• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد 10برابر..50برابر..100برابر بیشتر از سایت های دیگه کاملا تضمینی

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
این روش رو من داخل http://www.ipuservices.com/ با 5 تا یوزر داشتم انجام میدادم یکیشون 83 دلار یکی 15 یکی 20 و.. ولی اخرش سایت بسته شد و اونهمه وقتی که گذاشتم و خرجی که کردم هیچ شد! دیگه حوصله این علافی ها رو ندارم

senator01

Registered User
لایک‌ها
124
عزیز نقشه این راه رو هم خودم دادم به گالیور. دیگه ما رو فیلم نکن.

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
خوب میگم استارتر بیا همین جا علنی کن مطمئن باش اگر روش خوبی باشه همه زیر مجموعه شما میشند و اگر احیانا راهی باشه که قبلا کسانی دیگه رفته اند و نتیجه نداشت شما هم میفهمید و الکی زحمت نمیکشید

موفق باشید

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
خوب میگم استارتر بیا همین جا علنی کن مطمئن باش اگر روش خوبی باشه همه زیر مجموعه شما میشند و اگر احیانا راهی باشه که قبلا کسانی دیگه رفته اند و نتیجه نداشت شما هم میفهمید و الکی زحمت نمیکشید

موفق باشید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان واسه من ایمیل کردن به نظرم شدنیه !! حالا امتحان میکنم خبرشو همینجا میدم بعدا

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان واسه من ایمیل کردن به نظرم شدنیه !! حالا امتحان میکنم خبرشو همینجا میدم بعدا

معین تو که میدونی من همیشه چشم امید دارم بهت . برو تو قلب خاک دشمن ببینم چه میکنی. ای خدا گریم گرفت از این حماسه آفرینی:general109:

spiral

Registered User
لایک‌ها
347

موفق باشید
منم متوجه نشدم که چرا ایشون بجای اینکه سایتو خیلی معمولی و مردونه :Dمعرفی کنه دو تا یوزر ساخت!o_O

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
این روش ایمیلتو بده برات بفرستم فقط و فقط یه دلیل داره...بالا موندن تاپیک :)

bita2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب دوستان عزیز ایندفعه میبینم کسی عضو نشده
به نظر من منتظر باشید تا دوست عزیزمون که گفته بود تو همین تایپیک میگم چجوریه بگه چجوریهههههههههههههههههههههههه

bita2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میرم.....................................................تا فردا ساعت 10:30بر گردم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
شما بهتره اول ببینید اون سایتی که دارید در اون روش خودتون رو پیاده می کنید سایت ماندگاری هست یا خیر و بعد بیاید براش دنبال روش بگردید .
اگر قانونی بودن و ثبات داشتن اون سایت تایید شد اون موقع روش شما ارزشمنده ولی در حال حاضر که فکر نمی کنم پرداختی این سایت تایید شده باشه و یا استمرار پرداختی این سایت تایید شده باشه دنبال روش زیاد کردن درآمد رفتن به نظر من وقت تلف کردنه و میشه مثل تجارب گذشته که خدا رو شکر کم نبودن و روز به روز هم زیادتر میشن .

spiral

Registered User
لایک‌ها
347
خبری نشد؟همه چی آرومه؟

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
دوستان کاملا چرته :D
روش ایشون اینه که میشه تو این سایت ۱۰۰۰ بار هم عضو شد . اما کلیک هر روز هر اکانت معادل 0.001$ میشه :))))
شما ۱۰۰۰ تا اکانتم بری کلیک کنی میشه یک دلار . تازه همینم نمیشه و با یک آیپی (طبق گفته استارتر) اصلا نمیشه این کارو کرد و سایت میفهمه و شما هر بار باید آی پی رو چنج کنی.
کلا مزخرف

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان کاملا چرته :D
روش ایشون اینه که میشه تو این سایت ۱۰۰۰ بار هم عضو شد . اما کلیک هر روز هر اکانت معادل 0.001$ میشه :))))
شما ۱۰۰۰ تا اکانتم بری کلیک کنی میشه یک دلار . تازه همینم نمیشه و با یک آیپی (طبق گفته استارتر) اصلا نمیشه این کارو کرد و سایت میفهمه و شما هر بار باید آی پی رو چنج کنی.
کلا مزخرف

ای ول معین. هرچند خودمون هم میدونستیم چه میخواد بکنه. ولی خواستیم یکی بگه دل دوستمون نشکنه.

tifo02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بيت كوين آدرس چى بنويسم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
گیفت کارت امازون خریداریم
pm me