• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه آزاد رودهن

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام دوستان :)

هدف از ایجاد تاپیک این بود که ببینم چقدر از بچه های اونجا توی PT عضو هستن :rolleyes:

با تشکر :happy:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
بسیار هدف جالبی داری پسرم

من یه ترم اونجا مهمان بودم

تصحیح می کنم:

دختراش تقریبا تو مایه های آواتور تو لباسشونه

پسراش هم همه از این شلوار ها می پوشن که خشتکش کلا از عقب تا جلو پاره س

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

تصحیح می کنم:

..........:D

دیگه تا این حد هم نیست!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
پس معلوم شد هیچکس از اونجا اینجا نیست!!

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تصحیح می کنم:

با این توصیف های زیبای شما، واجب شد که من هم یک ترم اونجا مهمان بشم.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
پس معلوم شد هیچکس از اونجا اینجا نیست!!

یه ترمی اونجا بودم البته 3 سال پیش :D سنم رفت بالا :happy: میدونی به قول اونجایی ها بزرگ ترین دانشگاه خاورمیانست!! نمیدونم تا چه حد درسته یا غلط اما وسط میدون اصلی دانشگاه مینی بوس و تاکسی هست که میره به سمت دانشگاه معماری :lol: چون خیلی گل و گشاده دانشگاش زمین زیاد بوده فاصله ساختمون هاش زیاده ، از دم درش تا عمران که ما بودیم یه ربعی راهه... دانشگاش 2 قسمته مرکز که بیشتر انسانی و عمومی ها برگزار میشه با 3 تا سالن ورزش! ، مجتمع هم بقیه که اون زمان داشتن یه کارایی برای زمین چمنش میکردن فکر کن:blink: اون موقع 22000 تا دانشجو داشت! 5 تا سلف :lol:

از لحاظ تیپ و اینا هم دست کمی از تهران جنوب نمیزنه 95% بچه ها تهرانن که با ماشین و مینی بوس و اینا... خطی داره و ... شاید پارکینگش اندازه چی بگم اندازه 2 تا زمین فوتبال که یه جورایی پیست هم حساب میشه :D
از نظر اخلاقی هم که اول ترم یه نفری میری اخر سال چند تا حوری دورو برت :lol: اما بد نیست;) استاداشم همه از علوم تفریحات و ازاد کاران :happy: قبول شدنشم راحته چون ترازش پایینه چی میخوای بخونی حالا؟

اینم یادم رفت بگم هرچی اسمشو بزاری خر تو خر نیست! یعنی از نظر اموزشی با این همه دانشجو همه چی سر جاشه روز واحد گیری ساعت امتحان معلومه یک دونش برام عوض نشد! بعد واحد گیری برای خود اونجایی ها با تلفن و دستگاهه برای مهمان ها دستی که نشد با اون دستگاه ها کار کنیم سخن گو بود جلل خالق
2i8d4ao.gif

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61

تصحیح می کنم:

مطمئنی رودهن مهمان بودی ؟! چون این توصیفات شما رو بنده در طول 4 سال ندیدم . حداقل آدرس بده :lol:

تهرانشهر جان ، شما هنوز اونجایی ؟ چی میخونی ؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مطمئنی رودهن مهمان بودی ؟! چون این توصیفات شما رو بنده در طول 4 سال ندیدم . حداقل آدرس بده :lol:

تهرانشهر جان ، شما هنوز اونجایی ؟ چی میخونی ؟

می خواستم بگم سرت تو این مدت پایین بوده دیدم پرو پاچه ها هم اوضاش خرابه!

احتمالا شما قم بودی !

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان رشته كامپيوتر داره؟
ترمي چند در مياد كامپيوتر؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
کامپیوتر هم داره

زیاد تومن ! خیلی زیاد تومن !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
والا تا جایی که ما میدونستیم بزرگترین دانشگاه کشور یا اصفهان بود یا تهران ... اینو دقیق یادم نیست !

دومیش که خوب یادمه ، فردوسی مشهد بود .

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
زيادتومن يعني حدودا چند؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یه ترمی اونجا بودم البته 3 سال پیش :D سنم رفت بالا :happy: میدونی به قول اونجایی ها بزرگ ترین دانشگاه خاورمیانست!! نمیدونم تا چه حد درسته یا غلط اما وسط میدون اصلی دانشگاه مینی بوس و تاکسی هست که میره به سمت دانشگاه معماری :lol: چون خیلی گل و گشاده دانشگاش زمین زیاد بوده فاصله ساختمون هاش زیاده ، از دم درش تا عمران که ما بودیم یه ربعی راهه... دانشگاش 2 قسمته مرکز که بیشتر انسانی و عمومی ها برگزار میشه با 3 تا سالن ورزش! ، مجتمع هم بقیه که اون زمان داشتن یه کارایی برای زمین چمنش میکردن فکر کن:blink: اون موقع 22000 تا دانشجو داشت! 5 تا سلف :lol:

