• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
خب بعد از تحقیقات کاملی در CDfreaks مثل تقریبا همه کسان دیگه ای که اینجا هستن به این سه تا نتیجه رسیدم:

بهترین کیفیت رایت: Pioneer A10 , a11
بهترین رایتر از همه نظر: Benq1640 و 1670 (البته اگر اومده باشه)
بهترین برای خرید در ایران با توجه به قیمت و گارانتی : LG 4176B

موافقید؟!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
راستی من باکس اکسترنال می خوام.
رفتم بازار رضا چینی ها خیلی زشت و بی کلاس هستن اصلا دلم نیومد بگیرم. کسی باکس خوشگل جایی سراغ داره؟

یه مدت سوزوکی ها بودن خیلی خوشگل بودن. حالام هست؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Pedram_IR :

DVD Family : Write DVD+R9 8x ( 10800 KB/sec ) maximum by Zone CLV
DVD-R9 4x ( 5400 KB/sec ) maximum by CLV​
بالاخره نگفتيد منظور از DVD+R9 و DVD-R9 چيه؟
يعني ال جي R9 رو پشتيباني نمي كنه ولي Lite-On پشتيباني مي كنه؟ چون در ريويووي ال جي ننوشته بود پشتيباني از R9.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Mohammadirani@ :
سلام پدارم جان

آره .. منم مانيتور ال جي دارم گارانتي مادايران ه خيلي خوب جواب داده ..

اما يه نكته LG4167B ساخت كره هست و مادايران به خاطر كيفيتش اون رو گارانتي كرده .. يك سال تعويض
محمد جان حقيقتش من هنوز هم در مورد ال جي با اون همه تعريفي كه در تاپيك دي وي دي رايتر ازش شده دو دلم .
آخه غير از مانيتور ال جي ، هر وسيله ي الكترونيكي با مارك ال جي خريدم يا جايي ديدم ، آشغال در اومده.
حالا هم واقعا به قدرت ال جي در خوندن سي دي ها و دي وي دي هاي قديمي و خش دار شك دارم.
مگر اينكه كسي پيدا بشه كه خودش كيفيت كار اون رو ديده باشه و بتونه من رو از شك و دو دلي در بياره.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Pedram_IR :
محمد جان حقيقتش من هنوز هم در مورد ال جي با اون همه تعريفي كه در تاپيك دي وي دي رايتر ازش شده دو دلم .
آخه غير از مانيتور ال جي ، هر وسيله ي الكترونيكي با مارك ال جي خريدم يا جايي ديدم ، آشغال در اومده.
حالا هم واقعا به قدرت ال جي در خوندن سي دي ها و دي وي دي هاي قديمي و خش دار شك دارم.
مگر اينكه كسي پيدا بشه كه خودش كيفيت كار اون رو ديده باشه و بتونه من رو از شك و دو دلي در بياره.
4167b ال جی دی وی دی رایتر خیلی خوبیه . توی Read خیلی معمولی رفتار میکنه حتی ممکنه نسبت به دی وی دی رایترهای پر فروش دیگه بازار مثل Sony DRU 820A از جهت خوندن قدرتش کمتر باشه ولی توی Write وضعیت خیلی فرق میکنه و عالی عمل میکنه من تو تستی که خودم از این DVD writer گرفتم در مقابل یه DRU 820A که جفتشونم نوی نو بودن و تا حالا یه DVD هم با هیچ کدومشون رایت نشده بود حجم 500 مگ رو روی یه DVD ریرایتبل با سرعت 4x در حدود 25 ثانیه سریعتر رایت کرد این کارو چند بار انجام دادیم و هر دفعه نتیجه هیچ تغییری نکرد. واقعا عملکرد عالی داشت به نظر من قدرت یه دی وی دی رایتر تو رایت کردنشه نه تو خوندنش .

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از saeid_2001 :
4167b ال جی دی وی دی رایتر خیلی خوبیه . توی Read خیلی معمولی رفتار میکنه حتی ممکنه نسبت به دی وی دی رایترهای پر فروش دیگه بازار مثل Sony DRU 820A از جهت خوندن قدرتش کمتر باشه ولی توی Write وضعیت خیلی فرق میکنه و عالی عمل میکنه من تو تستی که خودم از این DVD writer گرفتم در مقابل یه DRU 820A که جفتشونم نوی نو بودن و تا حالا یه DVD هم با هیچ کدومشون رایت نشده بود حجم 500 مگ رو روی یه DVD ریرایتبل با سرعت 4x در حدود 25 ثانیه سریعتر رایت کرد این کارو چند بار انجام دادیم و هر دفعه نتیجه هیچ تغییری نکرد. واقعا عملکرد عالی داشت به نظر من قدرت یه دی وی دی رایتر تو رایت کردنشه نه تو خوندنش .
اونجا كه گفتين توي Read خيلي معمولي عمل مي كنه . منظورتون تا چه حد معمولي هست؟ آخه دي وي دي رام ال جي اي كه من دارم واقعا در خوندن خيلي بد عمل مي كنه . يعني اگر يك سي دي رو در اين دي وي دي رام بذارم چيزي حدود دو يا شايد سه برابر رايتر Teakي كه دارم سي دي رو لود مي كنه و سي دي هاي قديمي رو هم 40-30 ثانيه (اگر نگم 1 دقيقه) مي خونه. در زمينه ي سي دي هاي خش دار هم كه بهتره حرفش رو نزنم چون اصلا نمي خوندشون.

amir_mosawi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pedram_IR :
اونجا كه گفتين توي Read خيلي معمولي عمل مي كنه . منظورتون تا چه حد معمولي هست؟ آخه دي وي دي رام ال جي اي كه من دارم واقعا در خوندن خيلي بد عمل مي كنه . يعني اگر يك سي دي رو در اين دي وي دي رام بذارم چيزي حدود دو يا شايد سه برابر رايتر Teakي كه دارم سي دي رو لود مي كنه و سي دي هاي قديمي رو هم 40-30 ثانيه (اگر نگم 1 دقيقه) مي خونه. در زمينه ي سي دي هاي خش دار هم كه بهتره حرفش رو نزنم چون اصلا نمي خوندشون.

به نظرم این دی ودی رایتر الجی خیلی عالیه و در خوندن کم نظیره اگر نگم بی نظیر من هم مثل شما حساسم و دنبال چیز قوی می گشتم تا اینکه این مدل الجی را گرفتم واقعا عالیه در تمامی زمینها
موفق باشید.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آيا از نظر قدرت ، GSA-H10 ، GSA-4167B و GSA-H10N فرقي با هم دارن؟

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
من كه الان رفتم پيوونر خريدم توووووپه!!!!درسته؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام بر همه دوستان

بالاخره بنده هم DVD/RW گرفتم و چون مدل LG4167B گيرم نيومد . اجبارا رفتم و GSA-H10A گرفتم . تا حالا هم دو تا DVD رايت كردم مشكلي نبوده ( با نرو 7 ) . تو همين روز ها معايب و مزاياش رو مينويسم ! ضمنا پدارم جان فكر ميكنم لنز DVD رايتر ها از كيفيت و دقت بيشتر ي برخوردار باشن چون بنده هم يك CD داشتم كه CD/RW قادر به خوندنش نبود اما اين DVD/RW خيلي راحت اون رو خوند و تونستم محتوياتش رو مشاهده كنم .

ضمنا لطفا به اين سوال بنده پاسخ بديد لطفا :

دوستان LG4167B قابليت از سر گيري ادامه رايت و رايت ازمايشي رو پشتيباني ميكنه ؟! ضمنا موقعي كه كليد اجكت رو ميزنيد زمان زيادي طول ميكشه تا سيني درايو باز بشه ؟!!

1z1toxy.jpg

در مورد DVD+R9 و DVD-R9 تا اونجا كه بنده اطلاع دارم ديسک هاى DVD 9 داراى دو لايه و يک لبه و ظرفيت 8.5 گيگا بايت هستند و در مورد اون + يا - هم ميتونم بگم دو تا شركت كه با هم سر لج بيفتم و نخوان مثل بچه آدم با هم فعاليت كنن اين طوري ميشه .. !! ( البته سرعت نوشتن و خوندن اطلاعات براي اين دو نوع فرمت متفاوت ه. ) ضمنا اين دو مدل LG از هر دو فرمت پشتيباني ميكنن الان كاتالوگش جلومه !!

