• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه آزاد رودهن

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بابا شما ها هنوز تو اکس پارتی هستین.خسته نمیشین.خب اگه بوده که بوده اگه نبوده که نبوده چه را وقت تون را میزارید برا این چیزای بیخود

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
در مورد دوم شدیداً مخالفم ...ببینید دوست عزیز..بچه های صنعتی و ...که از مریخ نیومدن ! اونا هم مثل مان
از نظر ظاهر بله ولی از نظر استعداد و تلاش فکر نمیکنم. حداقل من که شبیه اونها نیستم!!:D دانشگاه صنعتی شریف به همون اندازه ای که قبول شدن توش مشکله ادامه تحصیل هم در اونجا سخته. کار هر کسی نیست. بالاخره یه فرقی بین فردی که رتبه 10 کنکور رو میاره با کسی که رتبه 10 هزار میاره هست و همینطور بین کسی که معدل 19 میاره با اونی که معدل 9. اشتباه میگم؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
بابا شما ها هنوز تو اکس پارتی هستین.خسته نمیشین.خب اگه بوده که بوده اگه نبوده که نبوده چه را وقت تون را میزارید برا این چیزای بیخود
شما دانشگاه مسکو تحصیل میکنی خیالت نیست دیگه.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
از نظر ظاهر بله ولی از نظر استعداد و تلاش فکر نمیکنم. حداقل من که شبیه اونها نیستم!!:D دانشگاه صنعتی شریف به همون اندازه ای که قبول شدن توش مشکله ادامه تحصیل هم در اونجا سخته. کار هر کسی نیست. بالاخره یه فرقی بین فردی که رتبه 10 کنکور رو میاره با کسی که رتبه 10 هزار میاره هست و همینطور بین کسی که معدل 19 میاره با اونی که معدل 9. اشتباه میگم؟

جسارت نباشه اما سخت در اشتباهید . اشتباه ماها که خوشبختانه مسئولین هم بهش پی بردن و دلیل حذف کنکور در آینده شده همینه دیگه = پذیرش دانشجو و ارزشدهی بر اساس میانگین نمراتی که تو کنکور و .. میارن .
هرچند مسئولین نابغه ما که احتمالاً فارغ التحصیل همون دانشگاها هستن دارن این اشتباه رو با یه اشتباه دیگه جبران میکنن : شرط معدل دبیرستان !!!!

دلیل برای اثبات اشتباه شما ، این چیزی رو که میگم تصور کنید :

یه نفر ، رشته ادبیات فارسی دانشگاه تهران قبول میشه و یه نفر دیگه هم با اختلاف خیلی کم قبول نمیشه -------با یه بررسی تو کارنامه کنکورشون دیده میشه کسی که قبول شده ، ادبیات رو 60درصد و ریاضی رو 50درصد زده و چون ریاضی ضریب بالایی داره طرازش رفته بالا و نفر دوم ادبیات رو 80درصد و ریاضی رو 5درصد زده و به همین خاطر قبول نشده
نتیجه : به نظر وجدان شما ! ، کدومشون حق قبول شدن تو این رشته رو داشتن ؟! چون نفر اول طراز بالا و رتبه 1000 کسب کرده حق داره تو رشته ای که به درصد کمی از سوالاش پاسخ داده ادامه تحصیل بده ؟

حالا همین مسئله رو برای رشته های دیگه تصور کنید . اینکه خیلی ها مخ برنامه نویسین اما به دلیل ضعف در ریاضی و ...نمی تونن تو کنکور موفق باشن و یا خیلی ها مخ ریاضی هستن اما چون شیمی و دروس عمومیشون ضعیفه نمی تونن تو دانشگاههای معتبر در رشته ریاضی تحصیل کنن .
این چیزی رو که گفتم یه مثال بود اما همه می دونن که متاسفانه واقعیت داره و هرسال داره اتفاق میفته .

توجه داشته باشید که خیلی از نابغه های ما دانشگاهی نبودن و خیلی هاشون رو میشناسم که هنوزم نشدن که بعداً بهشون مدارک افتخاری یا سهمیه مخصوص دادن و وارد دانشگاه شدن . یعنی شما کسی رو نمی شناسد که جزء این دسته آدما باشن ؟
برنامه نویس گروه امنیتی آشیانه ، و خیلی گروهای موفق دیگه به نظر شما کجا درس خوندن ؟! هیچ میدونید همین افراد ، وقت عمل ، کلی ایراد تو کار همون افرادی که شما قبولشون دارید پیدا میکنن ؟

غیر از ایران و چند کشور عقب مونده دیگه ، هیچ کشوری بر اساس نمرات کسب شده توسط دانشجو قبل از ورود به دانشگاه ارزشدهی نمیکنن

در مورد سعی و تلاش در محیط دانشگاه هم عرض کنم وقتی شرایط و محیط مناسب فراهم باشه ، این جو خود به خود ایجاد میشه و مثل یه رودخونه همه رو به پیش می بره . کسانی که نتونن همراه باشن خود به خود حذف میشن .

از اینکه حوصله میکنید مطالب بنده رو می خونید ممنون . چونه که گرم بشه همین میشه دیگه :D

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
اونجا دخترا پسرا رو دید می زنن
دخترا به پسرا شماره می دن
دخترا به قیافه و لباس پسرا زل می زنن!
دخترا مخ پسرا رو می زنن!

کلا همه چی بر عکسه

:blink: تکذیب میشه!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خوب ...

تجربه من چیز دیگه ای میگه ... من خودم نه نابغه بودم نه چیز زیادی بارمه ...

توی کنکور یک سوالو در آخرین قسمت ، ( شیمی ) جابجا زدم ، رتبم شد 1.700 ...

اما هرگز هرگز خودم رو با پشت سریم که رتبه 52 شد ... جلوییم که رتیه 6 شد

همکلاسیام که 7 و 2 و 5 شدند در سال قبلش و کنار دستیم که رینه 190 شد و خیلیای دیگه

اصلا مقایسه نمیکنم چه بعد و چه قبل کنکور ... من برتری رو حس کردم ... من دیدم با چشمای خودم

من در مهندسی عمران بحث میکنم بین دو دانشگاه آزاد تبریز و تهران ...

واحد های مربوط به سازه ، در آزاد 50% تا 30% نسبت به تهران کمتر تدریس میشن ...( این دو جا رو مثال زدم

چون با چشم خودم دید )

اصلا بیایم توی همین زبان عمومی ... والا ما اینجا که دولتی هستیم تا درس 12 بهمون درس دادن

در حالی که مثلا اون بیچاره توی تهران همه ی کتابو رفته امتحان داده ... اینا نتیجه هاشون بکسان نیست ...

البته .. این ناگفته نمونه ... همه جا هستند استعدادهای پنهان ... اما بودن 1 2 مورد نمی تونه مارو

به یک نتیجه گیری کلی برسونه ...

من معتقدم که این امکانات محدودی که داریم رو حد اقل باید یه جایی صرف کنیم که بهترین باشه ...

و به نظر در حال حاضر خوب بهترین جا همون جاهاست...

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من دور و بری های خودم رو که میبینم اکثرا همین هست. یعنی اونهایی که در طول مدرسه نمرات بالاتری داشتند، در کنکور هم رتبه بالاتری کسب کردند و وارد دانشگاه دولتی شدند و اونهایی که ضعیفتر بودند وارد دانشگاه آزاد شدند. متاسفانه نمیتونم حقیقتی رو که میبینم انکار کنم!!
میگم اکثرا، چون 100 درصد هم این درست نیست و افراد مستعد و توانایی رو میشناسم که به خاطر مشکلاتی نتونستند در دانشگاه دولتی قبول بشن.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
خوب ...

تجربه من چیز دیگه ای میگه ... من خودم نه نابغه بودم نه چیز زیادی بارمه ...

......

به یک نتیجه گیری کلی برسونه ...

من معتقدم که این امکانات محدودی که داریم رو حد اقل باید یه جایی صرف کنیم که بهترین باشه ...

و به نظر در حال حاضر خوب بهترین جا همون جاهاست...

خوب حرف حساب ما هم همینه دیگه...امکانات برابر = شرایط برابر

من دور و بری های خودم رو که میبینم اکثرا همین هست. یعنی اونهایی که در طول مدرسه نمرات بالاتری داشتند، در کنکور هم رتبه بالاتری کسب کردند و وارد دانشگاه دولتی شدند و اونهایی که ضعیفتر بودند وارد دانشگاه آزاد شدند. متاسفانه نمیتونم حقیقتی رو که میبینم انکار کنم!!
میگم اکثرا، چون 100 درصد هم این درست نیست و افراد مستعد و توانایی رو میشناسم که به خاطر مشکلاتی نتونستند در دانشگاه دولتی قبول بشن.

گفتم که ..اینا دلیل نمیشه ...خیلی ها ذاتاً تو یه رشته استعداد دارن اما معیارهایی که برای قبولی تو این رشته وجود داره مانع رسیدن این افراد به اون رشته تو دانشگاههای خوبه . باید بین دو واژه مستعد و کوشا یه تفاوتهایی قائل بشیم .
به نظر من دانش آموز مستعدی که با روزی 2 ساعت درس خوندن معدلش میشه 19 ارزشش از دانش آموز کوشایی که با روزی 8 ساعت درس خوندن معدلش میشه 19 خیلی بیشتره . چون اون دانش آموز مستعد هم اگه روزی 8 ساعت بخونه پروفسور میشه :) حاضرم اینو اثبات کنم که 90درصد کسانی که تو دانشگاههای معتبر دارن تحصیل میکنن ، کوشا بودن نه مستعد . به همین خاطره که اکثرشون تو زمینه هایی مثل شبکه های کامپیوتری-برنامه نویسی و رشته های اینچنین که نیازی به دانشگاه نداره ، از نظر فنی از بچه هایی که خودشون این رشته ها رو به صورت آزاد خوندن کم میارن . می دونید چرا ؟! چون اینجا دیگه مسائل ریز و مشکلات فنی به خاطر معدل بالا و داشتن نمره 20 تو ریاضی و فیزیک حل نمیشه :hmm:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
شما یه نکته رو توی حرفای من نگرفتی ...

به زبون بی زبونی مثال زدم خودمو که بابا اگه یکی بارش باشه !

گندم که نزنه ! شاید به شریف نرسه اما نهایتا توی یه دانشگاه خوب دیگه مشغل تحصیل میشه ...

کسی که لیاقت شریف داره ! اگه بد بیاری بیاره مطمینن سر از غیر انتفاعی و آزاد که در نمیاره دیگه ..

سقوط همیشه 1 یا نهایتا 2 پله است ... تفاوت 100 پله ای اسمش سقوط و بد بیاری و اینا نیست ...

اسمش تفاوت در استعداد و هوش و تلاشه ... خوب کسی که توی 7 8 سال هیچ کدوم از اینها رو نداشته

شما میگی توی این مملکت که به حال جونشون در میاد بودجه بدن !

دولت بیاد ریسک کنه 4 سال بودجه بریزه ! ؟ ! ؟

خوب مشخصا بودجه رو جایی میده که طرف 8 سال خودشو نشون داده باشه !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
نشد دیگه...شما هم صحبتهای منو نگرفتی. من به اصل قضیه کار دارم یعنی نحوه پذیرش . من میگم :

کی گفته کنکور یه روش منصفانه برای سنجش سطح علمیه افراده ؟ اصلاً کی گفته هر کی تو کنکور رتبش بالا باشه آدم زرنگیه و میتونه تو هر رشته ای که دوست داره (علاقه - استعداد مهم نیست!! فقط باید انتخاب کنه) ادامه تحصیل بده ؟!! یا اینکه چون رتبش بالاست بعداً شکوفا میشه باید بره شریف و بهش امکانات بدن ؟!

اگه یکی بیاد به شما بگه :

آقا من رشتم ریاضیه و تو کنکور ریاضی و فیزیک رو 100 زدم اما چون شیمی، ادبیات، معارف و زبان رو کم زدم نتونستم شریف قبول بشم ، درحالیکه نفراتی که بالاتر از من قرار گرفتن این دو درس رو که رشته تخصصی ماست رو 80 زدن ولی بقیه رو 100 ، به نظر شما آیا حق من بود تو رشته ریاضی این دانشگاه قبول بشم یا اینها ؟ شما بهش چه جوابی داری بدی ؟!!

بی دلیل نیست که کشورهایی که دارای سیستم آموزشیه پیشرفته هستن کنکور رو حذف کردن و برای همه شرایط برابر گذاشتن .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
نشد دیگه...شما هم صحبتهای منو نگرفتی. من به اصل قضیه کار دارم یعنی نحوه پذیرش . من میگم :

کی گفته کنکور یه روش منصفانه برای سنجش سطح علمیه افراده ؟ اصلاً کی گفته هر کی تو کنکور رتبش بالا باشه آدم زرنگیه و میتونه تو هر رشته ای که دوست داره (علاقه - استعداد مهم نیست!! فقط باید انتخاب کنه) ادامه تحصیل بده ؟!! یا اینکه چون رتبش بالاست بعداً شکوفا میشه باید بره شریف و بهش امکانات بدن ؟!

اگه یکی بیاد به شما بگه :

آقا من رشتم ریاضیه و تو کنکور ریاضی و فیزیک رو 100 زدم اما چون شیمی، ادبیات، معارف و زبان رو کم زدم نتونستم شریف قبول بشم ، درحالیکه نفراتی که بالاتر از من قرار گرفتن این دو درس رو که رشته تخصصی ماست رو 80 زدن ولی بقیه رو 100 ، به نظر شما آیا حق من بود تو رشته ریاضی این دانشگاه قبول بشم یا اینها ؟ شما بهش چه جوابی داری بدی ؟!!

بی دلیل نیست که کشورهایی که دارای سیستم آموزشیه پیشرفته هستن کنکور رو حذف کردن و برای همه شرایط برابر گذاشتن .
مگه تو کنکور شرایط برابر نیست؟!
خوب پیشنهاد شما چیه؟ چه روشی برای انتخاب دانشجو خوبه؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بابا تاپيك درباره دانشگاه رودهن بود نه كنكور و شريف....
حد اقل معدل براي ورود به دانشگاه رودهن چيه؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
مگه تو کنکور شرایط برابر نیست؟!
خوب پیشنهاد شما چیه؟ چه روشی برای انتخاب دانشجو خوبه؟

معلومه که نیست . ظاهراً پستهای بنده رو با دقت نمی خونید . به مثالهایی که زدم توجه کنید تا ببینید برابر هست یا نه !

پیشنهاد لازم نیست چون همه دارن همین کار رو میکنن : افزایش دانشگاه های دولتی = افزایش ظرفیت پذیرش = حذف کنکور
الان سیاست دولتمردان ما متاسفانه اینطوری شده که دولت پولی خرج نکنه (مثل همیشه) بلکه دانشگاه ها رو به بخش های خصوصی و نیمه خصوصی بده(آزاد-غیر انتفاعی) . یعنی از وظیفه خودش سر باز میزنه و در نتیجه به ماها فشار وارد میشه ! شما در نظر بگیر تو دانشگاه های آزاد ، هزینه دانشگاه ، غذا ، کارمندان ، استادان و ساخت و سازها همه و همه از شهریه دانشجوی بدبخت تامین میشه در حالیکه اینا وظیفه دولته نه مردم .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بابا تاپيك درباره دانشگاه رودهن بود نه كنكور و شريف....
حد اقل معدل براي ورود به دانشگاه رودهن چيه؟
بابا تاپیک منحرف شد:D

شما معدلت بالای 14 باشه به احتماله زیاد قبولی

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ممنون تهرانشهر

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
ببینید دوست عزیز ...

