• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه آزاد رودهن

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من حقیقت رو گفتم

دوست عزیز بنده 3 واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی رو به چشم دیده و حد اقل 1 ترم در آن مشغول به مثلا درس خواندن بودم !

دوست عزیز اعصاب من رو خورد نکن!:p

اگه شما هم وقتی تو مینی بوس رودهن نشستی دست پسره رو لای پای دختره می دیدی و برعکس ! دیگه از این حرفها نمی زدی

در ضمن دانشگاه بی شباهت به اکس پارتی نبود چون هر 2 ؛3 دانشجویی!! که دور هم جمع می شدن از اکس پارتی ها ی دیشبشون و کارهاییی که کردن صحبت می کردن و هزاران مسئله دیگه که نیازی به گفتنش نیست

ممکنه این مسئله برای یه سری ها جالب باشه اما من به شخصه از همچین کثافت کاری هایی متنفرم /آدم جوونی ش رو صرف عرق خوری و اکس پارتی و الواتی و عیاشی کنه؟؟؟/ حالا سکس یه مطلب جداست البته نه گروپ سکس که توی رودهن خیلی زیاد بود!
شاید فکر کنید من اغراق می کنم البته اگه مثه یه بچه مثبت فقط سر کلاس برین و بعد برگردین ممکنه هیچی از این چیزهایی که گفتم رو نبینید...
والا من هیچ کدوم از این مواردی رو که گفتی ندیدم اونجا!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
من که تعریف این دانشگاهو از یکی از دوستانم خیلی شنیدم - بهترین دانشگاه ایران به نظر من اینجاست - البته خودم نبودم - تعریف قسمت تاسیسات و خوابگاه رو هم زیاد ازش شنیدم !!! ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

:D منظورتون بین دانشگاه های آزاد بود دیگه ... :blink: یا از نظر آب و هوا :p

والا یه روز یکی از این مهندسایی که از آمریکا برای شرکت ایرانخودرو اومده بود داشتیم گپ میزدیم ...

گقت این دانشگاهای ایران جز تهران و شریف چرا دارن کار میکنن ! ... یعنی غیر از اینا رو اصلا دانشگاه

به حساب نمیاورد ... خوب حقم داره ... من خودم نه تو تهران درس میخونم نه شریف ... اما حداقل

نصف دوستان دوره ی دبیرستانم اونجان ...منم اینجا دارم هن هن میکنم ! اصلا قابل مقایسه نیستیم ...

با این که قبولی ارشد ما 35 45 هست و شریف 15 55 اما اصلا جرات نمیکنم مقایسه کنم ! :f34r:

دوست عزیز بنده 3 واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی رو به چشم دیده و حد اقل 1 ترم در آن مشغول به مثلا درس خواندن بودم !

دوست عزیز اعصاب من رو خورد نکن!

سخت نگیر دوست عزیز ... کلا نمیدونم چرا اما جو آزاد همیشه همین طور بوده ...

البته علتش خوب میتونه این باشه که شما مثلا توی یه مرکز دولتی نهایتا از ترم 3 4 اونقدر دیگه درگیر

کارا میشی ، پروژه و استاد و کتاب و .... که وقت نمیکنی به لباست برسی چه برسه به اینکه ...

اگه چند تا نخاله هم باشن یا توی سیستم حل میشن و سیستم اونا رو وادار به رقابت و کار میکنه

یام یه انگشت شماری میمونن که واقعا انگشت نما میشن !

همه بهشون به یه چشم دیگه نگاه میکنن ... شاید بگم انگل ! آره این احساسیه که خودم دارم ...

البته این راجع به ترم 1 و 2 اصلا صادق نیست ... ( ماله جوونیایه ما که نبود ... )

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
:D

سخت نگیر دوست عزیز ... کلا نمیدونم چرا اما جو آزاد همیشه همین طور بوده ...

البته علتش خوب میتونه این باشه که شما مثلا توی یه مرکز دولتی نهایتا از ترم 3 4 اونقدر دیگه درگیر

کارا میشی ، پروژه و استاد و کتاب و .... که وقت نمیکنی به لباست برسی چه برسه به اینکه ...

اگه چند تا نخاله هم باشن یا توی سیستم حل میشن و سیستم اونا رو وادار به رقابت و کار میکنه

یام یه انگشت شماری میمونن که واقعا انگشت نما میشن !

همه بهشون به یه چشم دیگه نگاه میکنن ... شاید بگم انگل ! آره این احساسیه که خودم دارم ...

البته این راجع به ترم 1 و 2 اصلا صادق نیست ... ( ماله جوونیایه ما که نبود ... )

من سخت نگرفتم یادم هم نمی آد شکایتی کرده باشم ! /از شکایت گذشته/ فقط شرایط رو باز گو کردم! اون پست رو هم با لحن مسخره و هزل نوشتم ! چون واقعا باید به اون شرایط خندید!(کار دیگه ای نمی شه کرد)

پی نوشت: به یارو می گن یه جمله بگو سه تا دروغ توش باشه می گه دانشگاه آزاد اسلامی!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
اگه شما هم وقتی تو مینی بوس رودهن نشستی دست پسره رو لای پای دختره می دیدی و برعکس ! دیگه از این حرفها نمی زدی

تایید میشه :D تازه به مراتب کار از اینی که هست بیشتر ه اون ترمی که من اونجا بودم ترم قبلش مقادیری Live رویت شده بوده که جفتشونو اخراج کرده بودن! و مواردی کم و بیش ... نمیخوام جمع ببندم همه رو اما خیلی از دختر هایی که میان اونجا چون از خانواده به دورن و یه جمع آزاد رو میبنن دیگه هر کاری میکنن! حتی تو مینی بوس مخصوصا اون ردیف اخر که به تلنگری از راه به در میشن
127fs262688.gif
بنده رویت کردم
126fs3766447.gif

خیلی هاشون سرویس با اتوبوس (مخصوص دخترا) دارن اما با مینی بوس میرن ، استغفرالله
veiledsmile.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تایید میشه :D تازه به مراتب کار از اینی که هست بیشتر ه اون ترمی که من اونجا بودم ترم قبلش مقادیری Live رویت شده بوده که جفتشونو اخراج کرده بودن! و مواردی کم و بیش ... نمیخوام جمع ببندم همه رو اما خیلی از دختر هایی که میان اونجا چون از خانواده به دورن و یه جمع آزاد رو میبنن دیگه هر کاری میکنن! حتی تو مینی بوس مخصوصا اون ردیف اخر که به تلنگری از راه به در میشن
127fs262688.gif
بنده رویت کردم
126fs3766447.gif

خیلی هاشون سرویس با اتوبوس (مخصوص دخترا) دارن اما با مینی بوس میرن ، استغفرالله
veiledsmile.gif
پس تو مینی بوس خبراییه:D

منکه همیشه با تاکسی میام فقط 1 بار با مینی بوس اومدم که اون موقع خبری نبود:happy:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
واجب شده امسال بايد بيام اونجا!

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

آره دیگه - بین کل دانشگاه های ایران !!!

از نظر آب و هوا چیه ؟!!!!!!!
آب و هواش که خوبه :)

این دوست ما باباش اینا اون اطراف یه ویلا داشتن - دیگه کا رو کاسبیش ردیف بود اونجا :blink: - هر موقع دلش میخواست ردیف میکرد - ولی اینجوری که تعریف میکرد خیلی خیلی وضع اونجا حاد بوده و هست :wacko: - میگفت کافی بوده یه مرد رو تو خوابگاه گیر بندازن - تا صبح اون بد بخت میبایستی ترتیب دونه دونه اونا رو میداده :f34r: - این کسی که من میگم خودش مسئول تاسیسات اونجا بوده - مثلا اگه خرابی شوفاژی یا لوله آبی یا .... بوجود میامده - زنگ میزدن به این یارو - حالا این بدبخت از همه جا بی خبر از کجا متوجه میشده که اینا براش خالی بستن و فقط میخوان اونو بکشونن اینجا و دیگه تمام - خلاصه هر موقع زنگ میزدن بهش دیگه دوزاریش افتاده بوده و با تمام قوا میرفته اونجا :rolleyes: - تا نصف اونا رو زمین نمیزده نمیامده بیرون !!!!!!!!!!!

frog

Registered User
لایک‌ها
36
به به عجب جای با صفائیه .

بابا چه ربصی به رودهن داره اصلا چه ربطی به دانشگاه داره پسره یا دختره هر کاری بخوان میکنن این دیگه به دانشجو بودن آزاد یا سراسری بودن نداره .

من خودم دانشگاه رنجانم درسته 7 واحدم برای ترم 9 مونده اما عشق و حالمون هم کردیم به درسامونم رسیدم و به مشکلی هم برنخوردیم .

نه اینقدر نخاله بودیم که انگشت نما بشیم نه اینقدر درس خون که بگن خر خون .

اون 7 واحدم سره یکی از استادم شد که موند .

ما که داریم تموم میکنیم بازم میتونیم توی این دانشگاه رودهن درس بخونیم :lol:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
استیلت جچوریاس؟

رات می ندازن فعلا صفر کیلومتری!

استیلم خوبه بد نیست :cool:

این دوست ما باباش اینا اون اطراف یه ویلا داشتن - دیگه کا رو کاسبیش ردیف بود اونجا :blink: - هر موقع دلش میخواست ردیف میکرد - ولی اینجوری که تعریف میکرد خیلی خیلی وضع اونجا حاد بوده و هست :wacko: - میگفت کافی بوده یه مرد رو تو خوابگاه گیر بندازن - تا صبح اون بد بخت میبایستی ترتیب دونه دونه اونا رو میداده :f34r: - این کسی که من میگم خودش مسئول تاسیسات اونجا بوده - مثلا اگه خرابی شوفاژی یا لوله آبی یا .... بوجود میامده - زنگ میزدن به این یارو - حالا این بدبخت از همه جا بی خبر از کجا متوجه میشده که اینا براش خالی بستن و فقط میخوان اونو بکشونن اینجا و دیگه تمام - خلاصه هر موقع زنگ میزدن بهش دیگه دوزاریش افتاده بوده و با تمام قوا میرفته اونجا :rolleyes: - تا نصف اونا رو زمین نمیزده نمیامده بیرون !!!!!!!!!!!

جدیدا خوابگاه نداره ها!

توی دفترچه هم اومده بود که دانشگاه خوابگاه نمیده!

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جدیدا خوابگاه نداره ها!

توی دفترچه هم اومده بود که دانشگاه خوابگاه نمیده!

آهان - پس خوابگاه رو تعطیل کردن - این موضوع برای 4-5 سال پیشه - به احتمال خیلی خیلی زیاد خوابگاه رو به همین دلیل تعطیلیدن

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من حقیقت رو گفتم

دوست عزیز اعصاب من رو خورد نکن!:p

در ضمن دانشگاه بی شباهت به اکس پارتی نبود چون هر 2 ؛3 دانشجویی!! که دور هم جمع می شدن از اکس پارتی ها ی دیشبشون و کارهاییی که کردن صحبت می کردن و هزاران مسئله دیگه که نیازی به گفتنش نیست

ممکنه این مسئله برای یه سری ها جالب باشه اما من به شخصه از همچین کثافت کاری هایی متنفرم /آدم جوونی ش رو صرف عرق خوری و اکس پارتی و الواتی و عیاشی کنه؟؟؟/ حالا سکس یه مطلب جداست البته نه گروپ سکس که توی رودهن خیلی زیاد بود!
شاید فکر کنید من اغراق می کنم البته اگه مثه یه بچه مثبت فقط سر کلاس برین و بعد برگردین ممکنه هیچی از این چیزهایی که گفتم رو نبینید...

