• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
من چي بگم بابا پيشنهادميدم قربون گوش ندادن خوب بابا از قسمت 25 تا 30 يا 35 رو زير نويسش بزاريد ما اونارو ببنيم بد شما راحت بدون فشار بشينيد ترجمه كنيد . خودتون دلتون ميخواد هي بهتون گير بدن و معذرت تنتون ميخواره وگرنه اين 10 قسمت و زير نويسش بزاريد واسه دانلود هم شما راحت ميشيد هم اتيش ما ميخواب يه كمم به نظرات ما احترام بزاريد بد نميشه .خود خواهي تا كي؟

شما فقط به فكر خودتونيد كه زودتر زيرنويس هارو ببريد !:(

البته ما هم لج ميكنيم ! چون حال ميده !:lol:

حالا رو پيشنهادت فكر ميكنيم !

Never

Registered User
لایک‌ها
10
سلام بر دوستان
اگر فکر می کنید که قسمت های 25 تا 30 رو زودتر بدم باشه مشکلی نیست .فقط اگر دیگر دوستان از بخش های دیگر خواستند .اونوقت از سطح توقع شما چیکار کنم

فقط فعلا از شماره 27 تا 30 رو می تونم تقدیم کنم

در ضمن در بابت بخش 39
هری از شماره یک تا 104 رو برداشتند
لیای عزیز از 104 تا شماره 204 رو ترجمه و تحویل بنده کردند

ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من چي بگم بابا پيشنهادميدم قربون گوش ندادن خوب بابا از قسمت 25 تا 30 يا 35 رو زير نويسش بزاريد ما اونارو ببنيم بد شما راحت بدون فشار بشينيد ترجمه كنيد . خودتون دلتون ميخواد هي بهتون گير بدن و معذرت تنتون ميخواره وگرنه اين 10 قسمت و زير نويسش بزاريد واسه دانلود هم شما راحت ميشيد هم اتيش ما ميخواب يه كمم به نظرات ما احترام بزاريد بد نميشه .خود خواهي تا كي؟

اقا زبونتو گاز بگیر.. مگه میشه برای شخص محترم و دوست داشتنی چون شما ساب غیر استاندارد بزاریم؟:D واسه شما سفارشی استاندارد میکنیم 10 سال به وقت گراندیگ براتون میفرستیم.. مواظب باشید یه وقت غیر استانداردها رو هم از دوستان نگیرید.. جدیدا اروپا ممنوع کرده نگاه کردن با ساب غیر استاندارد رو..:)

Never

Registered User
لایک‌ها
10

خیلی اتیشمو فروکش کردم تا لفظم فقط برای متاسفم برای شما کاهش پیدا کرد .متاسفم

این یونی کد که گفتین چیه؟:blink:
یونی کد سیستم نمایش کلمات و حروف در سیستم خاص هست که یونی کد فارسی UTF-8 هست
یعنی بدون این یونی کد کلمات فارسی نشون داده نمیشه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام بر دوستان
اگر فکر می کنید که قسمت های 25 تا 30 رو زودتر بدم باشه مشکلی نیست .فقط اگر دیگر دوستان از بخش های دیگر خواستند .اونوقت از سطح توقع شما چیکار کنم

فقط فعلا از شماره 27 تا 30 رو می تونم تقدیم کنم

در ضمن در بابت بخش 39
هری از شماره یک تا 104 رو برداشتند
لیای عزیز از 104 تا شماره 204 رو ترجمه و تحویل بنده کردند

ممنون

نه استاد.. مگه میشه به ایشون نسخه غیر استاندارد تقدیم کنیم..
این همه احترام و جلال ایشون اجازه نمیده اصلا.. فکرشم از سرتون بیرون کنید..:D

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
هر کدوم از دوستان مایل هستند سریال جواهری در قصر رو دریافت کنند ( نه خرید و فروش برای منفعت بلکه کمک برای پخش سریال جواهري در قصر و کوتاه کردن دست سود جویان) و احیانا کمک کنن به پخش این دو مجموعه حتما لینک زیر رو مطالعه نمایند:
جواهری در قصر (اشتراک بدون منفعت مجموعه جواهري در قصر) فروش با سود ممنوع
می گویم برادر رکس توی امضایت نوشته ای دو مجموعه ولی فقط نام یک مجموعه است
مجموعه دیگر افسانه شجاعان است؟

HappyDreams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

سلام به همگی
من نمی خواستم دیگه پست بزنم ولی باید جواب ایشون رو می دادم .
شما که اینقدر ادعا داری یه کم کمک می کردی تا حال ما رو درک کنی .همه زحمت کشیدیم تا این ترجمه ها صورت گرفت .مخصوصا اقای فاران و الفردو که دمار از روزگارشون در اومده والا اگه من جای اقای فاران بودم به خاطر مشغله ی درسی و بعضیها پامو اینجا نمی گذاشتم.حیف که ...

