بحث رو منحرف کردید اون هم به طور کامل
من حقیقت رو گفتم
دوست عزیز بنده 3 واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی رو به چشم دیده و حد اقل 1 ترم در آن مشغول به مثلا درس خواندن بودم !
دوست عزیز اعصاب من رو خورد نکن!
اگه شما هم وقتی تو مینی بوس رودهن نشستی دست پسره رو لای پای دختره می دیدی و برعکس ! دیگه از این حرفها نمی زدی
در ضمن دانشگاه بی شباهت به اکس پارتی نبود چون هر 2 ؛3 دانشجویی!! که دور هم جمع می شدن از اکس پارتی ها ی دیشبشون و کارهاییی که کردن صحبت می کردن و هزاران مسئله دیگه که نیازی به گفتنش نیست
عزیز دل برادر اگر شما 3 واحد اونجا خوندی من الان 70 واحدمو اونجا پاس کردم و همه این چیز ها که میگی حقیقت نداره. من منکر نمیشم که این اتفاقات میافته ولی به این شکلی که شما میگی. وقتی یه جایی 20 هزار دانشجو داشته باشه خوب توش همه جور آدم پیدا میشه. من خودم هم این جور چیز ها رو به شکل بسیار نادر تو این دو سال دیدم ولی نه اونطوری که شما داری اغراق می کنی
در ضمن اون قضیه اکس پارتی و از این چیز ها مال 2 درصد کل پسر ها دانشگاه هست. الان از ورودی های ما که من میشناسمشون که تقریبا 50 نفر هستند شاید 2 تاشون اهل این حرف ها باشند. جو سازی نکنید عزیزان
این دوست ما باباش اینا اون اطراف یه ویلا داشتن - دیگه کا رو کاسبیش ردیف بود اونجا - هر موقع دلش میخواست ردیف میکرد - ولی اینجوری که تعریف میکرد خیلی خیلی وضع اونجا حاد بوده و هست - میگفت کافی بوده یه مرد رو تو خوابگاه گیر بندازن - تا صبح اون بد بخت میبایستی ترتیب دونه دونه اونا رو میداده - این کسی که من میگم خودش مسئول تاسیسات اونجا بوده - مثلا اگه خرابی شوفاژی یا لوله آبی یا .... بوجود میامده - زنگ میزدن به این یارو - حالا این بدبخت از همه جا بی خبر از کجا متوجه میشده که اینا براش خالی بستن و فقط میخوان اونو بکشونن اینجا و دیگه تمام - خلاصه هر موقع زنگ میزدن بهش دیگه دوزاریش افتاده بوده و با تمام قوا میرفته اونجا - تا نصف اونا رو زمین نمیزده نمیامده بیرون !!!!!!!!!!!
اونجا دخترا پسرا رو دید می زنن
دخترا به پسرا شماره می دن
دخترا به قیافه و لباس پسرا زل می زنن!
دخترا مخ پسرا رو می زنن!
کلا همه چی بر عکسه
خوب اون آشنای شما خالی بسته برای شما اساسی. اولا خوابگاه اونجا فقط دخترونه هست و خوابگاه پسران نداره در ثانی خوابگاهش روی تپه هست و دور تا دورش هم حفاظت میشه. مرد به 50 متری اونجا هم نمیتونه نزدیک بشه. به شدت وضعیت اونجا کنترل میشه و اصلا مرد رو اون تو راه نمیدن. یکی از دخترا که بچه شهرستان هست خودش گفت که وقتی باباش اومده بوده اونجا توی خوابگاه راهش ندادن و دختره از خوابگاه خارج شده تا باباش رو ببینه. این دری وری ها چیه می نویسید
در کل محیط این دانشگاه خیلی پاک تر از محیط دانشگاه های دیگه هست
هر کی شک داره یه روز قرار بزاره من خودم می برمش دانشگاه سر کلاس های خودمون هم می برمش بعد یه روز هم میریم دانشگاه تهران مرکز بعد خودش قضاوت کنه
ما اینجا اگر ریشمون مدل داشته باشه راهمون نمیدن تو دانشگاه. شلواره پاره داشته باشی همون جلوی در ورود دیپورت میشی عزیز دلم.
این هم یه عکس ماهواره ای از دانشگاه آزاد رودهن
این هم همون عکس بالاست با سایز بزرگ البته این عکس مال 3 سال پیشه و عکس جدیده ماهواره ای موجود نیست
http://i8.tinypic.com/4tgtp43.jpg
خوب تو عکس پارکینگ مشخصه
حجم پارکینگ هم معلومه. اون راه کوچیک کنار پارکینگ هم به love street معروفه و اکثرا دخترا و پسرا اونجا میشینن و هر دوستی هست اکثرا اینجا شکل میگیره.
اون ساختمان نیمه کاره ساختمان روان شناسی هست که الان کامل شده
اون ساختمونه که 3 تا بخش قرمز روی پشت بامش داره ساختمان اداریه و روبروی اون یه فضای خالی هست که الان توش حوض ساختن و سمت چپ اون فضای خالی دو تا ساختمان چسبیده به هم هست که ساختمان بزرگتر ساختمان زبانه که من اونجا کلاس دارم