• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد 10برابر..50برابر..100برابر بیشتر از سایت های دیگه کاملا تضمینی

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
من با نام کاربری rasoolr زیر مجموعه شما شدم اگه میشه برام بفرستین

[email protected]

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
كلا اين تاپيك مال نيو يوزراست فكر كنم.هي عضو ميشن تاييد ميكنن همديگرو ايميل ميدن.دوست من واسه انجام كارت صداقت داشته باش و بچه هاي پرشين اينقدر دستكم نگير.

bita2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كلا اين تاپيك مال نيو يوزراست فكر كنم.هي عضو ميشن تاييد ميكنن همديگرو ايميل ميدن.دوست من واسه انجام كارت صداقت داشته باش و بچه هاي پرشين اينقدر دستكم نگير.
عزیز من قبل از همه چیز ممنون از نظرتون و اما بعدش هیچ وقت زود تصمیم نگیرید تا خودتون آزمایش نکردید نگید تلخه چون شاید اون چیزی که میخواهید آزمایش کنید و نمی کنید عسل باشه

bita2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازم دارم بهتون میگم وقتی عضو میشید مرورگر بهتون پیغام میده که یوزر و پسورد رو ذخیره میکنید؟ یوزر و پسورد رو تو مرورگر ذخیره نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنید نکنیییییییییییییییییییییییییییییییییییید

bita2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من بازم میرم ......................................................................تا ساعت 10:30امشب برگردم کاربرای عزیزی که عضو میشن ساعت 10:30امشب توضیحاتو واسشون میفرستم

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
با نام و یاد خدا شروع میکنم
با سلام خدمت همه شما عزیزان
تا به حال حتما در خیلی از سایت های کسب درآمد کلیکی کار کردید که شاید روزی 1دلار و شاید هم بیشتر و کمتر رسیده باشید سایتی رو که من میخوام بهتون معرفی کنم یک سایت خارجی که پرداختیش به بیت کوین
...........................................
...............................
ورود به سایت

[email protected] عضو شدم واسم ارسال کنید

به نظر روش خوبی میاد من دوتا انجام دادم کار کرد

تا هر تعداد که دوست دارید میتونید بالا برید فقط به چیزهایی که گفتم توجه کنید
خب عزیز تا اینجا که شما با خودت چت و مناظره کردی :rolleyes:
شما که اینقدر به فیلم بازی کردن علاقه مندی برو دنبال بازیگری حتما" موفق میشیo_O
معرفی یه سایت که دیگه سناریو نمیخواد ک 2 تا یوزر ساختی جواب خودتو میدی بجای اینکارا مث بقیه سایتو معرفی کن اگه برداشت داشتی و مطمئن بود هر کی دوست داشت عضو میشه اگه دوست نداشت بیخیال میشه :)

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
الان استارتر کی میشه ؟ من که نفهمیدم

استارتر اولی میشه یا اونی که پست دوم میزنه ؟ که داره جواب میده و اطلاعات را ایمیل میکنه

bita2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واسه ja-haهم فرستادم

bita2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز هر چی دوست دارید فکر کنید اینجا چت رومه اینجا جای تازه کاراست یا هر چیز دیگه ای عزیزان
بله جفت یوزرها یکی هستن به این موضوع من قبلا هم خیلی اشاره کردم و حتما هم برای کارم دلیل دارم
و اما درمورد دوستانی که زود قضاوت میکنن شما به هیچ وجع نمیتونید زیر مجموعه بشید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز هر چی دوست دارید فکر کنید اینجا چت رومه اینجا جای تازه کاراست یا هر چیز دیگه ای عزیزان
بله جفت یوزرها یکی هستن به این موضوع من قبلا هم خیلی اشاره کردم و حتما هم برای کارم دلیل دارم
و اما درمورد دوستانی که زود قضاوت میکنن شما به هیچ وجع نمیتونید زیر مجموعه بشید

نه اینکارو با ما نکن . ما میخواهیم زیر مجموعت بشیم.این فرصت رو از ما نگیر. تو هم هنرمندی هم کارآقرین:D
من دیشب خوابتو دیدم .بیتکوین دست بود هی بین بچه ها پخش میکردی

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
:rolleyes:! این راهی که شما پیش گرفتی ما خیلی وقته رفتیم و برگشتیم!

بالا