• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
با توجه به اينكه كارانتي تعويضه اكه خواستم واسه كارانتي ببرم جي بكم تا عوضش كنن
اكه بكم سرعتش كمه تستش ميكنه ميكه درسته ابا توجه به اينكه كارانتي تعويضه اكه خواستم واسه كارانتي ببرم جي بكم تا عوضش كنن
اكه بكم سرعتش كمه تستش ميكنه ميكه درسته اسم شركت كارانتيش دات كامه كسي ميشناسه؟

Last edited:

rezalo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میگم قیل از اینکه ببری گارانتی یه بار ویندوزت رو عوض کن بعد یه آنتی ویروس قوی مثل نود یا کسپر نصب کن سیستم رو سرچ کن اگه نشد ببر گارانتی من واسم همچین مشکلاتی پیش اومده مثلا یه بار تو ویندوز که میرفتم در دی وی دی رام بیرون نمیومد که ویندوز رو عوض کردم درست شد

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با توجه به اينكه كارانتي تعويضه اكه خواستم واسه كارانتي ببرم جي بكم تا عوضش كنن
اكه بكم سرعتش كمه تستش ميكنه ميكه درسته ابا توجه به اينكه كارانتي تعويضه اكه خواستم واسه كارانتي ببرم جي بكم تا عوضش كنن
اكه بكم سرعتش كمه تستش ميكنه ميكه درسته اسم شركت كارانتيش دات كامه كسي ميشناسه؟

دوست عزیز اگه رم سیستمت 256 هست واقعا کمه

چک کن ببین در حین کار برنامه ای متفرقه باز نباشه از توی task manager هر چی برنامه متفرقه در لیست هست ببند و ویرچوال مموریت رو هم دستی انتخاب کن و روی 1 تا 2 گیگ قرار بده

اما در کل این رم برای دی وی دی واقعا کمه برای خود ویندوز هم مناسب نیست

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان . يه دي وي دي رايتر هم ميخوام بگيرم ديدم همه ماركها بگير نگير داره يكي راضيه يكي نه . اما پايونير اكثرا راضي هستند. با گارانتي سرير رفتم تو سايتش چند مدل داشت . حالا كدوم مدلش رو بگيرم؟ براي مثلا روزانه 5 تا رايت . چون كامپيوترم قديمي هست مجبورم IDE بگيرم .

همچنين دي وي دي رام خوب كه خوندنش خوب باشه با عمر بالا و با همه سيستمها و ديسكها سازگار باشه اذيت نكنه . چه مارك و مدلي پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان . يه دي وي دي رايتر هم ميخوام بگيرم ديدم همه ماركها بگير نگير داره يكي راضيه يكي نه . اما پايونير اكثرا راضي هستند. با گارانتي سرير رفتم تو سايتش چند مدل داشت . حالا كدوم مدلش رو بگيرم؟ براي مثلا روزانه 5 تا رايت . چون كامپيوترم قديمي هست مجبورم IDE بگيرم .

همچنين دي وي دي رام خوب كه خوندنش خوب باشه با عمر بالا و با همه سيستمها و ديسكها سازگار باشه اذيت نكنه . چه مارك و مدلي پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون

سلام پایونیر فقط قیمت بالاتری داره وگرنه چیز خاصی نداره

من لایتون 24x رو پیشنهاد میکنم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611

ممنون

ضمن تایید توصیه دوستمون
میتونی بجای دی وی دی رام یه رایتر دیگه بگیری مثلا سامسونگ یا سونی خرید رام بنظر من کار منطقی نیست
من سونی رو تو خوندن واقعا قبول دارم

در مورد رایتر هم واقعا تفاوت چندانی بین برندهای این رده قیمت نیست مگه بری سراغ پلکستور که اونهم اصلا نمیارزه
در کل زیاد سخت نگیر

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
ضمن تایید توصیه دوستمون
میتونی بجای دی وی دی رام یه رایتر دیگه بگیری مثلا سامسونگ یا سونی خرید رام بنظر من کار منطقی نیست
من سونی رو تو خوندن واقعا قبول دارم

در مورد رایتر هم واقعا تفاوت چندانی بین برندهای این رده قیمت نیست مگه بری سراغ پلکستور که اونهم اصلا نمیارزه
در کل زیاد سخت نگیر

درسته سونی تو خوندن واقعا حرف نداره ...

منم یک کمبو سونی دارم ، بعد از 5 سال مثل روز اول داره دیسکها رو میخونه

ولی سامسونگ جزو مزخرفترین درایوهایی بوده که تا بحال دیدم ... کاملا شانسیه که درایوی که میخرید خوب در بیاد یا بد ...

گارانتیش هم که تموم بشه و هر مشکل کوچیکی براش پیش بیاد باید بندازینش دور چون قابل تعمییر نیست!!

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من مدتیه یه رایتر لایتون 20X دارم و از نظر خوندن و رایت کردن باهاش مشکلی ندارم ولی جدیدا مثل تراکتور صدا میده !!!
میخوام ببینم این دلیلش چیه و درایوی که هم خوب کار کنه هم این صدا رو نداشته باشه چی هست الان تو بازار و قیمتش چقدره
ممنون

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من مدتیه یه رایتر لایتون 20X دارم و از نظر خوندن و رایت کردن باهاش مشکلی ندارم ولی جدیدا مثل تراکتور صدا میده !!!
میخوام ببینم این دلیلش چیه و درایوی که هم خوب کار کنه هم این صدا رو نداشته باشه چی هست الان تو بازار و قیمتش چقدره
ممنون

چقدر جواب !!!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

الان پایونتر ها مناسبند
کلا لایتون صدای بلندی داره
پلکستور هم جدیدا یه شرکت دیگه هم به جز سریر واردشون میکنه و با قیمت پایین تر
اگه میخوای که چیزی بگیری که راحت باشی پلکستور بگیر 24 ایکس مدل 880 s
طرف 40 تومنه

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه دی وی دی رایتر سامسونگ SH-S223 گرفتم ساتا هستش و یه دی وی دی رایتر پایونیر IDE هم دارم اونی که IDE هستش رو مستر تعریف کردم و رام Sata اصلا جامپیر نداره؟!!!! و سیستم بالا اومده یه رام رو بیشتر نمیشناسه ممنون میشم راهنایی کنید.

من جامپر دی وی دی رایتر ide رو عوض کردم به اون هم ربطی نداشت. نمیدونم چرا نمیشناسه .

Last edited:

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
الان پایونتر ها مناسبند
کلا لایتون صدای بلندی داره
پلکستور هم جدیدا یه شرکت دیگه هم به جز سریر واردشون میکنه و با قیمت پایین تر
اگه میخوای که چیزی بگیری که راحت باشی پلکستور بگیر 24 ایکس مدل 880 s
طرف 40 تومنه

عزیز ممنون از جوابت
شما این مدل منظورت هست ؟Plextor PX-880SA
بعد اون پایونیری که گفتی چه مدلی هست و حدود قیمتش چقدره ؟

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سلام
دي وي دي رايتر teac رو هر طوري بود ردش كردم الان از بين sony و lg كدومو بخرم؟؟؟؟؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
عزیز ممنون از جوابت
شما این مدل منظورت هست ؟Plextor PX-880SA
بعد اون پایونیری که گفتی چه مدلی هست و حدود قیمتش چقدره ؟

بله
پایونیر هم
یکی دو مدل بیشتر توی بازار نداره
فکر کنم تفاوت مدلهای موجود توی سرعتشون هست
از 20 ایکس هست تا 22 یا 24

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
دي وي دي رايتر teac رو هر طوري بود ردش كردم الان از بين sony و lg كدومو بخرم؟؟؟؟؟

هر جفتش هم خوبه من ال جی نداشتم اما سابقا بچه ها ازش راضی بودند
سونی اگه خواستی بگیری حتما ایران رهجو باشه
سونی خوندنش عالیه اما لااقل این مدل من تو رایت مشکل داره (830 ) البته دیگه این مدل نیست و سری ساتا موجوده

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
با سلام و سپاس خدمته کارشناس های محترمه برنامه به قول آدل فردوسيپور البته لول
قرض از مزاحمت اينکه بنده يه رايانه قبله حمل با فنوری چند ساله پيش ( del xps m1710 )
دارم که ميخوام براش يه dvd وريتر خرکر external برا port usb 2.0 پيدا کنم که هيرنم
در اين آشفته بازار ، بازره ايران و رضا سراغ liteon يا سامسونگ برم،،،

لطف کنيد يه 20x مشتی برا dvd از ايندو برند معرفی کنيد يا اگه کاره بهتری ميشناسيد با ذکر
هافزيه داخلی، light scribe ، ميانگين زمانه دستيابی ، سرعت خواندن و نوشتن ، و مدل
ذکر کنيد که خيلی پيشاپيش دمتون گرمباشه ^.^

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
up,,up ^^^

برو بکس اگه هال کردين جوابه منم بدين که به جانه خودم هيچ جا انقدر بيمهلی نديد بيدم !!!!

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
با سلام و سپاس خدمته کارشناس های محترمه برنامه به قول آدل فردوسيپور البته لول
قرض از مزاحمت اينکه بنده يه رايانه قبله حمل با فنوری چند ساله پيش ( del xps m1710 )
دارم که ميخوام براش يه dvd وريتر خرکر external برا port usb 2.0 پيدا کنم که هيرنم
در اين آشفته بازار ، بازره ايران و رضا سراغ liteon يا سامسونگ برم،،،

لطف کنيد يه 20x مشتی برا dvd از ايندو برند معرفی کنيد يا اگه کاره بهتری ميشناسيد با ذکر
هافزيه داخلی، light scribe ، ميانگين زمانه دستيابی ، سرعت خواندن و نوشتن ، و مدل
ذکر کنيد که خيلی پيشاپيش دمتون گرمباشه ^.^

عزیز فکر نکنم بتونی 20x پیدا کنی!! رایتر های لپتاپ ها و پورتابل ها ضعیف هستند و معمولا 8x ! توی اینترنت چند مدل 12x و 16x هم دیدم ولی فکر کنم پیدا نمیشه اگه هم بشه گرون میشه!

بالا