شما ها اینقدر ادمو حول نکنید درک کنید . چی میشه مثل همه بدون ریزنویس فارسی ببینی فعلا .

والا واسه ی این کار نه پولی میدن نه کشکی همش لطفه و عشق به دوستان ولی متاسفانه همه طلب کار شدن

عجب روزگاری شده والا اگه یکی پیدا بشه که بدون منت بخواد کار کنه بعضی ها دمارشو در میارن

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
می گویم برادر رکس توی امضایت نوشته ای دو مجموعه ولی فقط نام یک مجموعه است
مجموعه دیگر افسانه شجاعان است؟

بله اون تیکه از امضای قدیمی مونده..:happy:

mahmood_601

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بشه يه طور معقولي چند قسمت از اين زير نويس هارو مثلا به عنوان فاز اول كار بزاريد فكر كنم خيلي بهتر باشه تا يهو اخر ش همه با هم باشه ممنونت ميشيم اين كارو كني.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اي ول ظرفيتهاي همتون معلوم شد چقدره بابا خوب گفتم يه ژيشنهاد خوبه نظر داديم كه شما واسه ما كار ميكنيد خوب دمتون گرم دستت و ن درد نكنه خوب يه كم هم گوش بدين ببن ما چي ميخوايم .

اقاي ركس اينقدر به پرو پا ما نپيچ حيف كه حق گردنم داري وگرنه ميدونستم چي بهت بگم كه يه هفته غسل واجب باشي .پليز برو به سي دي فروشيت بچسب انقدرم حضرت اجل و صدا نكن . او.كي داداش.

من داداش شما نیستم.. :D

در ضمن یکم استانداردها رو تو پست زدن رعایت کن یوخت دیدی استاندارد نباشه پستت سازمان اروپایی مثه TUV مشگل دار میشن یحتمل واسه از دست دادن همچین کارشناس خبره ای..:)

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اگه بشه يه طور معقولي چند قسمت از اين زير نويس هارو مثلا به عنوان فاز اول كار بزاريد فكر كنم خيلي بهتر باشه تا يهو اخر ش همه با هم باشه ممنونت ميشيم اين كارو كني.

خيلي نامردي !:hmm:

پس من چي‌!؟ برو آخر صفحه قبل رو ببين ! گفتم كه فكر ميكنيم !:blink:

اين تن بميره واسه اموات ما هم يه فاتحه بوخون !:lol:

mahmood_601

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
alfredo دم تو هم گرم اجر به امام حسين

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اهان بگو چرا زبون حاليت نميشه ركس خوب همون اول بگو تركم :lol: :lol: تا يكي بيارم كه زبونتوت بفهمه .

ممنون..:) فقط لطف کن بگو استاندارد باشه ترکیش..;) من تازه به اهمیت این استانداردها پی بردم..:)

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
اااااااااااااااااااا ه
ااااااااااااااااااااااااا ه ديدم بو گوشفند و لالاغ و اين چيزا مياد بو ترك مياد نگو كه هنوز هستي استانداردش اگه زبونم و مفهمي مهم نيست فقط ترك نباشه

همۀ بحثها و مسائل دیگه به کنار؛ یه مقدار رعایت ادب هم بد نیست !!
145.gif

yujin

Registered User
لایک‌ها
0
عجب عجب این جا چه خبره:blink: :blink: اینجا یک محل فرهنگیه جای دعوا و فحشو توهین نبود :f34r: ماها که زیر نویسارو ترجمه کردیم دنبالش نیستیم هر وقت دادن ما هم میگیریم مثل بقیه

چر ا دعوا:hmm: چر ا این حرفها :eek: از تعجب خشکم زده این پست هارو دیدم

فاران از نظر من شما اصلا نباید بیای اینجا جواب بدی به هیچ کس دیگه جواب نده چون جواب دادن ادامه پیدا میکنه