موفق باشيد .

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از Heaven :
خب بعد از تحقیقات کاملی در CDfreaks مثل تقریبا همه کسان دیگه ای که اینجا هستن به این سه تا نتیجه رسیدم:

بهترین کیفیت رایت: Pioneer A10 , a11
بهترین رایتر از همه نظر: Benq1640 و 1670 (البته اگر اومده باشه)
بهترین برای خرید در ایران با توجه به قیمت و گارانتی : LG 4176B
موافقید؟!

من با مورد اول و آخر کاملا موافق هستم :D

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Mohammadirani@ :
سلام بر همه دوستان

بالاخره بنده هم DVD/RW گرفتم و چون مدل LG4167B گيرم نيومد . اجبارا رفتم و GSA-H10A گرفتم . تا حالا هم دو تا DVD رايت كردم مشكلي نبوده ( با نرو 7 ) . تو همين روز ها معايب و مزاياش رو مينويسم ! ضمنا پدارم جان فكر ميكنم لنز DVD رايتر ها از كيفيت و دقت بيشتر ي برخوردار باشن چون بنده هم يك CD داشتم كه CD/RW قادر به خوندنش نبود اما اين DVD/RW خيلي راحت اون رو خوند و تونستم محتوياتش رو مشاهده كنم .

ضمنا لطفا به اين سوال بنده پاسخ بديد لطفا :

1z1toxy.jpg

در مورد DVD+R9 و DVD-R9 تا اونجا كه بنده اطلاع دارم ديسک هاى DVD 9 داراى دو لايه و يک لبه و ظرفيت 8.5 گيگا بايت هستند و در مورد اون + يا - هم ميتونم بگم دو تا شركت كه با هم سر لج بيفتم و نخوان مثل بچه آدم با هم فعاليت كنن اين طوري ميشه .. !! ( البته سرعت نوشتن و خوندن اطلاعات براي اين دو نوع فرمت متفاوت ه. ) ضمنا اين دو مدل LG از هر دو فرمت پشتيباني ميكنن الان كاتالوگش جلومه !!

موفق باشيد .
ممنون محمد جان :)

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آيا از نظر قدرت ، GSA-H10 ، GSA-4167B و GSA-H10N فرقي با هم دارن؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از amd>intel :
از نظر كارائي 4167 10% بهتر عمل ميكنه

اگر ميشه لطف كنيد و به سوال بنده پاسخ بديد :)

دوستان LG4167B قابليت از سر گيري ادامه رايت و رايت ازمايشي رو پشتيباني ميكنه ؟! ضمنا موقعي كه كليد اجكت رو ميزنيد زمان زيادي طول ميكشه تا سيني درايو باز بشه در مقايسه به CD-Rom ؟!!

ضمنا دليل كارايي بالاتر حدود 10 درصدي مدل 4167 نسبت به مدلي كه بنده تهيه كردم چيه ..

ممنونم .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از ARH :
من با مورد اول و آخر کاملا موافق هستم :D

من فقط با مورد اول موافقم..:cool: :lol:

شوخی کردم..111 هم حدود 42 تومن تریو 50 تومن باکسه..قیمتی نداره..

نظر من اینه که H10-A چون به راحتی میشه H10-N و قیمتشم زیر 50 تومنه ارزش بیشتری از 4167 داره..بخوایم رو 4167 فکر کنیم خوب من استدلال میکنم 4163 از 67 هم بهتر بود...;)

M654

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از rax :

نظر من اینه که H10-A چون به راحتی میشه H10-N و قیمتشم زیر 50 تومنه ارزش بیشتری از 4167 داره..بخوایم رو 4167 فکر کنیم خوب من استدلال میکنم 4163 از 67 هم بهتر بود...;)
A11 XLA هم شده 49-50 تومن اگر از فیرمویرش بگذریم می ارزه؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از rax :

بالاخره من نفهميدم، GSA-H10 ، GSA-4167B يا GSA-H10N ؟

بالا