• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود زيرنويس فارسي جواهري در قصر در پست اول

وضعیت
موضوع بسته شده است.

armindvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان زير نويس ها آيا كامل شده ؟! تمامي قسمت ها ترجمه شده ؟

اگه لطف كنيد و يه لينك كامل از زير نويس ها برام قرار بديد ممنون ميشم .

roky

Registered User
لایک‌ها
10
من که دست خط تو میشناسم ، چرا انکار میکنی ؟؟؟؟

دوست محترم شما راحت میتوانید تصدیق یا تکذیب کنید راهی هم برای اثباتش ازجانب بنده نیست پس خودتونو نا راحت نکنید قبول میکنم شما زئوس مورد نظرمن نیستید
تمام .
سلام من اولین بار اینجا پست میزنم اونم فقط به خاطر یه دوست خوب و نازنین وقتی فهمیدم ناراحت شدم من زئوس -تیان و کاملا تایید میکنم و یکی از دوستان خیلی گل و خوب خودم هست .
امیدوارم زئوس هم به دل نگیره .اما درنهایت منم میگم زئوس اون شخصی که شما فکر میکنید نیست اصلا و ابدا
من از این نظر مطمئنم و متوجه اصرار شما نمیشم که تاکید میکنید ایشون همون شخص هستن درحالی که ممکنه هزارتا نام کاربری زئوس داشته باشیم

ها راست میگه ... این زئوس با اونی که خلافکاره فرق میکنه ... منم تائیدش می کنم ... اصلا خودم بهش گفتم بیا خودتو نشون بده که داری بدنام می شی !!!
ایشون بسیار بچه خوبی هستن !!
sunny.gif
شیفت شب عزیز کاملا تایید میشه :happy:

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که نگفتم همون زئوس است
اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفتم قبول دارم ایشون زئوس مورد نظرمن نیست تمام
حالا من نمیدونم چرا اینهمه این قضیه راکش میدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب زئوس تیتان اگر شما همان زئوس باشید بازهم من قبول نمیکنم
امیدوارم این آخرین پست در این مورد باشد .

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
خدارو شكر كه حل شد !

ولي خودمونيما ! علكي علكي داشت جدي ميشده ! :lol:

ميگم مين عزيز !‌شما كه در جريان ترجمه ها بودي فهميدي آخرش چي شد !؟ :lol: من كه نفهميدم ! :lol:

yujin

Registered User
لایک‌ها
0
من فقط منظورم اینه که اسم بچه هارو به عنوان کسایی که در کار ترجمه همکاری داشتن تو امضا بگذاریم یه چند وقت دیده بشه !!!
به نظر شما ها خیلی کار غیر ممکنه اییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیددم چند بار مهسا نینی و چند تا از بچه های دیگه هم همینو خواسته بودن!!

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
واللا چي بگم !؟؟؟

ميخوايد 1 مشورت با همه بكنيد اگه قرار شد همه بزاريم !

اگه هم قرار نشد و كسي تمايل داشت بزاره خوب
149fs536291.gif

saeed.rg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از كليه دوستاني كه در تهيه اين زير نويس ها زحمت كشيدن (شرمنده چون اينجا تازه واردم و نتونستم كمكي به ترجمه بكنم ايشالا در كارهاي آتي بتونم كاري انجام بدم) مي خواستم ببينم اين زير نويسهايي كه دوستان زحمت بازبيني اش رو كشيدن ميشه از جايي دانلود كرد
بازم تشكر ميكنم از كار زيباتون

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط منظورم اینه که اسم بچه هارو به عنوان کسایی که در کار ترجمه همکاری داشتن تو امضا بگذاریم یه چند وقت دیده بشه !!!
به نظر شما ها خیلی کار غیر ممکنه اییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من که حداقل ، انتهای آخرین ترجمه باید اسم همه به عنوان یادگاری باشه:happy:

========================
خوب میبینم که دوستم آلفردو آزاد شده:happy: یکی به من بدهکاری ها کلی تلاش کردم

مقدم استاد شیفت شب عزیز رو هم گرامی میداریم:happy:

mahmood_601

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خدمت همه ببخشید این چند وقت به خاطر یه اعتراض کردنم تو زندان ولی الان ازاد شدم . اولین پستم

نیومدم باز چیزی بگم که زندانی بشم
فقط یه چیز اینکه اگه یه کم فکر کنید همچین زیر نویسها هم برای رضای خدا نبوده درامدی هم داشته خوب اون مقصر ما نیستیم که یکی دیگه پول شمارو خورده پس اینقدر این کار نچندان خوبتون رو به رخ نکشید چو ن اگه شب عید نشستین پولشو گرفتین حالا شما نه ولی یکی دیگه اره . دیگه خودتون فکر کنید میفهمید . تازه خیلی توش دزدی کردین بعضی قسمتا 10 تا 15 جملش زیر نویس نداره .

یه چیز خیلی مهم واسه همه همینطور که میبنید من طرف دار اینا نیستم یعنی طرف دار کسی نیستم میخوام یه چیزی بگم من شخصا همه سایتا رو همه سایتا رو رفتم و زیرنویس هاشون رو دانلود کردم و با کمال قاطعیت هم میگم همهشون از همینا کپی کردن و کوچکترین فرقی با این زیرنویس این بچه ها نمیکنه حتی یه باز بینیشم نکردن

من اگه به اینا سخت میگیرم اعتراض میکنم واسه خودشونه ولی شدید از کپی رایت متنفرم حق کسی رو نباید بخوری حتی اگه پول داده باشی وقتی پول میدی یعنی حق استفاد از اون چیزو واسه خودت خریدی نه واسه همه این فهمیدنش اینقدر سخته .

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خدمت همه ببخشید این چند وقت به خاطر یه اعتراض کردنم تو زندان ولی الان ازاد شدم . اولین پستم

فقط یه چیز اینکه اگه یه کم فکر کنید همچین زیر نویسها هم برای رضای خدا نبوده درامدی هم داشته خوب اون مقصر ما نیستیم که یکی دیگه پول شمارو خورده پس اینقدر این کار نچندان خوبتون رو به رخ نکشید چو ن اگه شب عید نشستین پولشو گرفتین حالا شما نه ولی یکی دیگه اره . دیگه خودتون فکر کنید میفهمید . تازه خیلی توش دزدی کردین بعضی قسمتا 10 تا 15 جملش زیر نویس نداره . ....

آزاديتون رو تبريك ميگم البته :Dظاهرا احتمال برگشتنتون زياده:p
شماخودتون رو ناراحت نكنيد
بار بعدي من به پخش بين اعضاي شناخته شده راي ميدم;)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
جناب saeed.rg این از اون سوالهایی هست که 100 بار دیگه هم بپرسید کسی جواب نمیده. عنوان تاپیک خودش گویای همه چیز هست.

سلام

فقط یه چیز اینکه اگه یه کم فکر کنید همچین زیر نویسها هم برای رضای خدا نبوده درامدی هم داشته خوب اون مقصر ما نیستیم که یکی دیگه پول شمارو خورده پس اینقدر این کار نچندان خوبتون رو به رخ نکشید چو ن اگه شب عید نشستین پولشو گرفتین حالا شما نه ولی یکی دیگه اره . دیگه خودتون فکر کنید میفهمید . تازه خیلی توش دزدی کردین بعضی قسمتا 10 تا 15 جملش زیر نویس نداره . .

عزیز من اول درست صحبت کنید و اینقدر دزدی دزدی نکنید (مثل اینکه زندان بهتون ساخته دوباره باید برید اونجا)
یعنی چی دزدی کردیم. برای این زیرنویسهایی که قرار بود کامل یه جا بزاریم رو داریم تک تک بعد از اینکه اوس فرزاد بازبینی میکنه میزاریم تا اگه مشکلی داشت اعلامک کنید. بازم میگم هر مشکلی که توی قسمتهای بازبینی شده 1-40 هست بگید.

MINE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدارو شكر كه حل شد !

ميگم مين عزيز !‌شما كه در جريان ترجمه ها بودي فهميدي آخرش چي شد !؟ :lol: من كه نفهميدم ! :lol:

تا هر زمانی که من ، نامی از سریال جواهری در قصر و یا فیلمی از خانم یانگ لی ا ببینم بیاد بچه های زحمت کش پی تی می افتم
به نظر من بچه های پی تی با این کار محبوبیتی به دست آوردند همانند خود سریال
و آخرش هم یک عده سود جو ما حاصل کار بچه ها را بنام خود زدند که من اجازه نمیدهم به این راحتی سوء استفاده کنند هر جا با چنین افرادی برخورد کنم وادارشان میکنم تا حد اقل نامی از پی تی ببرند و امیدوارم بقیه دوستان هم همین کار را بکنند ./

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
تا هر زمانی که من ، نامی از سریال جواهری در قصر و یا فیلمی از خانم یانگ لی ا ببینم بیاد بچه های زحمت کش پی تی می افتم
به نظر من بچه های پی تی با این کار محبوبیتی به دست آوردند همانند خود سریال
/

راستش من هم همينطور !

ولي فكر كنم ديگه بايد بي خيال حق كپيرايتمون بشيم ! بجون خودم الان يكي پيدا ميشه ميگه

بخاطر منت گذاشتن زياد و ... بن ميكنمتون !
149fs532037.gif

حق حرف زدن كه نداريم. چي كا كنيم !؟
149fs531946.gif

ولي بيايد بي خيال شيم ! قضيه داره سياسي ميشه !
149fs532594.gif

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا ما ايراني ها وقتي چيزي داريم بقيه رو از داشتن اون محروم مي كنيم ؟ ما انحصار طلب هستيم ؟ نيستيم ؟ من رفتم ميدان ف... يه نفر اونجا هست كه مغازه داره همه كارتون هاي مانگا رو كه حدود 400-500 عنوان ميشه رو به قيمت 3500 تومان ميفروشه . همينطور سريال هاي ديگه رو . ولي اگه يه كسي مثل من و شما سريال ها و كارتون هايي رو كه داريم فقط براي خودمان نخواهيم . با پخش شدنش بقيه هم بالاخره از طريق دلالها يا حالا د.دها و ... بدستشون ميرسه اگه من و شما سريال رو ديديم و نمي خواهيم ازش درآمدي كسب كنيم پس اگه كس ديگه اي از اون استفاده كنه حالا درآمدي هم كسب كنه چون باعث ميشه چند نفر ديگه هم سريال رو ببينند . ما بايد خوشحال باشيم بقيه هموطنامون هيتونن از ديدن سريال لذت ببرن.
كپي رايت براي كسايي است كه از كاري كه توليد كردن درآمد كسب مي كنند مثل بيل گيتس كه همه ازش متنفرن

مشكل مملكت ما انحصار طلبي است يه عده خواص يه چيز رو دارند يا توليد مي كنند بعد به هر قيمت دلشان بخواد ميفروشند در صورتي كه اگه ما خودمان به پخش شدنش كمك كنيم اونا ديگه نم توانند به هر قيمت دلشان خواست بفروشند.

siavash_delta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا ما ايراني ها وقتي چيزي داريم بقيه رو از داشتن اون محروم مي كنيم ؟ ما انحصار طلب هستيم ؟ نيستيم ؟ من رفتم ميدان ف... يه نفر اونجا هست كه مغازه داره همه كارتون هاي مانگا رو كه حدود 400-500 عنوان ميشه رو به قيمت 3500 تومان ميفروشه . همينطور سريال هاي ديگه رو . ولي اگه يه كسي مثل من و شما سريال ها و كارتون هايي رو كه داريم فقط براي خودمان نخواهيم . با پخش شدنش بقيه هم بالاخره از طريق دلالها يا حالا د.دها و ... بدستشون ميرسه اگه من و شما سريال رو ديديم و نمي خواهيم ازش درآمدي كسب كنيم پس اگه كس ديگه اي از اون استفاده كنه حالا درآمدي هم كسب كنه چون باعث ميشه چند نفر ديگه هم سريال رو ببينند . ما بايد خوشحال باشيم بقيه هموطنامون هيتونن از ديدن سريال لذت ببرن.
كپي رايت براي كسايي است كه از كاري كه توليد كردن درآمد كسب مي كنند مثل بيل گيتس كه همه ازش متنفرن

مشكل مملكت ما انحصار طلبي است يه عده خواص يه چيز رو دارند يا توليد مي كنند بعد به هر قيمت دلشان بخواد ميفروشند در صورتي كه اگه ما خودمان به پخش شدنش كمك كنيم اونا ديگه نم توانند به هر قيمت دلشان خواست بفروشند.

این کاری که تو الان اومدی نظرش رو دادی آقا وحید گل خیلی وقت که داره انجام میده و اکثر کسایی که سریالو دارند از وحید گرفتن .

همونطوری که آقا وحید سریالو برای من فرستاد منم چندتا از اون کپی گرفتم ودادم به اون کسایی که سریالو می خواستند.

arash_electric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این کاری که تو الان اومدی نظرش رو دادی آقا وحید گل خیلی وقت که داره انجام میده و اکثر کسایی که سریالو دارند از وحید گرفتن .

همونطوری که آقا وحید سریالو برای من فرستاد منم چندتا از اون کپی گرفتم ودادم به اون کسایی که سریالو می خواستند.
دوستان من هم این سریال رو از برادر رکس گرفتم هیچ منتی هم سرم نذاشت. شماره فیش براش فرستادم ، یک هفته بعد هم رسید به دستم. خدایش آخر مرامه. 15000 هزار تومن هم پول بابتش ندادم. سودجوها هم جای این کار ها بهتره دیگه حداقل حرف نزنند. زیرنویس ها هم تا قسمت 41 عالی بود. فقط زیرنویس قسمت 49 را یکی بخونه، فقط ترجمه لغت لغت شده. تو یکی از قسمت های آخر، نخست وزیر رو نوشته وزیر اولیه!!!!!!! بچه ها به این کارتون ادامه بدید خیلی ارزش داره

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من اصلاً قصد جسارت به كسي را نداشتم
و منظورم هم آقاي ركس نبوديد در مورد اون دوستاني بود كه اظهار فرموده بودند از اين به بعد سريالها فقط بين عده اي خاص پخش بشه تا دست دلالها نيافتد

mahmood_601

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب مثل اینکه بخیر گذشت اگه باز نمیگشیدم به میخ میخوام یه حرف بزنم درمورد این وضع که دارید خودتون رو میکشید یعنی همین که داره کاراتون رو کف میرن و سوبل و چوبل میفروشن حالی میکنن . خوب با یه پست که نمی شه طی چندتا پست توضیح میدم با یه فکر ناب مواظب خودتون باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا