میشه بپرسم شما روزی چند بار Claim میکنی؟ و اینکه من ساعتی که پای سیستم نیستم (مثلا 8 ساعت خواب) پرداخت جم رو خودکار میکنم که قدرت ماین رو 200 درصد باقی بمونه اما خب جم کم میارم و مثلا به 194 اینا میرسه. چکار کنم که جم کم نیاد و همیشه رو 200 درصد باقی بمونه؟ (هر دفعه Claim میکنم جم رایگان هم باش دریافت میکنم اما با این وجود این مشکل رو دارم)هم اکنون قدرت استخراج ما به بیش از 400 کوین رسیده
روزی 12 بار claim کنی جبران میشه و کم نمیاریدمیشه بپرسم شما روزی چند بار Claim میکنی؟ و اینکه من ساعتی که پای سیستم نیستم (مثلا 8 ساعت خواب) پرداخت جم رو خودکار میکنم که قدرت ماین رو 200 درصد باقی بمونه اما خب جم کم میارم و مثلا به 194 اینا میرسه. چکار کنم که جم کم نیاد و همیشه رو 200 درصد باقی بمونه؟ (هر دفعه Claim میکنم جم رایگان هم باش دریافت میکنم اما با این وجود این مشکل رو دارم)
داخل خود ساختمان ها مقدار جم مورد نیاز برای تمدید رو نوشتهبازسازی بیلدینگ ها به جه مقدار جم نیاز داره؟
داداش ، مارکتش کجاس ،برای خرید جمخوب هر ساعت ۲%کسرمیشه از راندمان معدنتون
و هر ساعت کلایم جم رو بزنی بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ تا جم میده که جبران میشه اون ۲% که ۲۰۸ تا کسر میکنه.اوایل بیشتر کلایم کن تا اندوخته داشته باشی یا اگر کم اوردی از مارکتش جم بگیر با کوین هات
همون صفحه گزینه MARKETPLACEداداش ، مارکتش کجاس ،برای خرید جم
قسمت cpu minig چجوریه ، میزنم ماین میشه ولی کوین بهم نمیده!همون صفحه گزینه MARKETPLACE
از قدرت سیستم استفاده میکنه و زیاد به صرفه نیست.قسمت cpu minig چجوریه ، میزنم ماین میشه ولی کوین بهم نمیده!