شما هر طور فکر کنی ، به دنبال هر مسائلی باشی ، پیداش میکنی ! یعنی مثلاً اگر فقط دنبال سکس هستی ، تو حیاط یه دانشگاه 23 هزار نفری ، فقط اون معدود آدما رو میبینی و بقیه مثل روحن !!
اینکه اعصابت خورده یا نه دیگه مشکل خودته . کاری نداره ، یه روز قرار می ذاریم با برو بچه های همینجا ، فقط یه مورد ، فقط و فقط یه مورد آقا پسری رو نشون بدی که خشتکش پاره باشه من هر کاری بگی میکنم !

این چیزایی که میگی رو بنده هم تا حدودی تایید میکنم . مثل همون قضیه دختر و پسر تو ماشین و ... اما در طول 4 سال من فقط دو مورد دیدم . اینکه شما از جزء به نتیجه کل برسی خوب یه خورده مسخره نیست ؟! یعنی بیای بگی چون حالا میگیم 100 نفر اینکارن ، کل دانشگاه رو باید ببریم زیر سوال ؟ یادتون نره این دانشگاه 23 هزار تا دانشجو داره ، یعنی به اندازه جمعیت یه شهر کوچیک . حالا اینکه همه جور آدم توش پیدا بشن خیلی عجیبه ؟ همین قضیه عشق بازی پسر و دختر رو بنده پشت دانشگاه صنعتی شریف هم دیدم ! چون ساختمان شرکتی که توش کار میکردم همونجاست .

متاسفانه اغراق هم تو این زمینه خیلی خیلی زیاد میشه . خیلی از آدمای عقده ای هم از فرصت استفاده میکنن و برای خودشون افسانه میسازن : مثلاً یه راننده تاکسی ای بود که قیافش شبیه عمله ها بود ! تو راه داشت از مخ زدن 4تا دانشجو ! و ...میگفت ، من و رفیقامم رفتیم تو کارش :D فکر میکرد ما هم مثل آدمای امی هرچی بگه باور میکنیم ، کلی سوال پیچش کردیم ، رید به خودش ! آخرش یه جورایی گندش در اومد که داره خالی میبنده

یادمه یه مدت میگفتن از تو فاضلاب و توالت های دانشگاه رودهن 15هزار جنین پیدا کردن !!!! :blink: :D خوب حالا شما قضاوت کنید . خداییش مسخره نیست ؟

نکته بعد : خیلی از کسانی که میان دانشگاه حتماً دانشجو نیستن ! خیلی ها مهمانن ، خیلی هم برای مسائل دیگه میان .

نکته بعد : متاسفانه خیلی جاها که دانشجوها مجبورن با سرویس رفت و آمد کنن همین مسائل هست (جاهایی که خودم خبر دارم : دماوند-فیروزکوه )

حرف منم اینه دوستان عزیز . به هر حال بین شما و اون پیر زن محله هم یه تفاوت هایی باید باشه ، اگه قرار باشه هر کسی هر خالی ای ببنده شما باور کنید که آدم باید تارک دنیا بشه :)

پی نوشت: به یارو می گن یه جمله بگو سه تا دروغ توش باشه می گه دانشگاه آزاد اسلامی!

تایید میشه

من که تعریف این دانشگاهو از یکی از دوستانم خیلی شنیدم - بهترین دانشگاه ایران به نظر من اینجاست - البته خودم نبودم - تعریف قسمت تاسیسات و خوابگاه رو هم زیاد ازش شنیدم !!! ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

بهترین دانشگاه نیست ، اما راحت ترین دانشگاست چون جزء معدود دانشگاه هاییه که به صورت یه مجموعه کامل یجا جمع شده و مثل دانشگاه های تهران جنوب و مرکز و ...نیست که ساختمان اداریشون مثلاً تو کریم خان باشه ، ساختمان مهندسیشون تو آهنگ !!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
آهان - پس خوابگاه رو تعطیل کردن - این موضوع برای 4-5 سال پیشه - به احتمال خیلی خیلی زیاد خوابگاه رو به همین دلیل تعطیلیدن

اگه منظورتون خوابگاه پسرانه هست ، این خوابگاه هرگز وجود خارجی نداشته ، اگه دخترانه باشه ، همچنان پا برجاست .

این دوست ما باباش اینا اون اطراف یه ویلا داشتن - دیگه کا رو کاسبیش ردیف بود اونجا :blink: - هر موقع دلش میخواست ردیف میکرد - ولی اینجوری که تعریف میکرد خیلی ....

اینم یه چیزی تو مایه های همون راننده تاکسیه بود ! تو خوابگاهی که حراست مثل مور و ملخ ریخته ، طرف خیلی رستم بوده :D

والا یه روز یکی از این مهندسایی که از آمریکا برای شرکت ایرانخودرو اومده بود داشتیم گپ میزدیم ...

گقت این دانشگاهای ایران جز تهران و شریف چرا دارن کار میکنن ! ... یعنی غیر از اینا رو اصلا دانشگاه

به حساب نمیاورد ... خوب حقم داره ... من خودم نه تو تهران درس میخونم نه شریف ... اما حداقل

نصف دوستان دوره ی ...

خدمت جناب رادیان عزیز هم عرض کنم هیچ کدوم از دانشگاه های ایران ، از نظر سطح علمی ، در رنکینگ جهانی جایگاهی ندارن . امسال باز هم هاروارد اول بود ... ژاپن 7ام بود ، مالزی 13ام . سوربن پاریس هم 35 ام ! ---- جالبتر اینکه تو رنکینگ آسیا هم جایگاهی ندارن !! یعنی از صنعتی گرفته تا علمی کاربردی همشون سر و ته یه کرباسن !!
اگه دوست داشته باشید ، لینک این خبر و رنکینگ رو میذارم براتون
باور کنید اگر به بروبچه های آزاد هم امکانات صنعتی رو میدادن ، خیلی بهتر عمل میکردن .

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه منظورتون خوابگاه پسرانه هست ، این خوابگاه هرگز وجود خارجی نداشته ، اگه دخترانه باشه ، همچنان پا برجاست .

اینم یه چیزی تو مایه های همون راننده تاکسیه بود ! تو خوابگاهی که حراست مثل مور و ملخ ریخته ، طرف خیلی رستم بوده :D

.

نه عزیزم خوابگاه پسرونه چیه ؟! دخترونه !

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
اونجا دخترا پسرا رو دید می زنن
دخترا به پسرا شماره می دن
دخترا به قیافه و لباس پسرا زل می زنن!
دخترا مخ پسرا رو می زنن!

کلا همه چی بر عکسه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من که خودم تا حالا افتخار حضور نداشتم ولی حتما یه خبرایی هست که همه جا ازش به نیکی یاد میکنن!!:p
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزکی!!

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خدمت جناب رادیان عزیز هم عرض کنم هیچ کدوم از دانشگاه های ایران ، از نظر سطح علمی ، در رنکینگ جهانی جایگاهی ندارن . امسال باز هم هاروارد اول بود ... ژاپن 7ام بود ، مالزی 13ام . سوربن پاریس هم 35 ام ! ---- جالبتر اینکه تو رنکینگ آسیا هم جایگاهی ندارن !! یعنی از صنعتی گرفته تا علمی کاربردی همشون سر و ته یه کرباسن !!
اگه دوست داشته باشید ، لینک این خبر و رنکینگ رو میذارم براتون
باور کنید اگر به بروبچه های آزاد هم امکانات صنعتی رو میدادن ، خیلی بهتر عمل میکردن .

خوب این که خیلی خنده دار بود .. ما داریم راجع به داخل ایران صحبت میکنیم

مثال میزنم که واضح باشه ...

خونه ی من با یک خونه ی 1.5 ملیاردی قایل مقایسه نیست ، اصلا به حساب نمیاد !

حالا من میخوام توی این خونه که ماله خودمه زندگی کنم ! آیا فرقی نداره که برم توی چاه توالتش بخوابم

یا توی اتاق خوابش ؟!؟!؟! آیا چون با یک خونه ی 1.5 ملیاردی قابل قیاس نیست ! چاهه توالتش با پذیراییش

سرو تهش یه کرباسه ! ؟ ؟... من اینطور عقدیه ندارم ...

راجع به امکانات .. اصلا توجیه و بهانه قشنگی نبود . .. فکر میکنم شما تاحالا با هر دو جماعت به طور

همزمان برخورد نداشتین ؟... من داشتم ... اصلا قابل به قیاس نیست !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
خوب این که خیلی خنده دار بود .. ما داریم راجع به داخل ایران صحبت میکنیم

مثال میزنم که واضح باشه ...

خونه ی من با یک خونه ی 1.5 ملیاردی قایل مقایسه نیست ، اصلا به حساب نمیاد !

حالا من میخوام توی این خونه که ماله خودمه زندگی کنم ! آیا فرقی نداره که برم توی چاه توالتش بخوابم

یا توی اتاق خوابش ؟!؟!؟! آیا چون با یک خونه ی 1.5 ملیاردی قابل قیاس نیست ! چاهه توالتش با پذیراییش

سرو تهش یه کرباسه ! ؟ ؟... من اینطور عقدیه ندارم ...

راجع به امکانات .. اصلا توجیه و بهانه قشنگی نبود . .. فکر میکنم شما تاحالا با هر دو جماعت به طور

همزمان برخورد نداشتین ؟... من داشتم ... اصلا قابل به قیاس نیست !

در مورد قسمت اول صحبتهاتون تا حدودی موافقم . منم منظورم این بود که در کل دانشگا ههای ما از نظر سطح علمی جایگاه خوبی دارن و حتی استاندارد هم نیستن

در مورد دوم شدیداً مخالفم ...ببینید دوست عزیز..بچه های صنعتی و ...که از مریخ نیومدن ! اونا هم مثل مان

بنده دانشجوی ترم اخر مهندسی کامپیوتر-نرم افزار هستم . شما میگی امکانات بهانه قشنگی نیست اما اگه من به شما بگم امکانات دانشکده ما در خصوص همین کامپیوتر یک دهم صنعتی نیست چطور ؟ چرا بهانه خوبی نیست ؟ مگه غیر از اینه که بهترین نتایج از بهترین امکانات به وجود میاد ؟
بهترین امکانات روبوتیک ، لابراتوارهای مجهز ، برترین اساتید، حمایت های مالی و فکری برای انجام پروژه های دانشجویی که در خدمتشونه ، دیگه کار دیگه ای باید میشد که نشد ؟!! به نظر شما اینا مهم نیستن و هیچ نقشی ندارن ؟ این عوامل 70 درصد پیشرفت تو یه پروژه رو تضمین میکنن
فقط چندنفر رو کم دارن که موقع تحصیل برن قلنجشونو بشکونن ، ماهیچه هاشونو بمالن !!!
این رو تجربه ثابت کرده...شاید شما تو این زمینه اطلاعات زیادی نداشته باشید ، اما بچه های تهران جنوب و کرج تو مسابقات روبوتیک دارای مقام هستن چون امکاناتی مشابه (نه در همون حد) بهشون داده شد
با این حال ، بنده می تونم از بین همدوره ای هام ، یه گروه تشکیل بدم تا بیان با اون گروهی که شما میگی از نظر سطح معلومات مسابقه برنامه نویسی بدن .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من که خودم تا حالا افتخار حضور نداشتم ولی حتما یه خبرایی هست که همه جا ازش به نیکی یاد میکنن!!:p
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزکی!!

100درصد همینطوره..اما دانشگاه بدبخت مارو کردن پیراهن عثمان جاهای دیگه رو ندیده میگیرن
حالا خدا میدونه اگه گندکاریهایی که تو دانشگاه امیرکبیر و کرمانشاه و...اتفاق افتاده -که حراستشون به دخترا تجاوز میکنه !!- تو دانشگاه ما اتفاق می افتاد فکر کنم دانشگاه مارو خراب میکردن !!

بالا