به نقل از Heaven :بابا اصلا مهم نیست. بی خیال. ولی من اصلا اینو به صورت موردی به عنوان یک فکت می دونم. یک مقاله خودنم توی عصر ارتباط که ترجمه از تامز هاروویر بود نوشته بود موتور و اپتیک و ... ایسوس کلا پایونیره. به خاطر همین از نظر Seek time و random Access Time و همه چی کاملا شبیه اون بود. البه این مال سال 2005 شاید الان ایسوئس مدل دیگری هم داشته باشه. به هر حال در سال 2005 ایسوس خود تولید نمی کرد و برای کامل بودن سبد محصولاتش دی وی دی رایترش ساخت پایونییر بود.
اون استاندارد کانادا است که لازم الاجرا برای لوازمی که به کانادا صادر میشند و می گه این دستگاه اونها رو پاس می کنه.به نقل از SATpt :دوستان عزیز منم بالاخره کومبوی Teac رو فروختم و یه LG 4167b گرفتم. حالا چندتا نکته و سوال:
1- ماجرای این کلاس بی و کانادایی که رو برچسبش نوشته چیه؟
2- نسخه فرمویر درایو DL12 هست، به DL13 آپدیت کنم، آخه شنیدم این درایو تو فرمویر مشکل داره!؟
3- وقتی رفتم بخرم یکی از فروشنده ها یه مدل دیگه داشت که 51 میداد، فکر میکنم LG GSA-H10A یا یه همچین چیزایی بود، کسی امتحانش کرده؟
4- زیاد از خریدش راضی نیستم، یعنی بیشتر از اینها ازش توقع داشتم. من کومبو تیک رو فقط به خاطر ضعف در خوندن دیویدی فروختمش، که فکر میکنم اونم تا حد زیادی به فرمویرش برمیگشت که آپدیتش کردم ولی دیگه نتونستم نسخه قبلیش رو از جایی پیدا کنم. ولی در خوندن سیدی و رایتش عالی بود.
اما این الجی درسته بعضی از دیسکهایی که قبلی نمیخوند رو میخونه ولی بعضیهاش رو که فعلا نخونده.
درایو قبلیم تو تست سرعت نرو تا 53 هم رسیده بود! ولی این یکی از 47 بالاتر نرفت. خلاصه اینکه دوستان یه جور دیگه تعریف میکردند و یه جور دیگه از آب دراومد!؟![]()
من فرم وير رو آپديت كردم و تا الان مشكلي نداشتم ...به نقل از SATpt :دوستان عزیز منم بالاخره کومبوی Teac رو فروختم و یه LG 4167b گرفتم. حالا چندتا نکته و سوال:
1- ماجرای این کلاس بی و کانادایی که رو برچسبش نوشته چیه؟
2- نسخه فرمویر درایو DL12 هست، به DL13 آپدیت کنم، آخه شنیدم این درایو تو فرمویر مشکل داره!؟
3- وقتی رفتم بخرم یکی از فروشنده ها یه مدل دیگه داشت که 51 میداد، فکر میکنم LG GSA-H10A یا یه همچین چیزایی بود، کسی امتحانش کرده؟
4- زیاد از خریدش راضی نیستم، یعنی بیشتر از اینها ازش توقع داشتم. من کومبو تیک رو فقط به خاطر ضعف در خوندن دیویدی فروختمش، که فکر میکنم اونم تا حد زیادی به فرمویرش برمیگشت که آپدیتش کردم ولی دیگه نتونستم نسخه قبلیش رو از جایی پیدا کنم. ولی در خوندن سیدی و رایتش عالی بود.
اما این الجی درسته بعضی از دیسکهایی که قبلی نمیخوند رو میخونه ولی بعضیهاش رو که فعلا نخونده.
درایو قبلیم تو تست سرعت نرو تا 53 هم رسیده بود! ولی این یکی از 47 بالاتر نرفت. خلاصه اینکه دوستان یه جور دیگه تعریف میکردند و یه جور دیگه از آب دراومد!؟![]()
به نقل از amd>intel :شما پلكستور رو چند خريدي؟