• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه آزاد رودهن

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
بحث این نیست که کدوم درس و باید بخونی ...

ممکنه فردا بگن پرش هم از مواد کنکوره ! هر کی بیشتر بپره بیشتر امتیاز میاره !

این یه رقابته ! همه باید بپرن ! اگه مختص شما بود و بقیه نه شما حق داشتین !

اما این یه مسابقست !

نکتش اینجاست که مسابقه ای نیست برای سنجیدن سطح علم شما !

مسابقه ایه برای سنجیدن عرضه شما !

اون ممیز و اعشار و محاسبه روهمرو این روزا ، کامپیوتر انجام میده ! ما کسیو میخوایم که عرضه داشته

باشه ! که چه از چیزی خوشش بیاد چه نیاد ! برای رسیدن به مقصد تلاش کنه و

اونو به دست بیاره ! ... دیگه فکر میکنم خوندن دو کلمه فارسی و عربی خیلی خیلی ساده باشه برای

همچین تستی ...

دوباره میگم ! اینجا مهم تر از علم جر بزست ! ...

امیدوارم این حرفا رو جدی نگفته باشید !!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
ببینین این حرف من راجع به اون عده ای بود که ریاضی و 100 میزنن و عربی و 0 !

که خوب اینا یک عده ی کاملا خیالی هستند ! زایده ذهنهایی که میخوان احمال خودشون رو توجیه کنن

عرض من این بود که این فرد ( که نادره ) به نظر من اصلا صلاحیت نداره ! و صرف بودجه براش

در حالی که افرادی هستند که هم علم همین آقا رو دارند هم عرضه ی این رو که 2 تا کتاب رو بخونند

( دیگه کار شاقی نیست ! ) هم عاقلانه تره ! هم منصفانه تر !

من نگفتم که نباید علم داشت ... علم لازمه ! اما کافی نیست ! ...

استدلال بالا رو هم برای اون جامعه مجازی آوردم ! ...

شاید ... این افراد درصدشون 100 به 1 باشه ! ... اون 1 از نظر آماری محو میشه ! ...

و اگه واقعا حقش پای مال شده ! فرصت داره تا دوباره توی آزمون بعدی ( ارشد ) حقش رو باز پس بگیره

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
هر امتحانی که باشه بهرحال شرایط و سوالات برای همه یکسانه.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بحث این تاپیک بکل عوض شد :wacko:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
خوب...شکر خدا شما دوستان عزیز مسئول مملکت نشدید !
مصطفی جان..شما هم که هرچقدر من مثال بیارم بازم حرف خودتو میزنی. من تو مثالام شرایط یکسانی ندیدم !!جناب رادیان..مثالی که زدم خیلی بیشتر از اونچه که فکرشو میکنی عمومیت داره و داره اتفاق میفته عزیز .

خوشبختانه امروز مجلس طرح حذف کنکور و پذیرش دانشجو بر اساس سابقه تحصیلی و ... رو تصویب کرد .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ان شالله شما هم یه روز که با یه رتبه ی دو رقمی کنکور ! ( البته ما 8 سال نه با یکی با 10 20 تا !اما شما 1 روز

فقط با 1 نفر)

که همنشین شدی ، خودت اوضاع دستت میاد ! ...

ما اون چیزیو که با چشم خودمون دیده بودیم عرض کردیم ...

شما خواه از سخن ما پند گیر خواه ملال !

راستی به عنوان نظر دهنده سیاست های کلان آموزشی شما خودتون دانشجوی کجا هستین ؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
سابقه ی تحصیلی ؟؟؟؟

شما میگی کنکور نا عادلانست ! .. خوب اگه اینو بپذیریم ! اونوقت این سابقه تحصیلی که دیگه میشه

جک سال !

رو کدوم معیار واحد ؟؟؟ جدی که نمیگی ؟؟؟

لابد معدل دوم دبیرستان ! که اون شازده ای که توی غیر انتفاعی معلمه از رو بدبختی 8 اشو 12 میداده که پاس کنه

با اونی که توی مراکز سمپاد ! ( سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ) باباش در میومده تا یه 18

بگیره باید قیاس بشن ؟؟؟

جالب بود....

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
راجع به این جمعیت کثیر ! ...

ما خودمون سال کنکور 120 نفر بودیم ... تو مرکز سمپاد .

شاید 20 نفر موندن و 10 تاشون رفتن آزاد ! 10 تاشون 2باره خوندن سال بعد سراسری آوردن ...

اون 10 تایی که آزاد رفتن ! شوت بودن ... بابا شوت شوته دیگه ! حالا هر جور که میخوای توجیه کن !

تو همین سال یک یه رقمی داشتیم 5 تا 2 رقمی و تا دلت بخواد 3 رقمی ! خوب من با اینا

8 سال درس خوندم !

شما داری راجع به فرضیاتت حرف میزنی من راجع به 8 سال زندگیم !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
بر اساس سابقه تحصیلی - پرورشی- پژوهشی نه اینکه فقط بیان معدلا رو نگا کنن . مثلاً کسی که تو دوران دبیرستانش کارهای پژوهشی وعلمی خوبی داشته باشه طبعاً تو دانشگاه های بهتری قبول میشه و ...
این طرح قبلاً به صورت کجدار و مریض اجرا میشد ، به اینصورت که برگزیدگان جشنواره خوارزمی بدون کنکور تو رشته مرتبط با تحقیقات و اختراعشون تحصیل میکردن واینم یه چیزی تو همین مایه هاست .

هدف اصلیشون همون چیزیه که شما فرمودین ، یعنی از بین بردن حساسیت کنکور و تبعاتش . کسانی میرن اون تو که واقعاً علاقه دارن و مستحقش هستن .

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
خوب...شکر خدا شما دوستان عزیز مسئول مملکت نشدید !
مصطفی جان..شما هم که هرچقدر من مثال بیارم بازم حرف خودتو میزنی. من تو مثالام شرایط یکسانی ندیدم !!جناب رادیان..مثالی که زدم خیلی بیشتر از اونچه که فکرشو میکنی عمومیت داره و داره اتفاق میفته عزیز .

خوشبختانه امروز مجلس طرح حذف کنکور و پذیرش دانشجو بر اساس سابقه تحصیلی و ... رو تصویب کرد .
بله ظاهرا طرح حذف كنكور رو ميخوان اجرا كنن.
منظور من از شرايط يكسان در مورد سوالات كنكور بود وگرنه شرايط شركت كننده ها مطمئنا با هم فرق داره.
من تجربه خودم رو ميگم: تو كلاس پيش دانشگاهي كه من درس ميخوندم ما20 نفر بوديم كه معدل و نمرات من از 19 نفر ديگه بالاتر بود و تو اون كلاس هم فقط من تو دانشگاه دولتي قبول شدم و بقيه همه رفتن دانشگاه آزاد!!
حالا شما خودت بايد قضاوت كني.

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
پژوهشیش خوبه ...

اما بازم یه کم خنده داره ! ... مگه توی جشنواره خوازمی چند نفر مدال میارن ! 3 نفر !

بعد یه نکته !

شما چجوری میخوای روی طرح پژوهشی یک نفر قضاوت داشته باشی

این یک امر کاملا سلیقه ایه ! در ثانی داور ها یکسان نیستند ! اما تست 4 گزینه ایو عمه ی قمر اگه قضاوت کنه

یا آلبرت انیشتین ! نظرشون یکیه !

چند سالی طرح A.T.T رو توی ارشد اجرا کردن که توی همین مایه ها یود

تازه اونجا دانشگاه بود و جو تحقیق و پروژه نه دبیرستان که کار دانش آموز پیز دیگست ...

آخرش به مزخرفیه طرح پی بردن و از امسال حذفش کردن ! سلیقه ای بودن این طرح باعث نا عادلانه بودن اونه !

حالا خوب اگه کسی داره دنبال راهی میگرده که همین جو نسبتا خوب چند تا دانشگاه دولتیو که معدودی

توشون دارن کار درست رو انجام میدن هم مثل بقیه جاها به لجن بکشه ... این دیگه امری جداست ...

نیازی به این توجیهات هم نداره ...

اما میدونی تهش چی میشه ؟ ... همه همون دیدو که نسبت به آزاد دارن نسبت به سراسری هم پیدا میکنن

بعد اونوقته که باید یه توجیه دیگه پیدا کرد !!!!! ....

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
اون روز یکی از دوستان که نمرات خوبی هم در دانشگاه داشت و داره

مهندسی پزشکی آزاد میخونه ( که ترازش ماکسه ) اومده بود با من کلاس استاتیک و مقاومت برداشته بود ...

باور کن آخر هر جلسه که با هم داشتیم ، اول کلی میخندم بعد افسرده میشم ! بعد خوابم میگیره ! بعد ............

خوب وقتی میبینم یارو اصلا از پایه مشکل داره ! مغزش گیر داره ! نمیگیره ! .... 4 سال عقبه !

منم مجبورم ماسمالی کنم دیگه !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
نسبت دبیرستان ها به دانشگاه ها دقیقاً مثل تیم امید به تیم ملی بزرگسالان هست .
الان دبیرستان ها هم دارن با هم رقابت میکنن و حتی در انجام بعضی پروژه ها از دانشگاه ها هم جلوترن !! مثلاً دبیرستان البرز تو روبوتیک پا به پای دانشگاهیا داره میاد جلو .
پذیرش هم بر این اساس ها باید باشه . یعنی کسی که مخ کامپیوتر و نرم افزاره دیگه نیاد تست عربی و ادبیات بده .
گلچین کردن این افراد هم اصلاً کار مشکلی نیست .

با شما هم در برخی موضوع ها موافقم . بالاخره هیچ طرح بدون ایرادی پیدا نمیشه اما بالاخره بهتر از طرح کنکوره .

طرحی که کشور های پیشرفته دنیا از خیلی وقت پیشا به اشتباه بودنش پی بردن و اونو حذف کردن .
جناب رادیان...مطمئن باشید اگه این معضل حل بشه ، جو دانشگاه ها هم مساعد میشه و اونی که اهلشه وارد میشه و اگه اهلشم نباشه و وارد شد ، خودش مجبور میشه بی خیال بشه ===> جریان همون قیف

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
بحث رو منحرف کردید اون هم به طور کامل

من حقیقت رو گفتم

دوست عزیز بنده 3 واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی رو به چشم دیده و حد اقل 1 ترم در آن مشغول به مثلا درس خواندن بودم !

دوست عزیز اعصاب من رو خورد نکن!

اگه شما هم وقتی تو مینی بوس رودهن نشستی دست پسره رو لای پای دختره می دیدی و برعکس ! دیگه از این حرفها نمی زدی

در ضمن دانشگاه بی شباهت به اکس پارتی نبود چون هر 2 ؛3 دانشجویی!! که دور هم جمع می شدن از اکس پارتی ها ی دیشبشون و کارهاییی که کردن صحبت می کردن و هزاران مسئله دیگه که نیازی به گفتنش نیست

عزیز دل برادر اگر شما 3 واحد اونجا خوندی من الان 70 واحدمو اونجا پاس کردم و همه این چیز ها که میگی حقیقت نداره. من منکر نمیشم که این اتفاقات میافته ولی به این شکلی که شما میگی. وقتی یه جایی 20 هزار دانشجو داشته باشه خوب توش همه جور آدم پیدا میشه. من خودم هم این جور چیز ها رو به شکل بسیار نادر تو این دو سال دیدم ولی نه اونطوری که شما داری اغراق می کنی
در ضمن اون قضیه اکس پارتی و از این چیز ها مال 2 درصد کل پسر ها دانشگاه هست. الان از ورودی های ما که من میشناسمشون که تقریبا 50 نفر هستند شاید 2 تاشون اهل این حرف ها باشند. جو سازی نکنید عزیزان

این دوست ما باباش اینا اون اطراف یه ویلا داشتن - دیگه کا رو کاسبیش ردیف بود اونجا - هر موقع دلش میخواست ردیف میکرد - ولی اینجوری که تعریف میکرد خیلی خیلی وضع اونجا حاد بوده و هست - میگفت کافی بوده یه مرد رو تو خوابگاه گیر بندازن - تا صبح اون بد بخت میبایستی ترتیب دونه دونه اونا رو میداده - این کسی که من میگم خودش مسئول تاسیسات اونجا بوده - مثلا اگه خرابی شوفاژی یا لوله آبی یا .... بوجود میامده - زنگ میزدن به این یارو - حالا این بدبخت از همه جا بی خبر از کجا متوجه میشده که اینا براش خالی بستن و فقط میخوان اونو بکشونن اینجا و دیگه تمام - خلاصه هر موقع زنگ میزدن بهش دیگه دوزاریش افتاده بوده و با تمام قوا میرفته اونجا - تا نصف اونا رو زمین نمیزده نمیامده بیرون !!!!!!!!!!!

