یعنی واقعا شما با فلش گت در رپید شیر ریزیوم می کنید؟به نقل از amin007110 :من با FlashGet از Rapidshare دانلود ميکنم اونم با Resume ! لينک رو هم با RapidLeecher به FlashGet ارسال ميکنم.
یعنی واقعا شما با فلش گت در رپید شیر ریزیوم می کنید؟به نقل از amin007110 :من با FlashGet از Rapidshare دانلود ميکنم اونم با Resume ! لينک رو هم با RapidLeecher به FlashGet ارسال ميکنم.
اتفاقا این درست نیست که آدم پیرو عرفیات غلط باشه. از چند سال پیش مد شده در زبانهای خارجی برای ذکر زبان ایرانی به جای استفاده از عنوان Persian از Farsi استفاده می کنن. مثلا توی ویندوز هم همینطوره! این کاملا نادرست و ناراحت کننده است. این از لحاظ فرهنگی و دیگر موارد برای ما ضرر داره! فارس در زبان انگلیسی هیچ معنی شناخته شده ای نداره، چیزی که ما به زبونمون میگیم لزوما نباید مورد استفاده دیگران قرار بگیره. مثلا آلمانی ها خودشون به زبونشون میگن Deutch ولی انگلیسی ها میگن German. در فرهنگ اروپایی Persia همون ایران کهن هست، بنابر همین حقیقت ما باید زبانمان را برای آنها درست معرفی کنیم. البته این مسئله به خود ما برمیگرده، خود ما باعث شدیم که اونا به جای Persian از Farsi استفاده کنن ولی این باعث نمیشه که بیخود در اشتباه خود بیشتر فرو بریم. این اشتباه باید جبران بشه و Farsi هم باید اصلاح بشه.اگر منظورتون انتخاب نام زبان در برنامه است باید بگم با اینکه من هم حرف شما رو قبول دارم ولی باید هر چیزی که عرف هست رو قبول کرد.
به نقل از radian :شرمنده عمرن هم چین امکانی نداره !!!!!!!!!!! امتحان کردم نشد . شما مطمینین