الهی بگم این رئیس دانشگاهو چی کارش کنن!!!!!!!!پس همه بچه های کامپيوتر ساختمون 4 هستن
ترم پیش ساختمون ما بودا!!!!!!!!! (4) ..................خاکش رو ما خوردیم اماده که شد دادن دست اجنوی.......
الهی بگم این رئیس دانشگاهو چی کارش کنن!!!!!!!!پس همه بچه های کامپيوتر ساختمون 4 هستن
الهی بگم این رئیس دانشگاهو چی کارش کنن!!!!!!!!
ترم پیش ساختمون ما بودا!!!!!!!!! (4) ..................خاکش رو ما خوردیم اماده که شد دادن دست اجنوی.......
منظورتو خوب نفهمیدم !!!!!!!! نامفهوم بود!!!!!!من خودم همون ساختمون 2 رو ترجيح ميدم
اينجا هيچ حرکتی نميشه زد
آخه ديگه الان همه بچه های نرم افزار وIT اينجا هستن،همه هستن خيلی شلوغ شدهمنظورتو خوب نفهمیدم !!!!!!!! نامفهوم بود!!!!!!
اما بهت توصیه میکنم یه روز یه سر به 2 بزنی ببینی اوضاع چطوریه!!!!!!!!!
حالا دارن ساختمون ما رو میسازن(خیر سرشون) ............ ایشاالله ما هم میایم در جوار شما!!!!!!!آخه ديگه الان همه بچه های نرم افزار وIT اينجا هستن،همه هستن خيلی شلوغ شده
هر کاری بکنی همه ميفهمن
ميدونم 2 الان هم سوت و کوره هم همه پسرن
ولی خوب اون زمانی که ما 2 بوديم خيلی حال ميداد
هم داخل شهر بود هم يه حياط درست حسابی داشت...
ایشالله در چشم انداز بیست ساله.........در ضمن در صورتی که راه بیافته میره حرم مطهر .......صادقیه نمیره!!!!این متروی پرند کی قراره راه بیفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس کوشن این بچه های با غیرت پرند!!!!!؟؟؟؟
تاپیک رفته بود صفحه 2!!!!!!
بیاید پست بزنید!!!!!!!
من دیروز امتحان معادلات داشتم.......کلی کوبیدیم اومدیم پرند ........استاد نیومدنیست که بچه های پرند خیلی درس خون:blink: هستند وقت ندارن بیان اینجا
ایشالله قبول شی!!!!!! حالا کنکورو چه جوری دادی!!!!؟؟؟؟؟؟ امیدی هست؟؟؟منم واسه کاردانی به کارشناسی زدم پرند... امتحانم دادم...
کنکور که همیشه خوبه... مخصوصا اگه حوزه امتحانی جای خوبی باشهایشالله قبول شی!!!!!! حالا کنکورو چه جوری دادی!!!!؟؟؟؟؟؟ امیدی هست؟؟؟
ایشالله که ترازش نمیره بالا!!!!!!!کنکور که همیشه خوبه... مخصوصا اگه حوزه امتحانی جای خوبی باشه
از کنکور راضی هستم. اما از هر کی میپرسم میگه واسه کارشناسی زده پرند! رشته من عمرانه. خدا کنه ترازش نره روی 7000
منم واسه کاردانی به کارشناسی زدم پرند... امتحانم دادم...