• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
دادا می خواس از تابعی مثل استروک استفاده کنی یا یه همچون تابعی بنویسی ؟مثالت نحوه استفادس . می خوای استفاده کنی ؟یا می خوای خود این تابع رو بنویسی ؟من فرض رو می زارم بر نوشتن .رشته ای که داره میاد در مورد اعداش چه اطلاعاتی داریم ؟مثل اینی که گفتی 100 و 200 تعداد 3 رقمیه؟ یا نه ممکنه یکی 23 یکی 23511 باشه ؟تعداد کل اعدادت چقدره ؟ اینا رو می خوای بریزی توی متغییر دیگه باید بدونی چند تا عدده تا اینا رو بریزی توی متغیر دیگه .مثلا توی مثالت 3 تا عدد داشتی 3 تا متغییر a ,b ,c هم داشتی .یا نه اصن نمی خوای بریزی تو متغیر می خوای چاپ کنی ؟

خودم راهشو پیدا کردم.چون یکم کار با پوینتر داشت و منم چون تو دانشگاه c# یاد گرفتم برام پیچیده بود.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب مث همیشه شروع میکنیم به شخم زدن الگوریتم!بعد منتطر میشیم تا الکس بیاد کدشو بنویسه!:D
الان این طوری که من از سوال متوجه شدم برنامه 3 تا ضریب رو از کاربر میگیره (یا خودت باید تعیین کنی؟؟)حالا اون 2 تا حالتی که کشیدی ینی منحنی یا باید 2 تا ریشه داشته باشه یا ریشه مضاعف داشته باشه.درسته تا اینجا؟ اگه بخواد ریشه مضاعف داشته باشه دلتاش باید صفر شه.اگه 2 تا ریشه داشته باشه دلتاش بزرگ تر از صفره.پس بعد از اینکه ضرایب رو گرفتی میای یه متغیر تعریف میکنی ودلتا رو حساب میکنی میریزی توش.حالا یه شرط میذاری که اگه دلتا بزرگتر مساوی صفر بود ادامه بده در غیر اینصورت چاپ کنه" معادله ریشه ندارد" و تمام.حالا در ادامه ی برنامه میای ریشه ها رو به روش حل معادله درجه ی 2 (ینی با استفاده از همون دلتایی که محاسبه کردی) به دستشون میاری.حالا من درست متوجه شدم؟فقط این که ضرایب رو خودت تعیین کنی یا از کاربر بگیری خیلی مهمه ها...
واضح بود؟?
خب امودم جوابتون روبدم که برق رفت الان اومدش
خب تمام جملاتت که الگوریتمشه ودرسته اما خط اخر
باور کن من این صورت سوال رو 10بار خوندم وعین خودشو نوشتم اما الان درک نمیکنم یعنی چی!چطور؟الان میگم!
نوشته "طوری پیدا کنید که یکی از حالات زیر"
اخه سوال من اینه اگه ما ضرایب رو بدیم دیگه "طوری" معنی نمیده!از طرفی اگه بخواد خودش ضرایب رو تعیین کنه پس نقش ما چیه؟اون موقع میشه بی نهایت عدد پیدا کرد و.... الگوریتمش توهمی میشه(اصلا نمیدونم بشه واسش الگوریتم نوشت!)
مشکل بعدی
تو منحنی سمت چپ:دوتا علامت زده یکی منفی ویکی مثبت!یعنی معادله دو تاجواب مثبت یا دوتا جواب منفی نداشته باشه؟؟؟؟وحتما یکی مثبت ویکی منفی داشته باشه؟؟؟اگه این طوری باشه که حاصلضرب جوابها عددی منفی خواهد شد(من ازش پرسیدم گفت حاصلضرب مثبت:blink::eek::grrr:)
....................................
مشکل بعدی
تومنحنی سمت راست.ضربدر زده روی نقطه صفر!
یعنی جوابها دوتا روی هم باشه ومقدارش صفر؟؟؟؟ یا نه هر عددی میتونه باشه فقط ریشه مضاعف!؟؟؟؟؟

اگه شما نظری دارید خوشحال میشم.من از اول ترم مشکلم همینه.فقط من خود سوالو نفهمم چطور میتونم برنامه بنویسم!!!!!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
خب امودم جوابتون روبدم که برق رفت الان اومدش
خب تمام جملاتت که الگوریتمشه ودرسته اما خط اخر
باور کن من این صورت سوال رو 10بار خوندم وعین خودشو نوشتم اما الان درک نمیکنم یعنی چی!چطور؟الان میگم!
نوشته "طوری پیدا کنید که یکی از حالات زیر"
اخه سوال من اینه اگه ما ضرایب رو بدیم دیگه "طوری" معنی نمیده!از طرفی اگه بخواد خودش ضرایب رو تعیین کنه پس نقش ما چیه؟اون موقع میشه بی نهایت عدد پیدا کرد و.... الگوریتمش توهمی میشه(اصلا نمیدونم بشه واسش الگوریتم نوشت!)
مشکل بعدی
تو منحنی سمت چپ:دوتا علامت زده یکی منفی ویکی مثبت!یعنی معادله دو تاجواب مثبت یا دوتا جواب منفی نداشته باشه؟؟؟؟وحتما یکی مثبت ویکی منفی داشته باشه؟؟؟اگه این طوری باشه که حاصلضرب جوابها عددی منفی خواهد شد(من ازش پرسیدم گفت حاصلضرب مثبت:blink::eek::grrr:)
....................................
مشکل بعدی
تومنحنی سمت راست.ضربدر زده روی نقطه صفر!
یعنی جوابها دوتا روی هم باشه ومقدارش صفر؟؟؟؟ یا نه هر عددی میتونه باشه فقط ریشه مضاعف!؟؟؟؟؟

اگه شما نظری دارید خوشحال میشم.من از اول ترم مشکلم همینه.فقط من خود سوالو نفهمم چطور میتونم برنامه بنویسم!!!!!
شاید منظورش این بوده که یا دوریشه حقیقی یا یه ریشه مضاعف در واقع جواب های موهومی رو نمی خواد .در حالت 2 ریشه ممکنه 2 ریشه مثبت یا منفی یا یکی مثبت یکی منفی باشه که ضربشون مثبت و یا منفی می شه .این گوسفند پس چی می گه ؟سر کلاس چی کار می کنه ؟خو یه 10 ثانیه در موردش توضیح بده به بچه هاتون .اگر ساده ترین حالت رو برداریم ینی معادله رو حل کن ریشه ها رو چاپ کن .حالت دیگه ای به ذهنم نمی رسه .بقیه در موردش تصمیم بگیرن .سوال برای من گنگه بگید سوال چی می خواید من تو نوشتن کمک کنم .

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آخه دادم بیرون درس کرده والا کلی هم خودم وقت گذاشتم روش کلی کتاب خوندم ولی میترسم بفهمه دادم بیرون کلا رد کنه
بابا با این روحیه پیش هرکی بری میفهمه که!
ببین حتی اگه خودتم انجام بدی موقع دفاع ادمو ترس میگیره واونایی که انجام ندادن علاوه براین میترسن که نکنه بفهمن!
با این دید نرو!وقتی به این مرحله رسیدی که سوار بر پروژه ای برو!

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
شاید منظورش این بوده که یا دوریشه حقیقی یا یه ریشه مضاعف در واقع جواب های موهومی رو نمی خواد .در حالت 2 ریشه ممکنه 2 ریشه مثبت یا منفی یا یکی مثبت یکی منفی باشه که ضربشون مثبت و یا منفی می شه .این گوسفند پس چی می گه ؟سر کلاس چی کار می کنه ؟خو یه 10 ثانیه در موردش توضیح بده به بچه هاتون .اگر ساده ترین حالت رو برداریم ینی معادله رو حل کن ریشه ها رو چاپ کن .حالت دیگه ای به ذهنم نمی رسه .بقیه در موردش تصمیم بگیرن .سوال برای من گنگه بگید سوال چی می خواید من تو نوشتن کمک کنم .
چی بگم والا
باور کن منم نمیدونم یعنی من دو بار سوال پرسیدم وهر بار به جای اینکه ابهام رفع شه بیشتر هم شد!

