mohammad2671
Registered User
تمام سایتایی که تو این تاپیک معرفی شدن واقعا از بهترینها هستن و هنوز با قدرت دارن کار میکنن مخصوصا تک رنک.پیشنهاد میکنم حتما تو این سایت ثبت نام کنید و تبدیل به گرید A کنید.
تو صفحه اصلی روی earn کلیک کنید .بعد روی surf کلیک کنید صفحه جدید باز میشه و شروع میکنه به امتیاز دادن.هر 330 هزار امتیاز معادل ۵ دلاره.و پرداختش مینیموم 5 دلاره.من توی سایت surf kenka عضو شدم این به چه صورته امتیازیه ؟
چه جوریه ؟
گذاشتم روی سورف خوب معلوم نمی شه چه به چیه
تو صفحه اصلی روی earn کلیک کنید .بعد روی surf کلیک کنید صفحه جدید باز میشه و شروع میکنه به امتیاز دادن.هر 330 هزار امتیاز معادل ۵ دلاره.و پرداختش مینیموم 5 دلاره.
اولا لازم نیست حتما بشینید میتونی یکم راه بری یا ...اوههه من تا کی بشیم بشه 5 دلار![]()
اولا لازم نیست حتما بشینید میتونی یکم راه بری یا ...
دوما بفرمایید همین حدود ۴۰۰۰ امتیازو چقدر طول کشید تا گرفتی .مثل اینکه خیلی سخت گذشته بهت:lol:
نه نمیشه.شما مامور مالیاتی یا...؟شما توی امضات نوشتی که 115 تومن از تک رنک دریافتی داشتی،میشه یه عکس از صفحه برداشتی هات بذاری؟
دوست عزیز تا این لحظه سر وقت به همه پرداختی داشته.چند درصد احتمال داره که اسکم باشه؟؟؟
نه فقط می خواستم ببینم حدسم درسته که دیدم هست وبقیه هم فهمیدن حدسم چی بوده.نه نمیشه.شما مامور مالیاتی یا...؟
تو دلت به حدسیاتت خوش باشه.وکیل دیگران هم نباش.از طرف خودت فقط حرف بزن.دیگران هم اگه بخان بدونن خودشون میتونن تو صفحه امتیاز گیری ببینن.نه فقط می خواستم ببینم حدسم درسته که دیدم هست وبقیه هم فهمیدن حدسم چی بوده.![]()
نکته جالب اینجاست که جنابعالی حاضری این همه با من بحث کنی اما عکس از صفحه پرداختی ها نذاری تا اعضای بیشتری جذب بشن!تو دلت به حدسیاتت خوش باشه.وکیل دیگران هم نباش.از طرف خودت فقط حرف بزن.دیگران هم اگه بخان بدونن خودشون میتونن تو صفحه امتیاز گیری ببینن.
اقا به من و شما چه ربطی داره ایشون چقدر درامد داشته و داره.من خودم وقتی دیدم سایت خوبیه ثبت نام کردم و از ایشون هم ممنونم که این سایتو معرفی کرد و راهنماییم کرد چیکار کنم.ولی به خاطر درامد ایشون ثبت نام نکردم.لطفا الکی جوسازی نکنین مگر اینکه خودتون منظور دیگه ای داشته باشیننه فقط می خواستم ببینم حدسم درسته که دیدم هست وبقیه هم فهمیدن حدسم چی بوده.![]()
ببین عزیز،من خودم اولین کسی بودم که توی این فروم این سایت رو معرفی کردم و درآمد واقعی که با زحمت از این سایت به دست آوردم رو اعلام کردم،ولی وقتی دیدم ایشون با تقلید از امضای من،که مبلغ 114 هزار تومن رو نوشته بودم همین مبلغ رو دقیقا نوشته و امروز کردتش 115 هزار تومن،خواستم غیر مستقیم بهشون بگم کارتون درست نیست،همین،من هم بعد از حدود یک ماه چند روز پیش دوباره فعالیتم رو شروع کردم برای همین توی Top 5 نبودم.اقا به من و شما چه ربطی داره ایشون چقدر درامد داشته و داره.من خودم وقتی دیدم سایت خوبیه ثبت نام کردم و از ایشون هم ممنونم که این سایتو معرفی کرد و راهنماییم کرد چیکار کنم.ولی به خاطر درامد ایشون ثبت نام نکردم.لطفا الکی جوسازی نکنین مگر اینکه خودتون منظور دیگه ای داشته باشین
من خودم تا دو هفته پیش اصلا نه نفر اول و نه نفر دوم عکس شما رو نمیدیدم ولی ایشون همیشه نفر اول بود .
من تو رو به حساب نمیارم که بخام امضاتو تقلید کنم یا حتی جوابتو بدم.شاید اگه یه سری میومدی شهر دیدت عوض میشد پسر زحمت کش.ببین عزیز،من خودم اولین کسی بودم که توی این فروم این سایت رو معرفی کردم و درآمد واقعی که با زحمت از این سایت به دست آوردم رو اعلام کردم،ولی وقتی دیدم ایشون با تقلید از امضای من،که مبلغ 114 هزار تومن رو نوشته بودم همین مبلغ رو دقیقا نوشته و امروز کردتش 115 هزار تومن،خواستم غیر مستقیم بهشون بگم کارتون درست نیست،همین،من هم بعد از حدود یک ماه چند روز پیش دوباره فعالیتم رو شروع کردم برای همین توی Top 5 نبودم.![]()
ماشاا... شخصیت،برات متاسفم،ریپورت شد.من تو رو به حساب نمیارم که بخام امضاتو تقلید کنم یا حتی جوابتو بدم.شاید اگه یه سری میومدی شهر دیدت عوض میشد پسر زحمت کش.
برای خودت متاسف باش که اینقدر الافی و ..برای تو هم قبلا ریپورت شده بود پسر زحمتکش .ماشاا... شخصیت،برات متاسفم،ریپورت شد.![]()