Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
سلام دوستان
هدف از ایجاد تاپیک این بود که ببینم چقدر از بچه های اونجا توی PT عضو هستن
با تشکر :happy:
هدف از ایجاد تاپیک این بود که ببینم چقدر از بچه های اونجا توی PT عضو هستن
با تشکر :happy:
بسیار هدف جالبی داری پسرم
من یه ترم اونجا مهمان بودم
تصحیح می کنم:
دختراش تقریبا تو مایه های آواتور تو لباسشونه
پسراش هم همه از این شلوار ها می پوشن که خشتکش کلا از عقب تا جلو پاره س
تصحیح می کنم:
پس معلوم شد هیچکس از اونجا اینجا نیست!!
تصحیح می کنم:
پس معلوم شد هیچکس از اونجا اینجا نیست!!
مطمئنی رودهن مهمان بودی ؟! چون این توصیفات شما رو بنده در طول 4 سال ندیدم . حداقل آدرس بده :lol:
تهرانشهر جان ، شما هنوز اونجایی ؟ چی میخونی ؟
پس شما هم اونجا بودییه ترمی اونجا بودم البته 3 سال پیش سنم رفت بالا :happy: میدونی به قول اونجایی ها بزرگ ترین دانشگاه خاورمیانست!! نمیدونم تا چه حد درسته یا غلط اما وسط میدون اصلی دانشگاه مینی بوس و تاکسی هست که میره به سمت دانشگاه معماری :lol: چون خیلی گل و گشاده دانشگاش زمین زیاد بوده فاصله ساختمون هاش زیاده ، از دم درش تا عمران که ما بودیم یه ربعی راهه... دانشگاش 2 قسمته مرکز که بیشتر انسانی و عمومی ها برگزار میشه با 3 تا سالن ورزش! ، مجتمع هم بقیه که اون زمان داشتن یه کارایی برای زمین چمنش میکردن فکر کن:blink: اون موقع 22000 تا دانشجو داشت! 5 تا سلف :lol:
از لحاظ تیپ و اینا هم دست کمی از تهران جنوب نمیزنه 95% بچه ها تهرانن که با ماشین و مینی بوس و اینا... خطی داره و ... شاید پارکینگش اندازه چی بگم اندازه 2 تا زمین فوتبال که یه جورایی پیست هم حساب میشه
از نظر اخلاقی هم که اول ترم یه نفری میری اخر سال چند تا حوری دورو برت :lol: اما بد نیست استاداشم همه از علوم تفریحات و ازاد کاران :happy: قبول شدنشم راحته چون ترازش پایینه چی میخوای بخونی حالا؟
اینم یادم رفت بگم هرچی اسمشو بزاری خر تو خر نیست! یعنی از نظر اموزشی با این همه دانشجو همه چی سر جاشه روز واحد گیری ساعت امتحان معلومه یک دونش برام عوض نشد! بعد واحد گیری برای خود اونجایی ها با تلفن و دستگاهه برای مهمان ها دستی که نشد با اون دستگاه ها کار کنیم سخن گو بود جلل خالق
حالا چطور مگه ؟؟ من دوستام اونجا هستن کاری داری؟؟
دوستان رشته كامپيوتر داره؟
ترمي چند در مياد كامپيوتر؟
می خواستم بگم سرت تو این مدت پایین بوده دیدم پرو پاچه ها هم اوضاش خرابه!
احتمالا شما قم بودی !
ترم اول 450 ترم های بعد 400ممنون عزيز فقط يه سوال ديگه از ترم اول همين قيمته؟ يا رفته رفته ميره بالا؟
شما هنوز هم اونجا هستی؟نه جانم..احتمالاً شما اکس پارتی بودی احتمالاً شما هم طبق توصیفاتی که کرده بودن ، جو گیر شده بودید همه رو ...می دیدید
اونجا هیچ فرقی با دانشگاه های آزاد دیگه نداره و دانشجوهاش همونطورین که جاهای دیگه هستن . بچه های باحالی داره ، همون تیپهایی که شما تو خیابون میبینی اونجا هم می بینی
تا به حال هم ندیدم آقایون با خشتک پاره و خانمهاش با بیکینی بیان :blush: (طبق توصیفات شما)
نه جانم..احتمالاً شما اکس پارتی بودی احتمالاً شما هم طبق توصیفاتی که کرده بودن ، جو گیر شده بودید همه رو ...می دیدید
اونجا هیچ فرقی با دانشگاه های آزاد دیگه نداره و دانشجوهاش همونطورین که جاهای دیگه هستن . بچه های باحالی داره ، همون تیپهایی که شما تو خیابون میبینی اونجا هم می بینی
تا به حال هم ندیدم آقایون با خشتک پاره و خانمهاش با بیکینی بیان :blush: (طبق توصیفات شما)