صحبت اینجاست ... یه مهندس عمران وقتی یک سازه هیدرولیک رو طراحی میکنه اگه فقط

یدونه اعشار ! فقط یدونه اعشار و جابجا بزاره با زندگی ده ها انسان در رابطه بوده !

یا تو رشته خودم ! اگه من توی بررسی میکرو جوش ها ی یک لوله ی دقیق در محور قدرت یک نیروگاه ذره ای

احمال کنم این یعنی یک فاجعه ... خوب ...

نتیجه اینه که کسی که می خواد این برای در دست گرفتن این پست ها تربیت بشه باید همه حوره خبره باشه

و به نوعی تیز هوش !

مطمین باشین کسی نیست که ریاضی و فیزیک رو 100 بزنه اما نتونسته باشه عمومی رو بزنه ! شاید

برعکسش باشه ! اما اگه کسی اونقدر استهداد داشته باشه که ریاضی و بالا بزنه حتما عمومی رو هم خوب زده

و اگه نزده ! اون آدم نرمال نیست ! و بازم بودجه گزاشتن سر کسی که چیز به این سادگی رو نتونسته

از عهتدش بر بیاد ! یه ریسکه ! و ظلمه !

ظلم به کسی که تونسته رقابت رو ببره !

برنامه ریزی داشته ! استراتژی داشته ! سواد محض ملاک نیست ... برای ورود به هر جایی یک مسابقه هست

حتی المپیک ... همه میدونن توی فرنگی و آزاد قدرت بدنی ملاک نیست ... لازم هست

اما کافی نیست ... شما باید بدونی و بلد باشی که چجوری استفاده کنی

چجوری ببری ! ...

افزایش دانشگاه دولتی ؟؟؟؟؟

میدونی دولت داره میره به سمت کارشناسی = ارشد ! میدونی این یعنی چی ؟؟؟

قدیما دکترای ریاضی روبورسیه میکردن برای استادی ! اما الان دیگه نمی کنن ! چرا ؟؟؟ چون کار نیست

یعنی چی ؟ یعنی اینکه طرف دکتری میگیره ! کیاد بیرون ! باید بره کلاس خصوصی درس بده !

بعد طرفیت و ببرین بالا که چی بشه ! که مثلا سوپری سر کوچه هم مهندس بشه ! ...

فکر نمیکنم این راه حل باشه ...

راه حل اینه که حساسیت کنکور رو از بین ببریم تا هر کسی که واقعا دوست داره بیاد دانشگاه !

نه از روی فشار و طبیعت جو مجبور شه بیاد ! ... این طوری مطمین باشید جمعیت دانشگاه ها نصف میشه !

این راهیه که کشور های در حال توسعه دارن

کشوری مثل آلمان ذقیقا سیستم کنکوری مثل ما داره ...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
...

راه حل اینه که حساسیت کنکور رو از بین ببریم تا هر کسی که واقعا دوست داره بیاد دانشگاه !

نه از روی فشار و طبیعت جو مجبور شه بیاد ! ... این طوری مطمین باشید جمعیت دانشگاه ها نصف میشه !

این راهیه که کشور های در حال توسعه دارن

کشوری مثل آلمان ذقیقا سیستم کنکوری مثل ما داره ...

خودشه...یکی از راهها همینه .

آلمان جزء کشورهای پیشرفته در زمینه سیستم آموزشی نیست ;) تا جایی که بنده می دونم : اتریش - انگلستان - اوکراین - امریکا و...ژاپن....و اخیراً مالزی !

نمونش زیاده اصلاً هم عجیب نیست . اینکه یکی ریاضی و دروس تخصصیش قوی باشه اما عربی و انگلیسیش ضعیف باشه عجیبه ؟! مگه دانش تخصصی ربطی به هوش داره که بگیم چون این دانشو داره پس طبعاً غیر تخصصیش هم باید قوی باشه ؟! پس بحث علاقه ها و استعداد هر کسی در هر زمینه چی میشه ؟ شما هوش رو منحصر کردید به دانش تخصصی ای مثل ریاضی و .. که این اصلاً درست نیست . یعنی کسی که به ریاضی علاقه نداره و در عوض شیمیدان خوبیه آدم خنگیه ؟!!
قبول بفرمایید اصلاً منطق خوبی نبود .
ممکنه یکی ذاتاً تخصصیش عالی باشه یکی هم غیر تخصصیش.

مثالی هم که شما زدی دقیقاً این نکته رو بیان میکنه که شما فقط باید دانش تخصصیتون در زمینه علوم ریاضی خیلی بالا باشه و کلاً ذهن خلاق و مستعدی در زمینه علوم ریاضی داشته باشید . شما که نمی خوای بگی برای طراحی و اندازه گیری های دقیقتون از زبان عربی و ادبیات فارسی و معارف اسلامی بهره می برید ؟!!

این مثال شما حرف بنده رو نقض نکرده بلکه بر اون صحه گذاشته . اصلاً شاید خود شما هم دچار این بی عدالتی شده باشید . یعنی درصد ریاضیتون بالاتر از آخرین فرد قبولی تو شریف بوده باشه اما اون دروس عمومی رو بهتر زده باشه .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب ضریب درسهای مرتبط هم در رشته های مرتبط بیشتره مثلا ضریب درس ریاضی در رشته ریاضی فیزیک 4 و زبان 1 هست (دوره ما اینطوری بود الان نمیدونم چطوری شده) در حالی که در رشته زبان این ضریب بر عکسه. پس کسی که تو رشته فنی قبول میشه لازم نیست که عربی یا زبان یا شیمی رو عالی زده باشه، بنابراین بی عدالتی به نظر نمیاد.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
خوب ضریب درسهای مرتبط هم در رشته های مرتبط بیشتره مثلا ضریب درس ریاضی در رشته ریاضی فیزیک 4 و زبان 1 هست (دوره ما اینطوری بود الان نمیدونم چطوری شده) در حالی که در رشته زبان این ضریب بر عکسه. پس کسی که تو رشته فنی قبول میشه لازم نیست که عربی یا زبان یا شیمی رو عالی زده باشه، بنابراین بی عدالتی به نظر نمیاد.

واقعاً اینقدر تصور و محاسبش سخته ؟!:blink:

باشه..یه مثال : فرض کنید دو نفر برای قبولی تو رشته ریاضی یه دانشگاه با هم رقابت دارند و درصدها به این شرحه :
با فرض اینکه در همه موارد مثل همن به غیر از 3 درس زیر

نفر اول : ریاضی %85 --- شیمی %56 --- ادبیات(ضریب 3 داره) %68
نفر دوم : ریاضی %78 --- شیمی %90 --- ادبیات %90

خوب ..با این درصدها ، نفر دوم می تونه تو این رقابت برنده باشه اما همه قبول دارید که نفر اول مستحق تره .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
بحث این نیست که کدوم درس و باید بخونی ...

ممکنه فردا بگن پرش هم از مواد کنکوره ! هر کی بیشتر بپره بیشتر امتیاز میاره !

این یه رقابته ! همه باید بپرن ! اگه مختص شما بود و بقیه نه شما حق داشتین !

اما این یه مسابقست !

نکتش اینجاست که مسابقه ای نیست برای سنجیدن سطح علم شما !

مسابقه ایه برای سنجیدن عرضه شما !

اون ممیز و اعشار و محاسبه روهمرو این روزا ، کامپیوتر انجام میده ! ما کسیو میخوایم که عرضه داشته

باشه ! که چه از چیزی خوشش بیاد چه نیاد ! برای رسیدن به مقصد تلاش کنه و

اونو به دست بیاره ! ... دیگه فکر میکنم خوندن دو کلمه فارسی و عربی خیلی خیلی ساده باشه برای

همچین تستی ...

دوباره میگم ! اینجا مهم تر از علم جر بزست ! ...

بالا