از لحاظ تیپ و اینا هم دست کمی از تهران جنوب نمیزنه 95% بچه ها تهرانن که با ماشین و مینی بوس و اینا... خطی داره و ... شاید پارکینگش اندازه چی بگم اندازه 2 تا زمین فوتبال که یه جورایی پیست هم حساب میشه :D
از نظر اخلاقی هم که اول ترم یه نفری میری اخر سال چند تا حوری دورو برت :lol: اما بد نیست;) استاداشم همه از علوم تفریحات و ازاد کاران :happy: قبول شدنشم راحته چون ترازش پایینه چی میخوای بخونی حالا؟

اینم یادم رفت بگم هرچی اسمشو بزاری خر تو خر نیست! یعنی از نظر اموزشی با این همه دانشجو همه چی سر جاشه روز واحد گیری ساعت امتحان معلومه یک دونش برام عوض نشد! بعد واحد گیری برای خود اونجایی ها با تلفن و دستگاهه برای مهمان ها دستی که نشد با اون دستگاه ها کار کنیم سخن گو بود جلل خالق
2i8d4ao.gif
پس شما هم اونجا بودی :D

هرچی دربارش گفتی درسته :cool:

مرکز وسط شهره ، مجتمع تو حاشیه شهره

من از اسفند 85 میرم اونجا کاردانی کامپیوتر :rolleyes:

آرا با اینکه خیلی دانشجو ها زیادن ولی خوب تونستن مدیریت کنن :happy:

تازه بازم دارن یکسری ساختمون میسازن!

اون مینی بوس هایی که وسط میدونه فک نکنم برای دانشجو ها باشه چون من که تاحالا ندیدم دانشجو سوارش بشه احتمالا برای استادا هست.
حالا چطور مگه ؟؟ من دوستام اونجا هستن کاری داری؟؟

میخواستم ببینم که چقدر از افرادی که اونجا درس میخونن به PT سر میزنن که جوابش معلوم شد!

دوستان رشته كامپيوتر داره؟
ترمي چند در مياد كامپيوتر؟

بله ، بین 400 تا 450 ترمی

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ممنون عزيز فقط يه سوال ديگه از ترم اول همين قيمته؟ يا رفته رفته ميره بالا؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
می خواستم بگم سرت تو این مدت پایین بوده دیدم پرو پاچه ها هم اوضاش خرابه!

احتمالا شما قم بودی !

نه جانم..احتمالاً شما اکس پارتی بودی :D احتمالاً شما هم طبق توصیفاتی که کرده بودن ، جو گیر شده بودید همه رو ...می دیدید:D
اونجا هیچ فرقی با دانشگاه های آزاد دیگه نداره و دانشجوهاش همونطورین که جاهای دیگه هستن . بچه های باحالی داره ، همون تیپهایی که شما تو خیابون میبینی اونجا هم می بینی
تا به حال هم ندیدم آقایون با خشتک پاره و خانمهاش با بیکینی بیان :D :blush: (طبق توصیفات شما)

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
نه جانم..احتمالاً شما اکس پارتی بودی :D احتمالاً شما هم طبق توصیفاتی که کرده بودن ، جو گیر شده بودید همه رو ...می دیدید:D
اونجا هیچ فرقی با دانشگاه های آزاد دیگه نداره و دانشجوهاش همونطورین که جاهای دیگه هستن . بچه های باحالی داره ، همون تیپهایی که شما تو خیابون میبینی اونجا هم می بینی
تا به حال هم ندیدم آقایون با خشتک پاره و خانمهاش با بیکینی بیان :D :blush: (طبق توصیفات شما)
شما هنوز هم اونجا هستی؟

اگه هستی آدرس بده بیام خدمتت:D

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من که تعریف این دانشگاهو از یکی از دوستانم خیلی شنیدم - بهترین دانشگاه ایران به نظر من اینجاست - البته خودم نبودم - تعریف قسمت تاسیسات و خوابگاه رو هم زیاد ازش شنیدم !!! ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15

من حقیقت رو گفتم

دوست عزیز بنده 3 واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی رو به چشم دیده و حد اقل 1 ترم در آن مشغول به مثلا درس خواندن بودم !

دوست عزیز اعصاب من رو خورد نکن!:p

اگه شما هم وقتی تو مینی بوس رودهن نشستی دست پسره رو لای پای دختره می دیدی و برعکس ! دیگه از این حرفها نمی زدی

در ضمن دانشگاه بی شباهت به اکس پارتی نبود چون هر 2 ؛3 دانشجویی!! که دور هم جمع می شدن از اکس پارتی ها ی دیشبشون و کارهاییی که کردن صحبت می کردن و هزاران مسئله دیگه که نیازی به گفتنش نیست

ممکنه این مسئله برای یه سری ها جالب باشه اما من به شخصه از همچین کثافت کاری هایی متنفرم /آدم جوونی ش رو صرف عرق خوری و اکس پارتی و الواتی و عیاشی کنه؟؟؟/ حالا سکس یه مطلب جداست البته نه گروپ سکس که توی رودهن خیلی زیاد بود!
شاید فکر کنید من اغراق می کنم البته اگه مثه یه بچه مثبت فقط سر کلاس برین و بعد برگردین ممکنه هیچی از این چیزهایی که گفتم رو نبینید...

بالا