هر چیزی زحمت داره فیلم دیدنم همینطور
من که الان میبینم خودم لغت هایی که معنیشو نمیدونم در میارم و یه جا هایی چند بار جمله رو میخونم تا بفهمم چی میگه
پس برای یک زیر نویس خوب باید فیلمو نه برای تفریح بلکه برای ترجمه نگاه کرد این کارم وقت گیره و ق ت گ ی ر

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
اهان بگو چرا زبون حاليت نميشه ركس خوب همون اول بگو تركم :lol: :lol: تا يكي بيارم كه زبونتوت بفهمه .
یعنی چی؟ ترکی؟ لا اقل شما هم توهین نکنید دیگه.اگه هم خیلی ناراحتی نیا تو این تاپیک تا دیگه لا اقل به همدیگه توهین نکنیم

عجب عجب این جا چه خبره:blink: :blink: اینجا یک محل فرهنگیه جای دعوا و فحشو توهین نبود :f34r: ماها که زیر نویسارو ترجمه کردیم دنبالش نیستیم هر وقت دادن ما هم میگیریم مثل بقیه

چر ا دعوا:hmm: چر ا این حرفها :eek: از تعجب خشکم زده این پست هارو دیدم

فاران از نظر من شما اصلا نباید بیای اینجا جواب بدی به هیچ کس دیگه جواب نده چون جواب دادن ادامه پیدا میکنه

هر چیزی زحمت داره فیلم دیدنم همینطور
من که الان میبینم خودم لغت هایی که معنیشو نمیدونم در میارم و یه جا هایی چند بار جمله رو میخونم تا بفهمم چی میگه
پس برای یک زیر نویس خوب باید فیلمو نه برای تفریح بلکه برای ترجمه نگاه کرد این کارم وقت گیره و ق ت گ ی ر

تایید میشه. فاران جان شما وقتی همه رو درست کردی (هر موقع) اون موقع بزار توی تاپیک این بهترین راه حل که دیگه پستی ندی تا موقع اماده شدن. ;)

Nashi Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من فکر می کنم اگه دوستان یه کم صبر کنند تا زیر نویس ها کامل بررسی بشه خیلی بهتره :f34r: ;) :blush:

اینجوری به خاطر عجله متن اصلی فیلم خراب نمی شه :cool:
(مث دوبله های ایرانی) :(

پس پلیز ویت یا به عبارت دیگه lotfan sabr konid :wacko: :wacko: :wacko:

Never

Registered User
لایک‌ها
10
نه استاد.. مگه میشه به ایشون نسخه غیر استاندارد تقدیم کنیم..
این همه احترام و جلال ایشون اجازه نمیده اصلا.. فکرشم از سرتون بیرون کنید..:D

نه وحید جان منظورم این بود که اگر مایلید بخش های 25 تا 35 رو بفرموده دوست عزیز زودتر تقدیم کنم یعنی 27 و 28 رو بازبینی کردم .بخش خودم هنوز مونده 29-30 یهبار زود بررسیش کنم اونا هم تمومه
من کجا گفتم متن های بدون بازبینی می دهم؟!!!

شاید بخش های 27 تا 32 رو زودتر بذارم .
الان در بخش های زیز 20 دارم متن کوری میگیرم .

اگر دوستان مایلند من بخش های نمایش شده (البته یه 12 تایی رو بازبینی کردم)رو یکمی دیرتر بدم تا ملت از تلیویزیون جلو بزنند تا بعد ببینیم چی میشه ;)
(یعنی بخش های 25 تا 35 رو زودتر تحویل بدم)
هر طور مایلید .برای من فرقی نمیکنه . برای من که فرق نمیکنه بخش 18 رو نگاه گنم یا بخش 28 رو...
من که همشو بازبینی خواهم کرد

در ضمن هپی از جمله 205 تا 305 بخش 39 تقدیم شما

ممنون

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
ببين mahmood_601 قرار نشد كسي حرف بد بزنه ها !:hmm: :hmm: :hmm:

پسر خوبي باش انقدر كل كل نكن !:hmm: :hmm: :hmm:

من تركم ! غيرتي ميشم يه وقت ....:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

وضعیت
موضوع بسته شده است.