• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد از سایت بدون کلیک و سرمایه گذاری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
تمام سایتایی که تو این تاپیک معرفی شدن واقعا از بهترینها هستن و هنوز با قدرت دارن کار میکنن مخصوصا تک رنک.پیشنهاد میکنم حتما تو این سایت ثبت نام کنید و تبدیل به گرید A کنید.

signul

Registered User
لایک‌ها
938
من توی سایت surf kenka عضو شدم این به چه صورته امتیازیه ؟
چه جوریه ؟
گذاشتم روی سورف خوب معلوم نمی شه چه به چیه

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
من توی سایت surf kenka عضو شدم این به چه صورته امتیازیه ؟
چه جوریه ؟
گذاشتم روی سورف خوب معلوم نمی شه چه به چیه
تو صفحه اصلی روی earn کلیک کنید .بعد روی surf کلیک کنید صفحه جدید باز میشه و شروع میکنه به امتیاز دادن.هر 330 هزار امتیاز معادل ۵ دلاره.و پرداختش مینیموم 5 دلاره.

signul

Registered User
لایک‌ها
938
تو صفحه اصلی روی earn کلیک کنید .بعد روی surf کلیک کنید صفحه جدید باز میشه و شروع میکنه به امتیاز دادن.هر 330 هزار امتیاز معادل ۵ دلاره.و پرداختش مینیموم 5 دلاره.

اوههه من تا کی بشیم بشه 5 دلار :D

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
اوههه من تا کی بشیم بشه 5 دلار :D

اولا لازم نیست حتما بشینید میتونی یکم راه بری یا ...
دوما بفرمایید همین حدود ۴۰۰۰ امتیازو چقدر طول کشید تا گرفتی .مثل اینکه خیلی سخت گذشته بهت:lol:

signul

Registered User
لایک‌ها
938
اولا لازم نیست حتما بشینید میتونی یکم راه بری یا ...
دوما بفرمایید همین حدود ۴۰۰۰ امتیازو چقدر طول کشید تا گرفتی .مثل اینکه خیلی سخت گذشته بهت:lol:

:)))))))
اینم حرفیه اولین باره دارم با یه سایت خارجی کار می کنم
شما برداشت داشتی از این سایت ؟

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
من تو سایت تک رنک با لینک شما ثبت نام کردم.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
تمام سایتای معرفی شده تاپیک کماکان فعال هستن (بعضیشون با یه مقدار تغییرات مثل میترا رنک که من خودم فعلا باهاش کار نمیکنم و اگه تا چند وقت دیگه ادامه پیدا کنه از پست اول حذفش میکنم .)
ولی بهترینشون در حال حاضر سایت تک رنک هستش که لینک ثبت نامش رو مجددا قرار میدم.تو این سایت خیلی زود میتونید به نتیجه برسید .مثل کسایی که همین الان ظرف مدت کمتر از سه روز ۱۰ هزار تومن دریافتی دارن(جناب وروجک).

لینک ثبت نام سایت تک رنک

c.c.x

Registered User
لایک‌ها
13
چند درصد احتمال داره که اسکم باشه؟؟؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شما توی امضات نوشتی که 115 تومن از تک رنک دریافتی داشتی،میشه یه عکس از صفحه برداشتی هات بذاری؟ :)

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
نه فقط می خواستم ببینم حدسم درسته که دیدم هست وبقیه هم فهمیدن حدسم چی بوده. :)
تو دلت به حدسیاتت خوش باشه.وکیل دیگران هم نباش.از طرف خودت فقط حرف بزن.دیگران هم اگه بخان بدونن خودشون میتونن تو صفحه امتیاز گیری ببینن.

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تو دلت به حدسیاتت خوش باشه.وکیل دیگران هم نباش.از طرف خودت فقط حرف بزن.دیگران هم اگه بخان بدونن خودشون میتونن تو صفحه امتیاز گیری ببینن.
نکته جالب اینجاست که جنابعالی حاضری این همه با من بحث کنی اما عکس از صفحه پرداختی ها نذاری تا اعضای بیشتری جذب بشن!
این هم عکس از صفحه امتیازات که همین الان گرفتم و معلومه که کی چه قدر فعالیت داره:
TakRank.png
این هم مربوط به دیروزه:
TakRank2.png
:)

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
نه فقط می خواستم ببینم حدسم درسته که دیدم هست وبقیه هم فهمیدن حدسم چی بوده. :)
اقا به من و شما چه ربطی داره ایشون چقدر درامد داشته و داره.من خودم وقتی دیدم سایت خوبیه ثبت نام کردم و از ایشون هم ممنونم که این سایتو معرفی کرد و راهنماییم کرد چیکار کنم.ولی به خاطر درامد ایشون ثبت نام نکردم.لطفا الکی جوسازی نکنین مگر اینکه خودتون منظور دیگه ای داشته باشین;)

من خودم تا دو هفته پیش اصلا نه نفر اول و نه نفر دوم عکس شما رو نمیدیدم ولی ایشون همیشه نفر اول بود .

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
اقا به من و شما چه ربطی داره ایشون چقدر درامد داشته و داره.من خودم وقتی دیدم سایت خوبیه ثبت نام کردم و از ایشون هم ممنونم که این سایتو معرفی کرد و راهنماییم کرد چیکار کنم.ولی به خاطر درامد ایشون ثبت نام نکردم.لطفا الکی جوسازی نکنین مگر اینکه خودتون منظور دیگه ای داشته باشین;)

من خودم تا دو هفته پیش اصلا نه نفر اول و نه نفر دوم عکس شما رو نمیدیدم ولی ایشون همیشه نفر اول بود .
ببین عزیز،من خودم اولین کسی بودم که توی این فروم این سایت رو معرفی کردم و درآمد واقعی که با زحمت از این سایت به دست آوردم رو اعلام کردم،ولی وقتی دیدم ایشون با تقلید از امضای من،که مبلغ 114 هزار تومن رو نوشته بودم همین مبلغ رو دقیقا نوشته و امروز کردتش 115 هزار تومن،خواستم غیر مستقیم بهشون بگم کارتون درست نیست،همین،من هم بعد از حدود یک ماه چند روز پیش دوباره فعالیتم رو شروع کردم برای همین توی Top 5 نبودم. :)

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
ببین عزیز،من خودم اولین کسی بودم که توی این فروم این سایت رو معرفی کردم و درآمد واقعی که با زحمت از این سایت به دست آوردم رو اعلام کردم،ولی وقتی دیدم ایشون با تقلید از امضای من،که مبلغ 114 هزار تومن رو نوشته بودم همین مبلغ رو دقیقا نوشته و امروز کردتش 115 هزار تومن،خواستم غیر مستقیم بهشون بگم کارتون درست نیست،همین،من هم بعد از حدود یک ماه چند روز پیش دوباره فعالیتم رو شروع کردم برای همین توی Top 5 نبودم. :)
من تو رو به حساب نمیارم که بخام امضاتو تقلید کنم یا حتی جوابتو بدم.شاید اگه یه سری میومدی شهر دیدت عوض میشد پسر زحمت کش.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من تو رو به حساب نمیارم که بخام امضاتو تقلید کنم یا حتی جوابتو بدم.شاید اگه یه سری میومدی شهر دیدت عوض میشد پسر زحمت کش.
ماشاا... شخصیت،برات متاسفم،ریپورت شد. :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا