• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد از سایت بدون کلیک و سرمایه گذاری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
اینم متن دریافتیم

امتیاز کسر شدهریال درخواستیشماره کارت شتابیوضعیتزمان رسیدگیزمان درخواستاکشن ها
320000320,000ریالریال درخواستی واریز شده۲۴ مهر‍۱۳ مهر‍ جزئیات

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
امروز برای من 32 هزار تومان پرداخت کردن. دمشون گرم.ولی اواتار من توی صفحه پرداختیا نیست.مجموع پرداختای سایت 2 میلیون و ششصد هزار تومن شده.

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

من هم خوشحال شدم.مبارکه.در ضمن توی اون صفحه فقط ۱۰ پرداخت اخر درج میشه.احتمالا اون روز بیشتر از ۱۰ پرداختی داشته و بقیه اسامی جا نمیشده.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان پیشنهاد میکنم از امکانات این سایت اعم از اتو سرف و تایپ کد و بازیهای انلاین و همینطور گرفتن زیرمجموعه برای کسب درامد استفاده کنید.
اگه یه مقدار وقت بذارید و در حین انجام کارای دیگتون کد های حداکثر ۵ کاراکتری هم تایپ کنید میتونید امتیاز و همینطور درامد نسبتا خوبی بدست بیارید.در حال حاضر افرادی هستن که روزانه بالای ۴۰ هزار امتیاز کسب میکنن که با احتساب هر ۱۰ امتیاز ۱ تومان درامد روزانشون بالای ۴ هزار تومن میشه (البته به غیر از درامدی که از زیرمجموعه هاشون بدست میارن).
در ضمن با ارتقای خودتون به گرید A میتونید امتیاز و همینطور درامدتون رو دو برابر کنید.این کارو میتونید با پرداخت مبلغ ۴۰ هزار تومن و یا فروش ۲۰۰ هزار امتیاز کسب شده خودتون به سایت انجام بدین.
به نظر من به راحتی میشه روزانه حداقل ۲۰ هزار امتیاز بدست اورد(البته با گرید A).

برای ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید:

لینک ثبت نام سایت تک رنک

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان پیشنهاد میکنم از امکانات این سایت اعم از اتو سرف و تایپ کد و بازیهای انلاین و همینطور گرفتن زیرمجموعه برای کسب درامد استفاده کنید.
اگه یه مقدار وقت بذارید و در حین انجام کارای دیگتون کد های حداکثر ۵ کاراکتری هم تایپ کنید میتونید امتیاز و همینطور درامد نسبتا خوبی بدست بیارید.در حال حاضر افرادی هستن که روزانه بالای ۴۰ هزار امتیاز کسب میکنن که با احتساب هر ۱۰ امتیاز ۱ تومان درامد روزانشون بالای ۴ هزار تومن میشه (البته به غیر از درامدی که از زیرمجموعه هاشون بدست میارن).
در ضمن با ارتقای خودتون به گرید A میتونید امتیاز و همینطور درامدتون رو دو برابر کنید.این کارو میتونید با پرداخت مبلغ ۴۰ هزار تومن و یا فروش ۲۰۰ هزار امتیاز کسب شده خودتون به سایت انجام بدین.

لینک ثبت نام سایت تک رنک
واقعا سایت خوبیه.

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

لینک ثبت نام سایت تک رنک

سلام در تکمیل و اصلاح مطالب شما باید بگم در حال حاظر برای ارتقا برای گرید A باید 000 500 امتیاز داشته باشی که اگه بخوای از خود سایت ریال به امتیاز کنی 000 000 1 ریال هزینه دارد که برای فعالیت تو سایت باید چندین زیرمجموعه فعال و خصوصا تلاش خودت که حتما باید بالای 15ساعت جلو رایانت باشی و فقط با تایپ امتیاز بدست بیاری تا به سود واقعا خوب برسی اگه غیر از این باشه به شخصه میگم در اینصورت ارتقا دادن فقط ضرر هست
( این سایت پرداختی صد درصد هم دارد ولی الان هزینه رو بالا برده برای ارتقا به صرفه نیست فعالیت تکی و بدون زیرمجموعه فعال )

53577402210399048666.png
50548900438839183594.png

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
سلام در تکمیل و اصلاح مطالب شما باید بگم در حال حاظر برای ارتقا برای گرید A باید 000 500 امتیاز داشته باشی که اگه بخوای از خود سایت ریال به امتیاز کنی 000 000 1 ریال هزینه دارد که برای فعالیت تو سایت باید چندین زیرمجموعه فعال و خصوصا تلاش خودت که حتما باید بالای 15ساعت جلو رایانت باشی و فقط با تایپ امتیاز بدست بیاری تا به سود واقعا خوب برسی اگه غیر از این باشه به شخصه میگم در اینصورت ارتقا دادن فقط ضرر هست
( این سایت پرداختی صد درصد هم دارد ولی الان هزینه رو بالا برده برای ارتقا به صرفه نیست فعالیت تکی و بدون زیرمجموعه فعال )

مشاهده پیوست 473191
مشاهده پیوست 473199
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبتون و باعث شدید که من هم به روز بشم.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

