• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد یک پزشک چقدر است؟!

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
من هم خودم عمل داشتم هم برادرم هم پدرم ...

هر سه دفعه هم پول عمل رو دكتر قبل از عمل با كلي چك و چونه گرفت الان هم كه فكر ميكنم گاو و گوسفندي چيزي با خودم نبرده بودم:D

برادرم تصادف كرده بود تا مرز قطع نخاع پيش رفته بود خود دكتر كه اسم و آوازه اي هم داشت گفت بايد همين امروز عمل بشه چون خطرناكه و اون زيردستش رو فرستاد

واسه اينكه فلان قدر بده! برادرم داشت مي مرد اصلا تو اين دنيا نبودم بعد دوباره يارو اومد گفت نه دكتر پشيمون شد فلان قدر بزار روش :D

البته شغل سخت و بيخوديه بايد با روحيه آدم جور باشه كمي هم جاه طلبي ميخاد كه البته با معناي بدش منظورم نيست،غير از بحث هوش و زحمت و...

بايد با روحيه آدم بخونه . با روحيه من جور نيست كه تو بخش اورژانس كه پر ا ز تصادفي و آدماي درب و داغونه بشينم با اينترن هاي ديگه جك تعريف كنم.

منظورم اين نيست كه بيخيالن ولي من يكي تحملشو ندارم و به همچين فضاهايي كلا عادت نميكنم و دق ميدم خومو :D

با اين حال دستشون درد نكنه همه اگر مثل ماها شل و ول باشن و تو اين فضا ها زانوي غم بغل بگيرن كه سنگ رو سنگ بند نميشه

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
من دارم چیز دیگه میگم تو میگی اگه 90 درصد زدی بهت ظلم شده در صورتی که من اصلا در گروه تجربی نبودم که بخوام برای پزشکی کنکور بدم! وکلا کاری به کسی ندارم دارم کلی میگم
اینم برای زیر میزی

اینا الکی میگن دیگه؟!!
کد:
aftabnews.ir/fa/news/192003/%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D9%85%D9%87-16%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1%E2%80%8C-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%E2%80%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%E2%80%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%B2%DB%8C%E2%80%8C-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1
وزیر کشور و نماینده مجلس اعتراف میکنن زیر میزی هست اونوقت یه یوزر تو پیتی میگه وجود نداره!!تازه این درصدهایی که میگن اینایی هست که علیه شون شکایت شده و همه که نمیرن شکایت کنن تا پزشک 16 هزار تومن!!! جریمه بشه!!
در کل بیخیال من حوصله کل کل بچگانه را ندارم اینجا هم جاش نیست و موضوع تاپیک چیز دیگس!
پس بروکی

شما متاسفانه متوجه منظور من نمیشین. اگر چند پست قبل تر رو بخونین من توی سه تا از پستام نوشتم که زیرمیزی هست و مقدارش رو هم عرض کردم. حرف من اینه که شما میگین توی بیمارستان خصوصی هم زیر میزی میگیرن که من عرض کردم اشتباه هست. بیمارستان خصوصی درآمد پزشک رو تامین میکنه و کسی اونجا زیرمیزی نمیگیره ( البته موارد استثناش رو هم عرض کردم که امیدوارم شامل هیچکسی نشه )
اگر مدرکی پیدا کردید که نشان داد بخش خصوصی زیرمیزی میگیرن نشون بدین این لینک گفته برای گرفتن زیر میزی مریض رو منتقل میکنن به مطب شخصی تا توی مطب از مریض زیرمیزی جراحی در بیمارستان دولتی رو بگیرن.
شما فرمودین که کسی دینش فرق کنه و نخواد عربی بخونه نمیتونه پزشک بشه من هم مثال نقض براتون آوردم دوست عزیز تا متوجه بشین پزشک شدن به عربی خوندن نیست.

کل کل در کار نیست دوست عزیز شما اطلاعاتی از پزشک و پزشکی ندارین و سعی دارین با آمار اشتباه پزشکان رو زیر سوال ببرین که البته مشخصه در این کار هم عاجز هستین.

موفق باشید.

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
من هم خودم عمل داشتم هم برادرم هم پدرم ...

هر سه دفعه هم پول عمل رو دكتر قبل از عمل با كلي چك و چونه گرفت الان هم كه فكر ميكنم گاو و گوسفندي چيزي با خودم نبرده بودم:D

برادرم تصادف كرده بود تا مرز قطع نخاع پيش رفته بود خود دكتر كه اسم و آوازه اي هم داشت گفت بايد همين امروز عمل بشه چون خطرناكه و اون زيردستش رو فرستاد

واسه اينكه فلان قدر بده! برادرم داشت مي مرد اصلا تو اين دنيا نبودم بعد دوباره يارو اومد گفت نه دكتر پشيمون شد فلان قدر بزار روش :D

البته شغل سخت و بيخوديه بايد با روحيه آدم جور باشه كمي هم جاه طلبي ميخاد كه البته با معناي بدش منظورم نيست،غير از بحث هوش و زحمت و...

بايد با روحيه آدم بخونه . با روحيه من جور نيست كه تو بخش اورژانس كه پر ا ز تصادفي و آدماي درب و داغونه بشينم با اينترن هاي ديگه جك تعريف كنم.

منظورم اين نيست كه بيخيالن ولي من يكي تحملشو ندارم و به همچين فضاهايي كلا عادت نميكنم و دق ميدم خومو :D

با اين حال دستشون درد نكنه همه اگر مثل ماها شل و ول باشن و تو اين فضا ها زانوي غم بغل بگيرن كه سنگ رو سنگ بند نميشه

رسمش هم همینه دیگه دوست عزیز باید زیرمیزی رو به پزشک پرداخت کنین. اگر پرداخت نکنین باید برین مرکز خصوصی و چندبرابر اون هزینه رو پرداخت کنین. اگر بیمارستان خصوصی هم ببرین همون اول کار باید همه هزینه رو چک بدین به هر حال بیمارستان های خصوصی ماهانه تا از چند صد میلیون تا ده ها میلیارد تومن هزینه دارن توی شهرهای مختلف.
اینترن ها هم نمیشینن جک تعریف کنن. اون ها 24 ساعته دارن مجانی کار میکنن و رزیدنت ها و استاتید و اتندهای بخش هم برخورد بسیار بدی باهاشون دارن متاسفانه. همین 2 سال پیش بود که یه اینترن مشهدی وقتی داشت به مریض مبتلا به CCHF کمک میکرد و ویروس به خودش سرایت کرد و متاسفانه فوت شد.

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
متاسفانه این آمار و ارقام اشتباه که علیه پزشکان وجود داره ساخته و پرداخته توهم های یه عده از بدخواهانشون هست فقط. وگرنه خودتون حساب کنین که آیا درآمد پزشک عمومی چند میلیون تومن باشه انقدر پزشک بیکار داشتیم الان ؟ از 80 هزار پزشک عمومی فقط 30 هزار نفر طبابت میکنن ( که اگه طرحی ها و با سابقه ها رو کناز بزاریم شاید بشه زیر 5 هزار نفر )

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
درآمدشون از بقیه اقشار جامعه یه سر وگردن بالاتره ولی اینطورم نیست که همشون پول پارو کنن.مگه تو هر شهر چند تا دکتر باسواد و معروف داریم که پول پارو میکنن؟ تازه سرمایه اولیه هم خیلی میخواد.دندون پزشکی که میگیم از همه کارش آسون تره وسایل کار و اجاره مطبش خدا تومنه.
مطمئن باش اقشاری که تو جامعه در آمدی مثل دکترا دارن کم نیستن.مخصوصا بازاریا...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
من دارم لینک میزارم جواب * میدی؟
اینم دوتا لینک دیگه!
کد:
http://salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=71499&cat=1
کد:
http://www.yjc.ir/fa/news/4027349/%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%D9%8A-%D8%AA%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
اگه لینک یا مدرکی داری که زیر میزی تو بیمارستانها خصوصی نیست بزار وگرنه بیخیال

Last edited:

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
من دارم لینک میزارم جواب * میدی؟
اینم دوتا لینک دیگه!
کد:
http://salamatnews.com/viewNews.aspx?ID=71499&cat=1
کد:
http://www.yjc.ir/fa/news/4027349/%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%B2%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%D9%8A-%D8%AA%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%AF
اگه لینک یا مدرکی داری که زیر میزی تو بیمارستانها خصوصی نیست بزار وگرنه بیخیال
شما از دیروز هی داری حرف هایی که من میگم رو لینک میکنی و باوجود اینکه لینک هات حرفای منو تایید میکنن و همشون میگن که زیرمیزی در بخش دولتی وجود داره ولی داری وانمود میکنی که حرفای من و حرفای لینک هات فرق دارن :lol:
دوست خوبم من عرض کردم که زیرمیزی در بیمارستان های دولتی وجود داره و شما اگر از این جا از لینک های گوگل به این نتیجه میرسین ما سال هاست از ضوابط و مقدارش اطلاع داریم. شما هستی که ادعا کردی بیمارستان های خصوصی زیرمیزی میگیرن شما باید مدرک ارائه کنی دوست عزیز.
وگرنه من هم میتونم ادعا کنم مهندسی عمران توی دفترهاشون زیرمیزی میگیرن اگه مهندس عمران بیاد اینجا کامنت بزاره هم بهش بگم که لینک بده :D
اصلا همون لینک هایی که پیدا میکنی رو هم اگه بخونی میبینی که زیر میزی به این صورت تعریف میشه که یه نوع پوشش باشه برای خلاء بین درآمد ناچیز در بخش دولتی و درآمد خصوصی.

اصلا لینک رو ولش کن فرض کنیم که تو شما راست میگی و این لینک ها توشون نوشته شده باشه که بیمارستان خصوصی زیرمیزی میگیره. من یه سوال از شما دارم؛ ( البته دور از جون ) اگه شما تشریف ببری بیمارستان خصوصی و هزینه جراحیت بشه 2600 هزار تومن؛ آیا عقل و شعورت اجازه میده که ازت یه 800-900 تومن هم زیرمیزی بگیرن ؟؟ مسلما نه چون مشخصه آدم عاقلی هستی.

بیمارستان های خصوصی هم شدیدا در رقابت باهمدیگه هستن و اصلا هم چشم دیدن هم رو ندارن ( درشهرهای بزرگ مخصوصا ) . هرچی هم بیمار از بیمارستان ها و پزشکاشون شکایت میکنه همش با تحریک بیمارستان ها و پزشکان رقیب هست. پس کافیه کوچکترین زیرمیزی یکیشون بگیره از یه بیمار اونوقته که بیمه ها بهترین بهانه رو پیدا میکنن برای فسخ قرارداد و درخواست خسارت های میلیاردی و وزارت بهداشت و **** پزشکی هم بهترین بهانه رو پیدا میکنن برای میزگرد ( یه اصطلاحی هست که معنیش میشه باجگیری )

زیر میزی توی بیمارستان خصوصی از کسی میگیرن که مشخص باشه توی شهر کسی رو نمیشناسه و دستش به جایی بند نیست و هیچوقت نمفهمه سرش کلاه رفته. الان دیگه هرکسی توی فامیل و دوست و آشناش یه پزشکی کارمند بیمارستانی چیزی داره و هرکسی در بیمارستان خصوصی بستری میشه بلافاصله صورتحساب هزینه های بیمارستان رو نشون اونها میده تا ببینه سرش کلاه نرفته باشه. در حال حاضر حتی اتباع کشور آذربایجان هم که توی شهر ما میان بیمارستان های خصوصی و دولتی بستری میشن از هزینه ها و زیرمیزی ها اطلاعات دقیق دارن شما که دستت توی لینک هست دیگه باید که این چیزا رو دقیق مطلع باشی نه اینکه خودت رو گول بزنی.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
انگار فارسیت ضعیفه؟!
میتونی از اینجا جملات زیر را ترجمه کنی
حسن ابوالقاسمی در گفت‌وگو با فارس ، افزود: اگر پزشکان در بخش‌های دولتی زیرمیزی دریافت ‌کنند بسیار کم است و شکایت موجود در این زمینه فقط از بخش‌های خصوصی بوده است.
وی افزود: مسئولان بیمه و بازرسان دانشگاه مرتب در این مسئله نظارت دارند و آنچه به عنوان زیرمیزی دریافت می‌شود، خارج از بخش‌های دولتی است و در آنجا باید حل شود.

سعید آقاجانی، رئیس اداره رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این مورد به خبرنگار فارس گفت:: پزشکان و مراکز درمانی تابعه این دانشگاه در سال ۹۱ حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از مردم زیرمیزی گرفتند.

یه چیزی شنیدی! ولی واقعیت تو جامعه فرق میکنه! و اصلا بحث کلاه برداری نیست دکترها میگن این حقمون هست! و اصلا بحث زور نیست میگه من اینقدر میگیرم عمل میکنم! اگه دوست داشتی بیا!
تو بیشتر جاهای ایران این بحثها هست فقط مختص پزشکان نیست ولی اینکه میگه وجود نداره خنده داره! مثل اینکه تمام بیمارستان های خصوصی را با چند هزار کارآگاه و پلیس کنترل کرده باشی و اینطوری مطمعن بگی همچین چیزی نیست!
به هر حال بحث تمومه همه چیز با مدرک و لینک معتبر گذاشته شده حالا کسی نمیخواد قبول کنه مهم نیست
من احتمالا دیگه تو این تاپیک شرکت نمیکنم قضاوت با بقیه! برای بالا بردن پست هات بهتره از بازارچه استفاده کنی زودتر به نتیجه میرسی
با تشکر از برنامه افزایش پستتون

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مشخصه که فرقی نمیکنه،تو همه بیمارستان ها میگیرن،دولتی و خصوصی نداره

اصن بل فرض تو بیمارستان خصوصی زیرمیزی نگیرن،به ضرر شماست؟به نفع شماست؟کلا چه ربطی به شما داره :D

وقتتون رو سر مسائل این چنین بی مایه تلف نکنین عمو محسن

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
شما از دیروز هی داری حرف هایی که من میگم رو لینک میکنی و باوجود اینکه لینک هات حرفای منو تایید میکنن و همشون میگن که زیرمیزی در بخش دولتی وجود داره ولی داری وانمود میکنی که حرفای من و حرفای لینک هات فرق دارن :lol:
دوست خوبم من عرض کردم که زیرمیزی در بیمارستان های دولتی وجود داره و شما اگر از این جا از لینک های گوگل به این نتیجه میرسین ما سال هاست از ضوابط و مقدارش اطلاع داریم. شما هستی که ادعا کردی بیمارستان های خصوصی زیرمیزی میگیرن شما باید مدرک ارائه کنی دوست عزیز.
وگرنه من هم میتونم ادعا کنم مهندسی عمران توی دفترهاشون زیرمیزی میگیرن اگه مهندس عمران بیاد اینجا کامنت بزاره هم بهش بگم که لینک بده :D
اصلا همون لینک هایی که پیدا میکنی رو هم اگه بخونی میبینی که زیر میزی به این صورت تعریف میشه که یه نوع پوشش باشه برای خلاء بین درآمد ناچیز در بخش دولتی و درآمد خصوصی.

اصلا لینک رو ولش کن فرض کنیم که تو شما راست میگی و این لینک ها توشون نوشته شده باشه که بیمارستان خصوصی زیرمیزی میگیره. من یه سوال از شما دارم؛ ( البته دور از جون ) اگه شما تشریف ببری بیمارستان خصوصی و هزینه جراحیت بشه 2600 هزار تومن؛ آیا عقل و شعورت اجازه میده که ازت یه 800-900 تومن هم زیرمیزی بگیرن ؟؟ مسلما نه چون مشخصه آدم عاقلی هستی.

بیمارستان های خصوصی هم شدیدا در رقابت باهمدیگه هستن و اصلا هم چشم دیدن هم رو ندارن ( درشهرهای بزرگ مخصوصا ) . هرچی هم بیمار از بیمارستان ها و پزشکاشون شکایت میکنه همش با تحریک بیمارستان ها و پزشکان رقیب هست. پس کافیه کوچکترین زیرمیزی یکیشون بگیره از یه بیمار اونوقته که بیمه ها بهترین بهانه رو پیدا میکنن برای فسخ قرارداد و درخواست خسارت های میلیاردی و وزارت بهداشت و **** پزشکی هم بهترین بهانه رو پیدا میکنن برای میزگرد ( یه اصطلاحی هست که معنیش میشه باجگیری )

زیر میزی توی بیمارستان خصوصی از کسی میگیرن که مشخص باشه توی شهر کسی رو نمیشناسه و دستش به جایی بند نیست و هیچوقت نمفهمه سرش کلاه رفته. الان دیگه هرکسی توی فامیل و دوست و آشناش یه پزشکی کارمند بیمارستانی چیزی داره و هرکسی در بیمارستان خصوصی بستری میشه بلافاصله صورتحساب هزینه های بیمارستان رو نشون اونها میده تا ببینه سرش کلاه نرفته باشه. در حال حاضر حتی اتباع کشور آذربایجان هم که توی شهر ما میان بیمارستان های خصوصی و دولتی بستری میشن از هزینه ها و زیرمیزی ها اطلاعات دقیق دارن شما که دستت توی لینک هست دیگه باید که این چیزا رو دقیق مطلع باشی نه اینکه خودت رو گول بزنی.

حال شما خوب !!!!!!!!
چه حرفای جالبی می زنی

شما تاحال سروکارت به بیمارتان خورد ؟
تاحال کارت جای این جراها گیر کرد ؟

من سروکارم به چنین مواردی خورد... اونم چندبار

1.5 سال پیش رفتم جای یه جراهی برای عمل....... گفت فقط بیمارستان خصوصی عمل می کنه و دولتی نمیره....... بیمارستان برای چند شب حدود 5 تومن می گرفت... ولی خود دکتر 5 تومن جدا می خواست !!!!!!!!!!!

6 سال پیش جای یه دکتر دیگه رفتم که بیمارستان خصوصی و دولتی عمل می کرد..... می گفت هر بیمارستانی که بخوای عمل می کنم..... بیمارستان خصوصی رفتم و زیر میزی هم گرفت

شما وقتی مجبور به جراهی شدی ( که هیچ وقت نشی ) اون وقت می فهمی دکتر پول و می گیر ازت یا نه..... هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ کاری هم نمی تونی بکنی
بعد شما اومدی می گی بیمارستان های خصوصی با هم رقابت می کنن !!!!!!!!

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
دوست عزیز اطلاعاتتون اشتباه هست هیچ بیمارستان خصوصی زیرمیزی نمیگیره. تا حالا رفتین بیمارستان خصوصی ازتون زیرمیزی گرفتن ؟ عرض کردم فقط اگر کسی تیپش به افرادی که گاو و گوسفند فروختن و اومدن بخوره شاید تیغش بزنن. به شنیده ها اکتفا نکنین ( هر چند بعید میدونم از کسی شنیده باشین که بیمارستان خصوصی ازش زیرمیزی گرفته باشه ) شما با سر و وضع مرتب تشریف ببرین بیمارستان خصوصی کسی ازتون زیرمیزی نمیگیره قول میدم.
حتی اگر زیر صد نفر باشه ظرفیت باز هم رقابت عادلانه هست و همه میتونن برای این صد نفر تلاش کنن. عربی هم مهم نیست من خودم با عربی 6 درصد تونستم رتبه 1590 بشم. شما زیست و فیزیک و شیمی رو اگر بالای 90 تونستی بزنی و اگه قبول نشدی اونوقت میتونی ادعا کنی که در حقت ظلم شده. اون سالی که من قبول شدم یکی از نفرات برتر موسسه ای که توش بودم از دروس عمومی فقط زبان رو بالا زده بود بقیه دروس زیر 10 درصد بودن ولی رتبه مناسب برای پزشکی رو آورده بود و رفت یه رشته بهتر از پزشکی خوند ( داروسازی ). این حرفا یه قسمتش بهانه های افراد درس نخون و زحمت نکش هست و یه عدش هم موانع ذهنی هست که داوطلبا برای خودشون ایجاد کردن. وگرنه کسی زیست و شیمی و فیزیک رو بالای 80 و ریاضی رو بالای 40 بزنه رتبه سه رقمی میاره از بهترین دانشگاه های کشور میتونه قبول بشه.

کلا این حرفایی که در مورد بی عدالتی و ... شنیدین همشون توجیهات افراد ضعیف النفس جامعه و همینطور ناشی از حسادت کسایی هست که نتونستن دکتر بشن. البته کاملا بیخود هست چون دکتر شدن واقعا چیز با کلاسی نیست نه درآمد درست حسابی داری نه احترام چندانی بهت میذارن.

هرجور فکر می کنم گاو و گوسفند ندارم ( البته همین روستایی هایی که گاو و گوسفند دارن اگر سرمایشون رو حساب کنی از ماها خیلی بیشتر ) ....... از چند نفری که توی مطب نشسته بودن در باره ی زیر میزی پرسیدم و همشون گفتن دادن

چون دکتر به ما گفته زیر میزی بد شما بهترینی و ما گاو فروش..... والا

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
دوست عزیز شما از دوستان اصحاب کهف هستید ؟ بهتره برید تو همون غار، دهه آینده بیرون بییاد چون خیلی چیزا فرق کرده و شما ازش بیخبرید
images.php

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
حسن ابوالقاسمی در گفت‌وگو با فارس ، افزود: اگر پزشکان در بخش‌های دولتی زیرمیزی دریافت ‌کنند بسیار کم است و شکایت موجود در این زمینه فقط از بخش‌های خصوصی بوده است.
در گفتگو با کجا ؟ :D
تورو خدا خودت باور کردی الان اینو ؟ اگه کردی واقعا متاسفم من :)))

وی افزود: مسئولان بیمه و بازرسان دانشگاه مرتب در این مسئله نظارت دارند و آنچه به عنوان زیرمیزی دریافت می‌شود، خارج از بخش‌های دولتی است و در آنجا باید حل شود.

سعید آقاجانی، رئیس اداره رسیدگی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این مورد به خبرنگار فارس گفت:: پزشکان و مراکز درمانی تابعه این دانشگاه در سال ۹۱ حدود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از مردم زیرمیزی گرفتند.
اولا شما اگه باور میکنی حرف این مسئول دولتی رو که زیر میزی کاملا خارج از مراکز دولتی هست من دیگه حرفی باهات ندارم و جوابت خاموشیه ( چون حتی در تناقض با حرفای خودت هست که میگفتی هم خصوصی هم دولتی زیرمیزی میگیرن ولی این لینکی که آوردی گفته که فقط خصوصی زیرمیزی میگیره و دولتی زیرمیزی نمیگیره )

ثانیا توی پاراگراف دوم گفته که مراکز تابعه دانشگاه شهید بهشتی یک میلیارد و 100 میلیون در این سال زیرمیزی رفتن؛ آیا دانشگاه شهید بهشتی مال قصابی سرکوچه فلان شخصه ؟ :)) مال وزارت بهداشت هست دیگه وزارت بهداشت هم مال دولته . این لینکی که گذاشتی خودش حرف خودش رو نقض کرده اصلا ضد و نقیض حرف زده :))

جالبه که شما میگفتی زیرمیزی خصوصی و دولتی نداره ولی لینک هایی که میزاری یکیشون میگه اصلا دولتی زیرمیزی نمیگیره و یکیشون هم میگه که دولتی زیرمیزی نداره ولی یک میلیارد و 100 میلیون تومن در سال گذشته فقط بیمارستان های یه دانشگاه ( که همشون هم دولتی هستن ) گرفتن :))

من که خندم گرفت شما ولی اگه باور کردی دیگه من حرفی باهات ندارم چون جوابت خاموشیه :))

برای بالا بردن پست هات بهتره از بازارچه استفاده کنی زودتر به نتیجه میرسی
با تشکر از برنامه افزایش پستتون

دوست عزیز من کاربر فعال دوتا فروم پزشکی هستم و سابقه مدیریت تو یکیشون رو هم دارم . ( جایی که اصلا شما رو راه نمیدن و کارت دانشجویی یا پروانه پزشکیتون رو نشون ندین یوزرتون رو ستاره دار نمیکنن ) نیازی به افزایش پست و بحث های کودکانه با شما ندارم. فقط دیدم شما دارین حرف بی اساس میزنین و خودتون و بقیه رو گول میزنین برای همین باهاتون بحث کردم وگرنه از همون اول مشخص بود جوابتون خاموشی هست.

بقیه دوستان هم اگر دارین ادعا میکنین که توی بیمارستان خصوصی ازتون زیرمیزی گرفتن علیه من حرف نمیزنین بلکه علیه خودتون دارین حرف میزنین دلیلش هم مشخصه چون دارین ادعا میکنین فردی هستین که اجازه دادین توی بخش خصوصی ازتون زیرمیزی گرفته بشه. کاری که وقتی توسط یه پزشک انجام میشه ایشون میره برای بقیه تعریف میکنه و به ریش طرف میخندن همه :)) حالا شما اگه اینهمتون تو بیمارستان خصوصی زیرمیزی دادین باید واقعا یه فکری برای خودتون بکنین :))

موفق باشید

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
بقیه دوستان هم اگر دارین ادعا میکنین که توی بیمارستان خصوصی ازتون زیرمیزی گرفتن علیه من حرف نمیزنین بلکه علیه خودتون دارین حرف میزنین دلیلش هم مشخصه چون دارین ادعا میکنین فردی هستین که اجازه دادین توی بخش خصوصی ازتون زیرمیزی گرفته بشه. کاری که وقتی توسط یه پزشک انجام میشه ایشون میره برای بقیه تعریف میکنه و به ریش طرف میخندن همه :)) حالا شما اگه اینهمتون تو بیمارستان خصوصی زیرمیزی دادین باید واقعا یه فکری برای خودتون بکنین :))

موفق باشید

شما وقتی یه مشکلی داشتی که کلا 10 تا دکتر تو ایران این عمل و انجام نمیدن و مجبور بشی بری جای بهترینش اون موقع قیافت و می بینم.... بعدش بیان اینجا بگو من فلانم شماها گاوید که پول زیر میزی میدید

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
حال شما خوب !!!!!!!!
چه حرفای جالبی می زنی

شما تاحال سروکارت به بیمارتان خورد ؟
تاحال کارت جای این جراها گیر کرد ؟

من سروکارم به چنین مواردی خورد... اونم چندبار

1.5 سال پیش رفتم جای یه جراهی برای عمل....... گفت فقط بیمارستان خصوصی عمل می کنه و دولتی نمیره....... بیمارستان برای چند شب حدود 5 تومن می گرفت... ولی خود دکتر 5 تومن جدا می خواست !!!!!!!!!!!

6 سال پیش جای یه دکتر دیگه رفتم که بیمارستان خصوصی و دولتی عمل می کرد..... می گفت هر بیمارستانی که بخوای عمل می کنم..... بیمارستان خصوصی رفتم و زیر میزی هم گرفت

شما وقتی مجبور به جراهی شدی ( که هیچ وقت نشی ) اون وقت می فهمی دکتر پول و می گیر ازت یا نه..... هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ کاری هم نمی تونی بکنی
بعد شما اومدی می گی بیمارستان های خصوصی با هم رقابت می کنن !!!!!!!!
آهان پس شما به دستمزد دکتر در بخش خصوصی میگی زیرمیزی :confused:
این پزشک ها که بیمارستان دولتی کار نمیکنن یا با بیمه ها قرار داد ندارن یا هیئت علمی نشدن یا پزشکان بسیار خوبی هستن و درآمدشون توی بخش خصوصی نجومیه برای همین توی دولتی کار نمیکنن. خب طبیعیه دیگه هزینه بستری در بیمارستان و هزینه اتاق عمل و داروها و ویزیت دکتر و ... برای چند شب میتونه این رقم بشه . هزینه جراحی دکتر هم 5 تومن میتونه باشه برای یه جراحی عمومی. مشکل چیه الان ؟ زیرمیزی کدومشه ؟ نکنه شما انتظار داری فقط هزینه بیمارستان رو ازتون بگیرن و دکتر حق نداره ازتون هزینه برای جراحی بگیره؟؟ شما یه خرج بیمارستان دادی یه خرج دکتر تموم شد رفت دوشواری هم نداره :D شما میری مدرسه غیرانتفایی ثبت نام میکنی فقط ازتون هزینه آب و برق و اجازه مدرسه و ... رو میگیرن ؟ علاوه بر این هزینه های مدرسه؛ حقوق معلم ها رو لحاظ نمیکنن ؟ :)

از یوزرهای پی.تی کسی که نتونست برای جراحی ( خدای نیازمند جراحیتون نکنه ) توی بخش خصوصی جایی رو پیدا کنه که زیرمیزی ازش نگیرن بیاد توی فروم پارس مدیک درخواست معرفی بیمارستان و پزشک بکنه تا ما راهنماییش کنیم .
البته اگه به دستمزد پزشک در بخش خصوصی میگین زیرمیزی کلا بهتره بیخیال دوا درمان خودتون بشین :D

تا حالا هیچ جا ندیده بودم کسی به دستمزد پزشک که توی بیمارتسان خصوصی بالاتر هست بگه این بالا بودن بخاطر زیرمیزیه :D

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
شما وقتی یه مشکلی داشتی که کلا 10 تا دکتر تو ایران این عمل و انجام نمیدن و مجبور بشی بری جای بهترینش اون موقع قیافت و می بینم.... بعدش بیان اینجا بگو من فلانم شماها گاوید که پول زیر میزی میدید

خدا نکنه کسی همچین مشکلی داشته باشه. هیچ چیزی هم وجود نداره که توی ایران فقط 10 تا انجامش بدن.
شما اگه کسی رو میشناسی که چنین مشکلی داره و احساس میکنه ازش زیرمیزی گرفته میشه معرفیش کن تا من راهنماییش کنم کجا انجام بده کارش رو.

کسی هم از شما زیرمیزی نگرفته شما دستمزد پزشک رو پرداخت کردید.

موفق باشید

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
آهان پس شما به دستمزد دکتر در بخش خصوصی میگی زیرمیزی :confused:
این پزشک ها که بیمارستان دولتی کار نمیکنن یا با بیمه ها قرار داد ندارن یا هیئت علمی نشدن یا پزشکان بسیار خوبی هستن و درآمدشون توی بخش خصوصی نجومیه برای همین توی دولتی کار نمیکنن. خب طبیعیه دیگه هزینه بستری در بیمارستان و هزینه اتاق عمل و داروها و ویزیت دکتر و ... برای چند شب میتونه این رقم بشه . هزینه جراحی دکتر هم 5 تومن میتونه باشه برای یه جراحی عمومی. مشکل چیه الان ؟ زیرمیزی کدومشه ؟ نکنه شما انتظار داری فقط هزینه بیمارستان رو ازتون بگیرن و دکتر حق نداره ازتون هزینه برای جراحی بگیره؟؟ شما یه خرج بیمارستان دادی یه خرج دکتر تموم شد رفت دوشواری هم نداره :D شما میری مدرسه غیرانتفایی ثبت نام میکنی فقط ازتون هزینه آب و برق و اجازه مدرسه و ... رو میگیرن ؟ علاوه بر این هزینه های مدرسه؛ حقوق معلم ها رو لحاظ نمیکنن ؟ :)

از یوزرهای پی.تی کسی که نتونست برای جراحی ( خدای نیازمند جراحیتون نکنه ) توی بخش خصوصی جایی رو پیدا کنه که زیرمیزی ازش نگیرن بیاد توی فروم پارس مدیک درخواست معرفی بیمارستان و پزشک بکنه تا ما راهنماییش کنیم .
البته اگه به دستمزد پزشک در بخش خصوصی میگین زیرمیزی کلا بهتره بیخیال دوا درمان خودتون بشین :D

تا حالا هیچ جا ندیده بودم کسی به دستمزد پزشک که توی بیمارتسان خصوصی بالاتر هست بگه این بالا بودن بخاطر زیرمیزیه :D

چرا حرف الکی می زنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 تومن برای هزینه ی بیمارستان هست ( هزینه ای که بیمارستان به دکتر مید..... هزینه های اتاق عمل.... هزینه ی دوشب بستری )
5 تومن دیگه رو گفت اول میگیره و به بیمارستان اصلا ربطی ندار... الان به این نمی گی زیر میزی !!....... الان این شد دستمزد

دکتر 6 سال پیش و چی میگی ؟ خودش راحت گفت اول زیر میزی میدی و بعد عمل........ 6 سال پیش دکتر 300 تومن گرفت و بیمارستان نزدیک 1 تومن

شما نمی خواد به فکر دوادرمون ما باشی..... اونقدرها داریم که به فکر زیرمیزی یا رومیزی نباشم..... به فکر ریسک کردنش هست..... آخرش می گه شاید به جای بهتر شدن بدتر بشی

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
خدا نکنه کسی همچین مشکلی داشته باشه. هیچ چیزی هم وجود نداره که توی ایران فقط 10 تا انجامش بدن.
شما اگه کسی رو میشناسی که چنین مشکلی داره و احساس میکنه ازش زیرمیزی گرفته میشه معرفیش کن تا من راهنماییش کنم کجا انجام بده کارش رو.

کسی هم از شما زیرمیزی نگرفته شما دستمزد پزشک رو پرداخت کردید.

موفق باشید

خوبه حالا شد دستمزد دکتر
از خود من گرفتن

10 نفرم نیستن......زیر 10 تا هستن

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
همه صحبتها گفته شده الان 10 نفر دیگه هم بگن زیر میزی میگیرن یه نیو یوزر میگه نه!:lol:
برو عمویی امتحانات نوبت دومت را بخون تورو چه به این صحبتا:lol:
عجب یوزرایی پیدا میشن :D
اول میگه نیست لینک میزاری میگه خبر دروغه 10 نفر میگن هست و در اخر میگه دستمزد پزشکه!:lol:
ادامه بده ولی ما دیگه نیستیم به اندازه کافی شاد شدیم:lol::lol::lol:

بالا