اونجا دخترا پسرا رو دید می زنن
دخترا به پسرا شماره می دن
دخترا به قیافه و لباس پسرا زل می زنن!
دخترا مخ پسرا رو می زنن!

کلا همه چی بر عکسه

خوب اون آشنای شما خالی بسته برای شما اساسی. اولا خوابگاه اونجا فقط دخترونه هست و خوابگاه پسران نداره در ثانی خوابگاهش روی تپه هست و دور تا دورش هم حفاظت میشه. مرد به 50 متری اونجا هم نمیتونه نزدیک بشه. به شدت وضعیت اونجا کنترل میشه و اصلا مرد رو اون تو راه نمیدن. یکی از دخترا که بچه شهرستان هست خودش گفت که وقتی باباش اومده بوده اونجا توی خوابگاه راهش ندادن و دختره از خوابگاه خارج شده تا باباش رو ببینه. این دری وری ها چیه می نویسید

در کل محیط این دانشگاه خیلی پاک تر از محیط دانشگاه های دیگه هست
هر کی شک داره یه روز قرار بزاره من خودم می برمش دانشگاه سر کلاس های خودمون هم می برمش بعد یه روز هم میریم دانشگاه تهران مرکز بعد خودش قضاوت کنه

ما اینجا اگر ریشمون مدل داشته باشه راهمون نمیدن تو دانشگاه. شلواره پاره داشته باشی همون جلوی در ورود دیپورت میشی عزیز دلم.

این هم یه عکس ماهواره ای از دانشگاه آزاد رودهن

6csky7r.jpg

این هم همون عکس بالاست با سایز بزرگ البته این عکس مال 3 سال پیشه و عکس جدیده ماهواره ای موجود نیست
http://i8.tinypic.com/4tgtp43.jpg

خوب تو عکس پارکینگ مشخصه
حجم پارکینگ هم معلومه. اون راه کوچیک کنار پارکینگ هم به love street معروفه و اکثرا دخترا و پسرا اونجا میشینن و هر دوستی هست اکثرا اینجا شکل میگیره.

اون ساختمان نیمه کاره ساختمان روان شناسی هست که الان کامل شده
اون ساختمونه که 3 تا بخش قرمز روی پشت بامش داره ساختمان اداریه و روبروی اون یه فضای خالی هست که الان توش حوض ساختن و سمت چپ اون فضای خالی دو تا ساختمان چسبیده به هم هست که ساختمان بزرگتر ساختمان زبانه که من اونجا کلاس دارم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
آقا دمت گرم :D

نمیدونستم اون خیابون کوچیکه به Love Street معروفه :happy:

عکس خیلی قدیمیه!

ساختمون فنی مهندسی که من اونجا کلاس دارم اصلا هنوز ساخته نشده بوده تو این عکس!

اون ساختمون روبروی نهار خوری بقل LoveStreet هم بیشتر کلاسهای عملی اونجا برگزار میشه.

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
اگر منظورتون همون ساختمونه که سقفش قرمزه ، رشته های حساب داری و علوم پایه تو اون ساختمون هستند. یه سری از کلاس های عمومی هم اونجا هست. کنار ناهار خوری هم اون زیر یه زیر زمین هست که سلف غذاخوری خانم هاست و کنار اون هم یه جایی که قبلا معلوم نیست آب انبار بوده یا آشغال دونی ولی الان به خاطر کمبود جا اون جا رو هم کلاسش کردن و اونجا هم به سگ دونی معروفه

این هم عکس ساختمون حسابداری و علوم پایه که ترم یک انداخته بودیم

rudehen-university-building.jpg

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
این هم ساختمون عمران و کامپیوتر هست که تو تصویر ماهواره ای هنوز ساخته نشده. این رو هم زمستون سال اول انداختیم

rudehen-university-engeen.jpg

تو این عکس مسجد رو دارن تازه میسازن. میل گرد هاش تو عکس معلومه. الان مسجد تازه تکمیل شده البته هنوز توش رو کار نکردن ولی روی کارش تموم شده

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دمت گرم ، بالاخره یکی تو این فروم پیدا شد با اونجا آشنایی کامل داشته باشه :p

یعنی روبروی WC کلاس زدن؟:blink:

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
رو بروش که نمیشه گفت
دقیقا کنارش. به فاصله 3 متر اون طرف تر از دستشویی در ورود اون سگ دونیه:D