مشاهده پیوست 473191
مشاهده پیوست 473199
سلام دوست عزیزم
ممنون از ایکه همرو در جریان این مورد که جدیدا هم اتفاق افتاده قرار دادین.هرچند به نظرم کار زیاد جالبی نیست و کسی که اپگرید میکنه باید فعالیت خیلی بالایی داشته باشه تا به سود برسه.و حتی ممکنه سلامتیش به خطر بیفته.در کل به نظرم ارزششو نداره و همینجا به همه دوستان پیشنهاد میکنم با شرکت مکاتبه کنن تا این قانون جدید شرایطش منطقی بشه.کاری که خود من هم انجام خواهم داد.و لطفا نتیجش رو همینجا اعلام کنید.
با تشکر

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
سلام دوست عزیزم
ممنون از ایکه همرو در جریان این مورد که جدیدا هم اتفاق افتاده قرار دادین.هرچند به نظرم کار زیاد جالبی نیست و کسی که اپگرید میکنه باید فعالیت خیلی بالایی داشته باشه تا به سود برسه.و حتی ممکنه سلامتیش به خطر بیفته.در کل به نظرم ارزششو نداره و همینجا به همه دوستان پیشنهاد میکنم با شرکت مکاتبه کنن تا این قانون جدید شرایطش منطقی بشه.کاری که خود من هم انجام خواهم داد.و لطفا نتیجش رو همینجا اعلام کنید.
با تشکر
من امروز مکاتبه کردم.منتظر جوابم.

feri_shadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام . واقعا ازتون ممنونم که این سایتو معرفی کردین و همچنین فقط به فکر خودتون و پول درآوردن نیستین
منم مکاتبه کردم .منتظرم

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
دیروز جواب منو دادن.

پیغام:
سلام
با اين شرايط جديدي که براي ارتقا گذاشتيد عملا ديگه نميشه ارتقا داد و اگه اين کارو هم نجام بديم اخرش ضرره و اگر هم سود کنيم سلامتيمونو از دست ميديم.لطفا به حالت اول برگردونيد.
ممنون

تاریخ:2013-10-22 10:45:59
نام:مدیریت سایت
پیغام:
سلام
تشکر از شما بابت نظردهی و در صورت صلاحدید این گزینه انجام میشه.
باز هم تشکر
موفق باشید

ارادتمند شما

پرتال تک رنک

http://takrank.com

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
این هم جوابی که به من دادن.به احتمال زیاد شرایط ارتقا رو تغییر میدن.ولی بقیه دوستان هم این کارو انجام بدن.
پیغام:
به نظر خودتون شرايط جديد ارتقا منطقيه؟!

تاریخ:2013-10-22 10:48:27
نام:مدیریت سایت
پیغام:
سلام
در این خصوص بررسی و کنترل میشه.
تشکر از نظردهیتون
موفق باشید

ارادتمند شما

پرتال تک رنک

http://takrank.com

لینک ثبت نام سایت تک رنک

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
مکاتبات بنده و بقیه دوستان بالاخره به نتیجه رسید و به جای پرداخت ۱۰۰ هزار تومان و یا ۵۰۰ هزار امتیاز برای ارتقا دادن شرایط به این صورت تغییر کرد که با پرداخت ۵۰ هزار تومان و یا دادن ۲۵۰ هزار امتیاز میشه به گرید A ارتقا داد.
این هم نتیجه پیگیری ما و همینطور انعطاف پذیری سایت.
با تشکر از همه دوستان

لینک ثبت نام سایت تک رنک

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
خوش خبر باشید.اینم یه عیدی بود که شما و سایت به ما دادین.واقعا ممنونم.حیف که بیشتر از یه لایک نمیشه زد.

مکاتبات بنده و بقیه دوستان بالاخره به نتیجه رسید و به جای پرداخت ۱۰۰ هزار تومان و یا ۵۰۰ هزار امتیاز برای ارتقا دادن شرایط به این صورت تغییر کرد که با پرداخت ۵۰ هزار تومان و یا دادن ۲۵۰ هزار امتیاز میشه به گرید A ارتقا داد.
این هم نتیجه پیگیری ما و همینطور انعطاف پذیری سایت.
با تشکر از همه دوستان

لینک ثبت نام سایت تک رنک

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

xenator

Registered User
لایک‌ها
83

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
این هزینه برای یک ماه ارتقا هستش ؟؟ یعنی بعد 1 ماه تعرفه ها به حالت عادی برمیگرده ؟؟

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
این هزینه برای یک ماه ارتقا هستش ؟؟ یعنی بعد 1 ماه تعرفه ها به حالت عادی برمیگرده ؟؟

بله برای یکماهه.البته پیشنهاد من به اونایی که تازه ثبت نام میکنن و وارد این سیستم میشن اینه که ابتدا به صورت رایگان و عادی کار کنن و بعدا از امتیاز بدست اومده خودشون برای ارتقا استفاده کنن.
در ضمن من الان یک ماهه که گرید A هستم و نه امتیاز و نه هیچ پولی پرداخت نکردم.فقط به خاطر فعالیت زیرمجموعه هام و فعالیت خودم گرید A رو به صورت هدیه دریافت کردم.به هر حال سایت واقعا خوبیه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا