• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ARH :
حالا چرا LG4167B ؟ تو رنج قيمت 50-60 تومان از برندهاي ديگه هم DVD-Writer هست ! اونها رو هم مد نظر قرار داديد ؟
منم موافقم، مخصوصا از benq,nec

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من LG 4167B از درايوهاي موجود يه سر و گردن بالاتره. هر سايتي كه اين قطعه رو REVIEW كرده نظرش مساعد بوده . هم در ايت و هم در خوندن.BENQ زود فرسوده ميشه. NEC هم خوندنش افتضاحه.
سايت WWW.CDRINFO.COM بهترين مرجع هست. و نظرش مساعده نسبت به 4167 . همينطور CDFREAK

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
اقا رفتم پسش دادم و همون 4167B رو گرفتم.رو فاکتورشم خودش نوشت با گارانتی 1 سال تعویض.

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
با توجه به اينكه H10A الان فراوون شده ، ميشه 4167B رو هم راحت گير آوورد يا بايد بريم جاي خاصي ؟

به نقل از hossein_3650 :
اقا رفتم پسش دادم و همون 4167B رو گرفتم.رو فاکتورشم خودش نوشت با گارانتی 1 سال تعویض.

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از afshin_electronic :
همه قبلا بررسي شدن .. و فقط الان روي اين مدل توافق هست .. چند نفري هم كه خريدن .. منجمله خود من .. خيلي راضي هستيم ...!!

آهان:) ، خيلي ممنون از توضيحاتتون

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
همه جا هست بگير پشيمون نميشی ، منم گرفتم بد نيست.

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از shork :
همه جا هست بگير پشيمون نميشی ، منم گرفتم بد نيست.

به به ، همه خداهاي سخت افزار كه همين مدل dvd writer رو خريدند ، منم سريع برم بخرم شايد اينجوري بتونم خودم رو بهشون شبيه كنم :D

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما خدا سخت افزار هستيد ما جز بنده اي بيش نيستيم. عليرضا خان

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ARH :
به به ، همه خداهاي سخت افزار كه همين مدل dvd writer رو خريدند ، منم سريع برم بخرم شايد اينجوري بتونم خودم رو بهشون شبيه كنم :D
بابا خدا بودنم چه حسي داره، چون منم كه گرفتم ولي به قول استاد عزيز Shork ،بد نيست.
انصافا حداقل گارانتي 3 ماه تعويض تا گارانتي 3 سال تعويض كه بعضي از فروشنده ها براي NEC ميدن، خيلي فاصله داره!!!؟
اما در مورد خود الجي، فكر ميكنم اين مدل كم كم داره به آرشيو ماديران ميپيونده.

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از rax :
اصلا موافق نیستم..اتفاقا درایوهای پلکستور روی مدیای ارزون خیلی مشگل دارن..تو تمام تستها فقط رو مدیای گرون کیفیتشون خوب بوده...

پلکستور بیشتر بخاطر سرعت بالای خوندن دیسک های ویدئویی معروفه والا درایو رو خودش تولید نکرده و OEM هست و
فقط بهینه سازی شده..

این مشکلی رو که شما اشاره کردید مربوط به مدل های قبلی پلکستور میشه , کیفیت رایت در 760 بسیار بهبود پیدا کرده. در ضمن تا آنجایی که من اطلاع دارم فقط مدل های 740 و 750 در اصل رایتر بنکیو بوده و پلکستور با اسم خودش این مدل ها رو تو پاچه خلق کرده!
این هم تست PIE/PIF که روی پرینکو که با سرعت 8x رایت شده انجام دادم و اگر یه نگاه به این تاپیک که مخصوص پرینکو هست بندازید, متوجه میشویدکه چنین کیفیت رایتی روی دیسک آشغال پرینکو اونهم با سرعت 8X بیشتر شبیه به معجزه می مونه!

11jq90n.jpg

11jqbrp.jpg

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
sunny جان...عالی بود...این نمودار هارو چطور باید تفسیر کرد؟....یه سری راهنمایی کنی ممنون میشم....

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
اين تست ها رو با چه نرم افزارهايي گرفتن ؟!
خوب ما هم تست ميكنيم اينجا ميزاريم!

راستي يه توضيح هم در بارشون بده ... و اينكه اصلا PIE/PIF يعني چي ؟!

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
در این تاپیک در مورد PIE/PIF بهمراه مثال توضیح داده شده: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=80545

برنامه هایی که میتونید استفاده کنید:

kprobe مخصوص رایترهای لایت آن
Nero CD-DVD Speed لیست درایو هایی رو که ساپورت میکنه را در اینجا ببنید
dvdinfopro لیست درایو هایی رو که ساپورت میکنه را از اینجا بگیرید
plextools مخصوص رایترهای پلکستور

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ممكنه پلكستور مديا هاي ارزون رو 10% بهتر رايت كنه. ولي 2 برابر قيمت اكثر رايترهاي ديگه هست. من كه با اين قيمت اصلا توصيه نميكنمش.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یه DVD Writer میخوام با تمامی امکانات و بالاترین کیفیت ، و جدیدترین باشه .

بیشتر در مورد مدلهای External بگویید. در ضمن نرم افزارهای همراه آن و ورژن آنها رو اگه میدونید، بفرماییید

قیمت و محل فروش آنرا ، اگه نمایندگی اصلی آنرو بدونید که خیلی بهتره.

درباره مشخصات فنی هم اگه کامل بفرمایید ( تا جای ممکن) ممنون میشم.

قیمت برام مهم نیست ، کیفیت و کارآیی رو بیشتر در نظر دارم.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان کسی نمیدونه. یه DVD Writer میخوام با تمامی امکانات که External هم میخوام باشه.

قیمت و محل فروش آنرا ، اگه نمایندگی اصلی آنرو بدونید که خیلی بهتره.

نرم افزارهای همراه آن و ورژن آنها رو اگه میدونید، بفرمایید.قیمت هم مهم نیست

با تشکر

موفق باشید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از sunny4u :
این مشکلی رو که شما اشاره کردید مربوط به مدل های قبلی پلکستور میشه , کیفیت رایت در 760 بسیار بهبود پیدا کرده. در ضمن تا آنجایی که من اطلاع دارم فقط مدل های 740 و 750 در اصل رایتر بنکیو بوده و پلکستور با اسم خودش این مدل ها رو تو پاچه خلق کرده!
این هم تست PIE/PIF که روی پرینکو که با سرعت 8x رایت شده انجام دادم و اگر یه نگاه به این تاپیک که مخصوص پرینکو هست بندازید, متوجه میشویدکه چنین کیفیت رایتی روی دیسک آشغال پرینکو اونهم با سرعت 8X بیشتر شبیه به معجزه می مونه!
]
]

این شد یه جواب منطقی..خیلی بجا بود..ولی 760 هم بدون هیچ شکی ساخت پلکستور نیست..شاید بنکیو هم نباشه و لی پلکستور هم نیست..

ولی دوست عزیز اون پرینکر که اینا روش تست کردن با این پرینکو بازار داخلی ایا یکی است؟؟؟؟

حداقل میدونم 50 درصد پرینکو های داخلی که روش زده پلاس اصلا پرینکو نیست..ولی بازم واقعا تست جتر هاش عالیه..(740 هم تستاش از خود 1640 بنکیو بهتر بود..فیرم ویر اپتیمایز شده پلکستور واقعا معجزه میکنه..مخصوصا تو استراتژی رایت..)

بالا