• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلودری برای تمام فصول IDM

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از amin007110 :
من با FlashGet از Rapidshare دانلود ميکنم اونم با Resume ! لينک رو هم با RapidLeecher به FlashGet ارسال ميکنم.
یعنی واقعا شما با فلش گت در رپید شیر ریزیوم می کنید؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
امان از این فارسی، اینو جا نندازید. این غلطه! برای غیر ایرانی ها باید نوشته بشه Persian و برای ایرانی ها باید نوشته بشه پارسی. حالا با فارسی چون داخلی هست میشه کنار اومد ولی با Farsi که داره بدبختانه جا میافته اصلا نباید کنار اومد.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
اگر منظورتون انتخاب نام زبان در برنامه است باید بگم با اینکه من هم حرف شما رو قبول دارم ولی باید هر چیزی که عرف هست رو قبول کرد.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگر منظورتون انتخاب نام زبان در برنامه است باید بگم با اینکه من هم حرف شما رو قبول دارم ولی باید هر چیزی که عرف هست رو قبول کرد.
اتفاقا این درست نیست که آدم پیرو عرفیات غلط باشه. از چند سال پیش مد شده در زبانهای خارجی برای ذکر زبان ایرانی به جای استفاده از عنوان Persian از Farsi استفاده می کنن. مثلا توی ویندوز هم همینطوره! این کاملا نادرست و ناراحت کننده است. این از لحاظ فرهنگی و دیگر موارد برای ما ضرر داره! فارس در زبان انگلیسی هیچ معنی شناخته شده ای نداره، چیزی که ما به زبونمون میگیم لزوما نباید مورد استفاده دیگران قرار بگیره. مثلا آلمانی ها خودشون به زبونشون میگن Deutch ولی انگلیسی ها میگن German. در فرهنگ اروپایی Persia همون ایران کهن هست، بنابر همین حقیقت ما باید زبانمان را برای آنها درست معرفی کنیم. البته این مسئله به خود ما برمیگرده، خود ما باعث شدیم که اونا به جای Persian از Farsi استفاده کنن ولی این باعث نمیشه که بیخود در اشتباه خود بیشتر فرو بریم. این اشتباه باید جبران بشه و Farsi هم باید اصلاح بشه.
منظور من شخص شما نیست این یک موضوع کلی هست.
تصور کنید مردم جهان از این پس برای نام بردن از زبان فرانسه به جای واژه French که همه زبانها متوجه میشن از واژه ای که ما روش گذاشتیم استفاده کنن و نامشو بگذارد Faransavi اونوقت هیچ کس نمی فهمه این زبان مربوط به کدام کشور هست. واژه Farsi نامی است که ما روی زبانمان گذاشتیم نه نامی که دیگران بر پایه مراودات و تماسهای تاریخی روی زبان ما گذاشته اند ، پس برای نام بردن از این زبان در گستره جهانی باید از نام جهانی و ریشه دار اون استفاده بشه نه از نامی که هیچ نشانی از سرزمین اصلی این زبان ندارد.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
لطفاً توجه کنید که این نرم افزار یا هر نرم افزار دیگری که به فارسی برگردان میشوند برای استفاده فارسی زبانهاست نه برای خارجی ها. در ضمن از لحاظ عقاید شخصی با شما موافق و از لحاظ سلایق یک مترجم مخالفم. برای اینکه موضوع تاپیک بیش از این منحرف نشود اگر صحبت خاصی باقیست در پیغام خصوصی مطرح بفرمایید.
با تشکر

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آبا تا حالا با opera کار کردین ؟؟؟ به نظر من خوبی downloader این explorer در اینه که مثلا وفتی شما یه آهنگ یا یک فیلم رو می خواین دونلود کنین در هر مرحله از کار که باشین ( مثلا 1% ) می تونین حتی در حین دونلود روی فایل کلیک کنید تا تا اونجاییش رو که دانلود شده رو ببنید یا گوش کنید ! من این قابلیت رو در هیچ dowloader ای ندیدم مثل همین IDM .

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
در آی دی ام هم میتوانید به فولدر برنامه رفته و از فولدر Dwnldata مقداری از فایل دانلود شده را قبل از اتمام دانلود گوش کنید.
در بقیه دانلودر ها هم میتوانید چانک اول دانلود را جایی کپی کرده و به نام اصلی فایل تغییر دهید و آن را گوش کنید یا ببینید. در آی دی ام هم میشه اینکار رو کرد ولی خود آی دی ام همین کار رو برای شما از قبل انجام میدهد

Sunboy454

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Internet Download Accelerator این امکان رو بخوبی پشتیبانی میکنه ؛

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از radian :
شرمنده عمرن هم چین امکانی نداره !!!!!!!!!!! امتحان کردم نشد . شما مطمینین

میبینید که داره:

:baaasmile

فایل های ضمیمه

• Image1.jpg
    Image1.jpg
    21.2 KB · نمایش ها: 6

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
من دنبال دانلودری میگردم که موقع دانلود کردن فایلهای اتچ شده به ایمیل ،
بتونه خودشو اینتیگریت بکنه .
ظاهرا IDM‌ قادر به این کار نیست .
دانلودر دیگه ای رو برای این کار سراغ دارید ؟

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
شما از چه مرورگری استفاده میکنید؟ اگر غیر از IE هست باید Advanced browser integration یا در ورژن فارسی«همسان سازی پیشرفته» رو از تنظیمات اصلی IDM فعال کنید.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
Integrate شده ، و کار میکنه ،
ولی EOF رو نمیتونه تشخیص بده .

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
ایمیلتون رو کدوم سروره؟ من با یاهو و جی میل مشکلی ندارم. ولی یاهو فقط یک سگمنت اجازه دانلود میده. کلا ورژن رایگانش همینجوریه فکر کنم.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
بله درسته .
البته زیاد هم موضوع بغرنجی نیست .
چ.ن قبل از دانلود ، حجم فایل اتچ شده ، توسط سرور اعلام میشه .
20.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من از FlashGet استفاده می کنم ، به نظر شما IDM بهتره؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
آره رضا جان ،
من زمانی از همشون استفاده کردم :
DAP , IDA , FlashGet , Grt Right ,
ولی همشون فقط یه ماه دووم آوردن ،
ولی این IDM‌ رو الان 2 سال هست که از این فقط استفاده میکنم .

amin337

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگیه دوستان

استادان گرانقدر . چطور میتونم بوسیله dap . IDM از سایتهای RAPID SHARE , MEGA UPLOAD دریافت داشته باشم .

با تشکر :)

بالا