@ ahrad :
ممنون که سوالات مارو دوباره تکرار فرمودی؟:rolleyes:
با تشکر...
---تیم برنامه نویسی پی تی---
خب اگه میدونستم که غمی نبود.میرفتم سراغ برنامه نویسیش اما چی بگم:(
راستی من الان چند ساله مجوز ندادم ها .شما کی تیم تشکیل دادید؟اصلا شما عکس با برنامه ران شده داری؟ عایا؟:lol:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
خب اگه میدونستم که غمی نبود.میرفتم سراغ برنامه نویسیش اما چی بگم:(
راستی من الان چند ساله مجوز ندادم ها .شما کی تیم تشکیل دادید؟اصلا شما عکس با برنامه ران شده داری؟ عایا؟:lol:
میدونم.ما هم از چشم تو نمیبینیم!!!خود ما زودتر از شما استاد رو مورد عنایت قرار دادیم!!
الکس که داره!:cool::D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
میدونم.ما هم از چشم تو نمیبینیم!!!خود ما زودتر از شما استاد رو مورد عنایت قرار دادیم!!
الکس که داره!:cool::D
دستتون درد نکنه:lol:واقعا همدردی کردید
biggrinsmiley.gif

در همینجا من خودم میگفتم برم سرکلاس که چی؟برناهمه هایی که ما مینویسم رو اون قبول نمیکنه وبرنامه هایی که اون مینویسه همش غلط غلوطه!
همینجاس که دکتر میگه:
ترجیح میدهم درخانه بمانم وبه درس فکرکنم تا اینکه دانشگاه بروم وبه عمه استاد فکرکنم!:lol:

الکس که خودش یه تیمه:)

...............
راستی کسی نفهمید کاربرد عملی عدد رندوم چیه؟خودم بگم؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
درسته زیاد ترم بالایی نیستم ولی از همون اول که بحث تیم مدیریتی شد من نایب رییس بودم .منتهی یه مدت صداش رو درنیاوردم و مثل سربازی گمنام به راهم ادامه دادم:rambo:هم اکنون از حق خودم استفاده می کنم و تیم برنامه نویسی رو تشکیل می دم .البته با کسب اجازه از رییس کل و تشکر از تیم مدیریت کل:cool: .در ضمن عکس نه تنها با برنامه ران شده دارم بلکه عکس با دیکد مرحله ای هم دارم:blink:جو سنگینه ها جو گیر شدم ناجور:p

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دستتون درد نکنه:lol:واقعا همدردی کردید
biggrinsmiley.gif

در همینجا من خودم میگفتم برم سرکلاس که چی؟برناهمه هایی که ما مینویسم رو اون قبول نمیکنه وبرنامه هایی که اون مینویسه همش غلط غلوطه!
همینجاس که دکتر میگه:
ترجیح میدهم درخانه بمانم وبه درس فکرکنم تا اینکه دانشگاه بروم وبه عمه استاد فکرکنم!:lol:

الکس که خودش یه تیمه:)

...............
راستی کسی نفهمید کاربرد عملی عدد رندوم چیه؟خودم بگم؟
673.gif شرمنده می کنی با این توصیفات
داش اهراد زیاد به این استاده گیر نده عمش خوشگل نیست .ازش خوشم نیومد(جمله مفهومیه:cool::p)من می دونم رندوم به درد این می خوره برنامه های شما رو بنویسم .بقیش به درد من نمی خوره:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مشاهده پیوست 495166 شرمنده می کنی با این توصیفات
داش اهراد زیاد به این استاده گیر نده عمش خوشگل نیست .ازش خوشم نیومد(جمله مفهومیه:cool::p)من می دونم رندوم به درد این می خوره برنامه های شما رو بنویسم .بقیش به درد من نمی خوره:lol:
تولید عدد رندوم تو جنگ نرم به کار میاد به این صورت
که با تولید عدد رندوم میتوان نویز رندوم ساخت وبعد مدوله کردن ارسال کرد ودر بیسیم مقصد اختلال ایجاد میکنه یا در بقیه ادوات مخابراتی!
اینم یادگاری ما به شماها

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها برای اینکه عمق فاجعه رو بفهمید
اینا مشکلی دارن.3تاعدد رونمیگیره چرا؟
HTML:
 char a,b,c,delta,x1,x2;
printf("Enter a,b,c?");

scanf("%d %d %d " ,&a, &b, &c);

david21