• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمدهای میلیونی قفط با داشتن یک پرینتر سه بعدی

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
همون لینکی که خودتون گفتین قسمت پایین نوشته :
ولی فعلا این صنعت در حال دست و پنجه نرم کردن با چنین مشکلاتی است:

1. مزه بد غذاهای تولید شده
  2. سرعت کم در تولید غذا
  3. محدودیت در استفاده از مواد مختلف
  4. عدم توانایی در پخت غذا
  5. بالا بودن هزینه تمام شده غذا
دقیقا همین طوره ...
این فیلم رو ببینید بهترین شرکت هایی که پرینتر غذا تولید می کنند رو معرفی کرده:
http://www.aparat.com/v/LIUkf

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
مهم ترین نکات برای یک طراح قطعات پرینت سه بعدی:
پرینتر های سه بعدی ارتباط بین ذهن ما و دنیای واقعی را به خوبی برقرار کردند. هر طرحی که در ذهنتان باشد را می توانید به راحتی به کمک پرینتر های سه بعدی بعد از چند ساعت در دست خود نگه دارید. ولی باید حواستان باشد که دنیای واقعی با آن که طراحی می کنید ممکن است تفاوت داشته باشد. در این قسمت به مهمترین نکات برای طراحی یک قطعه مناسب برای پرینت شدن می پردازیم.

1. ضخامت دیواره
1.jpg

ضخامت دیواره به فاصله بین یک سطح در مدل شما و سطح مقابلش گفته می شود. در پرینت با ABS اگر ضخامت دیواره را حداقل 1 میلیمتر تعیین کنید. مدل شما دارای سطحی محکم و صلب خواهد بود.

2. کیفیت سطح و جهت پرینت
2.jpg

بسیاری از ویژگی های قطعه شما به پرینت FDM بستگی دارد. از انجایی که مدل شما لایه به لایه ساخته می شود. جهت پرینت کیفیت سطح و استحکام قطعه را تحت تاثیر قرار میدهد. در شکل بالا شما قطعاتی با شکل مشابه یکسان می بینید که در جهت های مختلف پرینت شده اند.

مدل هایی که به صورت افقی پرینت شده اند به صورت واضح اثر لایه لایه بودن پرینت را نشان می دهند ولی مدل هایی که به صورت عمودی پرینت شده اند دارای کیفیت سطح بهتری هستند. همیشه به این فکر باشید که کدام سطح باید بهترین کیفیت سطح را داشته باشد و بر اساس آن جهت پرینت را انتخاب کنید.
ادامه در ...
http://www.sanatbazar.com/tech/index.php/manufacturing/item/109-3ddesign-tips

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خروجی گرفتن فایل STL

رایج ترین پسوند برای پرینت سه بعدی STL است که مخفف standard triangle language یا به فارسی زبان استاندارد مثلثی است. که به این معنی است که مدل شما به چندین مثلث در فضای سه بعدی تبدیل می شود. بیشتر نرم افزار های طراحی سه بعدی این امکان را دارند که شما مدل خود را به صورت STL از ان ها خروجی بگیرید و رزولوشن آن را تعیین کنید. در این عکس می توانید تفاومت مدل خروجی با رزولوشن بالا (سمت چپ) و با رزولوشن پایین (سمت راست) را مشاهده کنید

رزولوشن بالا و پایین هر دو می توانند مشکل ساز باشند.

فایل STL با رزولوشن پایین:

همیشه با یاد داشته باشید که رزولوشن پایین باعث می شود که به نتیجه مورد انتظار از پرینت نرسید. رزولوشن پایین باعث می شود که مثلث های شما بزرگ شوند و در نتیجه سطح پرینت شما صاف نخواهد بود. و یک پرینت اصطلاحا پیکسل شده خواهید داشت.

فایل STL با رزولوشن خیلی بالا:

رزولوشن بسیار بالا باعث می شود که فایل شما بسیار بزرگ و کار با آن دشوار شود. در بعضی مواقع باعث می شود که جزئیات بسیار زیادی به فایل شما اضافه شودکه دیگر پرینتر قادر به پرینت آن نباشد

راه حل:

در بسیار از نرم افزار های طراحی سه بعدی وقتی می خواهید خروجی بگیرید از شما سوال می شود که تلرانس خروجی را تعیین کنید. تلرانس بیشترین تفاوت بین مدل اصلی و مش بندی STL را تعیین می کند. توصیه می شود که برای یک خروجی خوب این مقدار را 0.01 میلیمتر تعیین کنید. اگر مقداری کمتر از 0.01 میلیمتر انتخاب کنید فایده ای نخواهد داشت چون پرینتر شما نمی تواند با جزئیاتی بیشتر از این پرینت کند.
اگر تلرانس را بیشتر از 0.01 انتخاب کنید مثلث های فایل STL قابل مشاهده خواهد بود.

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
پرینت 3 بعدی مدارات الکترونیکی
۰
و این دفعه پرینتر های سه بعدی مدارات الکتریکی را پرینت می کنند. با ین تکنولوژی می توان پرنده های هوشمند را به راحتی تولید کرد. این پرینتر در واقع یک پرینتر فیلامنتی است با این تفاوت که نازل دوم دارای مواد رسانا است و از ان برای پرینت مدارات مورد نیاز در قطعه استفاده می شود.
با این پرینتر می تواند پرنده های هوشمند بسیار کوچک را تولید کرد.
http://www.aparat.com/v/HNdm2

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
برای راه اندازی یک مغازه خدمات پرینت سه بعدی اونم جایی که دانشجویان زیادی رفت و آمد دارند چه مواردی رو باید مد نظر قرار بدم

چه مدل پرینتر و اسکنری و از کجا تهیه کنم
دیگه چه چیزهای لازم دارم

ممنون میشم راهنماییم کنید

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
برای راه اندازی یک مغازه خدمات پرینت سه بعدی اونم جایی که دانشجویان زیادی رفت و آمد دارند چه مواردی رو باید مد نظر قرار بدم

دیگه چه چیزهای لازم دارم

سلام دوست عزیز
برای این کار توجه کنید که
1. هر در حال حاضر هر دانشجویی پرینتر سه بعدی نیاز نداره و بیشتر دانشجو های معماری و مکانیک نیاز پیدا می کنند.
2. به نظر من در مرحله اول یک پرینتر معمولی در واقع دسکتاپ پرینتر بگیرید و بعدش می تونید اگر مشتری هاتون زیاد شد پرینتر های بیشتر و حرفه ای تری بخرید.
من خودم با da vinci کار می کنم و صادقانه بگم که تا حالا ازش راضی بودم و کارمو زمین نذاشته.
چنتا مدل هایی که با این پرینتر زدم اینان:
8283dd733004621f5f3c64e75aa3a6a0_preview_featured.jpg

ac33194aefc8356e9345e67b41404eaf_preview_featured.jpg

این پرینتر و میتونید از اینجا تهیه کنید. نمایندگی این پرینتره و خدمات پس از فروشش هم خیلی خوب بود خودمون نازل پرینترمون خراب شد مجانی عوض کرد برامون.
خودشم میاد نصب می کنه. یه نازل اضافه هم میده :)
http://www.sanatbazar.com/shop/shop-main/category/view/122

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز
1. هر در حال حاضر هر دانشجویی پرینتر سه بعدی نیاز نداره و بیشتر دانشجو های معماری و مکانیک نیاز پیدا می کنند.
2. به نظر من در مرحله اول یک پرینتر معمولی در واقع دسکتاپ پرینتر بگیرید و بعدش می تونید اگر مشتری هاتون زیاد شد پرینتر های بیشتر و حرفه ای تری بخرید.
من خودم با da vinci کار می کنم و صادقانه بگم که تا حالا ازش راضی بودم و کارمو زمین نذاشته.

این پرینتر و میتونید از اینجا تهیه کنید. نمایندگی این پرینتره و خدمات پس از فروشش هم خیلی خوب بود خودمون نازل پرینترمون خراب شد مجانی عوض کرد برامون.
یعنی می فرمایید که این کار بازدهی چندانی نداره؟
من تو میدون انقلاب یک جای کوچیک دارم که مغازه های اطراف همشون تو کار فروش تحقیق و پروژه هستند

شما برای کار شخصی این پرینتر رو تهیه کردین یا باهاش کار میکنید؟
ممنون که راهنمایی می کنید

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

دیگه چه چیزهای لازم دارم

سلام دوست عزیز

یعنی می فرمایید که این کار بازدهی چندانی نداره؟
من تو میدون انقلاب یک جای کوچیک دارم که مغازه های اطراف همشون تو کار فروش تحقیق و پروژه هستند

شما برای کار شخصی این پرینتر رو تهیه کردین یا باهاش کار میکنید؟
ممنون که راهنمایی می کنید

چرا اتفاقا بازار خودش رو که داره و در اینده خیلی بهتره هم خواهد شد چون اشنایی ندارن اکثرا.
نه کار هم می کنیم با این پرینتر

arsmnat

Registered User
لایک‌ها
17
یک شرکت ایرانی هم در زمینه تولید و فروش این نوع پرینتر فعاله ، محصولاتش چطورن؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام دوست عزیز

الان این قلعه هرو بخواییم رنگیش کنیم چه ایده هایی دارید براش؟

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
پرینتری که من ساختم برای غذا که بعدا تغیرش دادم برای مواد سرامیکی ابعادش ۳۰*۳۰*۴۰سانتیمتر بود و سیستم حرکتیش کلا بالاسکرو و نات بود.
از استپر موتور ۱۲کیلویی ۳امپر.
بردش ماخ ۳
فیریمور رپرپ کاستوم شده و از سرنج ۷۰۰سی سی گلویی اسب به عنوان نازل استفاده کردم.
دقتش خیلی بالا بود در حد ۳دهم میلیمتر چون روی نازل رو میتونستم نازک و بزرگ کنم
اندازه چاپش هم ۲۲در ۲۲در ۲۹بود.

Sent from mTalk
نرم افزار کنترلتون چی هست؟ همون نرم افزرکنترل ماخ 3 یا چیز دیگه استفاده کردین؟

dark000prince

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
1 سال تجربه کار با انواع پرینتر های تکنولوژی FDM رو دارم.
اگر کمکی لازم داشتید در مورد درآمد و اینکه چه حوزه هایی خوبه من می تونم تا حدی کمک کنم.
الان سرباز شدم و نمی رسم کار کنم. قصد دارم پرینترم رو بفروشم. کسی علاقه مند بود بگه.

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آموزش مرحله به مرحله ساخت پرینتر سه بعدی با لیزرکات با کمترین هزینه
فقط فایل های لیزرکات رو دانلود کنید
قطعات رو سر هم کنید
قطعات الکترونیکی رو هم ببندید روش
و پرینت کنید. کد برد الکترونیکی هم آماده هست و میتونید دانلودش کنید.
http://www.sanatbazar.com/tech/index.php/manufacturing/item/179-آموزش-ساخت-پرینتر-سه-بعدی-با-کمترین-هزینه
FYBB9OBI941CXFX.MEDIUM.jpg

Last edited:

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
میشه باهاش sat dish ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
میشه باهاش sat dish ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدلش را از جنس پلاستیک میشه ساخت!!
پرینترهای سه بعدی اولا از جنسهای پلاستیک خاص استفاده می کنند (منظور از خاص پیچیده و گران نیست بلکه ساده و ارزان و طبیعتا با خواص فیزیکی و شیمیایی ضعیف هست و البته پرینترهایی هستند با فلزات و غذا و ... کار میکنند ولی متدوال نیستند و بیشتر بحث تحقیق و توسعه سازنده هاست تا تولید و عرضه عمومی) و ثانیا محدودیت ابعاد دارند شما برای داشتن دستگاهی که میزکار قطر 50 سانتیمتر داشته باشد کلی باید بگردید و هزینه کنید در مورد چیزی که شما فرموید و قطر 70-90 استاندارد با توجه به شرایط بازار مهاجرت و زندگی تو کشوری که عرضه و تولید sat dish توش آزاد باشه کم هزینه تر هست تا پرینتش!

farah1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
سلام
ما گرون ترین مدلش از امارات وارد کردیم
به دلیل تحریم مواد اولیش یا فیلامنت نامرغوب وارد ایران میشه که کیفیتش پایینه دستگاه خراب میکنه
بازار کارش به درد هیچ چیزی به دلیل گران درامدن محصول نمی خوره و خیلی ضعیفه
زمان زیادی می گیره
از همه مهمتر پول برقش خیلی زیاد میاد به طوری که ما برای 80 ساعت استفاده در ماه 700 هزار تومان فقط پول برق دادیم
این وسیله شکست خورده هستش دنبالش نرید

moeinnikpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
به دلیل تحریم مواد اولیش یا فیلامنت نامرغوب وارد ایران میشه که کیفیتش پایینه دستگاه خراب میکنه
زمان زیادی می گیره
از همه مهمتر پول برقش خیلی زیاد میاد به طوری که ما برای 80 ساعت استفاده در ماه 700 هزار تومان فقط پول برق دادیم
سلام لطفا از سیاه نمایی دوری کنید دوست عزیز
پرینتر سه بعدی بسیار کاربردی و از نظر قیمت هم مناسب هست.
اگر کاری که داره انجام میده رو در نظر بگیرید
هزینه یک قالب تزریف پلاستیک چقدر هست مگر؟
شاید اندازه یک دستگاه پرینتر سه بعدی قیمت داشته باشه.
از نظر مصرف برق هم زیاد نیست
تنها سه استپر موتور و یک هیتر کوچک در حال کار هستند.
طیف بسیار وسیعی از فیلامت هم در بازار ایران موجوده
که در تمام فرورشگاه های آنلاین می تونید خریداری کنید. و فیلامنت شامل تحریم به هیچ و جه نشده و کاملا در بازار موجود هست.

تصاویری که در همین صفحه از یک ماکت قصر گذاشتم هم با یک پرینتر سه بعدی معمولی و فیلامنت های موجود خودم زدم
که بنظر نمیاد کیفیت پایینی داشته باشه...

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
زمان زیادی می گیره
یه چیزی بگویید که با عقل جور در بیاد شاید دستگاه جوش وارد کردید به اسم پرینتر سه بعدی!!!!
پرینترهای فیلامنتی نهایت در پیک کاری 200وات مصرف داره در 80ساعت کار میشه 16کیلو وات ساعت کیلوواتی 1000تومن هم برق باشه (1000هم ارزون تره)میشه 16هزار نه 700هزار!!!!!
فیلامنت ها انواع و اقسام هست تو بازار محصولات فلوک و کلی جنس تحریمی تو بازار ایران مثل نقل و نبات داره فروش میره دیگه 4تا فیلامنت چیزی نیست که نشه وارد کرد.
اگر شکست خورده پس این همه شرکت تو دنیا دارند ازش تولید می کنند حتما دیوانه هستند فقط شما اطلاع دارید!
کاربرد اصلی این دستگاه ساخت وسیله پلاستیکی نیست در واقع نمونه سازی می کنه مثلا فرض کنید قبلا برای ساخت نمونه برای ریخته گری باید یک نفر متخصص 2روز وقت میگذاشت با چوب و....نمونه میساخت تازه دقیق و تمیز هم در نمی اومد الان طرف با نهایت دقت به راحتی نمونه میسازه .تازه اگر کسی دقت فیلامنت براش کم باشه میره از مدلهای شیمیایی استفاده می کنه که دیگه دقتشون هیچ جای بحثی نمی گذاره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
Last edited:
بالا