امروز برای من 32 هزار تومان پرداخت کردن. دمشون گرم.ولی اواتار من توی صفحه پرداختیا نیست.مجموع پرداختای سایت 2 میلیون و ششصد هزار تومن شده.
![]()
واقعا سایت خوبیه.دوستان پیشنهاد میکنم از امکانات این سایت اعم از اتو سرف و تایپ کد و بازیهای انلاین و همینطور گرفتن زیرمجموعه برای کسب درامد استفاده کنید.
اگه یه مقدار وقت بذارید و در حین انجام کارای دیگتون کد های حداکثر ۵ کاراکتری هم تایپ کنید میتونید امتیاز و همینطور درامد نسبتا خوبی بدست بیارید.در حال حاضر افرادی هستن که روزانه بالای ۴۰ هزار امتیاز کسب میکنن که با احتساب هر ۱۰ امتیاز ۱ تومان درامد روزانشون بالای ۴ هزار تومن میشه (البته به غیر از درامدی که از زیرمجموعه هاشون بدست میارن).
در ضمن با ارتقای خودتون به گرید A میتونید امتیاز و همینطور درامدتون رو دو برابر کنید.این کارو میتونید با پرداخت مبلغ ۴۰ هزار تومن و یا فروش ۲۰۰ هزار امتیاز کسب شده خودتون به سایت انجام بدین.
به نظر من به راحتی میشه روزانه حداقل ۲۰ هزار امتیاز بدست اورد(البته با گرید A).
برای ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید:
لینک ثبت نام سایت تک رنک
دوستان پیشنهاد میکنم از امکانات این سایت اعم از اتو سرف و تایپ کد و بازیهای انلاین و همینطور گرفتن زیرمجموعه برای کسب درامد استفاده کنید.
اگه یه مقدار وقت بذارید و در حین انجام کارای دیگتون کد های حداکثر ۵ کاراکتری هم تایپ کنید میتونید امتیاز و همینطور درامد نسبتا خوبی بدست بیارید.در حال حاضر افرادی هستن که روزانه بالای ۴۰ هزار امتیاز کسب میکنن که با احتساب هر ۱۰ امتیاز ۱ تومان درامد روزانشون بالای ۴ هزار تومن میشه (البته به غیر از درامدی که از زیرمجموعه هاشون بدست میارن).
در ضمن با ارتقای خودتون به گرید A میتونید امتیاز و همینطور درامدتون رو دو برابر کنید.این کارو میتونید با پرداخت مبلغ ۴۰ هزار تومن و یا فروش ۲۰۰ هزار امتیاز کسب شده خودتون به سایت انجام بدین.
به نظر من به راحتی میشه روزانه حداقل ۲۰ هزار امتیاز بدست اورد(البته با گرید A).
لینک ثبت نام سایت تک رنک
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبتون و باعث شدید که من هم به روز بشم.سلام در تکمیل و اصلاح مطالب شما باید بگم در حال حاظر برای ارتقا برای گرید A باید 000 500 امتیاز داشته باشی که اگه بخوای از خود سایت ریال به امتیاز کنی 000 000 1 ریال هزینه دارد که برای فعالیت تو سایت باید چندین زیرمجموعه فعال و خصوصا تلاش خودت که حتما باید بالای 15ساعت جلو رایانت باشی و فقط با تایپ امتیاز بدست بیاری تا به سود واقعا خوب برسی اگه غیر از این باشه به شخصه میگم در اینصورت ارتقا دادن فقط ضرر هست
( این سایت پرداختی صد درصد هم دارد ولی الان هزینه رو بالا برده برای ارتقا به صرفه نیست فعالیت تکی و بدون زیرمجموعه فعال )
مشاهده پیوست 473191
مشاهده پیوست 473199
سلام دوست عزیزمسلام در تکمیل و اصلاح مطالب شما باید بگم در حال حاظر برای ارتقا برای گرید A باید 000 500 امتیاز داشته باشی که اگه بخوای از خود سایت ریال به امتیاز کنی 000 000 1 ریال هزینه دارد که برای فعالیت تو سایت باید چندین زیرمجموعه فعال و خصوصا تلاش خودت که حتما باید بالای 15ساعت جلو رایانت باشی و فقط با تایپ امتیاز بدست بیاری تا به سود واقعا خوب برسی اگه غیر از این باشه به شخصه میگم در اینصورت ارتقا دادن فقط ضرر هست
( این سایت پرداختی صد درصد هم دارد ولی الان هزینه رو بالا برده برای ارتقا به صرفه نیست فعالیت تکی و بدون زیرمجموعه فعال )
مشاهده پیوست 473191
مشاهده پیوست 473199
من امروز مکاتبه کردم.منتظر جوابم.سلام دوست عزیزم
ممنون از ایکه همرو در جریان این مورد که جدیدا هم اتفاق افتاده قرار دادین.هرچند به نظرم کار زیاد جالبی نیست و کسی که اپگرید میکنه باید فعالیت خیلی بالایی داشته باشه تا به سود برسه.و حتی ممکنه سلامتیش به خطر بیفته.در کل به نظرم ارزششو نداره و همینجا به همه دوستان پیشنهاد میکنم با شرکت مکاتبه کنن تا این قانون جدید شرایطش منطقی بشه.کاری که خود من هم انجام خواهم داد.و لطفا نتیجش رو همینجا اعلام کنید.
با تشکر
سلام . واقعا ازتون ممنونم که این سایتو معرفی کردین و همچنین فقط به فکر خودتون و پول درآوردن نیستین
منم مکاتبه کردم .منتظرم
پیغام: سلام با اين شرايط جديدي که براي ارتقا گذاشتيد عملا ديگه نميشه ارتقا داد و اگه اين کارو هم نجام بديم اخرش ضرره و اگر هم سود کنيم سلامتيمونو از دست ميديم.لطفا به حالت اول برگردونيد. ممنون | ||||
سلام تشکر از شما بابت نظردهی و در صورت صلاحدید این گزینه انجام میشه. باز هم تشکر موفق باشید ارادتمند شما پرتال تک رنک http://takrank.com |
خواهش میکنم.لطفا جوابشو همینجا اعلام کنید.
لینک ثبت نام سایت تک رنک
پیغام: به نظر خودتون شرايط جديد ارتقا منطقيه؟! | ||||
سلام در این خصوص بررسی و کنترل میشه. تشکر از نظردهیتون موفق باشید ارادتمند شما پرتال تک رنک http://takrank.com |
مکاتبات بنده و بقیه دوستان بالاخره به نتیجه رسید و به جای پرداخت ۱۰۰ هزار تومان و یا ۵۰۰ هزار امتیاز برای ارتقا دادن شرایط به این صورت تغییر کرد که با پرداخت ۵۰ هزار تومان و یا دادن ۲۵۰ هزار امتیاز میشه به گرید A ارتقا داد.
این هم نتیجه پیگیری ما و همینطور انعطاف پذیری سایت.
با تشکر از همه دوستان
لینک ثبت نام سایت تک رنک
خوش خبر باشید.اینم یه عیدی بود که شما و سایت به ما دادین.واقعا ممنونم.حیف که بیشتر از یه لایک نمیشه زد.
خواهش مکنم.شما هم زحمت کشیدین.در کل نتیجه کار گروهی بود.
موفق باشید.
این هزینه برای یک ماه ارتقا هستش ؟؟ یعنی بعد 1 ماه تعرفه ها به حالت عادی برمیگرده ؟؟