davi12
Registered User
- نوشتهها
- 700
- لایکها
- 781
تهران هر کس هر چی بتونه می گیره.داخل شهرم نرخ داره ,الان از یه مقدار کمتر هیچ راننده ای حرکت نمیکنه
تهران هر کس هر چی بتونه می گیره.داخل شهرم نرخ داره ,الان از یه مقدار کمتر هیچ راننده ای حرکت نمیکنه
سعید کیه!!! همون بنچی!!! همه تصوراتم بهم ریختی@Benchmarker
آقا سعید شما الان ساکن کرج هستی تجربه کار با ماشین هم داری..میصرفه با اسنپ تو کرج یا تهران کار کنی؟
واقعا اونطور که میگن درآمدش عالی هست؟
هی میگن لاستیک گرون شده.خب ماشین هم گرون شده کرایه هم گرون شده.یارو وانت پیکانش رو خریده 10 الان شدن 150 در عرض دو سالدوستان درسته که استهلاک ماشین ها واقعا زیاده ولی در عوضش کرایه ها هم نسبت بهش بالا رفته
برای اونایی که واقعا اهل کار باشن پول هست
هر شغلی که باشه
اونی که تفریحی داره کار میکنه قضیه اش فرق میکنه
مسیری که من با اسنپ زمان تیبا 50 میلیونی و بنزین هزار تومنی 7 تومن میرفتم..هی میگن لاستیک گرون شده.خب ماشین هم گرون شده کرایه هم گرون شده.یارو وانت پیکانش رو خریده 10 الان شدن 150 در عرض دو سال
خب لاستیک هم باید گرون بشه
تفریحی روزی یه ساعت میرن بعدم میگن نه اینقدر درامد نداره
بنزین که 1500 میفته ما به تفاوت اش رو میریزن به حسابتونمسیری که من با اسنپ زمان تیبا 50 میلیونی و بنزین هزار تومنی 7 تومن میرفتم..
الان همون مسیر با تیبای 120 میلیونی و بنزین 3 هزار تومنی کرایه ش شده 9 تومن..
باید فعالیت زیاد داشته باشی تا مابه التفاوتش رو بریزن.. فکنم ماهی 200 کیلیومتر..بنزین که 1500 میفته ما به تفاوت اش رو میریزن به حسابتون
این مسیری که میگی چند کیلومتره؟
4 کیلومتر رفتن 5 دقیقه هم طول نمیکشهباید فعالیت زیاد داشته باشی تا مابه التفاوتش رو بریزن.. فکنم ماهی 200 کیلیومتر..
مصافتش حدود 4 کیلومتر بود..
تقریبی گفتم..4 کیلومتر رفتن 5 دقیقه هم طول نمیکشه
والا میارزه 9 تومن
خدات شُکر..اسنپ تاکسی رو بیخیال شین در مورد اسنپ وانت لطفا بحث کنیم
برای شروع وانت پراید بهتره یا آریسان ؟
وانت اتاق دار بهتره یا معمولی؟
معلومه اریسان و پیکان وانت بهترهاسنپ تاکسی رو بیخیال شین در مورد اسنپ وانت لطفا بحث کنیم
برای شروع وانت پراید بهتره یا آریسان ؟
وانت اتاق دار بهتره یا معمولی؟
تو تهران این کار سود خیلی بالایی داره.دقت کنید در شرایط حال حاضر و فقط تو تهران.خدات شُکر..
جان من اول برو با چند نفر وانت دار صحبت کن..
چه اونایی که با اسنپ کار میکنن و چه اونایی که تصمیم گرفتن کار نکنن..
با مشورت و تحقیق , حداقل سود بزرگی که میتونی بکنی اینه که از ضرر اتلاف وقت و انرژی نجات پیدا کنی..
داداش کجای کاری1 تومن هم در نیاد 400-500 به راحتی در میاد
وانت پیکان هم استهلاکش خیلی کمه مثل پرایده
200 تا بنزین هم بهت میدن که میتونی اصلا جدا بفروشی 200 هزار تومن
اگه گازی هم باشه که 5 تومن گاز میزنی 2 هفته کار میده