهر ديگه پس نتيجه ميگيريم دور اين خانواده رو بايدخط كشيد

afsooooos

Registered User
لایک‌ها
56
این چنتا استاد برای این چند درس چطورند انقلاب اسلامی : طريقي-عبدالحسين غيوران-مولود آشانی با مبانی دفاع مقدس : غياثي راد-داود اخلاق اسلامی :زارع ارندي-علي اکبر لطفا جواب بدید اگه میدونید
زارع ارندي 70 تا سوال تشريحي ميده از همونا هم امتحان ميگيره،البته ترم ما 30 تا داد،ترم بعديش 70،ترماي بعديو خدا بخير كنه..........

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
سلام
خضرلو-معصومه-
نوري-مصطفي
-ارجمند فر-عباس
خضرلو-سعید

من با مصطفی نوری ، ریاضی پیش داشتم ، پارسال دانشجو بود ، چجوری بهش اجازه میدن ریاضی 2 درس بده ؟

خوب درس میده ، ولی نمره رو اصلا انتظار نداشتیم نمره خودتو میده ..

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
ریاضی 2 رو اصلاااااااااااااا با دوستی برندارید ارزش 9ترمه شدنو داره:D

sungirl

Registered User
لایک‌ها
23
کیا محاسبات عددی با معین تقوی داشتن؟ چجوری نمره میده؟ لطفا جمعی از دانشجویان نگران رو از نگرانی در بیارید :)

سعید.

Registered User
لایک‌ها
102
بچه های اینجا کسی میکرو بلده کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محسن ارسنالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
زارع که این ترم 80 تا سوال داد که جواب هر کدوم 5 خط بود ..........نمره هم اصلا ارفاق نمیکنه

محسن ارسنالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از من ميشنوي با هر كي دلت ميخواد بردار جز اين خضرلو كه داغوووووووووووووووووونه البته من سعيد و ميگم معصومه رو نمي دونم ولي خوب احتمالا اينم برادر اون خواهر ديگه پس نتيجه ميگيريم دور اين خانواده رو بايدخط كشيد

ممنون از راهنماییت.........الان بین این اساتید فقط ارجمند فر میمونه......احتمال داره که اساتید جدید اضافه بشه؟

محسن ارسنالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من با مصطفی نوری ، ریاضی پیش داشتم ، پارسال دانشجو بود ، چجوری بهش اجازه میدن ریاضی 2 درس بده ؟

خوب درس میده ، ولی نمره رو اصلا انتظار نداشتیم نمره خودتو میده ..

ممنون ازت......فقط این ارجمند فر رو هیچی دربارش نشنیدی؟............رحمانی چه طور؟

godofwaramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام بچه ها چارت انتخاب واحد رشته نرم افزار داشنگاه تهران جنوب میشه از جایی دانلود کرد اگر میشه لطفا لینک بدهید ممنون

Nares_shirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
علی قاسمی ؟
فک کنم من اندیشه 2 رو با این پاس کردم ... آره انگار اسمش همین بود !
خیلی استاد مهربون و باحالیه، مسنه، تحقیقش 2 نمره داره و به منم داد 18؛ در کل بد نبود ...

بالا