• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بچه ها برای اینکه عمق فاجعه رو بفهمید
اینا مشکلی دارن.3تاعدد رونمیگیره چرا؟
HTML:
 char a,b,c,delta,x1,x2;
printf("Enter a,b,c?");

scanf("%d %d %d " ,&a, &b, &c);
دادا کدوم عددا رو نمی گیره مگه متغییر عددی تعریف کردی؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
منظورم a,b,c هستش که نمیگیره!
من اولین باره که برنامه با کامپیوت مینویسم همش رو کاغذ بوده:cool:
d% برای عدده c% برای کاراکتره .3 تا عدد داری از نوع اینت بگیرشون .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
d% برای عدده c% برای کاراکتره .3 تا عدد داری از نوع اینت بگیرشون .
:thumbsup:
فیلا به روش صحیح وخطا رفتیم جلو:blush:واسه دلتای مثبت وصفر درسته
اما واسه دلتای منفی!:wacko:برای جوابهایx1,2مقدار الکی میده(-1و3562)برم.برگردم بیفتم به جونش

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
احیانا با جباری کلاس نداری؟یا ندیدیش این هفته؟به هرحال من باید بفهمم این کلمات مختص جباری رو ازکجا یاد گرفتی:lol:

نهه
به جان خودم از ذهن پرطراوتم تراوش کرد!!نمیدونستم تیکه ی استاده!دیگه موقعیتش بود گفتم.بنده خدا دیوید جواب هم نمیتونه بده;):lol:
مگه این استاده همون نکبت نبود؟؟!چن تا تیکه داره؟
----------
برنامه ت مگه برای دلتای منفی تموم نمیشه خارج شه؟پس چیو حساب میکنه؟

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
بابا با این روحیه پیش هرکی بری میفهمه که!
ببین حتی اگه خودتم انجام بدی موقع دفاع ادمو ترس میگیره واونایی که انجام ندادن علاوه براین میترسن که نکنه بفهمن!
با این دید نرو!وقتی به این مرحله رسیدی که سوار بر پروژه ای برو!
نه الان من اینجا خواستم نشون بدم خیلی مظلومم:rolleyes: .......برم پیش کتی کلشو میخورم:rambo::rambo:
آخه طرف لحیماشو لامصب انقد تمیز زده ملومه کار دختر نیس

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نه الان من اینجا خواستم نشون بدم خیلی مظلومم:rolleyes: .......برم پیش کتی کلشو میخورم:rambo::rambo:
آخه طرف لحیماشو لامصب انقد تمیز زده ملومه کار دختر نیس
هان !لحیم کاری؟:blink:مگه رشته شما کامپیوت نیست؟
حالا اسم پروزت چیه؟میخوام ببینم 250 میرزه:p
.................
ولی خوشم میاد میدونی لحیم کاری خوب کار پسراس!:cool:
واسه لحیم کاری هم خب کثیفش کن کاری نداره که!هویه رو نگه دار رو پایه ها وسیم اضافه کن
ویه سری کارای دیگه هم هست اگه خواستی بوگو تا بگم تا بفهمه خودت کار کردی:lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نهه
به جان خودم از ذهن پرطراوتم تراوش کرد!!نمیدونستم تیکه ی استاده!دیگه موقعیتش بود گفتم.بنده خدا دیوید جواب هم نمیتونه بده;):lol:
مگه این استاده همون نکبت نبود؟؟!چن تا تیکه داره؟
----------
برنامه ت مگه برای دلتای منفی تموم نمیشه خارج شه؟پس چیو حساب میکنه؟
اره همون نکبته ومتاسفانه انقدر گفته تیکه منم شده:(هرکی رو میبینم بهش میگم:lol:
منظورم این بود مثل اون لاتی صحبت کردی!:eek:وگرنه اون سطحش بالاس:D
........................
فشارم افتاد انقدر روش ور رفتم تازه برگشتم!10خط برنامه نیست اولین بار10-20تا خطا وارور داشت:cool:
وقتی دلتا منفی میشه باید بنویسه"ارور"اما این اون اعداد چرت وپرت رو برمیگردونه!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اره همون نکبته ومتاسفانه انقدر گفته تیکه منم شده:(هرکی رو میبینم بهش میگم:lol:
منظورم این بود مثل اون لاتی صحبت کردی!:eek:وگرنه اون سطحش بالاس:D
........................
فشارم افتاد انقدر روش ور رفتم تازه برگشتم!10خط برنامه نیست اولین بار10-20تا خطا وارور داشت:cool:
وقتی دلتا منفی میشه باید بنویسه"ارور"اما این اون اعداد چرت وپرت رو برمیگردونه!
زورو وارد می شود .شعار من گرفتن حق مظلوم (دانشجو) از ظالمه(استاد):rambo:
برنامه رو بفرست منم یه نگاه بندازم جوابش رو فردا اعلام می کنم .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
:thumbsup::thumbsup:
درست شد!سر این بود که کجا کروشه روببیندم!

ولی درکل حال بهم میخوره از برنامه نویسی!:rolleyes: یه مدار مرتبه 2 با منابع وابسته، غیرخطی و متغییر بازمان دلم میخواد حل کنم:cool:(شوخی کردم ها.جدی نگیریدها!سنگ بزرگ علامت نزدنه)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
:thumbsup::thumbsup:
درست شد!سر این بود که کجا کروشه روببیندم!

ولی درکل حال بهم میخوره از برنامه نویسی!:rolleyes: یه مدار مرتبه 2 با منابع وابسته، غیرخطی و متغییر بازمان دلم میخواد حل کنم:cool:(شوخی کردم ها.جدی نگیریدها!سنگ بزرگ علامت نزدنه)
کدش رو پخ کن .الان توی تاپیک سوتی ها بودم .رودم ترکید .اخ اخ من مرگم می گیره یه مدار ساده حل کنم .اصن این ترم تمام مشکلم همینه .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
کدش رو پخ کن .الان توی تاپیک سوتی ها بودم .رودم ترکید .اخ اخ من مرگم می گیره یه مدار ساده حل کنم .اصن این ترم تمام مشکلم همینه .
کدوم تاپیک همون تاپیک بدترین ضایع شدن.
من فقط برنامه ای نوشتم که معادله درجه دو رو حل کنه وبه اون اراجیف استاد کار ندارم.بفرستمش؟
واسه مدارم خواستم نمک بپاچم:lol:وگرنه اینی که گفتم خیلی توهمی میشه:D
حالا میخوام فرکانس قطع بالای یک شبکه ای از4تا ترانزیستور ماسفت که دوتاشون کانال n ودوتاشون کانالp باشن روحساب کنم:cool:قطب غالبش رو مشخص کنم ونمودار بود اونو بکشم:cool::lol:

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
هان !لحیم کاری؟:blink:مگه رشته شما کامپیوت نیست؟
حالا اسم پروزت چیه؟میخوام ببینم 250 میرزه:p
.................
ولی خوشم میاد میدونی لحیم کاری خوب کار پسراس!:cool:
واسه لحیم کاری هم خب کثیفش کن کاری نداره که!هویه رو نگه دار رو پایه ها وسیم اضافه کن
ویه سری کارای دیگه هم هست اگه خواستی بوگو تا بگم تا بفهمه خودت کار کردی:lol:
پیاده سازی یه بازیه با avr چون سخت افزاریم پروژه امون ساخت باید باشه البته اگه بخوایم ساده انتخاب کنیم...تحقیقاتی هم هس که کلا بی خیالش میشن بچه ها
من اگه بخوام لحیماشو دست بزنم کلا بردو داغون میکنم :lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها یه چیزی یادم افتاد
ترمی یکی دوبار واسم یه مطالب چرت وپرتی سند میشه که من احساس میکنم اینو قسمت مشاوره یا یه همچین چیزایی از دانشگاه میفرسته.شماهایی که ایمیل دادید به دانشگاه واسه شماهم میاد!
به یه موضوعی گیر داده وهی میفرسته.حالا میخوام یه جواب دندون شکنی بدم میترسم واسه دانشگاه باشه.
تواین دوسه روزه واسه شمام اومده؟موضوعشم نمیشود گفت!از طرف بنیامین....هستش!:grrr:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
کدوم تاپیک همون تاپیک بدترین ضایع شدن.
من فقط برنامه ای نوشتم که معادله درجه دو رو حل کنه وبه اون اراجیف استاد کار ندارم.بفرستمش؟
واسه مدارم خواستم نمک بپاچم:lol:وگرنه اینی که گفتم خیلی توهمی میشه:D
حالا میخوام فرکانس قطع بالای یک شبکه ای از4تا ترانزیستور ماسفت که دوتاشون کانال n ودوتاشون کانالp باشن روحساب کنم:cool:قطب غالبش رو مشخص کنم ونمودار بود اونو بکشم:cool::lol:
دادا حالا ما حالیمون نمی شه باید فحش بدی ؟:p اینا چی بود نوشتی ؟ماسفت دیگه ته فحش بود .ولی خداییش اینا چی بودن !!! :blink:بفرست .اخ الان اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم .مبانی بودیم یه سوال چند قسمتی داد کلی اونموقع برای ما خفن بود من و یکی دیگه همشو نوشتیم .به جز یه تیکه ساده از سوال .الان که فکر می کنم چقدر ساده بود .منتهی موقع نوشتن یه سوتی ریز داده بودیم حل نمی شد .استاد اومد پرسید کیا نوشتن گفتم نوشتم فقط فلان چیزو ننوشتم گفت همرو نوشتی ؟اونو ننوشتی ؟چشاش:blink:اینریختی شده بود .این سوتی نبودا سوال خفن گفتی یاد اون افتادم .یه سری سوتی اساسی دادم شاید بعدا نوشتم .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دادا حالا ما حالیمون نمی شه باید فحش بدی ؟:p اینا چی بود نوشتی ؟ماسفت دیگه ته فحش بود .ولی خداییش اینا چی بودن !!! :blink:بفرست .اخ الان اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم .مبانی بودیم یه سوال چند قسمتی داد کلی اونموقع برای ما خفن بود من و یکی دیگه همشو نوشتیم .به جز یه تیکه ساده از سوال .الان که فکر می کنم چقدر ساده بود .منتهی موقع نوشتن یه سوتی ریز داده بودیم حل نمی شد .استاد اومد پرسید کیا نوشتن گفتم نوشتم فقط فلان چیزو ننوشتم گفت همرو نوشتی ؟اونو ننوشتی ؟چشاش:blink:اینریختی شده بود .این سوتی نبودا سوال خفن گفتی یاد اون افتادم .یه سری سوتی اساسی دادم شاید بعدا نوشتم .
این سوالارو که من مطرح کردم !:cool:من که هیچ به یه کلاسم بدی یه هفته هم وقت بدی شاید یه نفرم نتونه حلش کنه!چون اشکم دراومد تا به روش سعی وخطا برنامه رو نوشتم خواستم به مشکلات سخت تر ومصیبت بارتر هم فکر کرده باشم:lol:
برنامه هم واست پخیدم.

بالا