shifte shab
Registered User
شیفت شب تا اطلاع ثانوی شیفت صبح و ظهر و همه چی هست الا شب !!!
سلام من اولین بار اینجا پست میزنم اونم فقط به خاطر یه دوست خوب و نازنین وقتی فهمیدم ناراحت شدم من زئوس -تیان و کاملا تایید میکنم و یکی از دوستان خیلی گل و خوب خودم هست .من که دست خط تو میشناسم ، چرا انکار میکنی ؟؟؟؟
دوست محترم شما راحت میتوانید تصدیق یا تکذیب کنید راهی هم برای اثباتش ازجانب بنده نیست پس خودتونو نا راحت نکنید قبول میکنم شما زئوس مورد نظرمن نیستید
تمام .
شیفت شب عزیز کاملا تایید میشه :happy:ها راست میگه ... این زئوس با اونی که خلافکاره فرق میکنه ... منم تائیدش می کنم ... اصلا خودم بهش گفتم بیا خودتو نشون بده که داری بدنام می شی !!!
ایشون بسیار بچه خوبی هستن !!![]()
من فقط منظورم اینه که اسم بچه هارو به عنوان کسایی که در کار ترجمه همکاری داشتن تو امضا بگذاریم یه چند وقت دیده بشه !!!
به نظر شما ها خیلی کار غیر ممکنه اییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
خدمت همه ببخشید این چند وقت به خاطر یه اعتراض کردنم تو زندان ولی الان ازاد شدم . اولین پستم
نیومدم باز چیزی بگم که زندانی بشم
فقط یه چیز اینکه اگه یه کم فکر کنید همچین زیر نویسها هم برای رضای خدا نبوده درامدی هم داشته خوب اون مقصر ما نیستیم که یکی دیگه پول شمارو خورده پس اینقدر این کار نچندان خوبتون رو به رخ نکشید چو ن اگه شب عید نشستین پولشو گرفتین حالا شما نه ولی یکی دیگه اره . دیگه خودتون فکر کنید میفهمید . تازه خیلی توش دزدی کردین بعضی قسمتا 10 تا 15 جملش زیر نویس نداره . ....
سلام
خدمت همه ببخشید این چند وقت به خاطر یه اعتراض کردنم تو زندان ولی الان ازاد شدم . اولین پستم
نیومدم باز چیزی بگم که زندانی بشم
فقط یه چیز اینکه اگه یه کم فکر کنید همچین زیر نویسها هم برای رضای خدا نبوده درامدی هم داشته خوب اون مقصر ما نیستیم که یکی دیگه پول شمارو خورده پس اینقدر این کار نچندان خوبتون رو به رخ نکشید چو ن اگه شب عید نشستین پولشو گرفتین حالا شما نه ولی یکی دیگه اره . دیگه خودتون فکر کنید میفهمید . تازه خیلی توش دزدی کردین بعضی قسمتا 10 تا 15 جملش زیر نویس نداره . .
تا هر زمانی که من ، نامی از سریال جواهری در قصر و یا فیلمی از خانم یانگ لی ا ببینم بیاد بچه های زحمت کش پی تی می افتم
به نظر من بچه های پی تی با این کار محبوبیتی به دست آوردند همانند خود سریال
/
چرا ما ايراني ها وقتي چيزي داريم بقيه رو از داشتن اون محروم مي كنيم ؟ ما انحصار طلب هستيم ؟ نيستيم ؟ من رفتم ميدان ف... يه نفر اونجا هست كه مغازه داره همه كارتون هاي مانگا رو كه حدود 400-500 عنوان ميشه رو به قيمت 3500 تومان ميفروشه . همينطور سريال هاي ديگه رو . ولي اگه يه كسي مثل من و شما سريال ها و كارتون هايي رو كه داريم فقط براي خودمان نخواهيم . با پخش شدنش بقيه هم بالاخره از طريق دلالها يا حالا د.دها و ... بدستشون ميرسه اگه من و شما سريال رو ديديم و نمي خواهيم ازش درآمدي كسب كنيم پس اگه كس ديگه اي از اون استفاده كنه حالا درآمدي هم كسب كنه چون باعث ميشه چند نفر ديگه هم سريال رو ببينند . ما بايد خوشحال باشيم بقيه هموطنامون هيتونن از ديدن سريال لذت ببرن.
كپي رايت براي كسايي است كه از كاري كه توليد كردن درآمد كسب مي كنند مثل بيل گيتس كه همه ازش متنفرن
مشكل مملكت ما انحصار طلبي است يه عده خواص يه چيز رو دارند يا توليد مي كنند بعد به هر قيمت دلشان بخواد ميفروشند در صورتي كه اگه ما خودمان به پخش شدنش كمك كنيم اونا ديگه نم توانند به هر قيمت دلشان خواست بفروشند.
دوستان من هم این سریال رو از برادر رکس گرفتم هیچ منتی هم سرم نذاشت. شماره فیش براش فرستادم ، یک هفته بعد هم رسید به دستم. خدایش آخر مرامه. 15000 هزار تومن هم پول بابتش ندادم. سودجوها هم جای این کار ها بهتره دیگه حداقل حرف نزنند. زیرنویس ها هم تا قسمت 41 عالی بود. فقط زیرنویس قسمت 49 را یکی بخونه، فقط ترجمه لغت لغت شده. تو یکی از قسمت های آخر، نخست وزیر رو نوشته وزیر اولیه!!!!!!! بچه ها به این کارتون ادامه بدید خیلی ارزش دارهاین کاری که تو الان اومدی نظرش رو دادی آقا وحید گل خیلی وقت که داره انجام میده و اکثر کسایی که سریالو دارند از وحید گرفتن .
همونطوری که آقا وحید سریالو برای من فرستاد منم چندتا از اون کپی گرفتم ودادم به اون کسایی که سریالو می خواستند.