فرق H55L با H55N چیه و اینکه IDE دارند یا نه
اين asus درايو خوبي هست تو خريدش شك نكن
گیر من یکی که نیومدالبته اگه گیر بیاری. من که حدود 15 روزی هست که در به در دنبال ASUS 1814 BLT می گردم. توی اصفهان نبود. حتی تهران هم توی پاساژ ایران نبود.![]()
گیر من یکی که نیومد
از نوع 1814bl اش گرفتم ..امیدوارم کیفیت کارش فرقی با مدل ساتا نداشته باشه!
از دوستان كسي اين دو مدل رايتر را گرفته يا اطلاعي از كيفيت و كاركرد و.. آن دارد؟:
يكي مدل GSA-H55N ال جي هست كه به خاطر ويژگي SecurDisc اش چشمم را گرفته!
يكي هم مدل 1680 بنكيو ...اين يكي را هم به خاطر تجربه بسيار بسيار بسيار شيرينم با مدل 1640 بنكيو كه دارم مد نظرم هست! انصافا رايتر عالي برام بود و هست!
باتشكر
اين تو بازار هست
NEC ND-7170S SATA
http://www.sonynec-optiarc.de/en/exhibits/hh-drives/ad-7170s.html
سلام..
من دیویدی رایتر مدل LiteOn LH-20A1s رو انتخاب کردم! ولی نمیدونم از کجا باید بگیرم؟ با چه گارانتی؟ لطفا ادرس بدین.
اون مشکل من با جدا کردن سی دی رام حل شد و فریمور رو هم به 1.02 ارتقا دادم. فعلا خوب کار می کنه و راضیم ازش!من امروز صبح یک h55n خریدم 38500 از پاساژ ایران. روی سیستمم که سرور 2003 است با رم 256 و گرافیک انبورد و سلرون 1.7 سیستم کرش می کنه . روی یک سیستم دیگه با XP و رم 512 مدت کوتاهی تست کردم مشکلی نداشت . توی منوالش که نوشته رم 512 و کارت گرافیک 128 مگ! این مشکلش روی سیستم اولی ناشی از سرور2003 است یا سخت افزار ضعیف؟ چون READ هم درست نمی کنه. و اینکه یک ASUS CDROM 40X هم بعنوان slave بهش وصله.
گیر من یکی که نیومد
از نوع 1814bl اش گرفتم ..امیدوارم کیفیت کارش فرقی با مدل ساتا نداشته باشه!
سلام
شما از قیمت H44N اطلاعی ندارید؟