• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دختر شایسته کارتونی

دوست دارین با کدوم یکی از دخترا برین بیرون!؟

• Total voters
    15
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ميگم خانمها هم مي تونن شركن كنن؟! :blush: من از هيناتا خوشم مياد چون نتيجه تستم اون شده بود و در ضمن به قول برادر كاكاشي" تو كل انيمه ناروتو از اين ناز تر پيدا نميشه! ":happy:

بله اصلا من تو همه راي گيريام يه ژسرم ميزاشتم!بر ا خانمهات و كساني كه دنبال فوربيدن لاو هستن!;)

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
من که تاحالا هیچ کدوم از اینارو ندیده بودم ، ولی از روی عکساشون اگر بخوام با کسی برم بیرون اون رویا است . ;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
من که تاحالا هیچ کدوم از اینارو ندیده بودم ، ولی از روی عکساشون اگر بخوام با کسی برم بیرون اون رویا است . ;)

برا ديدنشون بايد به ژست اول انيميشن ها روجوع كنيد!(دوتا ضامن معتبر داشته باشي بهتم انيمشن ميدن!)اگه خواستي بگيري بريسك و كينشنو كيبا وMidori no Hibi رو ببين!)ديدن انيميشنهاي كلاس يك جهان واقعا حس عاليي داره!;)
در ضمن انتخاب خوبي بود!;)

رویا تو کیبا
kiba5.jpg

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
برا ديدنشون بايد به ژست اول انيميشن ها روجوع كنيد!(دوتا ضامن معتبر داشته باشي بهتم انيمشن ميدن!)اگه خواستي بگيري بريسك و كينشنو كيبا وMidori no Hibi رو ببين!)ديدن انيميشنهاي كلاس يك جهان واقعا حس عاليي داره!;)
در ضمن انتخاب خوبي بود!;)

رویا تو کیبا
kiba5.jpg
مرسی از راهنماییت برادر شیان :)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

نام میدوری اسمش ژاپنیه !!) مليت ‍كشور افتاب تابان سابقه ريپ: ندارد ! نام بوي فرند !: مد داگ

نام کاسکا تابعيت بچه ناف اروپاست! سابقه ريپ: دارد! نام بوي فرند : گريفس و گاتز در يك مثلث عشقي اسيره!

نام فوتان تابعيت اسيرت ورد سابقه ريپ: ندارد نام بوي فرند :نداره!

نام نینجا گرل تابعيت كشور افتاب تابان سابقه ريپ :دارد نام بوي فرند :جوبي

نام هیناتا تابعيت كونوها نامش ژاپنیه سابقه ريپ ندارد نام بوي فرند :انشالله ناروتو

نام جولیا تابعيت فضا نامش اروپاييه سابقه ريپ ندارد نام بوي فرند :اسپايك

نام دیوا اروپايي سابقه ريپ :خودش اينكارست نام بوي فرند :چهار پنجتا يك مورد هم اقدام به ريپ داره !خون اشام و. بي نهايت خطرناكه داراي صداي زيبايي هم هست!

نام سایا تابعيت اروپايي سابقه ريپ: ندارد نام بوي فرند : هاجي

نام رویا تابعيت مهاجر از تسك به تمپرا سابقه ريپ: ندارد نام بوي فرند : زد

نام الدا تابعيت زمين سابقه ريپ: ندارد! نام بوي فرند :داشت ملكه ميشد!(بياين اتينم يه خواصيت ديگه دم داشتن من هنوز نمي فهم چرا دخترادم نمي زارن!!) ولي بد شانسي اورد‍

پ

Smiley

Registered User
لایک‌ها
0
دوست دارین با کدوم یکی از این خوشگلا برین بیرون!!!؟

:blink: از شما بعيد بود !!!!‌ پس جريان "دمب" و اين حرفا چي شد ؟!؟ كم كم ميخواستيم با دوستان و حمايت شما يه انجمن سيبيليسم راه بندازيم

از بين اين خانوم خانوما من با بوتان دوست دارم با بوتان برم بيرون :blush: اون لباس قرمزه اسپورته هم خيلي بهش ميومد ! دوست پسر كه نداره سابقه دار هم كه نيست ... اصلا جهنم شايد بهش پيشنهاد ازدواج هم دادم :happy:

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من جای ساکورا تو این لیست واقعا خالیه . من که از ساکورا خوشگل تر و با معرفت تر ندیدم!!!!! :wub: :blush:

sakura_animeending.jpg

Sakura-033.JPG

ka_shi-_sakura.jpg

naruto_sakura.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من جای ساکورا تو این لیست واقعا خالیه . من که از ساکورا خوشگل تر و با معرفت تر ندیدم!!!!! :wub: :blush:
ساكورا نارتو رو اذيت مي كنه!هيچ هنري نداره قيافه هم نداره !فقط بلد هميشه ساسكه ساسكه!دنبال عشق رفيقشه !بعد ميشه بهش گفت با معرفت!;)در ضمن همش نارتو رو تاذيت مي كنه!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
:blink: از شما بعيد بود !!!!‌ پس جريان "دمب" و اين حرفا چي شد ؟!؟ كم كم ميخواستيم با دوستان و حمايت شما يه انجمن سيبيليسم راه بندازيم

از بين اين خانوم خانوما من با بوتان دوست دارم با بوتان برم بيرون :blush: اون لباس قرمزه اسپورته هم خيلي بهش ميومد ! دوست پسر كه نداره سابقه دار هم كه نيست ... اصلا جهنم شايد بهش پيشنهاد ازدواج هم دادم :happy:

من از بوتان خوشم مياد!جاي يوروماشي بودم مي رفتم سراغش!;)

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساكورا نارتو رو اذيت مي كنه!هيچ هنري نداره قيافه هم نداره !فقط بلد هميشه ساسكه ساسكه!دنبال عشق رفيقشه !بعد ميشه بهش گفت با معرفت!;)در ضمن همش نارتو رو تاذيت مي كنه!

خوب اين نظر شماست. اگه اسمشو تو ليست ميزاشتي اون موقع معلوم ميشد.
چون تو خوشت نميياد دليل نمشه كه قيافه نداره ! تازه با مزه گيش به همينه كه هي ميزنه تو سر ناروتو . چون ناروتو خودش كرم ميريزه !

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خوب اين نظر شماست. اگه اسمشو تو ليست ميزاشتي اون موقع معلوم ميشد.
چون تو خوشت نميياد دليل نمشه كه قيافه نداره ! تازه با مزه گيش به همينه كه هي ميزنه تو سر ناروتو . چون ناروتو خودش كرم ميريزه !

شدیدا تایید میشه :p برادر شیان 2 به یک
4fvfcja.gif

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
بنظر من حق با برادر شیان است ساکورا در سری قبلی هیچ کار مثبتی انجام نمیداد
کلا مزاحم و اعصاب خورد کن بود

cupid.

Registered User
لایک‌ها
0
بنظر من حق با برادر شیان است ساکورا در سری قبلی هیچ کار مثبتی انجام نمیداد
کلا مزاحم و اعصاب خورد کن بود

بله اظهارات جناب لرد قویا تایید می شه!ساکورا لوس بی فایده و وزشت بود!سیرت صورت دیو مانند داشت!;)
ناراتو باید هیناتا بره بیرون!

shadow.arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله اظهارات جناب لرد قویا تایید می شه!ساکورا لوس بی فایده و وزشت بود!سیرت صورت دیو مانند داشت!;)
ناراتو باید هیناتا بره بیرون!

ناروتو خودش از اول کشته مرده ساکورا بود
:) زشت بود ! سیرت صورت دیو مانند داشت:D نکنه شما اوروچیمارو را با ساکورا اشتباه گرفتین؟:cool: :happy:

بی فایده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما انتظار داشتین ساکورا رستم بازی در بیاره و یک باره بزنه همه دشمنهای ناروتو رو بکشه؟
خوب دختره دیگه . دختر هم که ضعیف میشه
خلاصه اینکه تو این لیست خیلی ها رو فیلتر کردین!!!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
ناروتو خودش از اول کشته مرده ساکورا بود
:) زشت بود ! سیرت صورت دیو مانند داشت:D نکنه شما اوروچیمارو را با ساکورا اشتباه گرفتین؟:cool: :happy:

بی فایده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما انتظار داشتین ساکورا رستم بازی در بیاره و یک باره بزنه همه دشمنهای ناروتو رو بکشه؟
خوب دختره دیگه . دختر هم که ضعیف میشه
خلاصه اینکه تو این لیست خیلی ها رو فیلتر کردین!!!

بهترين كار اينه در مورد سرنوشت ساكورا راي گيري گكنيم الان مي رم تاژيكشو مي زنم!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اينم برای دل برادر شيان:happy::

z28820356.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا