RapidShot
Registered User
- نوشتهها
- 340
- لایکها
- 93
باو فقط 24 روز مونده بعد از این 4 روز 0.2 میده به جای 0.5 !!!این قضیه زمان سنجه چیه زده 4 روز دیگه امتیازا نصف میشه یعنی بدتر میشه
باو فقط 24 روز مونده بعد از این 4 روز 0.2 میده به جای 0.5 !!!این قضیه زمان سنجه چیه زده 4 روز دیگه امتیازا نصف میشه یعنی بدتر میشه
بعدی حوالی 6-8 صبح واریز میشه هر چی نیومده اون موقع ریخته میشهتازه 5 تا من 85 تا کردم تازه 6 تاش اومده !!!:general707:
24 روز مونده اون رمان شمار رو جایی که کلایم میکنید نگاه کن سمت راست 4 روز و 29 دقیقه الان نوشتهما نفهمیدیم 50 روز مونده یا 24 روز ؟
یعنی چی 24 روزو از کجا دراوردید اون 4 روز نوشته کلیه برا همه قوانینش محدوده 50 روز قانون هر حسابه دیگه هر کی خودش باید زمان استارتشو بدونه و حساب کنهبعدی حوالی 6-8 صبح واریز میشه هر چی نیومده اون موقع ریخته میشه
12 ساعته واریز میشه نگران نباشید دو بار در روز یکبار ساعت 7-8 شب یکبارم صبح
24 روز مونده اون رمان شمار رو جایی که کلایم میکنید نگاه کن سمت راست 4 روز و 29 دقیقه الان نوشته
نه یوسف جان زمان استارتش تا مدت 10 روز 1 کپ کوین میداد به ازای حل ( که تموم شد و منم ندونستم)یعنی چی 24 روزو از کجا دراوردید اون 4 روز نوشته کلیه برا همه قوانینش محدوده 50 روز قانون هر حسابه دیگه هر کی خودش باید زمان استارتشو بدونه و حساب کنه
نه گفته 10 روز اول 1 Capt میده 20 روز دوم که 4 روزش مونده 0.5 capt , ............ !یعنی چی 24 روزو از کجا دراوردید اون 4 روز نوشته کلیه برا همه قوانینش محدوده 50 روز قانون هر حسابه دیگه هر کی خودش باید زمان استارتشو بدونه و حساب کنه
پس هر چی دراوردید اوردید وگرنه پریده و تا 24 روز دیگه کلا قطع میشه و تنها راه درامدش اونموقع فقط نگه داشتن پول توی کیف پول و گرفتن سود سی درصد سالیانه است و بس.
شما این ضرر رو مدیون اقای لورد بت هستید که با من دعوا کرد و باعث شد که شما اینقد دیر بهتون معرفی بشه وگرنه الان عین من 4 هزار تا از این سکه رو داشتید .
یوسف جان کجا میری تازه باید تو این چهار روز بترکونیماقایون پس از الان باهاش خداحافظی کنیم سی یو
الان که شد 3 روز و 23 ساعت چی فکر میکردیم چی شد عمرش کوتاههیوسف جان کجا میری تازه باید تو این چهار روز بترکونیم
نترس رفیق این زمان که تمام بشه باز 20 روز تمدید میشه برای هر بار کپچا یک روبع سکه میده و چار بار کپچا یک سکه یعنی 23 روز وقت داره نترسالان که شد 3 روز و 23 ساعت چی فکر میکردیم چی شد عمرش کوتاهه
بزرگ گرفتی که به چند برسیمن میخوام تا 5000 تا جمع کنم و اگه قیمتش بره تا 0.01 بیت کوین میشه 24000 دلار پول نقد !:general707:
جدی میگم میخوام تا حد مرگ کپچا بزنم !بزرگ گرفتی که به چند برسی
ایشا اللهمن میخوام تا 5000 تا جمع کنم و اگه قیمتش بره تا 0.01 بیت کوین میشه 24000 دلار پول نقد !:general707: