SATpt
Registered User
- نوشتهها
- 541
- لایکها
- 0
منم موافقم، مخصوصا از benq,necبه نقل از ARH :حالا چرا LG4167B ؟ تو رنج قيمت 50-60 تومان از برندهاي ديگه هم DVD-Writer هست ! اونها رو هم مد نظر قرار داديد ؟
منم موافقم، مخصوصا از benq,necبه نقل از ARH :حالا چرا LG4167B ؟ تو رنج قيمت 50-60 تومان از برندهاي ديگه هم DVD-Writer هست ! اونها رو هم مد نظر قرار داديد ؟
به نقل از hossein_3650 :اقا رفتم پسش دادم و همون 4167B رو گرفتم.رو فاکتورشم خودش نوشت با گارانتی 1 سال تعویض.
به نقل از afshin_electronic :همه قبلا بررسي شدن .. و فقط الان روي اين مدل توافق هست .. چند نفري هم كه خريدن .. منجمله خود من .. خيلي راضي هستيم ...!!
به نقل از shork :همه جا هست بگير پشيمون نميشی ، منم گرفتم بد نيست.
بابا خدا بودنم چه حسي داره، چون منم كه گرفتم ولي به قول استاد عزيز Shork ،بد نيست.به نقل از ARH :به به ، همه خداهاي سخت افزار كه همين مدل dvd writer رو خريدند ، منم سريع برم بخرم شايد اينجوري بتونم خودم رو بهشون شبيه كنم![]()
به نقل از rax :اصلا موافق نیستم..اتفاقا درایوهای پلکستور روی مدیای ارزون خیلی مشگل دارن..تو تمام تستها فقط رو مدیای گرون کیفیتشون خوب بوده...
پلکستور بیشتر بخاطر سرعت بالای خوندن دیسک های ویدئویی معروفه والا درایو رو خودش تولید نکرده و OEM هست و
فقط بهینه سازی شده..
من هرچي توي اين سايت ميگردم درباره ي 4167 چيزي نميبينم ...به نقل از amd>intel :بهترين و معتبرترين review ها مال سايت www.cdrinfo.com
يافتم : http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14976به نقل از afshin_electronic :من هرچي توي اين سايت ميگردم درباره ي 4167 چيزي نميبينم ...
به نقل از sunny4u :این مشکلی رو که شما اشاره کردید مربوط به مدل های قبلی پلکستور میشه , کیفیت رایت در 760 بسیار بهبود پیدا کرده. در ضمن تا آنجایی که من اطلاع دارم فقط مدل های 740 و 750 در اصل رایتر بنکیو بوده و پلکستور با اسم خودش این مدل ها رو تو پاچه خلق کرده!
این هم تست PIE/PIF که روی پرینکو که با سرعت 8x رایت شده انجام دادم و اگر یه نگاه به این تاپیک که مخصوص پرینکو هست بندازید, متوجه میشویدکه چنین کیفیت رایتی روی دیسک آشغال پرینکو اونهم با سرعت 8X بیشتر شبیه به معجزه می مونه!
]
]