M654
Registered User
به نقل از Pedram_IR :بالاخره من نفهميدم، GSA-H10 ، GSA-4167B يا GSA-H10N ؟
نظرشون روی GSA-H10A هست
فکر کنم منظورشون از تبدیل A به N مود کردنش بود
به نقل از Pedram_IR :بالاخره من نفهميدم، GSA-H10 ، GSA-4167B يا GSA-H10N ؟
اينو متوجه شدمبه نقل از M654 :نظرشون روی GSA-H10A هست
به نقل از M654 :A11 XLA هم شده 49-50 تومن اگر از فیرمویرش بگذریم می ارزه؟
به نقل از M654 :نظرشون روی GSA-H10A هست
به نقل از Pedram_IR :اينو متوجه شدمسوال من اين بود كه در زمينه ي قدرت ، كيفيت و امكانات بالاخره كدوم يكي از اينها سرترن؟
GSA-H10 ، GSA-4167B يا GSA-H10N ؟
از نظر قدرت چي؟ يعني خوندن سي دي هاي خش دار و قديمي؟ سرعت لود شدن سي دي ؟ و همين طور اصطلاحا خركاري؟به نقل از rax :خوب اونطوری که شما به قضیه نگاه میکنی GSA-H10N از همه بهتره..سرعت رایت بهتر و کیفیت مشابه با باقی مدلها..فیرم ویر مود شده روش هم سرعت رید رو زیاد میکنه هم محدودیت های زیادی رو رفع میکنه..میشه یه محصول ایده ال..قابل توجه ترین نکته امکان رایت DVD-Ram 12X با این مدله..ممکنه برای بک اپ گرفتن لازم بشه..گرچه من بخاطر نوع رایتش این مدل رو میپسندم نه امکاناتش..
بنکیو سری 1640 هم خوبه ولی من ترجیح میدم از سونی 810 که همین مدل OEM هست استفاده کنم...820 هم دو سری تولید شده..یکی با 4167 و یکی با 1670...
اگه سرعت رایت مهم باشه بنکیو مناسبه والا کیفیت رو میشه با پایونیر و ال جی بهتر تجربه کرد..![]()
به نقل از Pedram_IR :از نظر قدرت چي؟ يعني خوندن سي دي هاي خش دار و قديمي؟ سرعت لود شدن سي دي ؟ و همين طور اصطلاحا خركاري؟
در اين زمينه ها كدومشون بهتره؟
در مورد benq کاملا موافقم سرعت خوندن خیلی خوبی داره ولی عمرش کوتاهبه نقل از rax :اصل کار رو گفتی الان...بنکیو که هم عمر کوتاهی داره و هم خوندنش نسبتا ضعیف..ال جی خوب میخونه و عمرش دراز ولی لودش فاجعس..
پایونیر خوب میخونه و عمر خوبی هم داره و لودش هم مناسبه...
از نظر سرعت رید درایوهای بدون قفل عالین مثل بنکیو ولی عمرشون خیلی کمه...در عوض پایونیر بجای 16 تا حد 14 میخونه ولی سروصدای کمتری هم داره..
لایتون با فیرم ویر مود شده مثل بنکیو سرعتش حدود 16 میشه..ولی با فیرم اصلی نه..در عوض لودش بالاس...
بازم بسته به شانس میتونه یه درایو بطور خاص خوب یا بد در بیاد..هندونه خریدنه ..باور کن..
تو سایر برندها Aopen رید و رایت سریعی داره...ولی باقی رو بی اطلاعم...NEC تو رید خیلی ضعیفه...و پلکستور هم متوسط..![]()
به نقل از smrr57 :در مورد benq کاملا موافقم سرعت خوندن خیلی خوبی داره ولی عمرش کوتاه
من یکدونه benq dw 1640 دارم سرعت read & write خیلی خوبی داره یک dvd 4.7 را تو 6-7 دقیقه روی هارد کپی میکنه و تو زمان کمتری یک dvd تقریبا پر را رایت میکنه ولی گاهی اوقات cd یا dvd (از نوع درب داغون-یا بد رایت شد)توش گیر میکنه و در نمیاد -به هززار بدبختی باید درش بیارم -نمیدونم مشکل مربوط به این نوع dvd writer benq میشه یا مشکا فقط از dvd writer منه !
گارانتی هم بردمش ولی گفتن چیزی نیست
اینهم مقایسه dvd writer benq dw 1640 با چند مدل دیگه از سایت anandtech :
http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2470&p=5
به نقل از mmj :راستش من میخواستم با تعاریفی که بچه ها کرده بودند LG بخرم . اما چون rax رو خیلی قبول دارم وقبلا هم خیلی کمکم کرده میگم پایونییر حالا این DVD WRITER PIONEER - DVR-A11-XLA/B/C که تو سایت rayansaba زده 74 تومن(A111 هم 49 تومن) از نظر گارانتی چطوره و گارانتی اش ماله چه شرکتیه و چند سال و... ؟؟
به نقل از mmj :نه فکر نمیکنم انقدر زیاد رایت کنم
اما فقط برام کیفیت و عمرش مهمه و اینکه گارانتیه معتبر داشته باشه
هزینه اش چندان مهم نیست حالا با این اوصاف پیشنهادت چیه یعنی کدومو تهیه کنم ؟!
خوب چرا H10-N نگيره؟به نقل از rax :خوب به نظر من( نظر کاملا شخصی من..) با این اوصاف H10-A بهتره ولی حتما تبدیلش کن به N..![]()
به نقل از Pedram_IR :خوب چرا H10-N نگيره؟
راستي قيمت اين سه مدل ال جي چقدره؟
H10-N كه يكي از محصولات مادايرانه. چطوريه كه تو بازار نيست؟به نقل از rax :دو تا مشگل کوچیک هست..اولا تو بازار من ندیدم...دوما اگه باشه زیر 70-80 نیست..![]()
4167 هم خوب طبعا چون هنوز قیمت قدیمیش رو داره حدود 52-53 باید باشه..
به نقل از Pedram_IR :H10-N كه يكي از محصولات مادايرانه. چطوريه كه تو بازار نيست؟
به نقل از Mohammadirani@ :ممنون دوستان , بحث خوبي شد
همون طور که درجريان هستيد بنده رفتم و H10-A گرفتم خيلي خوب بهم جواب داده فقط دو تا نکته رو من ديدم گفتم اشاره کنم شما نظر بديد . يکي اينکه وقتي کليد اجکتش رو ميزني مدت نسبتا طولاني صرف ميشه تا دربش باز بشه و دوم اينکه متاسفانه قابليت رايت آزمايشي رو براي DVD نداره![]()
ضمنا rax جان چطور اين DVD/RW رو به سري N تغيير بدم ! فريمورک رو به روز کنم !؟
ممنونم .
به نقل از rax :خوب اون قابلیت بیتستینگ و جیتر یابی رو اگه H10-N هم نداشته باشه دیگه نمیشه بهشون اضافه کرد..
جالب اینجاس 111 هم بیتستینگ و جیتر یبی و پیف ارور یابی رو نداره...لایتون قبلیم داشت..
خوب با اینکه قول دادم دیگه در مورد اینکار صحبت نکنم ( پشت دستمم داغ کردم..) ولی برو تو گوگل سرچ کن TDB & RPC1 و H10-N و سایت براداران خطرناک یه فایل کراس فلش بهت میده برای تبدیل درایو از A به N.. اخرین ورژن رو لطفا فلش کن...( اضافه کنم JL جدید تره..در ضمن هر اتفاقی بیوفته پای خودته..من هیچ تضمینی نمیکنم...گرچه چون کار خطرناکی نیست مگه ممکنه اتفاقی هم بیوفته؟؟؟)
البته CDR-Freaks هم تو فرومش مثل اینکه یه سری مود شده ریلیز کرده ولی حال ندارم پیداشون کنم..![]()