• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

emerald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 12 قسمت اول را از لحاظ Notation ،ترجمه و جملات انگلیسی آنها را بازبینی کردم:)

فایل های ضمیمه

• DVD1.zip
    239.5 KB · نمایش ها: 61

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
من 12 قسمت اول را از لحاظ Notation ،ترجمه و جملات انگلیسی آنها را بازبینی کردم:)

ممنون دوست عزیز...
Moji_naz عزیز زحمت اضافه کردن قسمت های 9 و 10 رو هم به پک بکش و برام پی ام کن...
هر جان شما هم این دو قسمتو جدا آپلود کن، بفرست برام...
ممنون....

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون دوست عزیز...
Moji_naz عزیز زحمت اضافه کردن قسمت های 9 و 10 رو هم به پک بکش و برام پی ام کن...
ممنون....

من زیرنویس قسمت 9 و 10 رو به همراه قسمت 43(که زیرنویس انگلیسی هم داشت و به دلیل اینکه کسی زحمت پاک کردنشو نکشید خودم پاک کردم!)رو به پک اضافه کردم ولی به دلیل اینکه بعد از زیپ شدن هم حجمش بالای 1 مگ هست پرشین تولز اجازه آپلود کردنشو بهم نداد...باید یک فضا برای آپلودش گیر بیاریم...کسی اگر می تونست کمک کنه به من پی ام بده(به غیر از اسپیلیت کردن فایل!)

Tahan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه فقط 43 و 9 رو بدون متن انگلیسی قرار بدی

emerald

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز...
ممنون....
لطفا قسمت 4 و 7 و 12 را بر اساس پکی که فرستادم بروز کنید چون این قسمتها جملات انگلیسی دارند :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا قسمت 4 و 7 و 12 را بر اساس پکی که فرستادم بروز کنید چون این قسمتها جملات انگلیسی دارند :)

پس هری جان شما این قسمت هایی رو که این دوست عزیزمون گفتن رو دوباره آپلود کنید(منظورم اونایی هست که تو پک ایشون قرار داره که متن انگلیسی نداره) و برام پی ام کن....

من زیرنویس قسمت 9 و 10 رو به همراه قسمت 43(که زیرنویس انگلیسی هم داشت و به دلیل اینکه کسی زحمت پاک کردنشو نکشید خودم پاک کردم!)رو به پک اضافه کردم ولی به دلیل اینکه بعد از زیپ شدن هم حجمش بالای 1 مگ هست پرشین تولز اجازه آپلود کردنشو بهم نداد...باید یک فضا برای آپلودش گیر بیاریم...کسی اگر می تونست کمک کنه به من پی ام بده(به غیر از اسپیلیت کردن فایل!)

ممنون moji_naz عزیز ... به نظر من هم همون دو تا سایتی که هری برای آپلود گفت خوبه... (4shared بهتره...)
همچنین علاوه بر این سه قسمتی که اضافه کردین.. قسمت های 4 و 7 و 12 رو هم که emerald عزیز متن انگلیسیشو پاک کردن رو هم به پک اضافه کنید....
من منتظرم تا هم زیرنویس های هر قسمت و هم پک کامل، دوتاش به دستم برسه، بعد بذارم تو پست اول...
ممنون...

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

پس هری جان شما این قسمت هایی رو که این دوست عزیزمون گفتن رو دوباره آپلود کنید(منظورم اونایی هست که تو پک ایشون قرار داره که متن انگلیسی نداره) و برام پی ام کن.......

PM ات رو چک کن. فرستادم;)

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون moji_naz عزیز ... به نظر من هم همون دو تا سایتی که هری برای آپلود گفت خوبه... (4shared بهتره...)
همچنین علاوه بر این سه قسمتی که اضافه کردین.. قسمت های 4 و 7 و 12 رو هم که emerald عزیز متن انگلیسیشو پاک کردن رو هم به پک اضافه کنید....
من منتظرم تا هم زیرنویس های هر قسمت و هم پک کامل، دوتاش به دستم برسه، بعد بذارم تو پست اول...
ممنون...

بالاخره با توجه به لطفی که آقا وحید(rax) عزیز داشتن و راهنماییهاشون و فضایی که برای آپلود کردن این کار تقبل کردن پک رو روی یک سرور به غیر از سرورهای رایگان آپلود کردیم تا مشکل تمامی دوستان حل بشه....در این پک قسمت های زیر تصحیح شده:
4و7و9و10و12و43 که با کمک دوستان از جمله emrald,lee-young_ae,Faran20,harry4553 و 100 البته rax عزیز انجام شد(خواهشا دوستانی که اسمشون نیومده دلگیر نشن!)باز هم لازم می دونم از وحید جان تشکر کنم و بگم اقا وحید یک دونه ای:lol:...دردونه ای....:p
فکر کنم اگر اشتباه نکنم تنها 5 قسمت هست که در این پک هنوز گذاشته نشده چون این پک شامل 49 فایله!
این هم از لینکی که انتظارشو می کشین:

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از moji_naz و هری عزیز.... لینک ها گذاشته شد...
فقط هری جان دو قسمت 43 و 44 که احتمالاً تو پک هست به طور جداگانه آپلود نشدن....
زحمت اونارو هم بکش....
ممنون....

Tahan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
44 آپلود شده ولی 43 و قسمت 9 بدون زیر نویس انگلیسی هنوز آپلود نشده

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
ممنون از moji_naz و هری عزیز.... لینک ها گذاشته شد...
فقط هری جان دو قسمت 43 و 44 که احتمالاً تو پک هست به طور جداگانه آپلود نشدن....
زحمت اونارو هم بکش....
ممنون....

43 آپدیت شده بود
بفرما

44 مگه بازبینی شده؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
44 آپلود شده ولی 43 و قسمت 9 بدون زیر نویس انگلیسی هنوز آپلود نشده

عزیز شما که اینقدر عجله دارید زحمت بکشید انگلیسیهاش رو پاک کنید. هیچکس نمیرسه چون همه امتحان دارن.:)

rashidmirza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
این دو تا را به درخواست بچه ها از پک جدا کردم(دقیقا آخرین نسخه تایید شده است) که انگلیسی هم ندارد:
قسمت 9 :
http://www.4shared.com/file/16920597/ea225978/09_online.html
قسمت 43:
http://www.4shared.com/file/16920606/4ea16cfe/43_online.html

قسمت 9 که تو پست اول بدون متن انگلیسی هست... فقط این قسمت 43 انگلیسی داشت.. ممنون از لطفتون....
پس هری جان بی زحمت اینو آپلود کن که انگلیسی نداره....:happy:
ممنون....

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز شما که اینقدر عجله دارید زحمت بکشید انگلیسیهاش رو پاک کنید. هیچکس نمیرسه چون همه امتحان دارن.:)

هری جان تا اونجایی که من اطلاع دارم قسمت 9 که در پک هست بدون زیرنویس انگلیسیه!

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

قسمت 9 که تو پست اول بدون متن انگلیسی هست... فقط این قسمت 43 انگلیسی داشت.. ممنون از لطفتون....
پس هری جان بی زحمت اینو آپلود کن که انگلیسی نداره....:happy:
ممنون....

من زیرنویس های قسمت 43 رو پاک کردم و در پک موجوده...بچه ها می تونن از توی پک بدون انگلیسیشو بگیرن...از هری عزیز هم می خوام که قسمت 43 بدون انگلیسی رو آپلود کنه...

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا مثل اینکه کسی به ما اعتناء نمیکنه یک هفته است خواهش کردم این قسمت 49 را باز بینی و مرتب کنید
حد اقل نگاه کنید و نظر بدید من اشتباه می بینم یا و اقعا در این متن از مبتداء و خبر و فاعل و مفعول خبری نیست اصلاً به نظر میرسه این قسمت شاهکاره چون دقیقاً از متن انگلیسی به فارسی بر گردان شده
می بخشید از بس این قسمت را نگاه کردم چیزی متوجه نشدم هیچ که خودم دستور فارسی را فراموش کردم .

Never

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

آقا مثل اینکه کسی به ما اعتناء نمیکنه یک هفته است خواهش کردم این قسمت 49 را باز بینی و مرتب کنید
حد اقل نگاه کنید و نظر بدید من اشتباه می بینم یا و اقعا در این متن از مبتداء و خبر و فاعل و مفعول خبری نیست اصلاً به نظر میرسه این قسمت شاهکاره چون دقیقاً از متن انگلیسی به فارسی بر گردان شده می بخشید از بس این قسمت را نگاه کردم چیزی متوجه نشدم هیچ که خودم دستور فارسی را فراموش کردم .

اینقدر سرم شلوغه که اسم خودم هم یادم رفته
باور کنید حتی سفارش شما هم یادم رفته بود .پستتون رو دیدم یادم افتاد به یه عزیزی قول داده بودیم:blush:
فردا براتون پست می کنم .شرمنده تازگیا پارکینسون گرفتم :blush:

فایل های ضمیمه

• Jewel_in_the_Palace_Episode_21_Persian_Subtitle.zip
    20.1 KB · نمایش ها: 32
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا