- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
بابا شما ها هنوز تو اکس پارتی هستین.خسته نمیشین.خب اگه بوده که بوده اگه نبوده که نبوده چه را وقت تون را میزارید برا این چیزای بیخود
از نظر ظاهر بله ولی از نظر استعداد و تلاش فکر نمیکنم. حداقل من که شبیه اونها نیستم!! دانشگاه صنعتی شریف به همون اندازه ای که قبول شدن توش مشکله ادامه تحصیل هم در اونجا سخته. کار هر کسی نیست. بالاخره یه فرقی بین فردی که رتبه 10 کنکور رو میاره با کسی که رتبه 10 هزار میاره هست و همینطور بین کسی که معدل 19 میاره با اونی که معدل 9. اشتباه میگم؟در مورد دوم شدیداً مخالفم ...ببینید دوست عزیز..بچه های صنعتی و ...که از مریخ نیومدن ! اونا هم مثل مان
شما دانشگاه مسکو تحصیل میکنی خیالت نیست دیگه.بابا شما ها هنوز تو اکس پارتی هستین.خسته نمیشین.خب اگه بوده که بوده اگه نبوده که نبوده چه را وقت تون را میزارید برا این چیزای بیخود
از نظر ظاهر بله ولی از نظر استعداد و تلاش فکر نمیکنم. حداقل من که شبیه اونها نیستم!! دانشگاه صنعتی شریف به همون اندازه ای که قبول شدن توش مشکله ادامه تحصیل هم در اونجا سخته. کار هر کسی نیست. بالاخره یه فرقی بین فردی که رتبه 10 کنکور رو میاره با کسی که رتبه 10 هزار میاره هست و همینطور بین کسی که معدل 19 میاره با اونی که معدل 9. اشتباه میگم؟
اونجا دخترا پسرا رو دید می زنن
دخترا به پسرا شماره می دن
دخترا به قیافه و لباس پسرا زل می زنن!
دخترا مخ پسرا رو می زنن!
کلا همه چی بر عکسه
خوب ...
تجربه من چیز دیگه ای میگه ... من خودم نه نابغه بودم نه چیز زیادی بارمه ...
......
به یک نتیجه گیری کلی برسونه ...
من معتقدم که این امکانات محدودی که داریم رو حد اقل باید یه جایی صرف کنیم که بهترین باشه ...
و به نظر در حال حاضر خوب بهترین جا همون جاهاست...
من دور و بری های خودم رو که میبینم اکثرا همین هست. یعنی اونهایی که در طول مدرسه نمرات بالاتری داشتند، در کنکور هم رتبه بالاتری کسب کردند و وارد دانشگاه دولتی شدند و اونهایی که ضعیفتر بودند وارد دانشگاه آزاد شدند. متاسفانه نمیتونم حقیقتی رو که میبینم انکار کنم!!
میگم اکثرا، چون 100 درصد هم این درست نیست و افراد مستعد و توانایی رو میشناسم که به خاطر مشکلاتی نتونستند در دانشگاه دولتی قبول بشن.
مگه تو کنکور شرایط برابر نیست؟!نشد دیگه...شما هم صحبتهای منو نگرفتی. من به اصل قضیه کار دارم یعنی نحوه پذیرش . من میگم :
کی گفته کنکور یه روش منصفانه برای سنجش سطح علمیه افراده ؟ اصلاً کی گفته هر کی تو کنکور رتبش بالا باشه آدم زرنگیه و میتونه تو هر رشته ای که دوست داره (علاقه - استعداد مهم نیست!! فقط باید انتخاب کنه) ادامه تحصیل بده ؟!! یا اینکه چون رتبش بالاست بعداً شکوفا میشه باید بره شریف و بهش امکانات بدن ؟!
اگه یکی بیاد به شما بگه :
آقا من رشتم ریاضیه و تو کنکور ریاضی و فیزیک رو 100 زدم اما چون شیمی، ادبیات، معارف و زبان رو کم زدم نتونستم شریف قبول بشم ، درحالیکه نفراتی که بالاتر از من قرار گرفتن این دو درس رو که رشته تخصصی ماست رو 80 زدن ولی بقیه رو 100 ، به نظر شما آیا حق من بود تو رشته ریاضی این دانشگاه قبول بشم یا اینها ؟ شما بهش چه جوابی داری بدی ؟!!
بی دلیل نیست که کشورهایی که دارای سیستم آموزشیه پیشرفته هستن کنکور رو حذف کردن و برای همه شرایط برابر گذاشتن .
مگه تو کنکور شرایط برابر نیست؟!
خوب پیشنهاد شما چیه؟ چه روشی برای انتخاب دانشجو خوبه؟
بابا تاپیک منحرف شدبابا تاپيك درباره دانشگاه رودهن بود نه كنكور و شريف....
حد اقل معدل براي ورود به دانشگاه رودهن چيه؟
...
راه حل اینه که حساسیت کنکور رو از بین ببریم تا هر کسی که واقعا دوست داره بیاد دانشگاه !
نه از روی فشار و طبیعت جو مجبور شه بیاد ! ... این طوری مطمین باشید جمعیت دانشگاه ها نصف میشه !
این راهیه که کشور های در حال توسعه دارن
کشوری مثل آلمان ذقیقا سیستم کنکوری مثل ما داره ...
خوب ضریب درسهای مرتبط هم در رشته های مرتبط بیشتره مثلا ضریب درس ریاضی در رشته ریاضی فیزیک 4 و زبان 1 هست (دوره ما اینطوری بود الان نمیدونم چطوری شده) در حالی که در رشته زبان این ضریب بر عکسه. پس کسی که تو رشته فنی قبول میشه لازم نیست که عربی یا زبان یا شیمی رو عالی زده باشه، بنابراین بی عدالتی به نظر نمیاد.