• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
لرد خب تو این همه ادعات میشه تو سرمایه گذار باش ادعاااا:D

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
گیزمو در انگلیسی به اشیای الکترونیکی گفته میشه که آدم ازشون سر در نمیاره یا آدم موقعی که داره راجع بهشون صحبت می کنه اسمشون رو یادش نمیاد.یه جورایی همون ماسماسک خودمونه.

این کتاب من آرم 7s اتمل رو بررسی کرده. بعلاوه توی کتاب نقشه ساخت بورد رو داده که تمرینای کتاب هم با همون بردس.ولی خوب اگه که نخوای خودت بسازی،فروشگاه ecaو نوآوران هم دارن.بردم رو چند سال پیش خریدم، مال کویر الکترونیکه و دیگه هم تو سایش نیست.یادم نیست چند بوده.
کتاب اینه ه\حدودا ۵۰۰ صفحه ست
تو هر فصل هر واحدیو که می خواد بگه رجیستراشو دونه دونه کشیده و فیلداشو هم گفته. آخر فصلا هم یه سری مثال داره،که پله پله میره جلو.به نظرم شما که avr بلدی لازم نباشه که بری کلاس.تو همون انجمن eca یه سری آدم خیر و نیکوکار هستن که همیشه نشستن به آدم کمک میکنن.
البته من شنیدم nxp یه مقدار ساده تر از اتمله.و اگه آدم اونو یاد بگیره کوچ کردن به اتمل براش سخت میشه.
برد آرم رو داری شما؟؟؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ن میخواستم بپرسم شرکت به این هیبت و عظُمت چک نقد کن نمیخواد؟؟!!(بالاخره مسایل مالیه دیگه پیش میاد!)

شـــــــــــــــــــــــــر خـــــــــــــــــــــــــــر عــــــآیـــــــآ؟:blink::wacko:

طرف تهران نیست . چارتا عدله منطقی بیار وگرنه توام میفرستم پیش اهراد...

نظرم رو دردری بود , چون تو اکثر فنون رزمی سررشته داره . ولی حالا چون توام هستی یه مبارزه بینتون میزارم تا ببینیم چی پیش میاد...
رزومتو برام بفرست.

مگه کجا فرستادیش؟:cigar:
باوو ولش کون میره سرش به سنگ میخوره آدم میشه! کسی که به مددها و راهنمایی دیگران بی توجه عاقبتش همانا همینه :blink:
یه یارویی بود تو یه سایتی که شماره خودش رو بهم داد ان زمان واسه مشلوره داداشم که خودش تو بهبهان رئیس بیمارستانه و زنش تا قول مرحله آخر پرستاری میخونه!!
خاستی بگو شماره بهت پخ کنم زنگ بزن بگو منو تکش معرفی کرده:D!! البته اینجا هم عضوه ولی ممکنه واسه انتخاب رشته سال بعد پخ جواب بده:lol:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
شرمنده دخالت میکنم ولی یه چیزی میخواستم بگم اینکه اگه زمان دارید و اراده اش رو دارید خودتون بخونید ...
از کلاسی که میرید هیچی نمیدونید یعنی فقط شنیده های بقیه اس ...
من به شخصه کلاسی نمیرم از افرادی که تو خیلی زبان ها وارد بودن هم پرسیدم میگفتن خودت یادبگیری بهتر از کلاسه بیرونه
حداقل کلاسی رو برید که واقعا دیگه نمیشه به تنهایی کاریش کرد ... زبان های برنامه نویسی رو همت کنید از رو کتابهای زبان اصلی بخونید و همراه باهاش تمرین حل کنید (پروژه ای برای خودتون تعریف کنید ، اگرم مشکلی داشتید تو سایتا دنبال جوابا باشید) پایه و اساسش رو میتونید یاد بگیرید
کلاس هم برید بهتون آموزش بدن وقتی جایی بکار نگیرید یادتون میره (برنامه نویسی فراره ) ولی معمولا وقتی خوده طرف یادمیگیره به سختی فراموش میشه چون به هر در زده که راهشو یاد بگیره
دشمنت شرمنده استاد...اتفاقا ممنونم که نظرتو گفتی واس ما محترمه:blush:.شوما راهنمایی نکنی ازین الکس هم هیچی درنمیاد!!:lol:
منم شنیدم میگن این جور مهارتارو خودخوان یاد بگیرین... این آموزشی هم که میگم تو خود سایته ینی طبق زمانبندی نویسنده ش که نمیدونم چه جوریه مثلا 2 روز در میون میاد اون سرفصل و مطلب مورد نظرو همراه با تصویر آموزش میده و فعلن پروژه های ابتدایی رو شرح میده.:graduated

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246

دوست گلم ؛ بارها خودتون گفتید که هنوز دنبال کار نگشتید و از بازار بی اطلاع هستی و چندبار از کارآموزیت شکایت کردی و.. و یا از خدمت سربازی و مشکلاتی که داری!!
پس نتیجه گیری من این بود که شما هنوز عملا وارد گود نشدید و خوب من برای نظرت احترام قائلم ولی به این معنا نیست که صرفا درسته و تاییدش کنم
طرز فکر هر کس مختص زندگی خودشه و مدام تغییر میکنه! چه بسا اون چندسالی که من بهتون گفتم بعد بیا (البته ناراحت شدی:دی)و شما بیای نظرت 100% تغییر کرده باشه! (البته اگه اوضاع همینجور وخیم باقی بمونه و فرجی نشده باشه-)
و اصلا جه بسا جای منو شما عوض بشه! و من با این خنگیم یکی پیدا بشه بهم بگه پسر تو یه چیزی بارته بیا باهم کار کنیم اونوقت من میام میگم اینجوریه و شما میگی اونجوریه
کلا هر شخصی در هر شرایطی طرز فکر اون برهه رو داره- مثلا یه بار باهم صحبت کردیم من میخاستم واسه خدمتت راهنماییت کنم برگشتی گفتی من حاضر نیستم به احدی رو بندازم و ..... این یعنی ته غرور که اتفاقا چیز قشنگیه و خوبه ولی بهتر اونه که اگه قراره غرور مون زیر پا بیاد ! زیرپای خودمون بیاد نه دیگران
ربطش اینه که شاید شما به خاطر غرورت به خیلی از موقعیت ها لگد بزنی چون طرز فکر امروزت اینه و وختی سنت بیشتر شد و با نگاهی به گذشته با خودت بگی یه تصمیم جزئی چقدر عجیب مسیر زندگیم رو عوض کرده و ایکاش هات شروع بشه اونوقت دیگه به دیگران فکر امروزت رو نمیگی ! بلکه تفکر روزی رو داری که کلی اتفاقات تجربه کردی

بازم با توجه به اینکه حس میکنم از لحنم ناراحت شدی ازت عذر میخام
دوست گلم :دی

میدونی مشکل شما چیه شما اون قسمت از حرف که دوست داری روش زوم میکنی و باقیشو کنار میزاری و از جواب دادن بهش طفره میری ولی من به تمام حرفاتون جواب میدم
من کی گفتم دنبال کار نگشتم میشه اینو بهم نشون بدی جالب اینجاست که اتفاقا همین یکی دو روز پیش از طرف یکی از دوستام بهم پیشنهاد کار تو یکی از این شرکتایه پیمانکاری شد ولی چون هدف دیگه ای دارم رد کردم پس میبینی بی تجربه نیستم از کاراموزی شکایت داشتم چون درستش اینه که صنعت و زیر مجموعه هاش باید دنبال نیروی کار جوون و با انگیزه باشن نه من نوعی چیزی که تو جوامع پیشرفته هست و همچنین از نوع برخوردها با کسی که بیشتر از بقیه بارشه گله داشتم درمورد سربازی گفتی و غرور گفتی فکر کنم حرفام یادتون رفته من گفتم سربازیم میتونست 45 روز آموزشی باشه در صورتی که میرفتم بسیج ولی این با عقاید و تفکراتم مغایره و هیچ وقت کاری مخالف با عقایدم نمیکنم چون بهشون پایبندم درمورد غرور من خواهش میکنم چون همه به هم نیاز داریم ولی التماس نمیکنم و جوری کار یا رفتار میکنم که کار به التماس نکشه حالا شما اسمشو بزار غرور
جالب اینجاست که همین چند پست بالاتر نشون دادید که اصلا صحبت من نخوندی یا متوجه نشدی و داری به کابوی میگی بزن تو سرش که بره پرستاری که بر میگرده به همون قضیه انتخاب رشته و اشتباهی که خودت مرتکب شدی پیش خودت نمیگی شاید طرف اصلا به پرستاری علاقه ای نداشته باشه و فقط صرف اینکه فلان رشته فلان بازار کار داره باید رفت اون رشته کاری که احتمالا خودتون و خیلیایه دیگه کردن به خودمون میگیم میرم برق میخونم میشم مهندس برق اسم دهن پر کنیه دیگه و یسری تفکرات سطحی از این رشته یا هر رشته دیگه داریم ولی وقتی به قول خودت وارد گود میشیم از گذروندن دروس پایش عاجزیم
مشکل اینه که تو این فضای مجازی ماها شناختی از هم نداریم و طرفمونو اونجور که فکر میکنیم تصور میکنیم و دربارش قضاوت میکنیم من تو زندگیم از حرف مردم ناراحت نمیشم فقط از این طرز فکر ناراحت میشم که کسی خودشو علامه و بالاتر از بقیه بدونه در حالی که چیزی از طرف مقابلش نمیدونه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آز شیمی ... این بنده خدا الان ناامیده والاا تصمیمش مرگ آوره ...
آز شیمی هیجا نمیخواد ببرش چندتا کارخونه تا متوجش کنن ... الان دوست من مهندس شیمی کاری براش نیست
تاحالا من شیمی ندیدم که کاری مربوط به خودش براش پیدا شه ...
یکی از بچه های قدیم دانشگاه خودمون هم یکی از همین شاخه های شیمی بود ، تو شرکت باباش موند
اگه قبول نکرد بذار بره وسطش ول میکنه ... خودشون تجربه کنن میفهمن دفعه بعد باید عاقلانه تر تصمیم بگیرن
ولی یه سوال علتش چیه که میخواد آز شیمی بره ؟؟ علاقه داره یا نه ؟؟ منظورم اینه که حرفش چیه ؟؟
بنده خدا پسرم نیست که بگه میخوام برم سربازی!!! خودش به پزشکی علاقه داشت ولی برای پزشکی مجاز نشد. حالا جو گرفته میگه میخوام برم پیش بابام :دی. باباشم ما نفهمیدیم کارش چه ربطی به شیمی داره ولی تو کار معدنو سنگو این حرفان. ولی خیلی از بچه های شیمی رو دیدم که همینطوری یه دفه رفتن تو این رشته و وسط کار گذاشتنش کنار...
باشد که رستگار شود:دی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بنده خدا پسرم نیست که بگه میخوام برم سربازی!!! خودش به پزشکی علاقه داشت ولی برای پزشکی مجاز نشد. حالا جو گرفته میگه میخوام برم پیش بابام :دی. باباشم ما نفهمیدیم کارش چه ربطی به شیمی داره ولی تو کار معدنو سنگو این حرفان. ولی خیلی از بچه های شیمی رو دیدم که همینطوری یه دفه رفتن تو این رشته و وسط کار گذاشتنش کنار...
باشد که رستگار شود:دی

پس یه دلیلی داره ... بذارید چیزی که میخواد رو بره
اگه اینو نره ، بره رشته دیگه بخونه تا عمر داره تو ذهنش میمونه ...

ابن مشکل معمولا برای بچه های تجربی پیش میاد ... وقتی چیزی که میخوان نمیشه میخوان خودشونو اینجوری تنبیه کنن یا پشت کنکور میمونن ... همه هم میخوان پزشک بشن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
پس یه دلیلی داره ... بذارید چیزی که میخواد رو بره
اگه اینو نره ، بره رشته دیگه بخونه تا عمر داره تو ذهنش میمونه ...

ابن مشکل معمولا برای بچه های تجربی پیش میاد ... وقتی چیزی که میخوان نمیشه میخوان خودشونو اینجوری تنبیه کنن یا پشت کنکور میمونن ... همه هم میخوان پزشک بشن
میگم چرا نمیری پرستاری , میگه اسمش بد درفته :دی .البته خودم اونقد بهش گفتم که اخرش میخوای بری خطی سر بیمارستان اتاق عمل کار کنی فکر کنم تاثیر منفی داشته:دی
اونم جراح !

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
میگم چرا نمیری پرستاری , میگه اسمش بد درفته :دی .البته خودم اونقد بهش گفتم که اخرش میخوای بری خطی سر بیمارستان اتاق عمل کار کنی فکر کنم تاثیر منفی داشته:دی
اونم جراح !

پرستاری زور لازم نداره ... کمتر کسی تو پرستاری دووم میاره
لازمه هم مهربون باشه هم محکم - توسری خور نباشه - تیتیش بازی درنیاره - وجدان هم داشته باشه (اگه نداشت یه جایی چوبشو میخوره)
ولی با این تفکری که داره نره بهتره - یه چیزیم بهش بگووو خیلی بده الان که دیگه رسماا میخواد وارد جامعه بشه دهن بین باشه خودش هم کمی فکر کنه بد نیست ، اینجوری هم تو رابطه با دوستاشم (کلا بقیه) مشکل پیدا میکنه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
لرد چقدر نازک نارنجی هستی؟؟؟من همیشه تورو به چشم یه پسر دیدم نه دختر

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
میدونی مشکل شما چیه شما اون قسمت از حرف که دوست داری روش زوم میکنی و باقیشو کنار میزاری و از جواب دادن بهش طفره میری ولی من به تمام حرفاتون جواب میدم
من کی گفتم دنبال کار نگشتم میشه اینو بهم نشون بدی جالب اینجاست که اتفاقا همین یکی دو روز پیش از طرف یکی از دوستام بهم پیشنهاد کار تو یکی از این شرکتایه پیمانکاری شد ولی چون هدف دیگه ای دارم رد کردم پس میبینی بی تجربه نیستم از کاراموزی شکایت داشتم چون درستش اینه که صنعت و زیر مجموعه هاش باید دنبال نیروی کار جوون و با انگیزه باشن نه من نوعی چیزی که تو جوامع پیشرفته هست و همچنین از نوع برخوردها با کسی که بیشتر از بقیه بارشه گله داشتم درمورد سربازی گفتی و غرور گفتی فکر کنم حرفام یادتون رفته من گفتم سربازیم میتونست 45 روز آموزشی باشه در صورتی که میرفتم بسیج ولی این با عقاید و تفکراتم مغایره و هیچ وقت کاری مخالف با عقایدم نمیکنم چون بهشون پایبندم درمورد غرور من خواهش میکنم چون همه به هم نیاز داریم ولی التماس نمیکنم و جوری کار یا رفتار میکنم که کار به التماس نکشه حالا شما اسمشو بزار غرور
جالب اینجاست که همین چند پست بالاتر نشون دادید که اصلا صحبت من نخوندی یا متوجه نشدی و داری به کابوی میگی بزن تو سرش که بره پرستاری که بر میگرده به همون قضیه انتخاب رشته و اشتباهی که خودت مرتکب شدی پیش خودت نمیگی شاید طرف اصلا به پرستاری علاقه ای نداشته باشه و فقط صرف اینکه فلان رشته فلان بازار کار داره باید رفت اون رشته کاری که احتمالا خودتون و خیلیایه دیگه کردن به خودمون میگیم میرم برق میخونم میشم مهندس برق اسم دهن پر کنیه دیگه و یسری تفکرات سطحی از این رشته یا هر رشته دیگه داریم ولی وقتی به قول خودت وارد گود میشیم از گذروندن دروس پایش عاجزیم
مشکل اینه که تو این فضای مجازی ماها شناختی از هم نداریم و طرفمونو اونجور که فکر میکنیم تصور میکنیم و دربارش قضاوت میکنیم من تو زندگیم از حرف مردم ناراحت نمیشم فقط از این طرز فکر ناراحت میشم که کسی خودشو علامه و بالاتر از بقیه بدونه در حالی که چیزی از طرف مقابلش نمیدونه

شما عزیزم بگو من رو کدوم قسمتا زوم نکردم ؟!! تا جایی که میدونم چیزی که نیاز به جواب داشته ؛ جواب دادم
غرور و التماس یادم نمیاد بهت گفته باشم یکیه! من بهت گفتم برو یکی رو ببین باهاش صحبت کن یه چیزی بهش بده یا....... که یه جواب دیگه دادی
قضیه آشنای کابوی ربطی به بحث منو شما نداشت ! حرفی از علاقه گفته نشد- صحبت آینده شغلی و بازار کار بود
بله 100% موافقم که مشکل اینه که اگه نگیم همه ولی اکثریت فکر میکنن علامه دهر هستن و راهشون راه سعادت و دیگران باید تمکین کنن و از اونا الگوبرداری کنن و اینان هرگز به خطا نروند و هیچ نیازی هرگز به راهنمایی دیگران ندارند
در کل اختلاف نظر شدیده که اونم شاید به خاطر مسیرهای زندگی متفاوته و به خود شخص مربوطه و ایرادی هم نیست ؛ اگر چیزی بهت گفتم که احساس کردی دارم از موضع بالا بهت نگاه میکنم و..... باید ببخشید؛ هدف قطعا هیچ چیز نبوده جز راهنمایی دوست , و برادر عزیزم تا تو چاله و چاه هایی که منو امثال من افتادن نیفتی - فققط همین

موفق باشی عزیز

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اونم جراح !

دختر عموی دختر خاله من
:)دی) رفت علوم آزمایشگاهی همه مسخرش میکردن!! الان تو شهرستان داره با نصف روز کار کردن از مهندس تمام وقت بیشتر در میاره
اتفاقا به نظر من رشته هایی که هیشکی نمیره چون دست توش کمتره آینده شغلی بهتری دارن

junior_br

Registered User
لایک‌ها
246

دختر عموی دختر خاله من
:)دی) رفت علوم آزمایشگاهی همه مسخرش میکردن!! الان تو شهرستان داره با نصف روز کار کردن از مهندس تمام وقت بیشتر در میاره
اتفاقا به نظر من رشته هایی که هیشکی نمیره چون دست توش کمتره آینده شغلی بهتری دارن

الان که این پستتو خوندم میبینم تفکراتت خلاصه میشه تو بازار کار و پول و رضایت شغلی و علاقه چیزی در حد کشکه
کلا بحث من و شما به جایی نمیرسه و دلیلی بر ادامش نمیبینم

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
راجع به شرکتتون دو پست رو فراموش کردید
1. منشی که یکی از خانوما زحمتشو میکشه
:D
2. بالاخره تو این شرکت یه خدمتی چیزی تولید میشه و باید به کسی قالب بشه خودم وظیفه مشتری خر کنی یا مدیر فروشو به عهده میگیرم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
گیزمو در انگلیسی به اشیای الکترونیکی گفته میشه که آدم ازشون سر در نمیاره یا آدم موقعی که داره راجع بهشون صحبت می کنه اسمشون رو یادش نمیاد.یه جورایی همون ماسماسک خودمونه.

این کتاب من آرم 7s اتمل رو بررسی کرده. بعلاوه توی کتاب نقشه ساخت بورد رو داده که تمرینای کتاب هم با همون بردس.ولی خوب اگه که نخوای خودت بسازی،فروشگاه ecaو نوآوران هم دارن.بردم رو چند سال پیش خریدم، مال کویر الکترونیکه و دیگه هم تو سایش نیست.یادم نیست چند بوده.
کتاب اینه ه\حدودا ۵۰۰ صفحه ست
تو هر فصل هر واحدیو که می خواد بگه رجیستراشو دونه دونه کشیده و فیلداشو هم گفته. آخر فصلا هم یه سری مثال داره،که پله پله میره جلو.به نظرم شما که avr بلدی لازم نباشه که بری کلاس.تو همون انجمن eca یه سری آدم خیر و نیکوکار هستن که همیشه نشستن به آدم کمک میکنن.
البته من شنیدم nxp یه مقدار ساده تر از اتمله.و اگه آدم اونو یاد بگیره کوچ کردن به اتمل براش سخت میشه.
دستت درد نکنه میدونم واقعا افتادی تو زحمت تا این همه جوابای منو بدی واین همه لینک بزاری.واقعاممنون
من خودمم کلی پرس وجو کردم وگفتن حرفه ای ترین وسخت ترینش همین مال اتمله اما همه به اتفاق میگفتن درموارد مشابه این NXPهستش که بهترین استفاده رو ازفضای چیپ کرده برای تولید میکرو به همین دلیل ازنظر اقتصادی هم به صرفه تر وهم اسون تره.
واسه همین اگه NXPرو یاد بگیرم دلیلی نداره برم اتمل رو یاد بگیرم
الان چند وقته کار میکنی ؟میتونی خودت تکی پروزه بنویسی؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
کلا بحث من و شما به جایی نمیرسه و دلیلی بر ادامش نمیبینم

:D اینو که بنده همون اول سعی کردم بهتون بگم - بازم خداروشکر که الان متوجه شدید
موفق باشی رفیق

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دستت درد نکنه میدونم واقعا افتادی تو زحمت تا این همه جوابای منو بدی واین همه لینک بزاری.واقعاممنون
من خودمم کلی پرس وجو کردم وگفتن حرفه ای ترین وسخت ترینش همین مال اتمله اما همه به اتفاق میگفتن درموارد مشابه این NXPهستش که بهترین استفاده رو ازفضای چیپ کرده برای تولید میکرو به همین دلیل ازنظر اقتصادی هم به صرفه تر وهم اسون تره.
واسه همین اگه NXPرو یاد بگیرم دلیلی نداره برم اتمل رو یاد بگیرم
الان چند وقته کار میکنی ؟میتونی خودت تکی پروزه بنویسی؟

من الان ی و ر رو هم ادامه ندادم ولش کردم ببه نظرت مستقیم برم آرم؟ میشه؟ یا نه
اتمل منظورتون ی و ر هست یا آرم رو میگید ؟ من سواتم پایینه سطح پایین توضیح بدید:D

بالا