• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
برعکس گفتید عزیز ایسوی دل و روده اش همه مال پاونییره

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما برعكس فكر ميكنيد من مطمئن هستم. شما پتانسيل توليد asus رو در نظر بگيريد خيلي بالاست . پايونير قدرت ساخت براي هر دو شركت رو نداره. همانطور كه لايتون براي سوني توليد ميكنه و nec براي tdk

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خب چیپش ماله NEC هست. ربطی نداره. پایونیر یکی از اولین توایدکنندگان دی وی دی رایتر بود. راینر همه لپ تاپ های سونی هم پایونیره. کلا پایونیر سرمایه گرازی زیادی کرده و تشکیلات عظیمی برای دی وی دی رایتر داره.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كاش وحيد جان(rax ) بود و كامل مطمئن ميشدي. از ما گفتن بود و از شما انكار .

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
بابا اصلا مهم نیست. بی خیال. ولی من اصلا اینو به صورت موردی به عنوان یک فکت می دونم. یک مقاله خودنم توی عصر ارتباط که ترجمه از تامز هاروویر بود نوشته بود موتور و اپتیک و ... ایسوس کلا پایونیره. به خاطر همین از نظر Seek time و random Access Time و همه چی کاملا شبیه اون بود. البه این مال سال 2005 شاید الان ایسوئس مدل دیگری هم داشته باشه. به هر حال در سال 2005 ایسوس خود تولید نمی کرد و برای کامل بودن سبد محصولاتش دی وی دی رایترش ساخت پایونییر بود.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Heaven :
بابا اصلا مهم نیست. بی خیال. ولی من اصلا اینو به صورت موردی به عنوان یک فکت می دونم. یک مقاله خودنم توی عصر ارتباط که ترجمه از تامز هاروویر بود نوشته بود موتور و اپتیک و ... ایسوس کلا پایونیره. به خاطر همین از نظر Seek time و random Access Time و همه چی کاملا شبیه اون بود. البه این مال سال 2005 شاید الان ایسوئس مدل دیگری هم داشته باشه. به هر حال در سال 2005 ایسوس خود تولید نمی کرد و برای کامل بودن سبد محصولاتش دی وی دی رایترش ساخت پایونییر بود.

تامز مگه نبود میگفت 7800 جی اس AGP بومی شده..:lol: تامز از این غلطا زیاد میکنه..تمام درایوهای زیر سری 110 پایونیر رو ایسوس تولید کرده بود...

کلا پایونیر طبق اعلام خود مسئولینش دیگه اپتیکال درایو رده پایین زیر بلو ری تولید نمیکنه..

حتما پلکستورم واسه بنکیو داره درایو میزنه ... چون تستاشون شبیه هم بوده؟؟؟ شما چرا 1 درصد فکر نکردی شباهت بخاطر ایسوس باشه..معمولا شرکتهای بزرگ تایوانی که قدرت تولید ارزون و تیراژ بالا دارن واسه شرکت بزرگتر تولید درایو میکنن نه بلعکس..;)

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز منم بالاخره کومبوی Teac رو فروختم و یه LG 4167b گرفتم. حالا چندتا نکته و سوال:
1- ماجرای این کلاس بی و کانادایی که رو برچسبش نوشته چیه؟
2- نسخه فرمویر درایو DL12 هست، به DL13 آپدیت کنم، آخه شنیدم این درایو تو فرمویر مشکل داره!؟
3- وقتی رفتم بخرم یکی از فروشنده ها یه مدل دیگه داشت که 51 میداد، فکر میکنم LG GSA-H10A یا یه همچین چیزایی بود، کسی امتحانش کرده؟
4- زیاد از خریدش راضی نیستم، یعنی بیشتر از اینها ازش توقع داشتم. من کومبو تیک رو فقط به خاطر ضعف در خوندن دیویدی فروختمش، که فکر میکنم اونم تا حد زیادی به فرمویرش برمیگشت که آپدیتش کردم ولی دیگه نتونستم نسخه قبلیش رو از جایی پیدا کنم. ولی در خوندن سیدی و رایتش عالی بود.
اما این الجی درسته بعضی از دیسکهایی که قبلی نمیخوند رو میخونه ولی بعضیهاش رو که فعلا نخونده.
درایو قبلیم تو تست سرعت نرو تا 53 هم رسیده بود! ولی این یکی از 47 بالاتر نرفت. خلاصه اینکه دوستان یه جور دیگه تعریف میکردند و یه جور دیگه از آب دراومد!؟ :(

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از SATpt :
دوستان عزیز منم بالاخره کومبوی Teac رو فروختم و یه LG 4167b گرفتم. حالا چندتا نکته و سوال:
2- نسخه فرمویر درایو DL12 هست، به DL13 آپدیت کنم، آخه شنیدم این درایو تو فرمویر مشکل داره!؟
3- وقتی رفتم بخرم یکی از فروشنده ها یه مدل دیگه داشت که 51 میداد، فکر میکنم LG GSA-H10A یا یه همچین چیزایی بود، کسی امتحانش کرده؟
4- زیاد از خریدش راضی نیستم، یعنی بیشتر از اینها ازش توقع داشتم. من کومبو تیک رو فقط به خاطر ضعف در خوندن دیویدی فروختمش، که فکر میکنم اونم تا حد زیادی به فرمویرش برمیگشت که آپدیتش کردم ولی دیگه نتونستم نسخه قبلیش رو از جایی پیدا کنم. ولی در خوندن سیدی و رایتش عالی بود.
اما این الجی درسته بعضی از دیسکهایی که قبلی نمیخوند رو میخونه ولی بعضیهاش رو که فعلا نخونده.
درایو قبلیم تو تست سرعت نرو تا 53 هم رسیده بود! ولی این یکی از 47 بالاتر نرفت. خلاصه اینکه دوستان یه جور دیگه تعریف میکردند و یه جور دیگه از آب دراومد!؟ :(
اون استاندارد کانادا است که لازم الاجرا برای لوازمی که به کانادا صادر میشند و می گه این دستگاه اونها رو پاس می کنه.

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از SATpt :
من فرم وير رو آپديت كردم و تا الان مشكلي نداشتم ...

چرا راضي نيستي ؟ مگه از اين خرخون تر گيرت مياد ؟! يعني تنها مشكلت اينه كه teac 53 بوده و اين 47 .. بابا چه دل خوشي داري ها .. در عمل .. هيچ وقت به اون سرعتا نميرسند .... تازه .. براي تست الجي .. سيديي رو كه گذاشتي تا ته ته پر بوده يا نه ؟! اگه نه .. يه پرش رو بزار و دوباره تست كن ... من تست كردم .. تا 48.63 رفت

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
بالاخره plextor 760A اومد, من چند تا از دی وی دی های ارزون قیمت بازار رو که باهاش رایت کردم , میتونم بگم که قابلیت auto startegy اون واقعا غوغا میکنه , یکسری دی وی دی پلاس هیوندای داشتم که هیچوقت با پایونیر 107 مثل آدم درست رایت نشد و هروقت تست کیفیت روشون انجام میدادم PIE/PIF بالایی داشتند , این دیسک رو موقعی که auto startegy خاموش بود رایت کردم و بازهم نتیجه جالب نشد ولی با auto startegy روشن و بعد از این که یک استراتژی رایت مناسب برای این دیسک درست کرد, واقعا تفاوت کیفیت رایت قابل توجه بود. همچنین روی پرینکو و لایزر هم وقتی که auto startegy روشنه, کیفیت رایت کاملا محسوسه.
برای نمونه تست کیفیت لایزر رو که 8x رایت شده در دو حالت AS-off و AS-on گذاشتم , همانطور که میبینید مقدار متوسط PIE یک چهارم شده و PIF نصف شده. البته من از دی وی دی رام برای انجام تست استفاده کردم چون تفاوت کیفیت رو بهتر نشون میده. اگر تست رو با رایتر انجام بدید مقدار PIE/PIF بسیار پایین تر خواهد بود.

10wv6hl.jpg

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما پلكستور رو چند خريدي؟

و اين دوستمون كه 4167 خريده . من هر چي از اين مدل خريدم بي مشگل بوده . ممكنه dvd هاي شما مشگل داشته باشن. يه مطلب ديگه با 1 روز تست كردن نميشه به نتيجه قطعي رسيد.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
درسته. ولي با اين پول ميشه 2 تا LG 4167B خريد. من كه هيچ وقت سراغ پلكستور با اين قيمت نميرم.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مزاياي و معايب اين درايو از پلكستور
The Good

18X DVD+/-R burning speed
10X +R DL burning speed
Very good CD/DVD error correction
Supports protected Audio discs
Writing Quality with most media
We liked the Media Quality Check utility
Plextools is always an advantage for Plextor drives
Can measure writing quality on CD/DVD media
- The Bad

Cannot create working backups of SafeDisc's most recent versions
Does not support DVD overburning
Cannot read 90/99min audio discs
Doesn't support Bitsetting change for DVD+RW
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16587&PageId=0

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
وقتی میشه روی دیسک های ارزون با کیفیت خوب رایت کرد خب در درازمدت پولش جبران میشه. فرض کن که پول دو تا بسته 50تایی پرینکو رو گذاشتی رو LG و پلکستور خریدی. البته اگه تعداد دی وی دی هایی که رایت میکنید زیاد نیست, خب مسلما خرید این رایتر بصرفه نخواهد بود.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
باز هم شما حساب با خريد دو تا DVD WRITER LG شما ميزان رايتهائي كه داري سر شكن ميكني بين دو تا دستگاه و هم سريع تر كارت راه ميوفته و هم استهلاك رايترت پايين مياد

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
بله اونجوری هم میشه حساب کرد. ولی من بیشتر قصدم از خریدش این بود که دی وی دی هایی که آرشیو میکنم درست رایت بشن , وگرنه دو سال بعد باید بشینم و مثلا پنج هزار تا دی وی دی رو دوباره کپی کنم!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بازم حساب كني lg چيزي كمتر از پلكستور نداره. اينو من نميگم review هائي كه نوشته شده ميگه. به نظرم من پلكستور ارزش پولي كه بابتش ميديم نداره. شايد تا 10 تومن بالاتر از درايو هاي ديگه بيارزه ولي دو براربرشون اصلا.

من اين رو بخاطر خود شما ميگم دوست عزيز به هر حال مبارك باشه

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
سلام . می خواستم بدونم که دی وی دی رایتری که پشت سی دی حک بکنه ، برند و مدل دیگه ای بجز اچ پی ، توی بازار ما موجوده؟ اگه کسی خبر داره ممنون میشم بگه.

بالا