آقا احسان اگه کتاب گیرت اومد آدرس بده ما هم بریم بگیریم راستی استادای پردیس همه خل و چل هستن
اشتباه پست زدی اینجا پرند هست
اشتباه پست زدی اینجا پرند هست
سلام دوست عزیز
من امسال از پرند در رشته نرم افزار فارغ التحصیل شدم.
تفاوت IT با نرم افزار در چند تا درس مدیریتیه که IT ها دارند و ما نداریم.عوضش ما Compiler ریزپردازنده مدار الکترونیکی و ... داریم که درس های مهم و سختی هم هستند.
در مجموع خوندن نرم افزار به صرفه تره چون برای کارشناسی ارشد IT هم به راحتی میتونی شرکت کنی. اگرم IT میخونی سعی کن به درس های دانشگاه اکتفا نکنی و حتما علم ات رو در زمینه نرم افزار یا شبکه و یا Web گسترش بده.
اين مومني استاد فيزيك رو شما ميشناسي؟؟؟؟؟
از ترم دوم به بعد وضيعيت رياضي چطور ميشه ؟؟؟؟؟ (من حالم از رياضي بهم ميخوره )
استاد بدی نيست ،فقط در صورتی که با فشارش بازی نکنی.يعنی اگه شلوغ نکنی پاس ميکنی
به به..........یکی دیگه هم مثل اینکه به جمع ما اضافه شد.......فعلا شدیم 4 تا پرندی!!!!!!!
ببینم اخرش چند هزار نفر میشیم!!!!!!!
اینم وبلاگ بچه های نرم افزار
http://pucs.mihanblog.com/
برو به بچه هاتون بگو بیان تو پی تی عضو شن.........تعدادمون زیاد شه........کل همه دانشگاه های اینجا رو بخوابونیم
این استاده چند جلسس که به من گیر میده میگه چرا نمی نویسی جالبه وقتی مشغوله نوشتن هستم صدام میکنه میگه چرا نمی نویسی ؟
یه روز دیگه هم یکی از بچه گفت برپا این همچین قاطی کرده بود که میخواست بزنتش ...
مشکل روحی داره ؟؟؟؟؟
مشکل روحی که داره
بايد حواست باشه کاری به کارش نداشته باشی چون يه دفعه ميبينی پايان ترم شدی 9
البته يه خوبی داره چه 0 بشی چه 9 همون 9 رو ميده
عجیبه امروز به من گیر نداد بجاش آبروی رفیقمو جلوی 30 تا دختر و 9 پسر برد.........
2 که نیستن چون 2 پاکسازی شده!!!!!!! همه پسرن!!!!(اکثر روزها)ببينم ورودی های 86 نرم افزار ساختمون 4 هستن يا ساختمون 2 يا 1؟
2 که نیستن چون 2 پاکسازی شده!!!!!!! همه پسرن!!!!(اکثر روزها)
ممکنه یکی دو تا کلاسشون 1 یا 3 (دروس عمومیشون : انقلاب و اندیشه و....) باشه اما فکر کنم بیشتر همون 4 باشن!!!!!!!پس يا 1 هستن يا 4 يا هر دو؟
سلامبه به بر و بچ عمران پرند و غیر پرند ... میبینم که رضا هم رشته ای دراومدی
ایول
ببينم ورودی های 86 نرم افزار ساختمون 4 هستن يا ساختمون 2 يا 1؟
من همه کلاسام بجز تفسیر که ساختمون 2 هست و آزمایشگاه که ساختمون 1 هست بقیه توی شماره 4 هستند